Home > Verhoog range om uw Bluetooth USB dongle

Verhoog range om uw Bluetooth USB dongle

Tags:USB
Advertisement

Verhoog range om uw Bluetooth USB dongle

Sommige bluetooth dongle slechts een kort bereik, omdat de antenne is zeer kort. In dit Instructables heb ik probeer mate de antenne met innerlijke stekker uit telefoonkabel. En het werkt ....

Stap 1: Wat we nodig hebben

Verhoog range om uw Bluetooth USB dongle

Wat we nodig hebben is:

- Bluetooth USB-dongle (natuurlijk)
- Telefoon kabel ongeveer 50cm lang
- Soldeerbout
- Solderen tin
- Ijzerzaag (ik gebruik de een van mijn Victorinox)

Stap 2: Maak een klein gaatje in het plastic lichaam

Verhoog range om uw Bluetooth USB dongle

Eerste scheur open de USB-dongle. Toen zag het strijkijzer maken snijden aan elke zijde van de plastic lichaam, zodat wanneer we monteren een gat.

Stap 3: Bevestig de binnenste snoer of draad

Verhoog range om uw Bluetooth USB dongle

Gebruik je soldeerbout op de draad hechten aan de antenne op de printplaat

Stap 4: Monteer de dongle

Verhoog range om uw Bluetooth USB dongle

Monteer de dongle dan spoel de draad over het lichaam.

Stap 5: Gebruik het

Verhoog range om uw Bluetooth USB dongle

Nu is uw uw Bluetooth USB dongle is klaar voor gebruik. Ziet u het bereik toeneemt?

Ik doe dit omdat ik met mijn 3G-telefoon als modem. Ik ben naar legde de telefoon op de bepaalde plaats om een ​​betere ontvangst te krijgen. En met deze innovatie kan ik de telefoon verder zetten van de computer, om de beste ontvangst te krijgen.

Advertisement

Related Articles

 • Bluetooth USB-module Mini voor pcDuino
  Bluetooth USB-module Mini voor pcDuino

  Bluetooth is een soort van Radio technologie die apparatuur communicatie op korte afstand (over het algemeen binnen 10 m) te ondersteunen. Zijn mobiele telefoon, PDA, draadloze headset, notebook computers en aanverwante randapparatuur en vele andere

 • Sugru uitbreiding van USB-dongle
  Sugru uitbreiding van USB-dongle

  USB dongle mijn muis is echt klein en moeilijk te verwijderen uit mijn laptop computer. Ik balde enkele Sugru en glad het in een dikke en met goede greep diamantvorm. Nu is het gemakkelijk om de dongle van mijn computer te trekken.

 • USB-dongle signaal en SPEED ENHENCER
  USB-dongle signaal en SPEED ENHENCER

  we moeten allemaal een betere signaalsterkte in dongle vooral in afgelegen gebieden of zelfs in urbun gebieden Ik ben gekomen met een idee om het signaal kwaliteit tegen allmost nul kosten, van de normale huis te houden materiaal enhence. Stap 1: Ver

 • Snel en eenvoudig tazer maken om te kijken als een USB-dongle
  Snel en eenvoudig tazer maken om te kijken als een USB-dongle

  Dit is een eenvoudige, snelle en gemakkelijke manier een naar een die is bedoeld om te kijken als een usb-dongle te maken. Het is echt makkelijk te maken. requirments: Lichter USB Dongle (Elke zal doen, gebruikte ik een gebroken één) 3 x schroeven Ee

 • Raspberry Pi Zero USB Dongle
  Raspberry Pi Zero USB Dongle

  Ik ben al op zoek naar manieren om beter gebruik te maken van mijn Raspberry Pi zero vinden en ik denk dat ik heb een gevonden! het draaien van uw Raspberry Pi nul in een usb-dongle en een gedeelde internet met uw pc! u kunt downloaden en 3D print uw

 • Kwaliteit directionele antenne voor USB-dongle
  Kwaliteit directionele antenne voor USB-dongle

  Het maken van een kwaliteit antenne aan het vergroten van uw USB-dongle signaal is eigenlijk heel eenvoudig, en u waarschijnlijk hebt alles wat je nodig hebt tot rond het huis. Dit ontwerp verhoogde mijn signaal met ongeveer 14dBi van de winst! Helem

 • Usb dongles voor USB over CAT5-verbinding
  Usb dongles voor USB over CAT5-verbinding

  Je kunt vrijwel alles op Cat5, VGA, USB, geluidssignalen, S-Video en ga zo maar door te voeren. Ik ben van plan in het gebruik van mijn webcam als een zekerheid cam op mijn voordeur en ik zat te denken in het gebruik van een pc naar beneden om mijn w

 • Verbeteren van een USB-dongles robuustheid met sugru
  Verbeteren van een USB-dongles robuustheid met sugru

