Home > Yet Another Low Powered Ice Cube Air Conditioner

Yet Another Low Powered Ice Cube Air Conditioner

Tags:hergebruik
Advertisement

Yet Another Low Powered Ice Cube Air Conditioner

Op geen enkele wijze is dit een origineel idee. Ik nam ideeën uit andere Instructables en deed mijn eigen.

De lente is hier en mijn kantoor warm. Jaren geleden had ik in dit concept op Instructables, waar een bak met ijs wordt geplaatst met ventilatoren boven het aan de koele lucht te verplaatsen lezen. In plaats van te proberen om af te koelen mijn hele plaats en het krijgen van een dure factuur, ik wil gewoon mijn kantoor beheersbaar.

Ik heb ook net realiseerde dat ik had alle delen tot rond. Alles werd verwijderd op andere mensen. Dus hoera voor recycling of upcycling of wat we willen noemen.

Artikelen die worden gebruikt:
-liefhebbers Vanaf een USB-powered laptop cooling pad, Targus merk.
-Plastic Case van een Japanse zeewier snack. De plastic behuizing werd verworpen door een lokale Japanse kruidenier.

Stap 1: Het snijden van de gaten.

Yet Another Low Powered Ice Cube Air Conditioner

De USB-kabel op de laptop cooling pad had brak zo natuurlijk iemand gooide het weg. De eerste stappen was om het pad te demonteren en verwijder de fans. Dit was vrij gemakkelijk, want er was slechts een elastische stof af te snijden en een paar schroeven te verwijderen.

Het plaatsen van de fans op het deksel van de snack bin ik tekende gaten uit te snijden met een exactomes.

Advertisement

Related Articles

 • Eenvoudige Goedkope Ice Box Air Conditioner
  Eenvoudige Goedkope Ice Box Air Conditioner

  In dit instructable zal ik je laten zien hoe je een goedkope airconditioner op te bouwen uit een piepschuim ice box. Dit is een uiterst makkelijk te bouwen en mag niet nemen u meer dan een uur in beslag. Ik woon ver van huis en kan zich niet veroorlo

 • Portable Air Conditioner
  Portable Air Conditioner

  Ik werk uit mijn truck 8 uur per dag als een security officer. Mijn truck is mijn kantoor. Het is niet effectief om mijn vrachtwagen airconditioner lopen de hele dag kost. Ik bouwde deze draagbare air conditioner te gebruiken in mijn vrachtwagen en h

 • 5 Gallon Bucket Air Conditioner
  5 Gallon Bucket Air Conditioner

  Hallo daar, De volgende instructable zal mijn visie op de 5 Gallon Bucket Air Conditioner / Swamp Cooler tonen. Op de foto ziet u een klein zonnepaneel bevestigd merken. Ik zal het creëren van een andere instructable op hoe het aansluiten van een zon

 • Tetris Ice Cube (Engels / Frans)
  Tetris Ice Cube (Engels / Frans)

  MAAK JE EIGEN TETRIS ICE CUBE! FABRIQUEZ VOS PROPRES GLACONS TETRIS! MATERIAAL: twee ton heeft ijsblokjes - 1 cutter - eventueel een pen Materieel: deux bac a glaçons - 1 cutter - éventuellement un stylo Stap 1: Maak de vorm 1 Een plan gemaakt van de

 • Mini Computer Fan Air Conditioner
  Mini Computer Fan Air Conditioner

  Ik besloot om dit kleine persoonlijke koeling apparaat te bouwen voor de lol, gewoon om te zien of het zou werken. Ik zag het zelfde concept ergens anders online een eenvoudige airconditioner met behulp van een spoel gemonteerd op een ventilator te m

 • DIY Homemade Mini koelkast Frefrigerator 2 Chiller Air Conditioner 2 Peltier Cooler Thermo

  DIY Homemade Mini koelkast Frefrigerator 2 Chiller Air Conditioner 2 Peltier Cooler Thermo De thermo-elektrisch effect is de directe omzetting van temperatuurverschillen elektrische spanning en vice versa. Een thermo-apparaat maakt spanning bij een a

 • Ruggedizing en bug-proofing een raam air conditioner voor tent camping
  Ruggedizing en bug-proofing een raam air conditioner voor tent camping

  Mijn vrouw en ik heb een onverwachte week uit elkaar volgende week waar we afhaken één van onze kinderen op het kamp in één staat en het oppakken van de andere in een andere staat een week later. We gaan reizen door Florida, dus ik besloten om te pro

 • Het besturen van een IR-Air Conditioner met Android en Arduino
  Het besturen van een IR-Air Conditioner met Android en Arduino

