Home > Workshop Wire Tidy

Workshop Wire Tidy

Tags:organiserend
Advertisement

Workshop Wire Tidy

Die dozen van draden in uw atelier / cave, ze lijken gewoon te monteren en totdat je kan niets zonder tot 20 minuten vechten in een vogelnest te spreiden!

Dit is mijn oplossing en ...

Stap 1: Maak het nog erger voordat het beter wordt ...

Workshop Wire Tidy

Eerste ding om te doen, lege alle vakken van de draad op een tafel, dat is schoon en vrij van rommel.

Dit geeft je een gebied dat je de goede van de slechte kunnen sorteren, en beginnen met de basis dimensionering van de draden.

Advertisement

Related Articles

 • Goedkope Artbots voor Workshops
  Goedkope Artbots voor Workshops

  Hallo daar! Mijn naam is Allen Pan, en voor het afgelopen jaar of zo heb ik ontworpen en gepresenteerd publiek robotica workshops om letterlijk honderden mensen in de stad Los Angeles. Toen ik voor het eerst begon, was ik het ontvangen van een forfai

 • Ivd Workshop: Lab 1 - digitale uitgang
  Ivd Workshop: Lab 1 - digitale uitgang

  In dit lab zul je wire-up een Arduino met een enkele LED en een 330 Ohm weerstand dan code en uitvoeren van een kleine Node.js / Johnny-Five applicatie die lussen en schrijft sequentieel aan / uit commando's om de LED knipperen. Als u dat nog niet he

 • Magnetische Workshop Rings
  Magnetische Workshop Rings

  Dit Instructable wordt geïnspireerd door mijn volledige onvermogen om bij te houden van dingen, vooral kleintjes te houden. Ik heb talloze spijkers gedaald van boven op ladders en hebben volledig verloren Dremel bits, dat zweer ik ... waren er gewoon

 • Zig Zag Wire Wrapped Ring
  Zig Zag Wire Wrapped Ring

  Volgende week ga ik onderwijzen een paar workshops bij mijn dochter's Jr. High School. Een klasse is 'Fun with Wire' genoemd. Hier is een voorbeeld project dat ik ontworpen voor de klas. Gereedschap: Ring Mandrel, hout pluggen of pijp aan ring basis

 • Wire Car Push Toy
  Wire Car Push Toy

  Ik ben het samenstellen van dit instructable na het maken van mijn eerste draad auto. Dit zijn grote projecten voor kinderen en volwassenen. Ze kunnen zo eenvoudig of complex als je wilt zijn. Kunstenaar Chido Johnson samen de allereerste draad auto

 • GlowHacker Fietsverlichting Workshop
  GlowHacker Fietsverlichting Workshop

  Er zijn te veel intelligente en getalenteerde mensen rijden rond zonder enige verlichting, zoals totale idioten (aka "darkwads"). Om u te helpen dit veranderen, heb ik het draaien van een workshop genaamd GlowHacker, die TRON-waardig light strip

 • Opzetten van een Workshop
  Opzetten van een Workshop

  Deze Instructable over het opzetten van een workshop wordt u aangeboden door WoodSkills . Ik momenteel ontwerp + bouwen meubels in deze workshop. In de loop der jaren heb ik handgereedschap en werken hebben omarmd in een hybride omgeving van hand- en

 • Maak Workshop Stellingen For Free
  Maak Workshop Stellingen For Free

  Dit is hoe ik maakte workshop stellingen voor gratis besparen op de dure winkelschappen die niet verenigbaar was ik op zoek naar bood. Stap 1: Zoek Furniture Ik ben gelukkig genoeg om een ​​stortplaats in de buurt van mijn stad, ze bieden een program

 • Kartonnen Workshop Organizer
  Kartonnen Workshop Organizer

  Is uw workshop of lab krijgen een beetje rommelig? Elke keer als je over de vloer loopt krijg je gepord door enkele onbekende scherp voorwerp? Als u ja antwoordde op een van deze vragen dan bent u hier aan het juiste adres. Dit Instructable zal je le

 • 3D realisatie van 'Orandas on a Wire' van Ursula Vernon
  3D realisatie van 'Orandas on a Wire' van Ursula Vernon

