Home > Zentangled Polymer Clay Oorbellen

Zentangled Polymer Clay Oorbellen

Tags:juwelen
Advertisement

Zentangled Polymer Clay Oorbellen

Deze oorbellen zijn heel mooi en heel makkelijk te maken. Zentangle is een leuke manier om prachtige foto's met behulp van gestructureerde patronen, meestal lijnen, vierkanten, squiggles, punten te maken, of wat uw luim slaat. Het idee is dat het proces van het creëren van een Zentangle "toeneemt focus en creativiteit, biedt artistieke tevredenheid samen met een groter gevoel van persoonlijk welzijn," (Bron: https://www.zentangle.com). Ik begon met het leren van de basis ontwerpen op de website Zentangle, oefenen op papier (of die afgedrukt agenda men ontvangt tijdens personeelsbijeenkomsten), en al snel ontdekte ik dat het ingevulde "doodles" zijn heel mooi - kunst in zijn eigen recht! Ik kocht een Zentangle kit en zijn niet meer terug gekeken. Het is een zeer ontspannen en aangenaam kunstvorm!

Stap 1: Materialen List

Zentangled Polymer Clay Oorbellen

Nu, voor de oorbellen.

materialen:

 • White polymeer klei - Ik gebruik Sculpey Premo's
 • Doorschijnende vloeistof klei - ik gebruik Sculpey merk
 • Clay-dedicated deegroller - Ik gebruik een acryl staaf
 • Optioneel: klei gewijd pastamachine
 • Rond of vormige cookie cutter - uw keuze
 • Plastic folie of oude plastic boodschappentas
 • Black permanent marker - Ik gebruikte FaberCastel Pitt Artist Pen
 • Hitte geweer
 • Oven of polymeer klei crafting oven
 • Keramische tegels of stevige karton voor het genezen van klei in oven
 • Earring bevindingen: haak oorhaakjes , ringetjes
 • Chain tang
 • Dremel of handboor voor het boren van gaten in klei na het bakken of tandenstoker om klei te prikken voor het bakken
 • 320, 440, 600, 800, en 1000 grit nat-droog schuurpapier
 • Optioneel: Vilt polijsten wiel Dremel - Ik maak mijn eigen volgende richtingen op DEZE SITE

Stap 2: Vorm en Bak de Polymer Clay Beads

Zentangled Polymer Clay Oorbellen

 1. Breng de witte polymeer klei met de hand of machine.
  • Door de handen: Roll 1/2 van een blok in een lange log, vouw deze dubbel, herhalen totdat de klei is zacht en glad.
  • Door Machine: Gebruik de deegroller te rollen 1/2 blok plat en dan rollen door de klei conditioning machine op zijn dikste setting. Vouw de verkregen plaat doormidden en steek klei, vouw eerst, in de machine en weer rollen. Herhaal dit 10-20 keer totdat klei is zacht en glad.
 2. Rol een vlakke, gladde plaat ongeveer 1/8 "dik of op het dikste instelling van de klei conditionering machine en zet op gladde werkoppervlak. Ik gebruik een marmeren tegel die ik opgepikt van een lokale bouwmarkt te vinden.
 3. Bedek de klei plaat met een stuk plasticfolie of een plastic boodschappentas, gladstrijken van rimpels.
 4. Met behulp van een mes keuze, knip twee oorbel vormen, te drukken stevig in de plastic en omlaag naar het werkoppervlak. Het plastic zal een beetje rekken, het maken van mooie gebogen randen. Het mes kan dwars door de plastic, maar dat is OK. Zorg er wel voor om het plastic te verwijderen voordat het uitharden in de oven.
 5. Met behulp van uw vingers voorzichtig glad de randen van de klei, het verwijderen van rimpels het plastic kan hebben veroorzaakt. U wordt het schuren van deze randen later, maar hoe vloeiender ze nu zijn, hoe minder schuren je zal moeten later te doen.
 6. Breng zorgvuldig je twee oorbel kralen aan een bakplaat tegel of een stuk karton. Leg de tegel of kaarten op een bakplaat.
 7. Als u liever de gaten voor de ringetjes voor het bakken te maken, nu is het tijd om dit te doen. Gebruik een tandenstoker of naald gereedschap om een ​​gat in de kraal doorboren. Proberen om het gat te positioneren, zodat de kraal gelijkmatig bengelen en niet kantelen naar een kant.
 8. Verwarm de oven voor op de op het pakket van de polymeer klei temperatuur. Cure (bak) uw stukken in de voorverwarmde oven voor de hoeveelheid tijd die aanbevolen op de verpakking. Elke klei merk is anders, maar Premo raadt 265 graden Fahrenheit gedurende 20 minuten per 1/4 "materiaal. Terwijl polymeer klei is gecertificeerd niet-toxisch, is het raadzaam dat u voor voldoende ventilatie te zorgen en dat je niet ademen een van de bakken dampen. meestal doe ik geen rook opmerkt, tenzij ik heb over-gebakken klei of gebakken bij een te hoge temperatuur. Stel een timer en het gebruik van een oven thermometer en je zal dit probleem niet. Maar controleer uw oven . voor nauwkeurige temperatuur spikes kunnen leiden dat de klei te schroeien, dus wees bewust van dat dit alles te zeggen. met gezond verstand en een beroep doen op de hulp van een "Grown Up Helper" als je er een nodig hebt, en je komt wel goed.
 9. Verwijder kralen uit de oven en laat afkoelen.