  Met de constante beweging rond van mobiele elektronica en laptops, is het zeer gemakkelijk om te dragen van een USB-dongle als je onderweg bent. Dingen slip en neerzetten, en in mijn geval recht op mijn USB-dongle voor mijn Fitbit One! Het werd verni

 • USB Dongle Eliminatie
  USB Dongle Eliminatie

  Als u eigenaar bent van een laptop u waarschijnlijk verachten je trackpad. Tuurlijk zijn prima als je gewoon wilt uw e-mail, maar veel geluk proberen om de vinger dansen op het pad met een complex programma zoals Auto-Cad controleren. Dus je achter m

 • Verborgen draadloos toetsenbord / muis usb dongle en gratis een USB-poort
  Verborgen draadloos toetsenbord / muis usb dongle en gratis een USB-poort

  Dit is mijn allereerste instructie dus als ik iets gemist of is het moeilijk om te begrijpen neem dan contact met mij :) Logitech maken grote draadloze toetsenborden maar de ontvanger dongle is niet sterk genoeg om te werken vanuit een achterste USB-

 • Installeer Bluetooth USB Radio Hardware in Linux System
  Installeer Bluetooth USB Radio Hardware in Linux System

  Invoering Dit instructable is gebaseerd op mijn ervaring het installeren van Bluetooth in een notebook en Raspberry Pi. Target Lezers Dit instructable zal vooral ten goede komen Linux gebruikers, met name Debian en zijn deriviatives zoals Raspberry P

 • Raspberry Pi Bluetooth-In / Out Board of "Who's Home"
  Raspberry Pi Bluetooth-In / Out Board of "Who's Home"

  Ik wilde een elektronische In / Out Board te creëren. Het type je kan hebben om op te nemen die al dan niet aanwezig in een bedrijf of thuis is. Het wordt meestal geplaatst door de voordeur, zodat iedereen kan zien wie er in of uit. Ik wilde ook een

 • Goedkope 2-Way Bluetooth-verbinding tussen Arduino en PC
  Goedkope 2-Way Bluetooth-verbinding tussen Arduino en PC

  BIJWERKEN 31 augustus 2013: Ik heb een gids over hoe u de standaardinstellingen voor de HC-05 module wijzigen gepubliceerd. 5 juli 2013: Zie mijn andere gids op Controlling Arduino met Android via Bluetooth INVOERING In de gids, zal ik uitleggen hoe

 • PardusARM met Blueman Bluetooth
  PardusARM met Blueman Bluetooth

  Vandaag ga ik je laten zien hoe een oude Bluetooth USB-dongle-antenne te gebruiken met PardusARM een nieuw besturingssysteem voor de Raspberry Pi 2 Model B boards. Om dit uit te leggen, ik bereid een video over hoe om te gebruiken voor de eerste keer

 • Hoe maak je een NES kloon controller aan te passen aan bluetooth
  Hoe maak je een NES kloon controller aan te passen aan bluetooth

  Ik kocht een draadloze Bluetooth RS232 TTL Transceiver Module van DX (SKU: 80.711) en vraag me af wat ik kan doen. Dus, ik ben echt nostalgisch en besloten om een ​​NES kloon crontoller om adapter bluetooth te bouwen, omdat op deze manier ik weer zou

 • Voice Activated Stroomwisselaars (Home Automation)
  Voice Activated Stroomwisselaars (Home Automation)

  Nog een andere spraakgestuurde domoticasysteem! Zoals aangegeven in de afbeelding, kan het systeem een ​​elektrisch apparaat te controleren, door het in- of uitschakelen, dat is aangesloten op het stopcontact. Het systeem doet dit met behulp van op m

 • raspberry PiStation
  raspberry PiStation

  Wat is een Raspberry PiStation? Nou, het is een gewoonte retro spelcomputer gebouwd met behulp van een oude (gebroken) Sony PlayStation en een Raspberry Pi. Deze gids zal u laten zien hoe u uw eigen Raspberry PiStation te bouwen, waarbij u door alle

 • Voetballende robots
  Voetballende robots

  Dit is mijn laatste jaar project. De foto's en details zijn te veel om opnieuw te schrijven, dus ik heb de foto's bevestigd en geupload het rapport ook. Ik hoop dat het zal iemand te helpen :) De doelstelling van het project was om een ​​software-geb

 • Hack Uw Hasbro R2D2 Met een IOIO Microcontroller!
  Hack Uw Hasbro R2D2 Met een IOIO Microcontroller!

  Mijn vrouw kocht me een Hasbro Interactive R2D2 Astromech Droid voor mijn verjaardag een paar jaar geleden nadat ik zei hoe leuk het zou zijn om het hacken en ik heb eindelijk in geslaagd om binnen te komen en beginnen te spelen! Hoewel de ingebouwde