Home > Vista-LIZING uw oude XP-computer: de ultieme handleiding

Vista-LIZING uw oude XP-computer: de ultieme handleiding

Tags:microsoft
Advertisement

Vista-LIZING uw oude XP-computer: de ultieme handleiding

Sinds Windows Vista werd uitgebracht, heb ik altijd al wilde Vista-Lize mijn XP. Maar al die tutorials net vertelde me om de VTP gebruiken. Ik probeerde de VTP vóór en haatte het. Ik wilde een pakket dat niet de prestaties zou opofferen, maar ik kon het niet vinden. Dus ik gaf het op en gebruikt ongeveer $ 500 (al het geld dat ik opgeslagen op een Apple iPhone te kopen) om een ​​Compaq Prestario F572US laptop met Windows Vista Home Premium voorgeïnstalleerd te kopen en gaf mijn XP naar mijn neef.
Maar er was een probleem. Want ik kon geen goede tutorials te vinden, heb ik besloten dat ik de wereld moeten helpen. Dat ik mijn eigen pakket zou moeten maken. Maar ik moest dual-boot Vista en XP. Mijn neef nodig mijn XP computer en kon het niet teruggeven, en ik kon niet veroorloven een XP-installatie-cd mezelf omdat ik al mijn toelage ik opgeslagen op de laptop te kopen gebruikte.
Hoe dan ook, begon ik aan het werk. Dat is toen ik vond een aantal echt goede Vista-lizing en tweaken tutorials, de beste, zijnde het jaar door CharredPC en één op DeviantArt door fediaFedia. Hierdoor zal ik verbindingen beiden hun sites stellen.
CharredPC's Instructable
fediaFedia's zelfstudie

Stap 1: Voordat we beginnen

Tenzij je leeft in een onbewoond eiland voor nu, ik weet zeker dat je hebt gehoord van Windows Vista. Als je kijkt naar de screenshots, dit is wat je zou kunnen denken: Man, het ziet er cool. Maar let op mijn woorden: Vista is 100% prullenbak. Het is een complete resource varken dat is trager op een Core Duo dan XP op een Pentium IV, zelfs met XP met de helft van het RAM-geheugen. Dit is de indruk dat iedereen wil: een slanke, nieuw besturingssysteem met glas en zwarte werkbalken en loopt zo snel als de bliksem, niet zoals je blauwe en groene Fisher Price-achtige lelijke, veroudering machine. Noch Windows XP of Vista (maar waarschijnlijk Windows 7, Microsoft's aankomende release) deed dit. Windows XP leek te kinderachtig, maar het zo snel kon lopen als de bliksem op een 500 Mhz Pentium 3. Vista nam een ​​grote stap in de visuele effecten (naar mijn mening, ze deden het nog te vroeg), maar dat maakte de computer erg traag. Voor dat, mensen begonnen met het maken spullen na te bootsen Vista.
Bezorgd? Wat je zou kunnen denken dat dit een Transformation Pack. Ik heb een paar tutorials, met inbegrip van de tweaks door een IT-geek genaamd CharredPC, en een beroemde één van DeviantArt door fediaFedia aan maakte de ultieme tutorial om te tweaken en aanpassen van uw computer gekopieerd. Maak je geen zorgen, zal dit niet maken totale mislukking systeem. U bent klaar om uw computer te upgraden naar Vista!

Stap 2: Stap 1: Het downloaden van de benodigde bestanden

Ik heb alleen geüpload de archieven MegaUpload. Ik zal ze later uploaden naar meer servers.
De Full (Ultimate) versie: Server 1
De Lite-versie: Server 1

