Home > zonnecel telefoon oplader voor idioten zoals ik

zonnecel telefoon oplader voor idioten zoals ik

Tags:mobiel
Advertisement

zonnecel telefoon oplader voor idioten zoals ik

Edit: dit ding werkte niet! terug naar de drawin bord. Ik zal dit hele idee opnieuw te doen, want ik ben gewoon te koppig op te geven. dat ik nu een heleboel sola panelen en geen tuinverlichting lol. maar ik heb bestudeerd op circuits en hoe dingen te bedraden en ik zal het allemaal uitzoeken. Ik wil deze lader te maken, zodat ik een manier om verbonden te blijven, zelfs wanneer ze buiten in het bos of op vakantie :::::: kan hebben;:. Dit is de basis voor mijn idee. Ik zal dit updaten als ik foto's en meer info te krijgen. maar ik wilde dit gepost op zijn minst te krijgen en beginnen met het krijgen van feedback. Im gaand een auto sigarettenaansteker USB-lader en een aantal zonnepanelen gebruiken om twaalf volt te bereiken. Ik heb vier zo ver dat rond 5-6 volt te bereiken. Ik wil gewoon aan de macht / opladen van een mobiele telefoon te wijten aan mijn job site heeft geen macht. omvang van deze contraption is geen probleem. Ik wil gewoon dingen die ik al in het bezit te gebruiken en niet veel te besteden. Ik kan solderen en hebben verschillende 9V LED verlichting voor verschillende doeleinden. Ik ben nog aan het leren hoewel dus wees vriendelijk.

Stap 1: het verzamelen van materiaal

zonnecel telefoon oplader voor idioten zoals ik

materialen die ik gebruikte.
soldeerbout gekocht van Radio Shack lang geleden.
solderen hetzelfde met dit spul werkt ok.
hobby Voor uiterst dollar algemeen voor een buck.
multi-meter- $ 5 op Amazon.
zonne-pad licht- (Westinghouse turbo raket voor een dollar per stuk bij Walmart)
USB-oplader voor de sigarettenaansteker. dit was vrij en een giveaway. Ik heb een goed jaar voor vijf dollar gekocht en onlangs opgepikt 2 meer voor een dollar per stuk bij een dollar boom op te slaan.

Advertisement

Related Articles

 • hoe je een zonnecel telefoon oplader maken
  hoe je een zonnecel telefoon oplader maken

  Als u denkt dat dit instructable waard is, geef me een stemming in de "Apocalyps paraatheid", "Guerilla Design" en "Make Energy" contests! In een noodsituatie kennis is macht. Als de SHTF en de wereld gaat naar chaos, zal u w

 • USB telefoon oplader VOOR EEN AANTAL LG, Motorola en Blackberry
  USB telefoon oplader VOOR EEN AANTAL LG, Motorola en Blackberry

  goed eerste off ik had behoefte aan een telefoon oplader voor mijn telefoon, im erg jammer dat sommige van de foto's zijn niet erg duidelijk nam ik ze met mijn camera telefoon en in een lage verlichte omgeving Stap 1: Benodigde materialen eerste wat

 • Hoe 2.0: Maak een zonnecel telefoon oplader
  Hoe 2.0: Maak een zonnecel telefoon oplader

  van http://www.2pointhome.com Een beetje solderen is alles wat nodig is om dit leuke nood mobiele telefoon oplader te maken. Hou het in het handschoenenkastje van uw auto, voor het geval je ooit gestrand in het bos en beginnen met banjo muziek te hor

 • Breng een USB-telefoon oplader voor vrijwel elke mobiele telefoon!
  Breng een USB-telefoon oplader voor vrijwel elke mobiele telefoon!

  Mijn lader opgebrand, dus ik dacht: "Waarom niet je eigen te bouwen? ' Stap 1: Haal de onderdelen: 1. Altoids tin. 2. Oude muur / auto-oplader die uw mobiele telefoon past. 3. Man USB. 4. 220 ohm weerstand (rood-rood-bruin). 5. LED (kleur is aan jou)

 • ZONNE-aangedreven mobiele telefoon oplader voor kamperen, vissen en buiten

  HIER is een eenvoudig te TELEFOON lader die is powerd door gratis ZONLICHT MAKE - ideaal om te kamperen en vistochten WEG uit het stopcontact OF DE AUTO

 • USB-gebaseerde telefoon oplader
  USB-gebaseerde telefoon oplader

  Ik besteed veel tijd aan / surfen op internet op mijn laptop en mijn pc. Met een telefoon zoals Nokia 5800 XM, het probleem van het batterijverbruik is altijd aanwezig als bij elke andere smartphone. Het hebben van een USB-oplader voor mijn Nokia 580

 • Laad je telefoon voor gratis met de zonnepaneel telefoon oplader
  Laad je telefoon voor gratis met de zonnepaneel telefoon oplader

  In dit Instructable zal ik u door het proces van het creëren van je eigen zonnepaneel telefoon oplader die in staat is het opladen van uw telefoon moet je jezelf uit de batterij is. Deze lader is ideaal voor onderweg kits en noodsituaties en zal u to

