Home > We groeiden radijzen

We groeiden radijzen

Tags:tuinieren
Advertisement

We groeiden radijzen

Lowes draagt ​​deze zaad pakketten die stroken dun papier, met zaden gelijkmatig verdeeld in. Het enige wat je hoeft te doen is het begraven van de strip over een 1/2 inch in bereide bodem, dek af het op. Zo ben ik begonnen met deze radijsjes :)

Advertisement

Related Articles

 • Spicy Geroosterde Marinara Sauce en Ghostly geroosterde paprika Chili uit dezelfde basisrecept
  Spicy Geroosterde Marinara Sauce en Ghostly geroosterde paprika Chili uit dezelfde basisrecept

  Mijn zoon en ik hou van koken en delen vaak recepten, vooral onze warm en kruidig ​​degenen. Onze familieleden zijn niet zo enthousiast om ze al verbruikt. Mijn man is niet een spook peper fan of een echt hete peper wat dat betreft, of zo zegt hij. T

 • Hoe gelijkmatig Space Uw Small Garden Seeds
  Hoe gelijkmatig Space Uw Small Garden Seeds

  Ik ben opgegroeid werken in onze ½ acre tuin elke zomer. Dit is hoe mijn ouders ons geleerd om te werken en hield ons gevoed het hele jaar door. Het deel van het tuinieren dat mijn kleine hart brak toen we moesten dun, de radijzen, wortelen, rapen, k

 • 6 DIY Life Hacks voor uw tuin
  6 DIY Life Hacks voor uw tuin

  Februari is op ons en als je een fervent tuinier zoals ik u al begonnen om uw tuin te ontwerpen. Je hebt de tijd om potlood en papier en detail nemen elke vierkante voet van uw beschikbare ruimte genomen. De lente is op weg en je krijgt te popelen om

 • Easy Care Kamerplanten - IMHO
  Easy Care Kamerplanten - IMHO

  Het doet er niet veel makkelijker dan een te krijgen ben je waarschijnlijk bekend met ... Snake Plant, Mother-In-Law Tong, of Sansevieria, een schat van een plant door niets van de namen. Deze standaard is een bekende hoeveelheid: vrouwentongen, Nest

 • Dode computer gereïncarneerd als kunst, meubels, of incubator voor een nieuw leven
  Dode computer gereïncarneerd als kunst, meubels, of incubator voor een nieuw leven

  Once upon a time, mijn computer is overleden. Ik drukte op de knop, hoorde ik een krakend geluid in plaats van de geruststellende Mac Sosumi akkoord, en in de seconden voor mijn reflexen geschopt en mijn hart begon weer te kloppen, een stoffige brand

 • Is Miracle-Grow echt invloed op de groei van de plant Zonnebloem tijdens kieming en de vroege stadia van de groei van de plant na?
  Is Miracle-Grow echt invloed op de groei van de plant Zonnebloem tijdens kieming en de vroege stadia van de groei van de plant na?

  intro- Mensen zijn het planten van verschillende planten voor vele jaren. Mensen hebben altijd geprobeerd om planten om het beste van hun vermogen te laten groeien. Velen hebben alles en nog wat geprobeerd om dit te doen. Zelfs vandaag de dag mensen

 • Hoe om plastic te isoleren degraderende bacteriën uit de bodem!
  Hoe om plastic te isoleren degraderende bacteriën uit de bodem!

  Met alle publiciteit over kunststoffen stapelen op stortplaatsen en de oceaan er de veronderstelling dat de kunststof niet in staat breken is. Tijdens mijn undergrad als Microbiologie gestudeerd aan Cal Poly SLO was ik geïnteresseerd in Environmental

 • Hoe te Plantaardige Planten groeien!
  Hoe te Plantaardige Planten groeien!

