Home > XKCD Quote Pillow

XKCD Quote Pillow

Tags:het naaien
Advertisement

XKCD Quote Pillow

Ik weet zeker dat veel van jullie weten XKCD, één van de awesomest webcomics van alle tijden. Vandaag heb ik besloten dat ik wilde iets te maken, en omdat ik nooit kan hebben te veel kussens, heb ik besloten om een ​​die eruit ziet als een gedachte bel met een citaat in het maken! Dankzij Lithium Rain, voor het helpen van me vinden van een goede offerte te gebruiken: D

Stap 1: Supplies

XKCD Quote Pillow

Je gaat nodig hebben:
Materiaal - Zowel fleece en iets dat niet fleece dat je gemakkelijk zou kunnen zeefdruk op. Maar je hoeft niet naar het vlies te gebruiken met het als je niet wilt.
Fiber vulling (AKA Vulling) - Het is duidelijk dat het zal niet een kussen zonder vulling zijn.
Paint - Acryl werkt goed, maar textielverf zou nog beter zijn. U zult waarschijnlijk willen zwarte verf voor.
Papier - bij voorkeur met het citaat van uw keuze op het wordt gedrukt. Ook zijn sommige lege stukjes papier voor het onderste deel als je het maken van de stencil voor zeefdrukken en dan nog wat meer voor de stencil van de gedachte bel.
Printer - Om af te drukken op het papier met.
Vuilniszak - Maakt het papier vasthouden aan het materiaal.
Iron - Misschien wilt u uw materiaal ijzer, en ook u nodig hebt, want het gaat met de vuilniszak en aangezien de vuilniszak gaat met het papier de ijzeren doet ook.
Naaimachine - U waarschijnlijk niet willen dat alles te naaien met de hand.
X-acto mes, penseel, schaar, spullen om te schrijven op het materiaal met al die andere kleine dingen die je nodig zou kunnen hebben - Natuurlijk, zul je dingen zoals een schaar en x-Acto messen en wie weet wat nog meer nodig hebben.

Advertisement

Related Articles

 • LED neksteun Pillow
  LED neksteun Pillow

  Neksteun kussens worden gebruikt voor reizen, lezen of gewoon voor de meer comfortabele tv-kijken. Sommige versies zijn gemotoriseerd en ze geven kan je een zacht massage. Helaas, mijn gemotoriseerde rust kussen is zo ongemakkelijk. De motor zaak is

 • Pillow Drums
  Pillow Drums

  Pillow drums zijn iets beter dan niets, en bijna gratis. (voor mij althans) U zult niemand lastig, dat is zeker. De "snare" is een afgeplakt telefoonboek. De kick pedaal slaat een beetje van graan doos en weefsel vastgemaakt aan de bank. Ontvang

 • Hoe maak je een Tooth Fairy Pillow Make
  Hoe maak je een Tooth Fairy Pillow Make

  Een tandenfee kussen dat op de deur van uw kind knop hangt is veel gemakkelijker voor de tandenfee om toegang te krijgen dan een klein tand verstopt onder een kussen. Volg deze eenvoudige stappen om uw eigen tandenfee kussen te maken. Een geweldig ca

 • Monogram Pillow
  Monogram Pillow

  Monogram kussens, perfecte giften voor alle gelegenheden. Ik maakte deze degenen voor mijn moeder en tante voor moederdag (vorig jaar) - en ze waren echt blij toen ze kregen, vooral omdat ik ze persoonlijk gemaakt. Laten we de mensen in ons leven hoe

 • Quote Scarf
  Quote Scarf

  Dit is een geweldige aanvulling op elke garderobe! Het is gret om iets dat fantastisch uitziet, maar heeft ook een belangrijke betekenis te hebben. Wat je nodig hebt: -scarf keuze (moet licht van kleur zodat markers zijn gemakkelijker te zien.) -Fabr

 • Dish handdoek Pillow Case
  Dish handdoek Pillow Case

  Theedoek Pillow: Ik was in staat na Kerstmis vorig jaar tot veel Kerstmis plaid theedoeken te kopen voor goedkoop. Dit zijn aanwijzingen voor het maken van een klein kussensloop (voor een reis-size kussen), maar kan gemakkelijk worden gemaakt kussen

 • Sushi Pillow
  Sushi Pillow

  Ik maakte dit sushi kussen voor mijn zusje voor Chirstmas één jaar. Ik heb sushi kussens gezien over het hele internet, maar ze zijn meestal cirkel kussens met de sushi ingrediënten afgedrukt op de stof. Ik wilde te maken met een verscheidenheid van

