Home > Victoriaanse Steampunk Hat

Victoriaanse Steampunk Hat

Tags:mode
Advertisement

Victoriaanse Steampunk Hat

Ben je verenigd in op de Steampunk rage nog? Het is echt heel interessant, en hier is hoe je een hoed kan maken voor een Steampunk kostuum. Dit is een klein soort tovenaar hoed, maar als je wilt maken een normaal formaat hoed gewoon meten uw hoofd en aan te passen aan te passen.

Stap 1: Supplies

Victoriaanse Steampunk Hat

U ontvangt 2 vellen plastic canvas, ongeveer 1/2 yard stof, naaimachine, schaar, meetlint, draad, met de hand naaien naald, ongeveer 1 yard van 1 "breed grosgrain lint en een hete lijm gun.You zal een paar nodig nodig gekochte steampunk thema begrippen te naaien op de voorkant van de muts. Gears, een kompas en een loper. ik bestelde mijn van Hobbylobby.com ook wil je ofwel een veertje en / of zijden bloemen toe te voegen.

Advertisement

Related Articles

 • Victoriaanse / Steampunk Mad Scientist Light
  Victoriaanse / Steampunk Mad Scientist Light

  Hier is mijn versie van de "Steampunk / Victoriaans / Mad Scientist Light. Ik denk inspirerende krediet te geven aan" tim-1138 ". De gebruikte materialen waren: 14 gauge kale massief koperen draad 14 gauge geïsoleerde koperdraad draaidimmer

 • Hoe maak je een Victoriaanse / Steampunk 4 Gore onderrok maken
  Hoe maak je een Victoriaanse / Steampunk 4 Gore onderrok maken

  Kijk ook eens in mijn andere tutorials, en stem voor mij in de Halloween kostuum Challenge! Voor meer van mijn kostuums kunt u terecht op www.littlewingsdesign.com/costume.html Mijn winkel www.etsy.com/shop/ibukij Foto's van MG Norris Hedendaagse fot

 • Steampunked detector voor tl zeehonden en keurmerken
  Steampunked detector voor tl zeehonden en keurmerken

  Hallo iedereen Nogmaals wil ik u een nieuwe uitvinding van een steampunk object te presenteren van de "dampfkraftlabor". Het verhaal gaat over een vintage stijl detector werkt met een UV-licht diode naar een verborgen fluorescerend stempel marke

 • Wandelstok (Steampunk Fashion)
  Wandelstok (Steampunk Fashion)

  Een modieuze wandelstok om uw Victoriaanse / Steampunk / Goth get-up te voltooien. Breng de doe-het-dandy in u! Ik gebruikte kant-en-klare onderdelen, waardoor het een beetje duurder te maken - in het bijzonder het sieraad, dat telt voor 2/3 van de k

 • Steampunked-Talking-Book
  Steampunked-Talking-Book

  Hallo iedereen Het is heel lang geleden dat ik mijn laatste instructable geweest. Ik had veel te maken met familie aangelegenheden. Maar nu een nieuw project is klaar om hier worden gepresenteerd. Het heet de "steampunked-talking-book". Dit leuk

 • maak een Steampunk pen mes
  maak een Steampunk pen mes

  Hier is hoe je een Steampunk pen mes te maken, is dit niet een wijziging op een bestaande zakmes, in plaats van deze instructies over hoe u een uit slechts basismaterialen te maken. Dit mes is voorzien van een schaar, philips schroevendraaier, keizer

 • Steampunk Portable Game Box voor de Victoriaanse Soul
  Steampunk Portable Game Box voor de Victoriaanse Soul

  Ik had ontworpen en gebouwd een circuit voor een handheld gaming apparaat enige tijd geleden. In dit project heb ik het omgezet in een draagbare gamebox van steampunk stijl. Omdat het circuit heeft een real-time klok en kan kamertemperatuur worden we

 • Steampunk stijl demi-droid EZ-Robot gecontroleerd
  Steampunk stijl demi-droid EZ-Robot gecontroleerd

  FRED (Friendly Robot Entertainment Droid) is een Instructable geïnspireerd "Steampunk" stijl demi-droid gemaakt van gerecyclede metalen en bossen. Zijn kop is een inspiratie uit verschillende YT voorbeelden. De ogen zijn handgemaakt van epoxy ha

 • Victoriaanse stijl longboard danser "Victoria"
  Victoriaanse stijl longboard danser "Victoria"

