Home > Veel tafels!

Veel tafels!

Tags:meubilair
Advertisement

Veel tafels!

Wat was het project?

We werden gecontracteerd door Fuse (een Columbus-gebaseerde innovatie lab bij Cardinal Health, gericht op het verbeteren van de toekomst van gezondheid en welzijn) tot 10 stahoogte tafels voor hun nieuwe kantoor uitbreiding te bouwen. Aan het Columbus Idea Foundry, we regelmatig mensen te leren hoe we onze instrumenten te gebruiken, zodat ze hun eigen projecten kunnen bouwen. We krijgen ook de commissie verzoeken van mensen die niet de tijd om hun eigen projecten te maken hebben. (Ze liever huren van ons om hen in plaats daarvan te maken, en we zijn alleen maar blij te verplichten). Dit was een dergelijke commissie. Fuse gevraagd acht 8 'X 4' tafels, en twee 4 'X 4' lijsten. Alle tafels waren 42 "hoog.

Ze wilde oorspronkelijk slager blok tops, maar uiteindelijk besloot op 1 "dikke bamboe multiplex We hebben gewerkt met bamboe multiplex vele malen in het verleden. Zodra we ze liet een paar foto's van wat afgewerkt bamboe eruit ziet, ze waren verslaafd. alle bases werden gemaakt van 1,5 "vierkant, stalen buis met 1/8" dikke muren. Ze wilden de tafels te stevig zijn (om meerdere zware monitors telkens zonder afbuigen te houden), maar ook voor professionele en industriële tegelijkertijd kijken . De bamboe en ruwe staal samen een perfecte match.

Stap 1: De bamboe tops

Veel tafels!

Time Frame: We hadden 3-4 weken de tijd om dit werk te doen. Dit was natuurlijk, met een aantal andere projecten tegelijk worden uitgevoerd.

Materialen: * Bamboo: 9 vellen 4 'x 8' x 1 "dik, 3 laags bamboe multiplex van Plyboo Dit spul is prijzig, maar de moeite waard Het is prachtig, stevig, en gemakkelijk om mee te werken Helaas, wij niet konden... 't bron lokaal. Verzendkosten voor de bamboe alleen was meer dan $ 300!

* Staal: 20 stuks van 1,5 "vierkant, holle stalen buis met 1/8" dikke muren. Elk stuk was 20 'lang. Deze stukken werden gekapt om de verschillende maten die we nodig hadden.

* Staal: 1 pct 1.5 "flat voorraad bij 0,25" dik. We snijden een 10 'stukje naar beneden in een bos van 1,5 "x 1,5" vierkante stukjes te lassen op de bodem van elke poot dus konden we een nivellering voet bevestigen.

* Leveling voeten van Amazon. We snijden draden in de bodem van elke poot, zodat we konden deze schroef in. * 1 "angle brackets voor het vastzetten van de toppen naar de basis. Gekocht bij Lowes.

* Zinsser Bulls-Eye Spray Shellac (helder) van Lowes. Dit is wat we gebruikt om te verzegelen en beschermen de stalen bases.

* Minwax Fast Drying Polyurethaan (semi-gloss), van Lowes. Dit werd gebruikt voor het afdichten en beschermen van de Bamboo tops.

* Diverse foam kwasten en foam rollers voor het aanbrengen van het polyurethaan naar de toppen.

Welke processen of technieken hebben wij gebruikt?

Tafelbladen

Aangezien de meeste van de toppen reeds in de grootte kwamen we nodig (4 'x 8'), er niet teveel snijden vereist. Voor de 4 'x 4' tafels, gebruikten we onze verticale panel zag oversteken snijd een volledige blad in de helft.

We gebruikten de 48 "x96" zoekmachine CNC router tafel om de 4 "gaten gekapt het midden van elke tafel. Deze gaten waren voor draad management doeleinden. We zouden een decoupeerzaag of iets dergelijks hebben gebruikt, maar de CNC router tafel gemaakt snel werk van het en liet ons toe om heel precies te zijn.

Eenmaal van de zoekmachine, gebruikten we een handbediende bekleding router elke rand te verzachten. De frees we gebruikten een "roundover bit 1/4. Dit gaf de bamboe scherpe randen een zeer zacht gevoel. Wanneer de programmeurs van Fuse afstand coderen, zullen de randen van de tafel graven in hun voorarmen.

De laatste stap voor polyurethaan schuren. De grote platen van bamboe zijn prachtig, maar ze verplicht nogal wat schuren op te ruimen machine merken (merken die werden gemaakt toen zij het hout bij de fabrikant te snijden).

Het bovenste oppervlak van de tafels waren vrij gemakkelijk te zand als elk vel van bamboe komt verpakt in plastic. We gebruikten een excentrische schuurmachine met 180 grit schuurpapier naar de toppen mooi glad te maken.