Stap 3: Stap 2: Vista-Lizing uw computer

Vista-LIZING uw oude XP-computer: de ultieme handleiding

1.Download de benodigde bestanden: Vista-lizer Ultimate / Lite.exe
2.Run het uitvoerbare bestand en extract de bestanden naar een map.
3.First: het thema. Ga naar de Vista-lizer \ Basic Resources \ Visual Styles \ VistaVG Ultimate directory en sleep het thema en de map Aero en Aero.theme naar% windir% \ Resources \ Themes. Ga dan naar Vista-lizer \ Vista Thema \ VistaVG Ultimate \ Fonts en sleep de inhoud naar% windir% \ Fonts.
4.Now voor de andere dingen: de Vista cursors te installeren, gaat u naar Vista-lizer 1.0.zip \ Vista-lizer 1.0 \ Vista Thema \ cursors. Klik met de rechtermuisknop op Aero.inf, en selecteer Installeren.
5.To installeert u de user account beelden, zorg ervoor dat je kunt zien verborgen mappen (Extra> Mapopties> Weergave> Selecteer Verborgen bestanden en mappen> klik op OK). Ga naar C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Microsoft \ User Account Pictures \ Default foto's en sleep de inhoud van de Vista-lizer \ Basic Resources \ Diversen \ User Account beelden in de Verkenner-venster.
6.To installeren van de screensavers, sleep de bestanden van de Vista-lizer \ Basic Resources \ Wallpaper en Screensavers \ Screensavers naar% windir% \ System32. Sommige extra zoete screensavers zijn in Vista-lizer \ Basic Resources \ Wallpaper en Screensavers \ Screensavers \ Steeds Vista-lizer \ Basic Resources \ Wallpaper en Screensavers \ Screensavers \ Meer \ Mac OS X in de Ultimate-versie. Sleep ze indien gewenst.
7.Drag de inhoud van de Vista-lizer \ Basic Resources \ Wallpaper en Screensavers \ Wallpaper naar% windir% \ Web \ Wallpaper. Een aantal leuke wallpapers zijn in Vista-lizer \ Basic Resources \ Wallpaper en Screensavers \ Wallpaper \ Meer, in Vista-lizer \ Basic Resources \ Wallpaper en Screensavers \ Wallpaper \ Meer \ Mac OS X, en Compaq gebruikers Vista-lizer \ Basic Resources \ Wallpaper en Screensavers \ Wallpaper \ Meer \ Compaq achtergronden in de Ultimate-versie.
8.Now is het tijd om uw uxtheme.dll patch! Als u dit al hebt gedaan, sla dit deel. Als u nog niet, nou ja, hier zijn de instructies: Ga naar Vista-lizer \ Basic Resources \ Visual Styles \ VistaVG Ultimate \ Uxtheme Patch. Klik op de map die overeenkomt met uw service pack (om uit te vinden welke service pack u met de rechtermuisknop op Deze computer en selecteer Eigenschappen) en voer de Uxtheme Multi-Patcher.exe binnen. Als Windows File Protection opduikt, moet u Annuleren, niet toestaan; als je een fout die zegt een i386 werd gevonden te krijgen, gewoon verplaatsen of een andere naam die map tijdens het patchen van het systeem bestanden. Reboot wanneer gevraagd, en als je wilt, de naam van de map i386 terug in i386.
9.After u herstart, klikt u op Start> Configuratiescherm> Gebruikersaccounts> Uw account> Wijzig mijn foto. Klik op een van de foto's, en selecteer OK.
10.Right-klik op het bureaublad en kies Eigenschappen. Op het tabblad Thema's, selecteer Aero, klikt u op het tabblad Desktop, selecteer een van de wallpapers, en klik op OK.
Oplossing: Als u windowblinds gekocht, kunt u gewoon gebruik maken van de WBA stijl in Vista-lizer \ Basic Resources \ Visual Styles \ Aero Ultimate WB

* Als u wilt, kunt u de snelkoppelingen te beginnen met mijn te hernoemen zonder Mijn (bijvoorbeeld Mijn computer naar computer)
Dat is het! Je hebt de helft van al het werk al!