Stap 3: Wet-Schuur de Polymer Clay Beads

Zentangled Polymer Clay Oorbellen

Zodra de uitgeharde polymeer klei kralen zijn afgekoeld, is het tijd om nat zand eventuele onvolkomenheden en een glad oppervlak voor uw ontwerp tekening. Deze stap is optioneel als je liever een matte afwerking, maar ik hou van de gladde, glasachtige gevoel van geschuurd polymeer klei. Ik denk dat het lijkt meer professionele, ook.

 1. Polymer klei kan worden geschuurd, maar het moet gebeuren met water, om te voorkomen dat de ademhaling "polymeer klei stof." Stel uw schuren met een handdoek, een kleine kom of container voor koud water, een spons, en uw verschillende grutten van nat-droog schuurpapier. (Zie foto)
 2. Wikkel de 320 grit schuurpapier rond de spons en dompel het in het water om het te nat. Dompel je kraal in het water om het te nat. Stel nu uw hiel op de schuurpapier verpakt spons, en heel voorzichtig, wrijf de kraal op het schuurpapier in een cirkelvormige beweging, zonder al te veel druk. Tip: Schuurpapier werkt beter met een lichte aanraking in plaats van met de druk. Deze schijnbaar contra-intuïtief tip heeft eigenlijk een aantal wetenschap achter het. Doordat de korrels van grit op het schuurpapier "rollen" op het polymeer klei, gesmeerd door het water, de korrel heeft een betere kans op het vangen van het oppervlak stoten en krassen en glad ze uit. Je hoeft niet te veel tijd te besteden aan deze stap, hetzij. U weet dat het schuurpapier werkt als je een licht gekleurde film bijeenkomst op het schuurpapier. Dat is het schuurstof van het polymeer klei!
 3. Dompel de kraal in het water opnieuw, en zacht zand de gebogen randen die door de plastic verpakking voor het bakken.
 4. Desgewenst zand de achterkant van de hiel op dezelfde manier als de voorkant.
 5. Nu, vervang dan de 320 grit schuurpapier met 440, en herhaal het proces hierboven beschreven, dompelen de kraal in het water om alles koel en gesmeerd te houden.
 6. Herhaal dit proces met steeds fijnere graad van schuurpapier, eindigend met 1000 grit.
 7. Dit hele stap duurt slechts een paar minuten, en zeer weinig elleboog vet.

Let op: U kunt de schuren stap overslaan, maar uw voltooide kraal zal niet erg glad en glanzend zijn. Als u liever een matte afwerking, dan met alle middelen, sla de schuren. Het is helemaal aan jou. U bent de ontwerper!