  (Maar ik heb niet meegenomen bij elke stap toen ik maakte dit board en het is al een tijdje een go Ik heb het, ik zal proberen om de stappen te beschrijven zo volledig mogelijk) Een paar jaar geleden heb ik wilde echt een longboard danser. Als je nie

 • Steampunked-candle-light
  Steampunked-candle-light

  Hallo iedereen Na een lange winter ben ik weer terug :-) Een paar dagen geleden een goede vriend van mij vroeg me om een ​​maritieme stijl steampunk light verzinnen voor het decoreren van een captainÂ'shanden diner bij kaarslicht. Hij wilde enkele dr

 • Steampunked lightning detector "Jupiter"
  Steampunked lightning detector "Jupiter"

  Hallo iedereen! Dit is mijn laatste instructable uitgeroepen tot de steampunked bliksem detector "Jupiter" * * Jupiter was een flits gooien god van de oude Romeinen Een onweersbui met verlichting een diepe Rolling Thunder is altijd spannend om d

 • Victoriaanse Display Raam
  Victoriaanse Display Raam

  In dit instructable zal ik laten zien hoe je een diepe fotolijst te zetten in een groene laken bekleed display raam perfect voor uw Victoriaanse studie of Steampunk Wunderkammer. In dit geval heb ik het gebruikt om een ​​verzameling van halfedelstene

 • Steampunk handprothese voor een Wounded Warrior Pt. 1 [nu Meer Pics]
  Steampunk handprothese voor een Wounded Warrior Pt. 1 [nu Meer Pics]

  *** Disclaimer: Het volgende is uitgegeven om de delicate bloem gevoeligheden in het bezit van potentiële lezers te behouden. Waar het verhaal lijkt onsamenhangend gelieve mentaal plaatst u de meest verdorven en walgelijk epitheton. Het is niet helem

 • Bouwen aan een 'Interocitor'-An Alien communicatie-apparaat Steampunk Bonsai het laatste deel
  Bouwen aan een 'Interocitor'-An Alien communicatie-apparaat Steampunk Bonsai het laatste deel

  Ik bouwde een 'Interocitor' per ongeluk! Zie de vreemde ontwikkelingen die begon vorm te krijgen. Door: Jefferey Alan Wilson Sr. http://www.entelitec.us "Ik maakte het op TechShop San Jose Ca." http://www.techshop.ws In eerste instantie was dit

 • Steampunk Gatling Gun Arm
  Steampunk Gatling Gun Arm

  Ik krijg vaak enthousiast over Halloween. Niets is koeler dan verkleden in uw favoriete bizarre stijl (griezelig of niet) en het verzamelen van een tas vol met gratis snoep! Deze Halloween, de coolste ideeën voor kostuums zijn iets Steampunk. En als

 • Victoriaanse Inspired Binary Clock
  Victoriaanse Inspired Binary Clock

  Dit is mijn eerste poging tot een vaag Steampunk make. Ik ben altijd onder de indruk van de manier waarop Steampunk combineert functionaliteit en esthetiek. Gewoon een beetje achtergrond over mezelf: Ik heb een garage houtbewerker voor ongeveer 15 ja

 • Omzetting van een laptop in een Steampunk 18,5 "Tablet PC
  Omzetting van een laptop in een Steampunk 18,5 "Tablet PC

  Ik was niet echt klaar voor dit instructable beginnen; Ik ben nog steeds in de ontwikkelingsfasen van dit project. Maar toen ik zag dat de wedstrijden voor de Make It Real Challenge en de Winkel van Bot Challenge; goed ik had net te krijgen deze 'baa

 • Steampunk Finger Stylus
  Steampunk Finger Stylus

  Ik gebruik een touchpad GPS regelmatig op het werk en verloor de pen stylus lang geleden; deze onhandig toch proberen de stylus, GPS eenheid vasthouden en aandrijving een ATV tegelijk. Dus maakte ik enkele vinger stylussss? Stylii? uit oude waterkan

 • Steampunk VW Bug (Vaporpunk Fusca)
  Steampunk VW Bug (Vaporpunk Fusca)

  Dit project begon iets meer dan twee jaar geleden, toen mijn vrouw besloten dat ze wilde een oude Volkswagen Beetle kopen de onverharde wegen van het Merengebied van Rio de Janeiro, waar en strand huis ligt rond te krijgen. Ik begon het documenteren