Stap 4: Stap 3: More (onnodig) Vista-lizers

Vista-LIZING uw oude XP-computer: de ultieme handleiding

Oke, we kunnen nu stoppen als we dat willen. Maar als we willen dat onze nieuwe Vista-seerd computer om snel en flitsend uitzien, we hebben nog een lange weg te gaan.
Om de Vista spellen te installeren:
1. Sleep Vista.Emulation.dll in de 5windir% \ System32 map.
2. Voer een van de instellingen om de games te installeren.
3. (Optioneel) Vista heeft een Games Explorer. Om een ​​XP alternatief door MrrAnderson, draaien Game_Explorer_UPDATE_by_MrrAnderson.exe in Vista-lizer \ Basic Resources \ Diverse \ Games installeren
Om de Vista Welcome Center te installeren:
1. Beweeg de meegeleverde bestand naar C: \ Program Files en een snelkoppeling maken.
2. (Optioneel) Als u wilt dat om te draaien bij het opstarten zet de snelkoppeling in Start> Alle programma's> Startup
Om de Vista sidebar te installeren:
1. Voer het setup-bestand opgenomen.
Om de Vista System Properties installeren:
1. Kopieer de bestanden naar% windir% \ System32. Vervang indien nodig.
Om de Vista WMP11 huid voor XP te installeren:
(Aanbevolen) Schakel Windows File Protection door het uitvoeren van wfps10.exe
1. Controleer uw versie van Windows Media Player.
2. Installeer Vervanger (inbegrepen).
3. Sleep de originele wmploc.dll van C: \ Windows \ System32 in het venster Vervanger. Druk op Enter.
4. Sleep het gewijzigde wmploc.dll in het venster Vervanger. Hit Y, dan weer op Enter.
Opmerking: Je moet ervoor zorgen dat u de wmploc.dll koos voor uw versie van WMP.
DreamScene is een functie in Vista waarmee u gebruik maken van video's in plaats van foto's instellen als bureaubladachtergrond. Om Dreamscene (DreamRender) te installeren:
1. Voer het setup-bestand.

Stap 5: Meer (onnodige) Vista-lizers (vervolg)

(vervolg)
Om de Vista Klok te installeren:
1. Sleep de bestanden naar% windir% \ System32. Vervang indien nodig.
Mozilla Firefox: een IE7-achtige thema is inbegrepen. Na de installatie van Firefox, Ga naar Extra> Add-ons> Thema's. Drag vista-aero-2.0.0.46-fx.jar in het venster. Het moet u vragen of u wilt dit thema te installeren. Klik op Ja. Herstart wanneer gevraagd. U ziet nu het nieuwe thema. Als u wilt, krijgt de ad-block Plus plugin voor Firefox (kunt u hier ).
IconTweaker: Dit wordt gebruikt om uw standaard XP pictogrammen vervangen door de Vista iconen in de volledige versie inbegrepen. Run setup-bestand te installeren.
Vista Drive Icon: Vista heeft een leuke bar aan de rechterkant die laat zien hoeveel vrije ruimte je nog over hebt. U kunt dit in XP, ook. Om de Vista Drive Icon installeren, voert u het installatiebestand.
ViStart, WinFlip en Visual Tooltip: ViStart is een Vista Start Menu vervanging, WinFlip is Flip3D voor XP, en Visual Tooltip is een taakbalk thumbnail vervanging voor XP. Run te installeren.
Om de Vista accessoires (Vista Paint, Rekenmachine, en Notepad) te installeren:
1. Klik met de rechtermuisknop op het * INF-bestanden en klik op Installeren
Om de Cleartype Tuning Powertoy installeren:
1. Voer het setup-bestand.
Voor Windows Media Center:
Als u MCE 2005, ga je gewoon naar% windir% \ ehome, maak een back-up van ehres.dll, en het bestand te vervangen door het ene in het pakket.
Als u niet MCE hebben, installeer MediaPortal en maak een backup van% programfiles% \ Team MediaPortal \ MediaPortal \ Skin \ MCE \ packedgfx20.png. Vervang vervolgens het bestand met de ene in het pakket.

Stap 6: Stap 4: Tweaking uw computer

Oké, ik zal dit eenvoudig houden. Er is al een tweaking gids in het Word-document, dus ik hoef niet om dit opnieuw te schrijven.

Stap 7: Stap 5: Geniet van uw snelle, Vista-seerd computer!

