Home > Wegwerp Vulpen Vullingen

Wegwerp Vulpen Vullingen

Tags:life-hacks
Advertisement

Wegwerp Vulpen Vullingen

Omdat het te goedkoop voor een echte vulpen, maar geeft er het gevoel, ik eindigde met een aantal van deze goedkope wegwerp versies die ik gevonden heb op verschillende plaatsen. Probleem is dat met de hoeveelheid van schrijven doe ik deze dingen duren ongeveer twee dagen. Daarom moest ik een manier om deze dingen te goedkoop te vullen te vinden.

Voor dit project vindt u een aantal items nodig.

Flame Bron

Paperclip

Lege Vulpen

Tang

Fijne korrel Schuurpapier

wrijven Alcohol

Vine Charcoal (houtskool zonder bindmiddel werkt het beste)

Aluminiumfolie

band

Lijmpistool

optioneel:

Kleine boor

Trechter

Jar van Ink (alleen als je niet wilt dat je eigen te maken)

Bijwerken:

Zorg ervoor dat u de pen te dichten heel goed met de lijm. Deze pen later ontplofte in mijn zak.

Stap 1: Het openen van de Pen

Wegwerp Vulpen Vullingen

In deze stap zullen we de openstelling van de achterkant van de pen, zodat we kunnen legen en schoonmaken het uit. Het eerste wat je moet doen is deze dinky kleine einde dop eraf te trekken. Een tang hier goed werken, maar zorg ervoor dat je niet te hard knijpen. Terwijl u de pen nog steeds blokkeren, is het gemakkelijkst om de dop die is opgenomen te gebruiken.

Advertisement

Related Articles

 • Maat 5 Bamboo Rondbreinaalden van wegwerp eetstokjes
  Maat 5 Bamboo Rondbreinaalden van wegwerp eetstokjes

  Stap 1: Gereedschap en materiaal Je zal nodig hebben: Een set van de betere soort wegwerp eetstokjes (gescheiden, niet verbonden) Puntenslijper Boor met kleine stukjes Schuurpapier Cord (ik gebruikte plastic veter) Lijm Beits of verf en penseel (opti

 • Maak een Glow in the Dark Vulpen
  Maak een Glow in the Dark Vulpen

  Mijn neef was het werken met mij in de winkel en hij wilde een Glow in the Dark vulpen te maken. Hij wilde ook een video te maken over. We hebben zowel. Wat je nodig zou hebben. Pen component set Glow in the Dark glasvezel Wit of zilver spuitverf pol

 • Wegwerp Beach BBQ Grill
  Wegwerp Beach BBQ Grill

  Dit is snel, eenvoudig en goedkoop! Ons strand regels staan ​​niet toe dat voor open haarden. De officiële regel bepaalt, "Fires moeten worden opgenomen in een metalen container". Deze regel is goed met me, ik wilde gewoon niet naar een kleinere

 • Maak een driehoek schroevendraaier wegwerp (McDonalds Happy Meal) speelgoed uit een inbussleutel.
  Maak een driehoek schroevendraaier wegwerp (McDonalds Happy Meal) speelgoed uit een inbussleutel.

  Maak een driehoek-head beetje uit een inbussleutel voor gebruik bij het nemen van elkaar wegwerp of echt goedkoop speelgoed. Dit instructable vereist: - veiligheidsspullen :-) - Een inbussleutel (1/8 "werkt het beste) - Een tafelmodel bandschuurmachi

 • Helicopter Model Van Vulpen Cap
  Helicopter Model Van Vulpen Cap

  Een ambacht van overgebleven materiaal dat niet alleen uw kinderen zullen love it, maar uw vrienden en collega's kan het ook houden. Laten we maken een helikopter Model Van Vulpen Cap voor uw handgemaakte cadeau. Stap 1: Materialen Alles wat we nodig

 • Motorcycle fietstassen van wegwerp plastic container
  Motorcycle fietstassen van wegwerp plastic container

  Ik hou van reizen op mijn fiets, maar fiets bagage is zo duur heb ik besloten om mijn eigen te maken met een aantal wegwerp plastic containers ik kreeg. Ze zijn zeer licht, slechts 1,15kg (2,5lb) waterbestendig en het beste deel is dat ik heb slechts

 • Bib Clips voor Instant Wegwerp slabbetjes
  Bib Clips voor Instant Wegwerp slabbetjes

  Het voeden van een baby is rommelig business. Het is niet ongebruikelijk voor mijn zoon om de wind met meer voedsel op zijn shirt dan in zijn mond. Thuis maken we gebruik van veel doek slabbetjes (waaronder enkele leuke strikje slabbetjes zijn grootm

 • Loose Leaf Diary Vullingen - Hoe maak je ze zelf en geld besparen
  Loose Leaf Diary Vullingen - Hoe maak je ze zelf en geld besparen