Stap 4: Trek uw ontwerp op de Kralen en Heat-stel de Ink

Zentangled Polymer Clay Oorbellen

Nu voor het leuke gedeelte! Teken je Zentangle design! Een paar dingen in gedachten te houden:

 • Misschien wilt u het gat in de kraal boren nu als je het niet doen wanneer de klei was uitgehard is. Ik boorde mijn gaten nadat ik de ontwerpen trok, en ik had een beetje vlekken.
 • Zorg ervoor dat de kraal is volledig droog en vrij van vet of olie. Een snelle uithaal met wat alcohol op een katoenen bal zou de truc doen als je wilt absoluut zeker te zijn.
 • Was uw handen voordat u deze stap om vette vingerafdrukken op het oppervlak te voorkomen.
 • Gebruik goed licht, een comfortabele stoel, en een frisse pen.
 • Probeer te voorkomen dat het aanraken van de tekening oppervlak nadat u uw ontwerp hebt getekend. Hoewel de inkt permanent kan smeren in dit stadium.
 • Wanneer u klaar bent met tekenen, stel de inkt door ofwel harden in de oven gedurende 5 minuten op dezelfde temperatuur u de klei genezen, of gebruik je warmte kanon. Bij gebruik van een warmte-pistool, houdt u de tip over 2 "weg van de kraal en houd het pistool bewegen in kleine cirkels. Het is gemakkelijk om de klei verschroeien met het pistool. Heat voor ongeveer een minuut met de hitte pistool. Laat de kralen om te koelen .

Stap 5: Sluit de tekening van de inkt met Translucent Liquid Polymer Clay

Zentangled Polymer Clay Oorbellen

Bijna klaar! Ook al heb je warmte-set de inkt in de laatste stap, kan het nog steeds smeren met slijtage, dus ik raad een dun laagje doorschijnende vloeistof polymeer klei. De klei wordt duidelijk wanneer uitgehard, en beschermt de tekening permanent. Nogmaals, kan deze stap optioneel zijn, als je voelt dat de inkt niet smeren of u bent niet gehinderd door kleine vlekken hier en daar. Als alternatief kunt u vernis de klei kralen met Varathane Clear Polyurethaan vernis. Dat is het merk ik aanraden voor polymeer klei, het op basis van water brush-on soort, niet de spuitbus soort. Maar u klaar bent met uw kralen, het is helemaal aan jou!

 1. Verwarm de oven voor op de aanbevolen temperatuur genoteerd op de vloeibare klei fles. De vloeibare klei Ik gebruikte vereiste 275 graden Fahrenheit. (Het is OK om kralen meer dan één keer te bakken).
 2. Knijp een lijn van doorschijnende vloeistof polymeer klei op de top van uw gekoelde, mooie kraal. Gebruik niet te veel vloeibare klei. Een beetje gaat een lange weg. Te veel zal morsen over de rand en niet erg goed uit op de afgewerkte kraal.
 3. Verdeel de klei om de randen met de vinger en zorg ervoor dat alle van de inkt gebieden worden gedekt.
 4. Probeer het vloeibare klei zo soepel mogelijk te houden. Vloeibare klei is enigszins self-nivellering, maar het is altijd goed om glad te strijken voor de hand liggende ruggen. Uw vinger is de beste tool voor deze job. De vloeibare klei veegt gemakkelijk van je vinger met een papieren handdoek. Het is vrijwel onmogelijk te verwijderen uit een kwast, dus als je een penseel te kiezen, te wijden aan vloeibare klei uit dit punt naar voren.
 5. Doe een beklede kralen terug op bakoppervlak en uitharding in de oven gedurende 15 minuten of de gewenste tijd die op de vloeistof kleifles.
 6. Haal uit de oven en laat afkoelen.

Stap 6: Voeg de Earring Bevindingen en geniet!

Zentangled Polymer Clay Oorbellen

Wanneer de kralen worden gekoeld (of gedroogd als je gewend vernis), is het tijd om de oorbel bevindingen toe te voegen en trots dragen van deze prachtige kunstwerken!

 1. Met je ketting-tang, draai opent u een sprong ring en plaats deze in het gat in de kraal. Buig de sprong ring weer bij elkaar.
 2. Sluit een tweede jump ring - het kan groter of kleiner zijn, of decoratief als u wilt.
 3. Sluit het oor draad en gebruik de kin neus tang om ervoor te zorgen dat er geen hiaten in de ringen, of de oorbel kunnen uit elkaar komen. Ik ben paranoïde over dit, dus ik soms soldeer de aansluitingen gesloten met een aantal loodvrije soldeer en mijn trouwe soldeerbout. Als je dit doet, wees voorzichtig de klei niet te branden. (Het gebeurt, geloof me!)