 • Het bouwen van een Micro USB-USB-IN / OUT Connector voor Solar LED telefoon oplader Emergency Dynamo Crank
  Het bouwen van een Micro USB-USB-IN / OUT Connector voor Solar LED telefoon oplader Emergency Dynamo Crank

  Dit project is een add-on voor de instructable 'Verhoging capaciteit van de batterij van de Solar LED zaklamp telefoon oplader Emergency Dynamo Crank'; zodat u in rekening brengen een moderne mobiele telefoon en andere randapparatuur. We zullen het o

 • Mobiele telefoon oplader Power Supply voor uw projecten
  Mobiele telefoon oplader Power Supply voor uw projecten

  Laat uw batterij ooit in het midden van een experiment dood gegaan? Is dat niet teleurstellend? In dit project zullen we een oude mobiele telefoon oplader te zetten in een voeding die u kunt aansluiten op uw elektronische projecten. De meeste mobiele

 • Een goed gebruik voor een oude telefoon oplader
  Een goed gebruik voor een oude telefoon oplader

  Indoor / outdoor thermometers zijn handig, maar de outdoor zender kan te veel batterijen verbruikt, afhankelijk van het apparaat. Ik besloot om de outdoor-zender met een oude telefoon oplader van stroom. De spanning van de telefoon oplader moet worde

 • Button dekking voor mobiele telefoon oplader
  Button dekking voor mobiele telefoon oplader

  Het probleem: Als ik draag mijn draagbare oplader in mijn tas, de ander spul binnen de neiging om druk op de knop aan te zetten. Het is echt alleen worden ingeschakeld als ik gebruik het. De oplossing: Maak een cover die ook maakt de knop gemakkelijk

 • Hoe de gemaakte reizen oplader voor mobiele telefoon
  Hoe de gemaakte reizen oplader voor mobiele telefoon

  Hoe de gemaakte reizen oplader voor mobiele telefoon Wij hebben nodig: Autotelefoon lader, 8 batterijen AA of andere batterijen op 1,5 V (8 * 1,5 = 12V), batterijhouder doos, sigarettenaansteker. 2. Sluit de sigarettenaansteker van de accubak ( «+» -

 • Zonne-energie aangedreven Tunes en telefoon oplader
  Zonne-energie aangedreven Tunes en telefoon oplader

  Dit project vloeide voort uit een discussie met een vriend die zei dat hij wilde in staat zijn om muziek te luisteren terwijl hij was camping, maar kon hem niet schelen voor het geluid van de draagbare dozen die er zijn en dat ze geen enkele manier o

 • Solar mobiele telefoon oplader gemaakt van oude onderdelen en een ... Altoids TIN ... wat anders ??
  Solar mobiele telefoon oplader gemaakt van oude onderdelen en een ... Altoids TIN ... wat anders ??

  Wat hebben deze 2 items hebben met elkaar gemeen? Nou, je zou kunnen dragen ze samen in een tas of rugzak. Tegen het einde van dit instructable zal ze veel gemeen hebben. Ik ga je laten zien hoe je het lef te nemen van een oude LED landschap licht en

 • Het wijzigen van de uitgangsspanning van een verstelbare DC-to-DC Converter (telefoon oplader Hack)
  Het wijzigen van de uitgangsspanning van een verstelbare DC-to-DC Converter (telefoon oplader Hack)

  Ik had een project dat een 12V nodig is om 3.5V DC-to-DC-converter en in plaats van het bouwen van een vanuit het niets heb ik besloten om gewoon wijzigen van een 12V (auto-sigarettenaansteker type) telefoon oplader. De meeste nieuwere telefoons hebb

 • SPYDRINKZ Bekerhouder / oplader turn A Fast Food Bekerhouder in een telefoon oplader!
  SPYDRINKZ Bekerhouder / oplader turn A Fast Food Bekerhouder in een telefoon oplader!

  De SpyDrinkz project is alles over mobiele telefoons-verstopt ze in fast food bekers voor het maken van discrete gesprekken op elk moment op elke plaats. Maar wat is een gadget zonder stroom? Deze vermomd bekers zullen werken des te beter met een ver

 • Telefoon oplader Houder Met Een Document Blad
  Telefoon oplader Houder Met Een Document Blad

  Stem ME VOOR HET LEVEN ZONDER KASTEN CONTEST THANKS <3 Hi guys, vandaag ben ik u laten zien hoe u een telefoonhouder te maken voor wanneer de telefoon is opgeladen en u niet wilt dat het op de grond te zetten. Voor deze eenvoudige (heel erg simpel, i

 • Solar 7-up: Solar telefoon oplader in een fles
  Solar 7-up: Solar telefoon oplader in een fles

  Flessenpost. Geest in een fles. Schip in een fles. Solar telefoonoplader in een fles. De tijd is gekomen. Drink een peppy drankje naar keuze, of verdrinken uw verdriet door het laten uitlekken van een fles Johnnie - doen wat nodig is om een ​​lege fl

 • Gebroken Torch Om Emergency telefoon oplader
  Gebroken Torch Om Emergency telefoon oplader

  Het idee voor dit project kwam van een vriend. Hij had zijn familie genomen op een kampeervakantie, alsof hij al een paar jaar had gedaan sinds zijn kinderen oud genoeg om ervan te genieten is geworden. Nou, vorig jaar aan het eind van de vakantie zi