Home > Whole House Fan Cover

Whole House Fan Cover

Tags:energie
Advertisement

Whole House Fan Cover

Een van mijn val klusjes is om het hele huis te isoleren fan in ons huis. Eerder bouwde ik een doos op de zolder van schuim boord, maar het gebruik ervan is een pijn want ik moet leeg uit een kast op de zolder deur te krijgen en dan kruip door diepe geblazen in isolatie om het vak te krijgen.

In ons huis, de ventilator komt binnen via een hal plafond. Het zou een hoop ellende besparen als ik een isolatie deksel op de ventilator van de gang kon zetten en te voorkomen dat de reis naar de zolder. Een snelle zoektocht op het internet toont enkele mooi ogende producten, http://www.batticdoor.com/WholeHouseFanCover.htm zoals. Degenen die ik vond kost minstens $ 40 nadat S + H en bestaan ​​uit een dunne flexibele isolatiedeken. Ik wilde minder geld uit te geven en hebben meer isolatie.

Stap 1: Klik hier voor de materialen

Whole House Fan Cover

Meet je fan opening. Mijne was 36 "31".
Koop een blad van 1 inch schuim isolatie. Ik moest een volledige 4x8 voet blad te kopen voor iets minder dan $ 20, maar misschien in een grotere stad met een betere bouwmarkten kon je een 4x4 blad te vinden. Hopelijk kan ik iemand die de linkerzijde kunt gebruiken meer dan schuim te vinden.

Snijd de isolatie op maat. Ik sneed de mijne tot 36 "met 32" om te profiteren van de fabriek schrijver te nemen op 32 ". Redelijk schoon sneden kunnen worden gemaakt door schrijvende met een mes en snap het gebruik van een straight-edge. De foto toont mijn eerste snede die niet zo leuk. het opgeruimd keurig met een Dremel gereedschap echter. Deze rand wordt geconfronteerd met de muur, dus het is niet erg zichtbaar is hoe dan ook.

Tot slot, koop een doos kleverige rug klittenband. Amazon geeft een doos van 15 voet van 3/4 inch klittenband voor ongeveer $ 15. Ik had een doos met 20 ', maar je hoeft alleen maar ongeveer 12 voeten. Generieke versies van Velcro zou goedkoper zijn; Ik had niet omdat ik had wat aan de hand.

Advertisement

Related Articles

 • Samsung Gear VR Fan Cover
  Samsung Gear VR Fan Cover

  Ik hou van mijn Samsung VR. Echter, tijdens het gebruik van dit apparaat, vind ik mijn telefoon wordt erg warm. Deze dekking maakt gebruik van dezelfde stroom van de lader van de telefoon naar een ventilator draaien en ook opladen van de telefoon, te

 • Computer Fan Cover Shelf Unit
  Computer Fan Cover Shelf Unit

  Dit is een eenvoudig te plat die gebruik maakt van een enkele fan dekt, sommige standoffs maken, en een paar bouten en moeren. Het kan worden gebruikt om verschillende dingen te houden, en in de horizontale stand kan worden gebruikt om CD cases. mate

 • Vervanging Badkamer Fan Cover
  Vervanging Badkamer Fan Cover

  In dit instructable hoop ik te laten zien hoe u een aangepaste vervangende badkamer ventilator dekking te creëren van een aantal reserve-multiplex en lasers. Ik denk dat je kon een router te gebruiken, maar dat is veel minder cool. Ik verwijderde het

 • LED lichtpunt voor Aquarium, Grow Light of Shop
  LED lichtpunt voor Aquarium, Grow Light of Shop

  LEDs gebruiken relatief weinig energie en hebben een lange levensduur. De meeste LED's zijn geschikt voor 50.000 of meer uren. Ter vergelijking, de meer traditionele lichtbronnen duren slechts ongeveer 2000 uur. Plus, LED's zijn efficiënt - ze gebrui

 • Uitlaat Fan / LED Light Combo
  Uitlaat Fan / LED Light Combo

  Ik ben al op zoek naar een uitlaat fan / licht combo voor mijn wc, maar kon niets geschikt vinden voor minder dan $ 80 dus ik dacht dat ik kon een hybride veel goedkoper mezelf dus ik deed voor minder dan $ 35 te maken. Ik kocht een Heller 200mm plaf

 • Thermo-Fan
  Thermo-Fan

  De controller maakt gebruik van een of meer gewone silicium diodes als sensor, en gebruikt een goedkoop opamp als versterker. Ik ontwierp dit circuit tot 12V computer fans te gebruiken, omdat deze nu heel eenvoudig om goedkoop te krijgen. Deze ventil

 • switch Cover
  switch Cover

  In mijn huis werkt de AC feilloos, dat wil zeggen tot je loopt in mijn kamer. Om een ​​of andere reden mijn kamer is een paar graden warmer dan wat de thermostaat is ingesteld voor. Vanwege dit, heb ik altijd mijn fan draait om de lucht beter te late

