Home > WONDER VROUW DIE MAKE-UP (Batman Vs. Superman)

WONDER VROUW DIE MAKE-UP (Batman Vs. Superman)

Tags:bedenken
Advertisement

DAG IEDEREEN! I'ts alweer een tijdje geleden dat ik niet Instructables plaatsen ... Het spijt me zo :(

Maar hier ben ik weer! Dit keer met een van mijn favoriete make-up tutorials tot nu toe ... Hier is het WONDER VROUW DIE MAKE-UP TUTORIAL :) En het is niet zomaar een gewone WW, het is het één van Batman vs Superman! Ze is prachtig en krachtig ... I love it. U wilt weten hoe dat te doen? :) KIJK DIT

Advertisement

Related Articles

 • DIY BATMAN V SUPERMAN Polymer Clay Ketting | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! Met de nieuwe Batman v Superman Movie uit, ik dacht dat dit een briljant klein DIY project voor degenen die genieten van Batman en Superman zijn !! Vergeet niet geslepen met je geven te zijn! Bedankt voor het kijken, Danrie van Craft of G

 • Batman V Superman: Origami Batarang
  Batman V Superman: Origami Batarang

  Hebben een bepaalde superhero u nodig hebt om uit te nemen, maar net papieren rondslingeren? Ik kan je laten zien hoe ze te vouwen in dodelijke wapens die ervoor zorgt dat je vijanden ineenkrimpen van angst. Zorg er wel voor om te spuiten op kryptoni

 • Batman V Superman Makeup Tutorial
  Batman V Superman Makeup Tutorial

  Hallo jongens! KLIK de video naar de volledige make-up TRANSFORMATIE ZIEN in deze stap voor stap uitleg Ik ga je laten zien hoe ik creëerde een splitsing make-up look van Batman en Superman voor de aankomende film 'Batman V Superman' Stap 1: Hoe te b

 • batman vs superman: gepantserd batman helm
  batman vs superman: gepantserd batman helm

  Deze video Zij hebben als doel gepantserde helm Batman Batman maken vs Superman film, bekijk de video

 • Batman tegen Superman

  Welkom op Only In Ur Mind. Mijn gezichtsverf was Batman aan één kant van mijn gezicht en Superman aan de andere kant. Ik hoop dat je ervan geniet! Wolfe skinz gezicht schilderen in Rich Ivory Paradise facepaint in Zwart-wit Fab facepaint in blauw, ro

 • Port Bike muur PVC Batman (Batman vs Superman Logo)
  Port Bike muur PVC Batman (Batman vs Superman Logo)

  Mijn naam is Emerson Pedroso, ik ben schepper van het YouTube-kanaal Oficina DIY. Leer hoe u deze poort Batman Muur Bike maken: D In de doe-het-Workshop vandaag zo makkelijk als goed, met eenvoudige materialen en dat is in elke plaats, kunt u doen, l

 • Tips voor een vrouw die alleen reizen
  Tips voor een vrouw die alleen reizen

  alleen reizen kunnen genezing en herstellende zijn. Niemand begint als een zelfverzekerde individuele reiziger - er is altijd de eerste keer! Als je eenmaal hebt besloten om het solo te gaan, goed te plannen en stoom vooruit. Er zullen hik langs de w

 • Headless zomby vrouw die haar eigen hoofd op een Doos
  Headless zomby vrouw die haar eigen hoofd op een Doos

  Hoi!! Dit is mijn handgemaakte kostuum dat ik besloten om voor dit jaar Halloween. Ik had het idee in mijn hoofd voor een lange tijd, maar ik dacht dat het zou erg moeilijk zijn om te maken omdat ik niet de helft lichaam van een mannequeen had. Echte

 • Hoe maak je een Batman Vs Superman Houtbewerking Mallet Make

  NIET MIJN PROJECT ... Had om het te delen met jullie omdat het misschien wel de coolste hamer die ik ooit heb gezien! Check out Trevors woodshop op youtube voor meer projecten als deze! ZO GEWELDIG!

