Home > Vrouwelijke mal voor carbon fiber motorfiets carrosserie

Vrouwelijke mal voor carbon fiber motorfiets carrosserie

Tags:motorfiets
Advertisement

Vrouwelijke mal voor carbon fiber motorfiets carrosserie

Ik heb in beslag genomen mezelf te leren hoe om mijn eigen carbon-fiber / kevlar composiet motorfiets stroomlijnkappen met behulp van enkele oude fairings zoals mijn template bouwen. Oorspronkelijk was ik gewoon naar de oude stroomlijnkappen gebruiken als mijn schimmel en layup direct op hen, maar ben van gedachten veranderd en besloten om het goed te doen .. Dus ik begonnen met de bouw vrouwelijke matrijzen uit gips. Ik probeerde het maken van een kleine mal van glasvezel, maar na het onderzoeken verder besloten om de pleister een schot en kwam verrassend goed denk ik. Het oppervlak is niet helemaal glad, maar ik was van plan voor dat en zal het glad met schuurpapier en glazuur. Ik ben gewoon blij dat ik gescheiden het deel zonder dat het kraken van de schimmel en de indruk succes kreeg alle van de randen.

Stap 1: Giet het gips

Vrouwelijke mal voor carbon fiber motorfiets carrosserie

Ik legde het gips (100% gips - 1 grote doos van Home Depot) gisteravond rond 06:30 afwerking tot in de buurt van 8. Ik gebruikte kaas doek gedrenkt in het gips direct tegen het onderdeel en na volledig te bedekken met kaasdoek ik gemengd het laatste stukje van gips (ongeveer een halve emmer) en goot die over de top alleen maar om het opbouwen van een basis voor de huid zou ik naar beneden gelegd.

De volgende dag dat ik begon rond 15:30 (die laat het zitten buiten de hele nacht en de hele dag tot dan toe). In het midden van de zomer in Los Angeles weer was ik tevreden over het was droog.

Dit is hoe het verzorgd wiebelen het los een beetje.

Advertisement

Related Articles

 • Licht en sterk ontwerp voor Carbon Fiber Bicycle
  Licht en sterk ontwerp voor Carbon Fiber Bicycle

  Ooit had net de drang om een ​​fiets te maken? Heb je nooit voelde gewoon een hankerin 'voor een aantal fiets productie? Nou je dromen kan eindelijk uitkomen! In deze tutorial zal ik laten zien hoe het ontwerpen en aanpassen van uw eigen fiets. Ik za

 • Carbon fiber body - Made in TechShop
  Carbon fiber body - Made in TechShop

  In dit instructable zal ik je laten zien hoe ik het lichaam gemaakt voor mijn carbon fiber akoestische gitaar, een deel van een workshop bij TechShop. Het werd gemaakt tot lagen van koolstofvezel en glasvezel meer dan een kartonnen mal, dan harden va

 • Super Strong 3D Component Carbon Fiber Parts
  Super Strong 3D Component Carbon Fiber Parts

  Welkom op mijn instructable, dit keer werd ik geïnspireerd door koolstofvezel versterkte onderdelen uit RichMAc met het verschil dat ik wilde mijn delen zo licht mogelijk te maken. Conventionele methoden platen koolstof gedaan door vacuümvormen of de

 • Carbon Fiber Pompoen Voor Berimbau
  Carbon Fiber Pompoen Voor Berimbau

  Dit is 100% echt carbon fiber. Het was hand gelegd op een zeer droog en glad pompoen. Oorspronkelijk was ik van plan om de gebarsten kalebas binnen te houden, want dit was onderdeel van een Braziliaanse instrument genaamd een berimbau. Ik heb toen be

 • Carbon Fiber Aircraft Flap
  Carbon Fiber Aircraft Flap

  Koolstofvezelcomposieten worden al tientallen jaren hoogwaardige toepassingen die een hoge sterkte en lichtgewicht componenten. Het maken van iets uit koolstofvezel kan ontmoedigend lijken op het eerste, zodat het doel van dit Instructable is composi

 • Hoe maak je een Carbon Fiber Phone Case Maak
  Hoe maak je een Carbon Fiber Phone Case Maak

  Aan degenen die ten onrechte hun telefoons laten vallen, of degenen die graag meer bescherming voor hun telefoons, het wachten is eindelijk voorbij. Geen geld voor een dure zaak na het kopen van een dure telefoon. Geen vrees na het laten vallen van u

 • Carbon Fiber YouTube Button
  Carbon Fiber YouTube Button

  Hallo iedereen! Om mezelf kort voor te stellen, mijn naam is Matthieu Libeert uit België. Sinds een paar jaar heb ik een YouTube-kanaal waarop ik deel al mijn carbon fiber avonturen. In het geval dat u wilt om het te controleren hier is de link: http