  Voor mijn eerste Arduino project heb ik besloten om mijn Air Conditioner via internet met de hulp van Arduino en mijn Android Cellphone waar ik toegang tot het internet te controleren. Video is in het Spaans, maar je krijgt wat ik demonstreren. Stap

 • FAIL! A / C-Duino: Arduino Upgraded Air Conditioner
  FAIL! A / C-Duino: Arduino Upgraded Air Conditioner

  Dit project was een mislukking en ik gaf na de A / C eenheid zelf vernietigd. Ik begon dit project ongeveer 4 of 5 jaar geleden, toen er niet zoiets als een smart-venster A / C unit was. Nu zijn de dingen zoals dit te maken dit project een beetje gek

 • Thermo-elektrische Auto Air Conditioner / Heater
  Thermo-elektrische Auto Air Conditioner / Heater

  Thermo-elektrische Auto Air Conditioner / Heater Ok, ik heb een oude 78 Ford truck met geen lucht en geen verwarming. De kachel motor en de ventilatieopeningen zijn verdwenen. Het enige wat overblijft is de verwarming kern. Dus, ik kan gaan naar een

 • Rainbow Ice Cube
  Rainbow Ice Cube

  De zomertijd en we blijven het maken van limonade of karnemelk. Gisteren, zoals ik in een paar normale ijsblokjes hingen in de limonade voor mijn dochter, het idee van het gebruik van kleurrijke ijsblokjes viel me op en vandaar deze regenboog ijsblok

 • Zelfgemaakte Mini USB Koelkast DIY Frefrigerator Chiller Air Conditioner Peltier Cooler Thermo door Foam Containers
  Zelfgemaakte Mini USB Koelkast DIY Frefrigerator Chiller Air Conditioner Peltier Cooler Thermo door Foam Containers

  Homemade USB Koelkast DIY Frefrigerator Chiller Air Conditioner Peltier Cooler Thermo door Foam Containers materialen: Foam Containers Box Peltier computer Fan

 • Hoe maak je mini-USB-air conditioner te maken

  Maak je eigen mini-USB-Air conditioner! Alles wat je nodig hebt zijn een paar eenvoudige items een plastic container, kleine 5v ventilator, een USB-kabel en wat ijs. Zorg ervoor dat u zich abonneren voor meer geweldige video's van de macobt projecten

 • Homemade AIR Conditioner - op batterijen en USB

  Met de hand gemaakt Air conditioner gemaakt van schuim lunchbox, dc 5 volt ventilator, 4 stuks AAA oplaadbare batterijen en wat ijs. Deze zelfgemaakte conditioner kan draaien op batterijen en kunt u rechtstreeks aansluiten op een usb. Subscrizzzee Am

 • Ice-Cube Ijslollys
  Ice-Cube Ijslollys

  materialen: 2-4 Cups van Apple Juice (Orange Juice, ananassap, etc.) 12-16 compartiment Ice-Cube Tray 12-16 Tandenstokers 1 Voet van plastic Freezer Het maken van ijslolly's kan een leuke creatieve manier om tijd met je kinderen door te brengen tijde

 • Fruitige Ice Cubes
  Fruitige Ice Cubes

  Vandaag ga ik je laten zien hoe je Fruit Ice Cubes, een draai aan uw gewone drankje op een warme zomerse dag te maken. U zult nodig hebben: - Een verscheidenheid van fruit (We kozen voor frambozen en bosbessen) - Fruitsappen - Ijsblokjesbakje 1. Plaa

 • Solid State Air Conditioner met Oude Bitcoin Hardware Ver. 2
  Solid State Air Conditioner met Oude Bitcoin Hardware Ver. 2

  Versie: 2 Solid State Air Conditioner met Oude Bitcoin Hardware Video zal alle stap die nodig is om dit project te voltooien tonen. Stap 1: Parts Onderdelen van de oude Bitcoin Hardware: 2x - Fan 2x - Heatsink Andere delen: 1x - Enorme TEC1-12730 253

 • Ice Cube Clock ^ 3
  Ice Cube Clock ^ 3

  De fluorescerende gloed buis genesteld binnen deze polyesterhars casting is een gas beeldbuis van de Koude Oorlog, gemaakt door onze toenmalige vijand, Rusland. Het heeft deze coole retro look met haar Nixie-ish blauwe gloed. Mijn project is het resu

 • Hoe maak Air Conditioner thuis - Eenvoudig

  Hallo Viewer, vandaag wil ik laten zien '' Hello Viewer, vandaag wil ik laten zien '' How To Air Conditioner maken At Home - Easy " Wat heb je nodig: (1) 12v DC Motor (2) lijmpistool (3) Schaar (4) plastic fles (5) Kleurrijke Reaban (6) Oud-USB-kabel