Home > Voltooide Crochet Projects

Voltooide Crochet Projects

Tags:breien-a
Advertisement

Voltooide Crochet Projects

Ik verzamelde een aantal van de projecten die ik klaar was, en besloot om te delen. Hier zijn een paar van de dingen die ik heb gemaakt in de afgelopen maanden!
Een aantal van de patronen zijn van mij, maar sommige van hen zijn gewoon patronen die ik heb geknepen. Ik zal sturen u graag de patronen als je ze zou willen, of u helpen ze te vinden.

Advertisement

Related Articles

 • Rebecca's Crochet Projects
  Rebecca's Crochet Projects

  Ik heb haken voor een paar jaar nu en ik hou ervan. Een van mijn favoriete dingen om te maken, is dit "Triangle Sjaal van het Gebed" met Homespun garen. De eerste keer dat ik maakte een, ik belandde gaf het aan mijn moeder voor Moederdag. Ik was

 • Magnetische sluiting Repair
  Magnetische sluiting Repair

  Dit is de imitatie lederen tas voor mijn Kindle. Het heeft een sluiting met een knoopmagneet begraven in. Uiteindelijk de magneet draagt ​​een gat in de stof houder aan de onderzijde van de sluiting. Dit Instructable zal laten zien met behulp van een

 • Hand Light
  Hand Light

  Ik weet niet precies hoe dit idee kwam om mij, maar ik dacht dat het zou wel cool zijn om een ​​casting van een hand die een gloeilamp als een soort bureaulamp te maken. Dus hier is het! En je kunt het ook doen! Ik voltooide dit project in minder dan

 • De'Angelo's ELF
  De'Angelo's ELF

  Mijn project is een elf en een kerstboom decoratie. Ik maakte het omdat het een uitdaging op Instructable.com en het leek. Bewegen door het project, vond ik dat ik moest bijna alles symmetrisch te maken. Ik was in staat om een ​​manier om te werken r

 • Opdruk onzichtbare luidsprekers en radiogolven op je netvlies: Augmented reality met perfecte uitlijning
  Opdruk onzichtbare luidsprekers en radiogolven op je netvlies: Augmented reality met perfecte uitlijning

  Met de SWIM (Sequential Wave Imprinting Machine) kunt u zien op een andere manier onzichtbaar geluidsgolven en radiogolven, bedrukt op je netvlies, op fotografische media, of lenzenvloeistof / camera . Dit is te wijten aan iets wat ik noem Fenomenolo

 • Het wijzigen van Samsung S630 IR Gevoeligheid
  Het wijzigen van Samsung S630 IR Gevoeligheid

  Als je jong bent en je voelt je jong, vakkundig getalenteerde maar toch onderbetaald en je houdt van fotografie zoveel vooral de foto-effecten die alleen een dure DSLR camera / lens kan bereiken ( IR fotografie ), dan is deze tutorial is waarschijnli

 • De ultieme salontafel
  De ultieme salontafel

  De salontafel verblijft vaak in het centrum van onze huizen, waar we ontspannen en te lezen. Deze aspecten invloed gehad op mijn ontwerpproces van de tafel. Het ontwerp bevat een lade in het tafelblad weer te geven en op te slaan tijdschriften. De ba

 • Herbestemming een dode UPS in een CNC Motor Controller Enclosure
  Herbestemming een dode UPS in een CNC Motor Controller Enclosure

  Gewoon voor de duidelijkheid, ik heb niet een CNC-motor controller uit een UPS te maken; Ik ben alleen met behulp van de UPS huisvesting als een behuizing voor een commerciële motor controller. Ik kocht een tafelblad CNC router van eBay, en de contro

 • Ontwerp en implementatie van een 10A lineaire voeding
  Ontwerp en implementatie van een 10A lineaire voeding

  Waarom doe het voor 3 wanneer we kunnen ontwerpen voor 10 ?! Op college waren we de leiding over het ontwerpen van een 3 Amp voeding, maar ik was op zoek naar een uitdaging, niet een cijfer! Overcomplicating dit soort "eenvoudige" projecten kan

 • 3D Printed 01:10 OpenRC Formule 1-wagen

  Dit is de OpenR / C Formule 1 auto. Het is de derde generatie 3D geprint OpenR / C auto en dit keer rond focus ligt op eenvoud! U kunt alles afdrukken in PLA met uitzondering van de banden die worden gedaan in NinjaFlex! Natuurlijk kunt u het af te d

 • Hoe maak je een EMP Generator zonder gebruik van camera circuit
  Hoe maak je een EMP Generator zonder gebruik van camera circuit

  Hier vindt u krijgt om te weten hoe te maken en emp generator, maar in tegenstelling tot alle anderen zonder gebruik van een camera circuit plus zeker veilig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen tijdens proces ik ben niet verantwoordelijk voor ee

 • How To Haak: Amigurumi Basics
  How To Haak: Amigurumi Basics

  Amigurumi projecten zijn schattig en leuk om te maken, maar als je niet weet hoe om te haken, moet je de basis te leren. In dit instructable, ik zal u laten zien hoe u: lees een patroon, selecteer garen en begrijpen van de labels selecteer de juiste

 • Onderwater Waterval, voor goedkoop!
  Onderwater Waterval, voor goedkoop!

  Een prestatie zo geweldig je zou denken dat het onmogelijk is. Nog meer verbazingwekkend, het is gemakkelijk en goedkoop. Deze prachtige waterval is eigenlijk geen water helemaal niet, het is zand. Gebruikmakend van dezelfde principes van de fysica d

 • biogas uit restjes
  biogas uit restjes

  Invoering onze relatieve die naast ons huis had 4 hectaren land.For 4-5 jaar de geteelde gewassen in zijn vakgebied gaf hem een enorme winst. Op 6 jaar van zijn gebied kreeg hij alleen maar wat winst, omdat zijn gebied moest worden afgebroken in mine

 • RC Brand-ademende Snowman!
  RC Brand-ademende Snowman!

  Dit instructable zal je leren hoe je een RC gecontroleerde Firebox die vervolgens in alles wat je wilt Fire-ademhaling maken kan worden geplaatst te fabriceren. Ik woon in Boston en we voltooide dit project net op tijd voor de supersnowstorm Nemo die

 • Roubo-Style Workbench
  Roubo-Style Workbench

  Dit gaat minder van een stap-voor-stap handleiding en een reeks van tips en een overzicht van wat ik geleerd om mijn werkbank zijn. Na onderzoek van vele, vele werkbank ontwerpen en bijna de afwikkeling op een Duitse stijl bank, stuitte ik op de 17e-

 • Lamp van sloophout
  Lamp van sloophout

  Intro: 1. Ik maakte een lamp uit sloophout in mijn garage. De tools die ik heb gebruikt omvatte een meetlint, potlood, mijter zag, compressor, en trim nailer. De enige materialen waren restanten hout, spijkers, en een $ 9 lamp kit van Walmart. 2. Ik

 • Energizer USB oplader
  Energizer USB oplader

  Een eenvoudige wijziging zal u toelaten om een ​​$ 20 AA Energizer mobiele telefoon oplader te gebruiken met een USB-apparaat naar uw mobiele telefoon, iPod etc. * te laden (let op bij het testen van het heeft niet genoeg stroom om een ​​iPhone 3G op

 • Andy de Android Hat
  Andy de Android Hat

  Dus zoals je kunt zien, dit is de 3e Andy de Android Crochet project dat ik gedaan heb ... Ik hou van dat kleine robot! Helaas zijn er geen foto's van het proces omdat ik dit voor mijn blog gemaakt: http://rollerscrapper.blogspot.com/2011/05/andy-hat