 • Carbon Fiber Bike
  Carbon Fiber Bike

  IK BEN GEEN PROFESSIONAL FRAME bouwer, dit is mijn eerste fiets te bouwen. BOUWEN EN RIT OP UW EIGEN RISICO Ik ben echter een student in Polymer en Fiber Engineering aan de Auburn University met toegang tot een composieten lab. We hebben allerlei mat

 • Carbon Fiber Sferische gitaar / bas Speaker Cabinet
  Carbon Fiber Sferische gitaar / bas Speaker Cabinet

  Een super lichtgewicht carbon fiber bolvormige luidsprekerkast voor live-gitaar of bas prestaties: kenmerken: 0,060 "wanddikte overal; zo stijf dat er geen interne re-handhaving is nodig Suggereerde 450 watt bij 8 ohm Neodimium driver voor bas (of) 2

 • Carbon Fiber Laptop Case (DIY)
  Carbon Fiber Laptop Case (DIY)

  Hallo iedereen! Ik heb dit Carbon Fiber laptop sleeve / case gemaakt voor mijn Lenovo Thinkpad X1 Carbon http: //shop.lenovo.com/be/nl/laptops/thinkpad/x-se ... Ik heb besloten om de voortgang over hoe ik heb bouwen op hier delen. Ik weet dat het hee

 • Hoe maak je een Carbon Fiber Phone Case Make
  Hoe maak je een Carbon Fiber Phone Case Make

  Invoering In de noodzaak van een sterke, duurzame en beschermende telefoon geval? Zoek niet verder! Deze tutorial zal u vertellen alles wat u moet weten over hoe u een koolstofvezel mobiele telefoon geval te maken. Koolstofvezelcomposieten steeds een

 • Custom 3D Gedrukte Carbon Fiber Bike Frame
  Custom 3D Gedrukte Carbon Fiber Bike Frame

  Als je echt bent in fietsen en zijn op deze site, is de kans groot dat door de jaren heen heb je in ieder geval speelde met het idee van het maken van je eigen frame. Er is echt iets bijzonders en diep belonen over het rijden iets dat je zelf hebt ge

 • Hoe maak je een Carbon Fiber Cell Phone Case Make
  Hoe maak je een Carbon Fiber Cell Phone Case Make

  Deze tutorial zal u stap voor stap om je eigen koolstofvezel mobiele telefoon geval te creëren. Carbon Fiber (CF) is een steeds populairder materiaal om te gebruiken voor mobiele telefoon gevallen, want het is sterk en licht van gewicht maar vooral v

 • Carbon Fiber Phone Case
  Carbon Fiber Phone Case

  Wil je leren hoe je je eigen glanzend, glad, koolstofvezel telefoon zaak te maken? Volg gewoon deze eenvoudige stappen om een ​​voor jezelf te maken en laten zien aan al je vrienden! Stap 1: Het selecteren van uw materiaal Fibre Glast 3k 2x2 weven, i

 • Carbon Fiber Tablet Mount - De Kindle Kradle
  Carbon Fiber Tablet Mount - De Kindle Kradle

  Intro: Ik werd lid onlangs de gelederen van de Gadgetistas door het kopen van een tablet (Kindle Fire HD als u moet weten). Terwijl dat klinkt misschien niet als een groot probleem voor velen, voor een kerel die een hekel aan mobiele telefoons en nie

 • Iphone 6 Carbon Fiber Case
  Iphone 6 Carbon Fiber Case

  Dit is een koolstofvezel iPhone 6 case die ik heb gemaakt voor een lab klasse. De volgende methode zal werken voor elke telefoon geval, hoewel zachter silicium gebaseerde gevallen bleek een beetje lastiger. Stap 1: Molding Voordat u begint, zorg ervo

 • Carbon Fiber Slingshot (Advanced)
  Carbon Fiber Slingshot (Advanced)

  Dit is mijn eerste instructable over het daadwerkelijk maken van iets, mijn vorige hebben over het aanpassen van de technologie om machines te zijn geweest. Dit gaat vrij ver gevorderd zijn, en ik zal geen excuus voor het gebruik van een aantal mooie

 • Homemade Carbon Fiber Mountain Bike
  Homemade Carbon Fiber Mountain Bike

  Het is al een aantal keren gedaan voordat ik hier op Instructables. Heck, het is een van de plaatsen waar ik geleerd om het te doen. Maar dit was mijn poging om een ​​carbon fiber mountain bike te bouwen. Ik heb wel een Mechanical Engineering diploma

 • Carbon fiber akoestische gitaar

  Dit is een op bestelling gemaakte koolstofvezel akoestische gitaar, gemaakt als onderdeel van een speciale gebeurtenis bij TechShop San Francisco. Oorspronkelijk aangekondigd als de '6 Day Guitar Challenge, "met alle details voegde ik, dat eindigde m