Vista-LIZING uw oude XP-computer: de ultieme handleiding

Dat is het! Het was niet zo moeilijk, toch? Ik hoop dat je tevreden bent met uw nieuwe Vista-seerd, snelle computer bent. Stay tuned voor de volgende versie!
Kijk ook eens op deze pagina. Het is een webpagina door Vishal Gupta die zich richt op het gebruik van een resource editor zoals Resource Hacker om systeembestanden te wijzigen en ze zien eruit als Vista's.
credits:
CharredPC
fediaFedia

Advertisement

Related Articles

 • Vaststelling van een oude kapotte computer koelventilator met een nieuwe DC Motor
  Vaststelling van een oude kapotte computer koelventilator met een nieuwe DC Motor

  In dit project zal ik laten zien hoe je een kapotte ventilator van de computer te repareren met een nieuwe fan. Ik vond deze ventilator computer in mijn troep collectie, die niet werkte. Ik heb geprobeerd om de ventilator met dezelfde motor, maar gee

 • bijna gratis manier om surround sound toe te voegen aan uw computer
  bijna gratis manier om surround sound toe te voegen aan uw computer

  Dit instructable kan worden geraadpleegd op de website van de auteur - http://www.neatinformation.com/ Als u een link naar deze instructable van een andere website, dan kunt u een link naar de Neat Information website. Dit artikel is auteursrechtelij

 • Lego speeltafel Met Opslag Van Oude Coffee Table en lade.
  Lego speeltafel Met Opslag Van Oude Coffee Table en lade.

  Draai een oude salontafel in de ultieme kinderen spelen tafel. Lego gebouw en Hot Wheels toevoerkanaal beide; met opbergvak opgebouwd uit een oude lade om alle stukken bevatten. Stap 1: Items die u nodig hebt Een oude salontafel Een oude lade of twee

 • Omzetten van een computer voeding aan op een lab bank met behulp ATX breakout board
  Omzetten van een computer voeding aan op een lab bank met behulp ATX breakout board

  Zoals velen van u, ik wilde een lab bankje voeding te gebruiken voor mijn elektronica. Helaas kunnen ze heel uitgebreid, dus ik vroeg me af of er een eenvoudiger en goedkopere manier om een ​​te bouwen zou zijn. Ik kwam vele grote instructables uit t

 • Externe harde schijf van een oude interne harde schijf
  Externe harde schijf van een oude interne harde schijf

  Dit instructable toont de stap voor stap proces van het maken van een externe harde schijf van een oude interne harde schijf. Bovendien zijn de methoden die ik gebruikt om de interne harde schijf van een oude laptop computer te krijgen en om het huis

 • Opknappen van oude laptop in nieuwe veilige machine
  Opknappen van oude laptop in nieuwe veilige machine

  Ik weet zeker dat u zich heeft eindigde in een situatie waarin je huidige laptop gewoon niet knippen. Het heeft inkepingen en krassen, is verf afgesleten, en de armen machine is gewoon boordevol virussen die gewoon niet weg te gaan, en het gewoon nie

 • Heel stil Homemade Hamster Wheel behulp van een oude harde schijf
  Heel stil Homemade Hamster Wheel behulp van een oude harde schijf

  Pachita de hamster werd me gek. De piepende geluid veroorzaakt door de wrijving van haar wiel (in combinatie met de kooi vibrerende) klonk als een goederentrein in het midden van de nacht. Ik vroeg om een ​​rustige hamster wielen op dierenwinkels, ma

 • Bedien uw computer met een PS3-controller met rumble - SIXAXIS of DualShock
  Bedien uw computer met een PS3-controller met rumble - SIXAXIS of DualShock

  De titel is vrij duidelijk. Je gaat naar een PS3-controller te installeren op uw computer en zelfs gebruiken om het te controleren. Ik heb dit getest met beide typen controllers. Het werkt. Voordat u begint, ga je naar de volgende items wilt. Een PS3

 • Hoe maak je een oude laptop te verbeteren!
  Hoe maak je een oude laptop te verbeteren!