 • Boek Quote Notebook
  Boek Quote Notebook

  Als fervent lezer en potter boeken, haat ik het schrijven of markeren in boeken. Dus om bij te houden van alle interessante quotes, ideeën en delen een ik graag over een boek dat ik hou van het bijhouden van een notebook handig om dit allemaal in te

 • 3D Glue Quotes op Canvas
  3D Glue Quotes op Canvas

  Hier gaan we het maken van een mooi citaat canvas. Het is een gemakkelijke en korte project dat ziet er geweldig uit als je klaar bent. Wie weet u misschien wel de volgende Leonardo Davinci. Dus laten we aan de slag! materialen: 1 doek van uw maat 1

 • Kijk voor minder: Van Crate & Barrel Coral Floral Pillow
  Kijk voor minder: Van Crate & Barrel Coral Floral Pillow

  Onlangs zag ik een prachtige Crate & Barrel Julian Orange Kussen in het voorjaar catalogus. Echter, was ik op zoek naar iets meer betaalbaar. Zoals ik door Jo-Ann Fabrics wandelde, zag ik een stof vergelijkbaar met de Julian Pillow. Na een snelle snu

 • DIY Travel Pillow
  DIY Travel Pillow

  Vorig jaar had ik de gelegenheid om te reizen door Europa. Het was een groots avontuur en ik was in staat om veel plaatsen te zien. Ik heb ook veel keer op reis naar elke plaats te krijgen. Tussen de vliegtuigen en treinen en bussen ik moet zeggen da

 • DIY Typografie Stencil Pillow Cover

  Nu de herfst is in volle gang Ik voel me als het maken van mijn huis meer gezellig. Ik zal uitgaven meer dagen thuis toch als het koud en het regende buiten, dus kan ik net zo goed maken het de moeite waard wile Mijn woonkamers kussens werd het doelw

 • Valentine's Day Pillows
  Valentine's Day Pillows

  Maak een aantal leuke Valentijnsdag kussens voor uw dierbaren deze vakantie! Ze zullen van hen houden! Stap 1: zie hoe makkelijk ze zijn om hier te maken! Stap 2: Voor de DOUBLE HARTHOOFDKUSSEN je nodig hebt: Het goud schittert Americana Decoupage Gl

 • Pillow Canon
  Pillow Canon

  Veel plezier thuis met een paar kussens en een prop papier. Bekijk de video van het in actie hier! Stap 1: Zoek een pluizige Pillow Het kussen heeft losse te zijn en groot genoeg.

 • Grote Boog Pillow Case Tutorial
  Grote Boog Pillow Case Tutorial

  Ik kreeg uiteindelijk rond aan het maken van wat meer slopen. Net op tijd voor Valentijnsdag Ik maakte een heleboel feestelijke kussenslopen gebruik en tweaken mijn trouwe 10 minuten kussensloop zelfstudie . Dit is een tutorial voor het geval Grote B

 • The Big Dipper Pillow Project
  The Big Dipper Pillow Project

  Welkom op de Grote Beer Pillow Project! De Grote Beer Pillow Project is precies wat het klinkt als: het is een kussen tonen van een Big Dipper Scene. Maar voordat u aan de slag, moet je weten wat er nodig is in deze activiteit. Hier zijn de leveringe

 • Simple Knit Pillow
  Simple Knit Pillow

  Fleuren uw woonkamer door het maken van uw eigen, eenvoudige gebreide kussen! Voor meer details zie mijn blog JustBCrafty.com Materialen die je nodig hebt: - 1 streng Rood Hart Super Saver in de pompoen (wollen gewicht acrylgaren) - US maat 8 gebreid

 • Athena de Uil Pillow Nightlight-Lilypad Arduino
  Athena de Uil Pillow Nightlight-Lilypad Arduino

  Invoering Voor mijn technologie voor de jeugd in bibliotheken klasse, kreeg ik te experimenteren met een koel stuk van technologie genaamd een Lilypad Arduino. Dit type van Arduino board is specifiek voor e-textiel. Het moederbord van de Arduino kan

 • Plain White T + A Pillow Case
  Plain White T + A Pillow Case

  Ik heb deze kussensloop ingesteld van een tweedehands winkel een paar maanden geleden en nooit iets gevonden mee te maken, toen kreeg ik een stel mannen witte overhemden. Het was het lot. Je hebt nodig: een witte t-shirt twee kussenslopen (of een and