  Mijn instructable laat zien hoe je planten groeien sommige zijn eenvoudig en sommige niet. Dit is een goede groeiende gids voor beginners die eagger om te leren hoe om te groeien vegteables. GROEIENDE KLIMATEN KRIJGT MIJN PLANT vorst verdragen? IS HE

 • Rechtop Pallet (Container) Tuinen
  Rechtop Pallet (Container) Tuinen

  Deze pallet tuinen zijn leunend tegen het hek in mijn kleine stedelijke achtertuin. Ik gebruik de binnenkant ruimte tussen de 2x4's en nieten tuinieren stof om het hout van een bijna verborgen, rustiek ogende planter aan mijn buitenruimte creëren. Ik

 • Maak een lint kokarde
  Maak een lint kokarde

  Het maken van een cockade van lint of smalband is een vrij eenvoudig om te doen als je eenmaal weet hoe, maar ik heb geen instructies hebben als ik dit hele ding uit bedacht. Ik had een aantal mooie lint ornamenten op een Renaissance Faire gezien en

 • Een steekproef van wortelgroenten
  Een steekproef van wortelgroenten

  We groeiden een enorme koolraap in onze tuin dit najaar dat we geoogst net op tijd voor Thanksgiving. Ik combineerde het met yucca om een ​​twee gekleurde bak bijgerecht te maken. Het was heerlijk en ik gebakken de patat dus het was ook gezond en voe

 • Het maken van Salsa Fuego!
  Het maken van Salsa Fuego!

  Als je ooit naar Texas zijn geweest, kunt u gezien hebben deze pittige, smokey salsa. Mijn verloofde, die verhuisde van Texas mist haar Tex-Mex en behandelt me ​​de gerechten van haar jeugd vaak. Zijn vrij eenvoudig en uien zijn de uitzondering, groe

 • gras patching
  gras patching

  We hadden een rij struiken die groeiden tot groot en begroeid met rubus waren. Het was geen mooi gezicht. We hebben besloten om de struiken te verwijderen en te vervangen door een takkenwal. Maar de struiken waren, was er een hele kale plek belicht.

 • Naai Een Grow-Bag of Upside Down Planter Bag
  Naai Een Grow-Bag of Upside Down Planter Bag

  Uiteindelijk vond iets nuttigs tot een dikke, canvas stripey blauwe en witte stof om te zetten in - een aantrekkelijke groei-tas voor bosbessen en strawberries.Matched met een witte zijde steun, deze groeien zakken hebben een soort nautische uitstral

 • Hoe de ballon kreeg zijn Stripes.
  Hoe de ballon kreeg zijn Stripes.

  Hoe heeft de zebra dankt zijn strepen? Of een luipaard zijn vlekken? Naast het maken van coole dinosauruseieren, deze ballonnen geven ons enig inzicht over hoe patronen ontstaan ​​in de afdrukken van de dieren. Is het mogelijk dat de embryonale zebra

 • Pest Control, Prevent varenrouwmug op Kamerplanten
  Pest Control, Prevent varenrouwmug op Kamerplanten

  Varenrouwmug zijn de kleine zwarte insecten die de neiging hebben om te vliegen en springen rond uw huis planten. Zoals de naam al zegt, ze eten schimmel die groeit in de bodem, kunnen ze een leven boven aan de bodem. Er zijn twee principes in dit in

 • Zwaluwstaartvlinder Incubation Habitat
  Zwaluwstaartvlinder Incubation Habitat

  Vorig jaar heb ik besloten om te beginnen met het doen van een aantal eenvoudige kruiden en plantaardige tuinieren in onze kleine achtertuin in NYC. Op een dag, terwijl ik buiten de neiging om de planten, zag ik een zwarte swallowtailvlinder fladdere

 • De zorg voor Bromelia: Wat u moet weten om ze Indoors Grow
  De zorg voor Bromelia: Wat u moet weten om ze Indoors Grow

  Oh Bromelia, hoe ik hou van je! Ik ben zo blij dat ik ben in staat om een ​​verscheidenheid van deze ananas familieleden groeien in mijn tuin hier in Santa Barbara. Bromelia's zijn taai , interessante en geen gedoe meer dan dat is mijn soort plant in

 • Britse gefokt chipotles (gerookte gedroogde chilipepers)
  Britse gefokt chipotles (gerookte gedroogde chilipepers)

  Mijn partner dit jaar besloten dat ze was gaan chili planten te kweken en dus ik was verzonden naar de winkels om de zaden die ze nodig had te kopen. Ik later keerde triomfantelijk uit een succesvolle jager bijeenkomst missie met een kleine groei zak