  Hallo Instructablers, Net als veel andere mensen, ik moet mijn dagen van plan om iets waardevols volbracht krijgen. Ik wil graag een ringband soort, losbladige dagboek gebruiken. Ik gebruik deze stijl al jaren, en vind de flexibiliteit van het systee

 • Converteren een wegwerp clearomizer naar een druppelaar
  Converteren een wegwerp clearomizer naar een druppelaar

  Niet weg te gooien onze wegwerp clearomizer. Gebruik het voor directe druipen met een "eenvoudige" wijziging. Je kunt het gebruiken om te proberen je DIY Juice of vape als gevolg van katoen werkt als een vulmiddel. (Ne Jeter plus vos clearomiseu

 • Draai wegwerp eetstokjes in breinaalden
  Draai wegwerp eetstokjes in breinaalden

  Ik stopte breien vele jaren geleden. Meer recent, nam ik op haak. In de loop der jaren, al mijn breinaalden verdwenen. Dan heb ik deelgenomen aan de Vancouver Mini Maker Faire. Onder andere dingen, waren er een aantal mensen die breien lessen. Ik heb

 • Hergebruik van een Wegwerp Helium Tank
  Hergebruik van een Wegwerp Helium Tank

  Ik had een paar helium tanks overblijfsel uit de kids 'verjaardagsfeestjes, dus ik dacht dat ik zou een dreun te nemen op hen opnieuw te gebruiken. Hier is hoe te bevestigen 1/4 "OD slang aan één. Van daaruit kunt u deze gebruiken om samengeperste ga

 • Hoe maak je een Wegwerp rubberen spatel
  Hoe maak je een Wegwerp rubberen spatel

  Ik had een rubberen spatel in toepassingen voor het mengen in een kleine smalle hals fles. Daarom is de kop van de spatel nodig flexibel te zijn, en als het naar binnen verloren, goedkoop en gemakkelijk te reproduceren. Ik dacht dat het maken van het

 • Refill Uw Vulpen cartridges en bespaar
  Refill Uw Vulpen cartridges en bespaar

  De meeste nieuwere vulpennen gebruiken plastic inktpatronen. U kunt vullen uw eigen en bespaart een hoop geld. Hervullen elimineert ook het probleem van het vinden van de cartridge die u nodig heeft in de winkels. Bottled inkt is gemakkelijk te vinde

 • Maak een Joule Thief LED zaklamp of nachtlampje door recycling een Kodak wegwerp camera.
  Maak een Joule Thief LED zaklamp of nachtlampje door recycling een Kodak wegwerp camera.

  Na het zien van informatie over Joule Thief LED chauffeurs op het internet heb ik besloten om te proberen het maken van hen. Na het krijgen van een aantal werkeenheden begon ik te experimenteren (zoals ik meestal doe) met verschillende bronnen van de

 • Kak genie of luier genie vullingen
  Kak genie of luier genie vullingen

  U kunt de kattenbak of luier genie-eenheden te krijgen voor tien dollar of bijna niets in een kringloopwinkel. Dan realiseer je die eigen vullingen zijn enorm duur (op het moment van dit bericht, kunt u een 2-pack voor $ 15 te krijgen). Whaaa ?! De v

 • Wegwerp Camera & Cork Button
  Wegwerp Camera & Cork Button

  Zijn er oude wegwerp camera (met flits) rondslingeren? Hier is een goedkope-o knop die kan worden gemaakt van de knop wordt gebruikt om de flitser en een kurk in rekening brengen. 1) Zoek een kurk en snijd het 1/2 van de weg naar beneden zoals afgebe

 • Wegwerp Camera Ring Flash
  Wegwerp Camera Ring Flash

  Bouw een wegwerpcamera ringflitser. Wegwerpfototoestellen worden verwijderd nadat de film is verwijderd. Foto labs hebben vaak dozen van hen onder de toonbank, te wachten om te worden gerecycled. Als u mooi vragen, krijgt u vaak meer dan genoeg om me

 • Hoe een Vulpen Fix
  Hoe een Vulpen Fix

  Als uw vulpen lekkage bij de penpunt ga dan naar de eerste step.I kocht een NVIZIO zonlicht pennencollectie en toen ik vulde het omhoog raakte ik de achterkant van de penpunt toen ontdekte ik het lek. Stap 1: neem de inkt Draai de knop of op een aant

 • Hoe maak je een vulpen cartridge
  Hoe maak je een vulpen cartridge

  Ik vond mijn oude lekkende vulpen op de campus van mijn oude middelbare school, en het is goed bereikbaar me al jaren. Ten eerste gaat door al mijn moeders oude cartridges, dan is het vinden ik ineens had niemand, de arme gereedschap zat in een lade