De randen van de tafels waren een ander wezen helemaal. De fabriek rand (waar ze snijden de lakens naar beneden bij de fabrikant) waren vrij ruw. Om deze schoon te maken, moesten we beginnen met een bandschuurmachine met 100 schuurpapier. In de verkeerde handen kan een bandschuurmachine een project in het knipperen van een oog te ruïneren, maar Matt is met behulp van hen al jaren en heeft een heleboel 'angstig respect' voor hen. Eenmaal schoongemaakt met de bandschuurmachine, zijn we overgestapt naar de excenterschuurmachine met 180 schuurpapier en het schoonmaken van de sporen van de bandschuurmachine.

We opgeruimd alle afgeronde randen met een fijn schuurpapier blok (houden van deze!), Omdat ze de contouren met de randen zo goed.

Na al dat schuren, was het tijd om deze slechte jongens eindigen met een aantal semi-gloss polyurethaan. Dit was een grotere taak dan wij dachten. Waar de heck doe je er acht 8 voet door 4 voet tafelbladen, plus de twee kleinere ?! We eindigden schlepping hen boven naar onze 2e verdieping en zetten ze op tafels over de hele verdomde plaats. :-)

We gebruikten een echt cool techniek, 'rolling en het storten ", aan het polyurethaan van toepassing zijn op de toppen. Rolling en het storten is wanneer je rolt over de finish met een kleine schuim roller, en dan snel gaan over het met een foam brush - slechts het topje van de borstel, zeer licht - terwijl het nog nat is. dit juist gebeurt, zal dit een glas gladde afwerking te verlaten met nul borstel merken. In onze ervaring, het is de beste methode voor het aanbrengen van afsluiting van een groot oppervlak, tenzij je een spuitcabine.

Op het einde, de tafelbladen bleek absoluut prachtig. Het polyurethaan verzegelde ze tegen schade en brachten zoveel van de mooie bamboe kenmerken en kleuren.

Advertisement

Related Articles

 • Maak een Eskimo Stijl Kayak Paddle van 2x4 sloophout in 1,5 uur
  Maak een Eskimo Stijl Kayak Paddle van 2x4 sloophout in 1,5 uur

  Dit traditionele patroon van de paddle is een genot om te gebruiken. De bladen zijn niet gevederde (gedraaid ten opzichte van elkaar), zodat ze gemakkelijk voor beginners te gebruiken. Ik maakte twee van deze in minder dan 3 uur volgens de tijdstempe

 • Digital Pinball Machine
  Digital Pinball Machine

  Ik ben een fan van pinball weg terug, maar flipperkasten zijn zo duur, en hebben behoefte aan een veel onderhoud. Met de oprichting van de software zoals Visual Pinball, Future Pinball en Hyperpin, Digital pinball kasten zijn een realiteit, en kan he

 • Hoe maak je een Quilt-in Event hosten
  Hoe maak je een Quilt-in Event hosten

  Wij werken met een groep van enkele vrouwen die hebben gewerkt aan het gebruik van onze ambachtelijke vaardigheden om te profiteren lokale en soms internationale, liefdadigheidsorganisaties. We noemen onszelf "De Crafting for Charity Club" en ee

 • Lekker makkelijk Reclaimed 2X4 en Staal salontafel
  Lekker makkelijk Reclaimed 2X4 en Staal salontafel

  je kan deze tabel te maken met eigenlijk niets anders dan een chop zag, handboor en Sander. het lassen niet nodig (vastschroeven van boven en net bind de benen bij elkaar lassen zonder de hoeken). i te maken en te zien zo veel tafels met stalen bases

 • IKEA Hack-a-Lack
  IKEA Hack-a-Lack

  De IKEA Hack-a-Lack is een schroeven-apparaat voor mensen die behoefte hebben aan een groot aantal van de IKEA Gebrek coffeetables monteren. Het bespaart tijd, energie en pijnlijke polsen. Het is heel makkelijk te maken en het beste deel is dat het e

 • Twee kerst centerpieces
  Twee kerst centerpieces

  Dit is de tijd van het jaar voor het verzamelen, dankbaar ... en het eten. Dus veel tafels te versieren in zo weinig tijd. Ik hou van het versieren van mijn eigen tafel met eenvoudige zelfgemaakte elementen, en als de ingrediënten zijn afkomstig uit

 • zanger naaimachine tafel
  zanger naaimachine tafel

  gebruiken en een oude naaimachine frame als een kleine tafel / plank (zoals we gebruiken om onze platenspeler op te zetten) Stap 1: Oude en roestige We kregen dit oud en roestig zanger naaimachine frame en wilde om te zetten in een tabel. het frame w