Taking it Verdere

Er zijn tal van mogelijke variaties op dit idee, en ik weet zeker dat je kunt bedenken andere ontwerpen. Hier zijn enkele suggesties:

 • Gebruik verschillende kleuren van klei. Pearl, goud, of zelfs zwarte klei zou werken!
 • Gebruik een andere kleur pen om de ontwerpen te tekenen. De pennen ik gebruikt voor dit project lijkt het beste te werken voor mij, gezien de dekking en de hoeveelheid smeren ik ervaren. Ik heb gehoord van anderen met behulp van Sharpie pennen, maar sommige hebben gezegd dat Sharpies uiteindelijk "veer out" op de klei, het creëren van een wazig beeld. Ik weet niet waarom dit gebeurt, maar ik heb gelezen dat het iets te maken heeft met de chemische samenstelling van de klei en de inkt in de Sharpie pen.
 • Probeer het gebruik van een witte Signo Gel Pen op donkere klei, vooral zwarte.
 • Ik heb Zentangles getekend op de rotsen gezien, en ik denk dat het gemakkelijk om polymeer klei te wisselen voor de rotsen zou zijn!
 • Kleur de witte klei met alcohol inkt, bakken, maar niet zand, en dan gebruik maken van de ontwerpen met de inkt pen. Ooo, ik denk dat ik dat men daarna te proberen.
 • Andere suggesties ???

ENJOY!

Advertisement

Related Articles

 • Polymer Clay Eten Oorbellen
  Polymer Clay Eten Oorbellen

  Vandaag zal ik je laten zien hoe te maken: Polymer Clay Eten Oorbellen * Opmerking- Ik ben een beginner op polymeer klei, dus als je iets hebt om te suggereren dat zou zeer gewaardeerd worden! Wat je nodig zult hebben: Snijplank Elke vorm van snijger

 • DIY Deadpool Polymer Clay ketting en oorbellen | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! Hoe anders is enthousiast voor Deadpool uit te zijn gekomen !? In deze video kun je leren hoe je je eigen Deadpool oorbellen en een ketting maken van Polymer Clay. Een leuke DIY project te genieten! Schrijf je hier in: https: //www.youtub

 • #Redo Tag - Super Mario Mushroom oorbellen - Polymer Clay
  #Redo Tag - Super Mario Mushroom oorbellen - Polymer Clay

  HI Sweets ~ Vandaag zal ik het doen van een #remake tag van #super #marip #mushroom. Ik maakte deze lang geleden op mijn #blog en ik dacht dat het leuk om ze remake zou zijn. Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en T

 • DIY het geheime leven van huisdieren Polymer Clay Gidget Cotton Candy
  DIY het geheime leven van huisdieren Polymer Clay Gidget Cotton Candy

  Hier is een kleine mash up van een heerlijke traktatie en een super leuke kleine hond in de aankomende film 'The Secret Life of huisdieren' '. Leer hoe u uw eigen suikerspin gidget charme te maken! Veel plezier!! DIY Polymer Clay Summer Oorbellen Ban

 • Eenvoudige doe-Polymer Clay Rainbow Rose Pendant | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! Dit is een pret, helder en eenvoudig weinig Polymer Clay project te maken. En ook een geweldige manier om het gebruik van een aantal van uw overgebleven klei! Maak een regenboog nam Ketting of oorbellen, wees creatief! Veel plezier ermee!

 • Polymer Clay Spiderweb en Skull Tutorials
  Polymer Clay Spiderweb en Skull Tutorials

  Polymer Clay Spiderweb en Skull Tutorials: Alle stukken kunnen worden gemaakt met zwarte en witte klei. Ze zijn echt cool als gemaakt met glow-in-the-dark klei. Stap 1: spiderweb ~ Plat een stuk klei met een pastamachine of met een deegroller. Stap 2

 • Tutorial: Peper DIY Neko Atsume Phone Charm - Polymer Clay
  Tutorial: Peper DIY Neko Atsume Phone Charm - Polymer Clay

  In deze video zal ik laten zien hoe je Pepper maken van Neko atsume !!! Dus wat is uw fav. kat in dit spel? Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en Tevreden 'Abonneren' aan mijn zenders. Heb je je eigen te maken? Ik

 • Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts
  Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts

  Ik kocht potjes van lokale honing om weg te geven als kerstcadeaus. Elke beer was persoonlijk naar de ontvanger annd hun favoriete items (ex. Cupcakes!) Lijst van Bears in deze Instructable Honey Jar Bear 1: fezzen zijn Koel Honey Bear Honey Jar Bear