 • Headless vrouw die het hoofd van het Kostuum
  Headless vrouw die het hoofd van het Kostuum

  Dit was een leuke kostuum te maken en niet te moeilijk ook. Zeker de moeite gezien hoe enthousiast mensen waren toen ze zagen het de moeite waard. Stap 1: Het creëren van de torso De bal is voor een Kirby kostuum we op hetzelfde moment. Aan de voorzi

 • Hoe maak je een Batman Utility Belt maken
  Hoe maak je een Batman Utility Belt maken

  Voor degenen onder u die houden van Batman tot de dood net als ik, Halloween is om de hoek, en ik hoop dat jullie allemaal genieten van de Utility Belt ik gemaakt heb voor dit thema! Ik heb dit gesp batman bij Spencer's en vond het erg interessant en

 • "Iedereen die zin heeft in een Butterbeer? ' - Heerlijke Zelfgemaakte Butterbeer Recept
  "Iedereen die zin heeft in een Butterbeer? ' - Heerlijke Zelfgemaakte Butterbeer Recept

  Ik plaats deze Instructable namens mijn lieve vrouw, die hij een van de beste mokken van Butterbeer ik heb gehad, buiten Universal's Wizarding World. Het is gemaakt vanaf nul, in lagen gegoten en heeft een dikke, romige hoofd. Het is niets minder dan

 • Messenblok een Remix met behulp van tools die u zou kunnen hebben! Geen CNC Machines / Lasers / Phasers / Flux condensatoren of Time Machines werden gebruikt in deze constructie !!
  Messenblok een Remix met behulp van tools die u zou kunnen hebben! Geen CNC Machines / Lasers / Phasers / Flux condensatoren of Time Machines werden gebruikt in deze constructie !!

  Een remix van het messenblok http://www.instructables.com/id/Knife-Block/ door Christian Kneull van Estlcam.com Ik was van plan om dit in te voeren in de Remix wedstrijd, maar als gevolg van mijn vrouw die in het ziekenhuis tijd kreeg van me weg. Ik

 • Lego Batman Birthday Party
  Lego Batman Birthday Party

  Ik heb een jonge man die een Lego Batman verjaardagsfeestje wilde. Ik woon in een afgelegen gebied waar ik moet creatief te zijn met de dingen die ik kan ter plaatse te krijgen of te wachten wekenlang en betalen een obscene hoeveelheid geld voor de s

 • Hoe om te praten met iemand die Ham Radio
  Hoe om te praten met iemand die Ham Radio

  Ham radio is cool, maar het kan erg zenuwslopend zijn om iemand te praten met het gebruik ervan. Praten met iemand met behulp van ham radio is algemeen bekend als een 'QSO' of een 'contact'. Hoewel het echt eng in eerste instantie kan lijken, zult u

 • Hoe om Spiderman te maken met Play Doh

  Play Doh Video For Kids !! Play Doh Spiderman Video Jongeren Playdough video's voor kinderen Kunt u zich abonneren voor meer video's! :) https://www.youtube.com/c/creativetoysforkids?sub_confirmation=1 Play Doh Spider-Man Play Doh Video is een fictie

 • Maak een Red Hood Jacket (Arkham Knight)
  Maak een Red Hood Jacket (Arkham Knight)

  Rond half september elk jaar, onze familie begint de jaarlijkse traditie van brainstormen kostuum ideeën voor Halloween. Het is een evoluerend proces als we wegen de de koelte factor, moeilijkheidsgraad, en de relevantie van elke potentiële kostuum.

 • 1/6 schaal Kryptonite Spear
  1/6 schaal Kryptonite Spear

  Hieronder volgt een instructable op hoe Ik ontwierp en maakte een 1/6 schaal Krytponite Spear uit de film Batman v Superman. Deze speer dient als een accessoire voor elke 1/6 schaal figuur, maar ik heb het specifiek gebruikt voor de Hot Toys Armored

 • Batarang
  Batarang

  Maakte dit voor een vriend die super hyped over batman v superman was Voor dit project heb je nodig: Materialen 1, gehard stalen plaat 2, Primer 3, Black spuitverf 4, Schuurpapier Gereedschap 1, Metaalzaag of haakse slijper 2, met de hand bestanden 3