  In mijn laatste instructable toonde ik hoe ik een van mijn Uni afstudeerprojecten, EVE. Op de achtergrond van enkele beelden zou de werking stukken van dit project zijn. Dit instructable is in de orkaan Lasers Contest wordt ingevoerd. Im momenteel be

 • 1-wire temperatuursensor RJ45 adapter
  1-wire temperatuursensor RJ45 adapter

  1-wire is een elektronische bus protocol uitgevonden door Dallas Semiconductor (nu eigendom van Maxim). Een van de meest populaire toepassingen van 1-draad voor temperatuursensoren. De DS18B20 temperatuursensor is meestal beschikbaar in een TO-92-pak

 • Mijn Loft Workshop
  Mijn Loft Workshop

  Hier zijn een paar foto van mijn hok werkruimte waar ik het grootste deel van mijn vrije tijd, knutselen met elektronische dingen en het maken van dingen. Ik nam de foto's nadat ik het uit had schoongemaakt, zodat denk niet dat ik het kan houden dat

 • Super-Deluxe Custom Bike Basket voor minder dan $ 5,00 (met behulp van karton, Wire & Duct Tape)
  Super-Deluxe Custom Bike Basket voor minder dan $ 5,00 (met behulp van karton, Wire & Duct Tape)

  Mijn tien jaar oude dochter is al wilde een kleine mand voor haar fiets al geruime tijd. We keken hoog en laag in winkels en internet, maar niets een beroep op mijn wispelturig weinig fietser. Plotseling vroeg ze: 'Kunnen we niet maken slechts een, p

 • Hoe maak je Wire Verpakt Hart oorbellen met glaskralen en Jade Beads
  Hoe maak je Wire Verpakt Hart oorbellen met glaskralen en Jade Beads

  Liefde wire verpakt oorbellen? Zo ja, moet je niet missen vandaag PandaHall tutorial over hoe je draad gewikkeld hart oorbellen te maken met glazen kralen en jade kralen. Stap 1: Benodigdheden voor de draad gewikkeld hart oorbellen: 4mm Geel Facet Ro

 • Wire Hanger Bottle Hanger
  Wire Hanger Bottle Hanger

  Ik geniet op zoek naar nieuwe manieren om de plastic pop flessen te gebruiken op welke manier ik kan. Vooral omdat ze blijkbaar een eindeloze bron zijn. Een probleem is dat ze vaak moeten andere manier verstevigd worden, vooral als omgekeerd. Het is

 • Geweven armband met parels en zilveren Wires- een bijzonder cadeau voor Uw Beste Vriend
  Geweven armband met parels en zilveren Wires- een bijzonder cadeau voor Uw Beste Vriend

  In deze tutorial zal ik je vertellen hoe je een geweven armband te maken. U zult versteld staan ​​dat sommige kralen en draden een mooie armband kan maken. Stap 1: Materiaal en tools die nodig zijn in de geweven armband: 10MM White Pearl Beads 8MM Wh

 • EL wire T-shirt met muziek ritme detectie
  EL wire T-shirt met muziek ritme detectie

  In deze tutorial leg ik uit hoe je een EL-wire decoratie onder een T-shirt te zetten op te bouwen en hoe te rijden met elektronica te laten bewegen in beat met ambient muziek. Dit is de ultieme draagbare decoratie te dragen in de elektronische muziek

 • Wire Earrings
  Wire Earrings

  Eenvoudige doe-wire oorbellen. Stap 1: Verzamel uw leveringen Alles wat ik heb gebruikt is vrij flexibel, dus als je nodig hebt om creatief te zijn om te vermijden dat alle nieuwe gaan kopen voor! Wat ik gebruikte: 12 Gauge Aluminium draad - het is v

 • Ontwerp een workshop
  Ontwerp een workshop

  Hoe ontwierp ik mijn nieuwe werkplaats. Stap 1: Maak een model Ik ben al een fan van deze site al een tijdje en nooit droeg voorheen, maar vandaag de dag surfen op een van de projecten die hier werd ik getroffen door de grofheid van de workshop een c