 • Snel, eenvoudig en lichtgewicht Kindle Cover
  Snel, eenvoudig en lichtgewicht Kindle Cover

  Zoals anderen hier Ik wilde niet deel met 30 € + voor een saaie Kindle deksel dus dacht ik zou het een zelf gaan geven. Het is mijn eerste instructable, en ik ben niet een bijzonder listig persoon, dus ga gemakkelijk op het :) Anderen hebben een bete

 • Fun Foam Journal Cover met Harry Potter thema
  Fun Foam Journal Cover met Harry Potter thema

  Het legioen van Harry Potter fans is zo groot en divers dat zo nu en dan kom ik zo'n geweldige koopwaar die ik liefheb te houden. Hier is mijn poging om een ​​harry potter thema notebook / agenda te maken. Dezelfde dekking kan worden veranderd een be

 • Uitstekend Boek Kindle Cover
  Uitstekend Boek Kindle Cover

  Ik was onlangs nagelaten een Kindle Paperwhite, en als die past bij de enorme hipster die ik ben, heb ik besloten om een ​​cover te maken voor het uit een vintage boek. Het oorspronkelijke idee was om een ​​klassiek, betekenisvolle boek dat ik was ee

 • Grafische kaart van Cooling (fan) probleem
  Grafische kaart van Cooling (fan) probleem

  Hi .. Dit is mijn eerste post in deze enorme DIY wereld, plande ik veel over de detachering, maar niet de manier waarop ik van plan om dit project te posten niet klaar, nou, dit is niet een project zelfs, zijn "How to oude grafische repareren card 'k

 • Sbase / Smoothieware - Gebruik een gratis PWM Pin en Power Expander of SSR te Fans controle.
  Sbase / Smoothieware - Gebruik een gratis PWM Pin en Power Expander of SSR te Fans controle.

  Running out van de beschikbare plekken tot een verwarmd bed, hotend of een ventilator hechten we gelukkig hebben de mogelijkheid om een van de General Purpose Input / Output (gebruik GPIO ) pinnen op de MKS Sbase en deze te combineren met een Solid S

 • Awesome Solar Hat Fan

  Yep dit is zonne-energie fan hat.You kunnen nu dragen van een zonne-energie hoed met een kleine ventilator en koel te blijven de hele dag! Een kleine zonnecel wordt genaaid in het vizier van de hoed die de energie van de zonnen 'verzamelt, zet het om

 • Maak een tandenborstel Cover uit een Floss Container
  Maak een tandenborstel Cover uit een Floss Container

  Maak een tandenborstel Cover uit een Floss Container Elke keer als ik ga voor mijn reiniging, krijg ik een goody bag van tandheelkundige doodads, waaronder een handige kleine floss dispenser. Onlangs vond ik mezelf in de behoefte van een tandenborste

 • Kartonnen Fan Hand
  Kartonnen Fan Hand

  Dit is een hand fan gemaakt van eenvoudige 1/4 karton. Niets bijzonders, maar geweldig voor een warme dag. Stap 1: Materialen U hebt de volgende items nodig hebt om dit PROYECT te maken: 2 inches of langere schroef Elk formaat Kartonnen Gereedschap:

 • 3D Printing Met behulp Kissslicer Ondersteuning, Pillar en Fan
  3D Printing Met behulp Kissslicer Ondersteuning, Pillar en Fan

  Ik begon te spelen met de kissslicer instellingen wanneer "Ik maakte in het TechShop". Het deel is een kleine spoel en ik nodig had rond en glad. Deze eerste foto toont het deel wordt gemaakt van het type A machine op de tech winkel. Stap 1: Fan

 • Thermistor - Fan controle met behulp van LabVIEW
  Thermistor - Fan controle met behulp van LabVIEW

  Entertainment centers vaak val warmte afgegeven door de elektronica; Dit kan ervoor zorgen dat ze oververhit raken waardoor hun levensduur vermindert. Dit project kan worden gebruikt om de temperatuur van een entertainment center regelen door het ver

 • Harry Potter de Standard Book of Spells Cover
  Harry Potter de Standard Book of Spells Cover

  Als je graag kunt u stemmen bedankt voor Cheking Stap 1: Materiaal Dingen die je nodig hebt : 1.Een harde kaft notebook (ik gebruikte kartonnen cover) 2.Een metallic gouden pen Stap 2: Trek Het enige wat u hoeft te doen is om te tekenen en te schrijv

 • Hoe maak je een PC Cooling Fan Box Voor bijna gratis Make
  Hoe maak je een PC Cooling Fan Box Voor bijna gratis Make

  Ik ga je laten zien hoe je een pc fan box te maken voor bijna gratis met eenvoudig te vinden spullen Stap 1: Vind alle onderdelen Wat je nodig hebt 3 of 4 pct ventilatoren BOX groot genoeg om 2 fans zij aan zij met een 1/2 inch in tussen Extra draad.