 • Omzetten van een tafel om een ​​baby commode
  Omzetten van een tafel om een ​​baby commode

  Onze dochter was een paar dagen geleden geboren. We dachten dat een eenvoudige tafel zal dienen voor het doel van een commode. Maar na slechts een paar keer verschonen van luiers beseften we dat de tafel is veel te laag. Dus bouw ik deze eenvoudige a

 • IKEA tiered tafel
  IKEA tiered tafel

  Voor een tijdje heb ik een nieuwe tafel wilde als die ik momenteel in gebruik is behoorlijk krap, waardoor het lastig te doen klanten werken wanneer ik het nodig om ontwerpen te schetsen en produceren van 3D-modellen. Ik keek rond online en de tafels

 • studie tafel en ambachtelijke plek ...
  studie tafel en ambachtelijke plek ...

  dit is mijn studie tafel, minder dan 1square meter, i dont hebben veel instrumenten, de meeste daarvan zijn voor amateurs en deels un betrouwbaar, maar ik probeer het beste van te maken uit deze plaats ...

 • Hoge precisie tafel afstemming op uw laser cutter gemakkelijk gemaakt! Maak de tool.
  Hoge precisie tafel afstemming op uw laser cutter gemakkelijk gemaakt! Maak de tool.

  Haat de Mickey Mouse alignment procedure op uw laser cutter? Yep - het is een pijn. Stoppen met de bestrijding van het en maken deze eenvoudige tool en krijg 0,001 nauwkeurigheid in alle vier de hoeken van je tafel! Doodsimpel, dode nauwkeurig. Soms

 • hoe Messen, mes scheden, zwepen, speren en nog veel meer te maken
  hoe Messen, mes scheden, zwepen, speren en nog veel meer te maken

  Disclaimer: ********* Eerst wil ik twee zeggen dat ik geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel KEUR. (Ook excuses voor het eventuele spelfouten of leestekens fouten als ik ben slechts 13 jaar oud) Dus hier is mijn instructible over hoe om

 • A Little of veel Spicy Chicken Soup for Palate Ieders
  A Little of veel Spicy Chicken Soup for Palate Ieders

  Kruidig ​​en warm voedsel niet iedereen aanspreken. Sommigen van jullie hou van de pittige smaak zonder de hitte. Sommigen doen het niet leuk helemaal en dan. . . er zijn mensen zoals ik, die houden van de x warm en kruidig. Mijn man houdt kruidig ​​

 • Scrap tafel neem 2
  Scrap tafel neem 2

  Ten eerste was dit niet mijn idee, ik heb het eigenlijk van een ander instructables hier te vinden: http://www.instructables.com/id/Scrap-Table/ Alhough zeer vergelijkbaar ik een paar dingen (die ik kan, misschien niet betreurd na) zijn veranderd. Ho

 • Op de tafel decoupeerzaag
  Op de tafel decoupeerzaag

  Ik ben een kunstenaar van beroep dus ik heb niet veel geld om instrumenten te bouwen voor mijn atelier. Met mijn werk is het ook een doel om mijn kennis met de wereld te delen. Er zijn een heleboel mensen in de wereld die in hetzelfde schuitje zitten

 • VW Engine Tafel met Lichten en Geëtst Glas
  VW Engine Tafel met Lichten en Geëtst Glas

  Hallo iedereen! Ik heb hier onze koffie tafel die we samen uit mijn oude vw motor, een stuk glas van gebroken entertainment stand van mijn buurman, en een paar andere kleine dingen (naast de lichten). Deze tabel was meestal gemakkelijk op te bouwen,

 • Maak een MC Escher Reptielen tafel
  Maak een MC Escher Reptielen tafel

  Ik had een aantal Redwood hek boards rond zitten, dus ik dacht dat ik zou beginnen met het snijden van een aantal grote versies van mijn Escher Reptielen. Pas later besefte ik dat ze een vrij koele tafel zou maken. Ik sneed 6 halfronde segmenten, en

 • Zet een koperen top op een tafel
  Zet een koperen top op een tafel

  Dit zal u laten zien hoe u een oude tafel met koperen platen te dekken. Ik gebruikte een plaatwerk rem ( en.wikipedia.org/wiki/Brake_%28sheet_metal_bending%29 ) en terwijl het helpt om mooie hoeken het is niet nodig. Deze instructies wordt ervan uitg

 • bier cap tafel
  bier cap tafel

  Ik een universiteit van Michigan-geïnspireerde tafelblad gemaakt van bier caps Stap 1: dingen die je nodig hebt: veel bier caps, we gescout uit lokale bars en verrassend veel plaatsen vasthouden aan hun caps voor een tijdje. het bedrag van de caps je