 • Polymer Clay Vase
  Polymer Clay Vase

  Vindt u uzelf in de behoefte van een bepaalde tafel decor voor een feest, in die lelijke brandwonden in het midden van de tafel veroorzaakt door uw grote oom Fred te verbergen, of om gewoon te sparren die saaie ol 'huiskamer? Nou, je kan ofwel vork o

 • URSULA Little Mermaid Polymer Clay manchet
  URSULA Little Mermaid Polymer Clay manchet

  Ik heb deze manchet gebaseerd op Disney's Ursula limited edition designer collectie schurken pop. Ik ben momenteel al liefdevolle maken Disney geïnspireerd bedels en hangers van klei, maar dit is mijn eerste schurk karakter. Ze zag er schattig wannee

 • Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting
  Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting

  Beeldhouwen de schattige Hedwig tijdens de vlucht lijkt misschien ontmoedigend, maar ik maakte dit project te worden gemaakt door zowel beginners als gevorderden klei crafters. Het maakt een zeer leuke gift voor Harry Potter fans of draag het voor je

 • Tutorial: Miniatuur Pickle Jar - Polymer Clay
  Tutorial: Miniatuur Pickle Jar - Polymer Clay

  Hi Sweets! Ik hoop dat je klaar voor miniatuur augurken. Als je iets als ik dan je in liefde met hen. In deze tutorial ga ik je laten zien hoe miniatuur klei augurken te maken. Ik hoop dat je het leuk vind. Gelieve Net als de video als je ervan genot

 • Beeldhouwen met Polymer Clay
  Beeldhouwen met Polymer Clay

  Polymer klei is geweldig spul. Het is goedkoop, gemakkelijk te vinden, en kan worden gegoten in alles wat je kunt dromen. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het spelen met de klei als een manier om mijn creatieve energie uit de buurt van video

 • How To Make A Glow-in-the-Dark Switch Plate (gemaakt van Polymer Clay)
  How To Make A Glow-in-the-Dark Switch Plate (gemaakt van Polymer Clay)

  Eens wakker geworden in het midden van de nacht en kan het niet vinden de lichtschakelaar? Dit is uw oplossing! Dit polymeer klei hoes past over uw bestaande switch bord. Als u uw interieur te veranderen kun je gewoon verwijderen van de schroeven en

 • Lush Mini Bath Bombs Collab - Fimo Polymer Clay
  Lush Mini Bath Bombs Collab - Fimo Polymer Clay

  Hello snoep! Vandaag heb ik een #fun weelderige #collab waar ik en Sergent Guimauve maken ons 5 meest fav #Lush bruisballen. Ik hoop dat u geniet van onze video's! Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en Tevreden 'Ab

 • Hoe maak je Clay Leaf - Polymer Clay Ideeën

  Let altijd op de bovenstaande video VOOR EENVOUDIGE STAPPEN Hier is heel gemakkelijk Clay Leaf making tutorial. Deze klei Leaf zijn zo makkelijk te maken dat zelfs je 6-7 jaar oud kind kan maken. In dit Clay Leaf project, gebruikten we alleen die ite

 • Pony Polymer Clay Tutorial
  Pony Polymer Clay Tutorial

  Polymeer klei een PVC gebaseerd klei die middels een conventionele oven verhardt. Het is beschikbaar in de meeste ambachtelijke winkels en is verkrijgbaar in vele kleuren en effecten (doorschijnend, schittert, glow in the dark, etc). Deze tutorial za

 • Polymer Clay Ball of Mystery Pendant
  Polymer Clay Ball of Mystery Pendant

  Dus ik zag dat Instructables had sieraden wedstrijd gaande. Dus ik wilde gaan en ik dacht aan wat ik kon doen, toen herinnerde ik me dit. Ik soort zette dit af voor een tijdje, maar de deadline kwam snel dus ik eindelijk mezelf om het zo te doen, te

 • DIY Polymer Clay Fantasy Gnome Ketting | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! Wat een cutiepastei! Ik ben het absoluut genieten van het maken van deze kleintjes. Ze zijn zo leuk en iedereen blijkt zo anders! Dit zou een super leuk cadeau voor iemand die fantasiewezens geniet van te maken. U kunt het haar toe te voe