  Dit instructable zal u vertellen hoe dat Junker halen uit de kelder en het ertoe brengen om te werken normen weer. U hoeft niet een nerd of geek om uw oude laptop te upgraden. (Ook alle foto's van de laptop voor het schilderen zijn generiek, want ik

 • Wisconsin Gekoelde Personal Computer
  Wisconsin Gekoelde Personal Computer

  Dit instructable documenten mijn zoektocht voor extreem superieure luchtkoeling voor mijn desktop gebruik van gevonden materialen en de testikel krimpende kilte van een stevige Wisconsin winter. Ik bereikte dit door het snijden van twee gaten, één in

 • Computer Back Barkruk Seat Combo
  Computer Back Barkruk Seat Combo

  Dit is een aanvulling van het eindproduct. Ik begonnen met een oude materieel computer, hoe kleiner de rugleuning hoe beter. Stap 1: rugleuning Demontage Verwijder de rugleuning van de rollende stoel. Opslaan van alle hardware.

 • computer shell opslag
  computer shell opslag

  ik maakte dit uit een oude "RJB" computer, in principe ontdaan van alles en schoof hem in de schaal, kan iemand mij vertellen wat dat groene moederbord is aan het eind? http://www.youtube.com/watch?v=gSZkFy6fN9Y

 • Laten Geef Linux een Try (aka Lets Get dat oude PC Going Again)
  Laten Geef Linux een Try (aka Lets Get dat oude PC Going Again)

  Ben jij een van die mensen die krimpen en verbergen van het woord "Linux"? Ik weet dat er daar nog een aantal van jullie. Maak je geen zorgen, je angst is behandelbaar. Geloof me. Ik was een van jullie! Dit Instructable is voor mensen zoals wij.

 • DIY Cold Cathode Lamp
  DIY Cold Cathode Lamp

  De ultieme lamp voor een die-hard computergebruiker. Dit is een vrij eenvoudig proces op te bouwen en ik was erg tevreden met mijn eindproduct. Nu net als iedere computer mod project Ik heb wel een worklog hier worden geplaatst, zodat je alle vragen

 • Raspberry Pi Alamode CNC Controller
  Raspberry Pi Alamode CNC Controller

  Dit is mijn eerste poging om een ​​instructable. Ik hoop dat iemand anders helpt. Schakelaars en lampjes en fans, oh my ... Lees de opmerkingen voor meer informatie. Ik kocht een CNC machine enige tijd geleden en ik was niet blij mee. Het gebruikte e

 • Bewerking van een printplaat met behulp van een goedkope CNC Machine
  Bewerking van een printplaat met behulp van een goedkope CNC Machine

  Invoering: Voor deze tutorial gaan we een ontwerp dat we gemaakt van EAGLE nemen, gebruik maken van PCB-GCode en Autoleveler software om het in onze ZEN Toolworks Mach 3 CNC machine te laden. Wat we wel kunnen doen is vervolgens printplaten met behul

 • 8 Bit Digital Windwijzer
  8 Bit Digital Windwijzer

  We hebben allemaal gezien die grote 'gesmeed' ijzeren windwijzers dat je je houdt aan de bovenkant van je huis en ergeren het hele dorp met hun piepende zenuw raspen beweging. Nu, eindelijk, houden we al die leuke traditionele kenmerken, maar voegen

 • Digital sign-leeftijd op de goedkope
  Digital sign-leeftijd op de goedkope

  Digitale winkel voorruit sign-leeftijd kan duur zijn. Je mag niet over de technische weten hoe te beheren of updates te maken om de informatie te zien op het display. Hier is hoe je kunt maken en beheren van uw eigen sign-leeftijd voor minder dan je

 • Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!
  Build AMAZING koptelefoon voor $ 50! of minder!

  Ofwel je ze verachten, of je van ze houdt! Er is geen argument dat een hoofdtelefoon is het vegen van de natie, toont geen belofte van een lagere prijs elk moment snel! FUDGE! Dus wat is een student te doen? Genoegen nemen met goedkope blikjes? $ 50