Home > USB Drive Butterfly Knife

USB Drive Butterfly Knife

Tags:USB
Advertisement

USB Drive Butterfly Knife

Wilt u uw balisong tricks pronken met je vrienden op school?
Bent u op zoek naar een koeler flash-drive?
FUNKYYYYYYYYY TIMEEEEEEEEE !!!!!

Advertisement

Related Articles

 • Een aangepaste USB drive / Beeldje van Polymer Clay
  Een aangepaste USB drive / Beeldje van Polymer Clay

  Deze Instructable laat zien hoe je de meeste USB-drives kunnen aanpassen en ze ziet eruit als een beeldje, standbeeld, stuk speelgoed of wat je maar kunt verzinnen. Maar het belangrijkste is, krijgt u om uw USB-circuit board bakken! Ik had deze lelij

 • Shift Key Usb Drive (Geval)
  Shift Key Usb Drive (Geval)

  Case My Old Usb Drive werd vandaag kapot dus ik dacht aan een nieuwe aangepaste case te maken en er was ook een oude toetsenbord liggen in petto kamer van mijn huis. Dus, om het gebruik van maken en het opbouwen van een Shift-toets USB-drive. Stap 1:

 • Alien USB-drives - SUGRU HACK
  Alien USB-drives - SUGRU HACK

  USB-drives, USB-sticks, flash drives - wat u hen roept zijn zeer nuttig, maar erg saai en zeer moeilijk van elkaar te onderscheiden (vooral als iedereen in het kantoor / huis heeft meerdere!) Dus besloot ik met een beetje sugru ik kon maken mijn verz

 • Het maken van een Multiboot USB drive (All-In-One).
  Het maken van een Multiboot USB drive (All-In-One).

  Ik wilde altijd al een All-in-One USB boot drive om het volgende te doen: 1. Voer een nieuwe installatie van Windows. 2. Gebruik Macrium Reflect om back-up en herstel van mijn pc's. 3. Heb al mijn benodigde programma installateurs, hardware drivers,

 • Clear USB Drive
  Clear USB Drive

  Na de mijn dekmantel brak af mijn Cruzer 512 MB USB drive, heb ik besloten om mijn eigen zaak mode. Ik zag een aantal ideeën rondzweven op het internet, zoals gevallen gemaakt van Lego, pez dispensers, en en zelfs een Barbiepop. Ik werp de USB-stick

 • DIY: Teak USB-drive
  DIY: Teak USB-drive

  Ik heb dit 1G usb drive rond had voor een tijdje en de behuizing had gebroken, dus ik maakte mijn eigen houten behuizing! materialen hout (teak) USB-poort schuimvulling twee componenten epoxy houtlijm schuurpapier Gereedschap tafelzaag bandschuurmach

 • Sugru vervangende USB-drive cap
  Sugru vervangende USB-drive cap

  Ik schijn altijd de doppen verliezen om mijn USB-sticks. Ik dacht dat ik wel wat Sugru gebruiken om een ​​nieuwe kap te maken. Ik wilde niet het risico gommen van een USB-drive, dus heb ik besloten om een ​​USB-kabel te gebruiken voor de vorm. Stap 1

 • Hoe maak je een live-Booten Linux USB Drive Make
  Hoe maak je een live-Booten Linux USB Drive Make

  Dus, was ik verveeld afgelopen weekend en ik besloten dat ik zou Linux downloaden en probeer het eens. Nou ja, twee dagen later, 4 .iso's, 2 compilers, en een weekend verspild. Dus, zijnde de welwillende persoon die ik ben, ik ga proberen om je te re

 • Wood Block USB Drive
  Wood Block USB Drive

  Wood Block USB Drive van Matthew Carrell on Vimeo . Maak een Wood Block USB Drive van een oude flashdrive. Stap 1: Wat heb je nodig Ik vond een aantal één duim vierkante houten blokken op een goede wil. ze zijn perfect voor home projecten. 2-1 inch P

 • USB Drive 35mm Film Mod
  USB Drive 35mm Film Mod

  Wat is dit? Een regelmatige oude filmrolletje zeg je? Het spijt me, maar nee dit is eigenlijk een USB Drive. --- Als er sprake is van onderdelen van dit instructable dat is een beetje onduidelijk en fouten die ik maakte me alstublieft helpen door hen

 • Multiplex USB drive deksel
  Multiplex USB drive deksel

  Dit is mijn eerste instructable :) In deze tutorial zal ik laten zien hoe je een case voor uw USB-drive te maken van triplex. Je zal nodig hebben: - USB-poort - multiplex - Pen of potlood - sharpie - Mes en / of beitel - zag - schuurpapier - Optionee

 • Voeg wat smaak aan uw USB-drive
  Voeg wat smaak aan uw USB-drive

  Ik heb onlangs een Sandisk Cruzer Micro USB-drive en was teleurgesteld om te zien dat veel mensen hebben dezelfde één op school. Voor zover ik weet dat ze komen alleen in het zwart en omdat zo veel mensen hadden dezelfde als mij wilde ik in staat zij

 • Hoe een Instructables Robot USB Drive Make
  Hoe een Instructables Robot USB Drive Make

  Dit is een drive project leuke en goedkope USB, en voor mij het ziet er een stuk beter dan gewone usb-drives! Stap 1: De Supplies Voor deze kleine instructable je gaat naar het volgende nodig: 1. Instructables sticker of Instructables robot uit te pr

 • Hoe kunt u uw bestanden te beschermen in je USB-drive?
  Hoe kunt u uw bestanden te beschermen in je USB-drive?

  Hallo iedereen! heb je USB-drive? en het bevat belangrijke bestanden die u wilt beveiligen? Nou, je bent op de juiste plek om dat te doen. Ik zal u laten zien hoe u uw belangrijke bestanden te beschermen in je USB-drive! Gewoon kijken naar de video d

 • Laat NTFS formatteren van een USB-drive
  Laat NTFS formatteren van een USB-drive

  Dit is de makkelijkste manier om NTFS-indeling van uw USB-drive in XP. Ik heb dit op het net gevonden. Let op: Na het NTFS formatteren, moet je altijd veilig verwijderen, kunt u niet snel verwijderen van uw rit! Excuseer mijn fouten, ik kom uit Honga

 • Maak een Lego USB Drive!
  Maak een Lego USB Drive!

  Heb je er ooit aan gedacht uw USB-drive had een junky zaak, of was het gekraakt? Nou, dit is de plek voor jou! In dit Instructable, zal ik laten zien hoe je een echt cool LEGO (of Mega blok) usb flash drive te maken. Het is redelijk eenvoudig en duur

 • Nog een andere USB-drive.
  Nog een andere USB-drive.

  Ja, ik weet dat er ongeveer 20 + instructies voor het bouwen van USB-drives. Dit is een op het verbergen van een USB in het zicht. Stap 1: Materialen USB Dive Sharpe Marked; Beitel Tip Permanent Marker Mes / Razor blade Contact cement Gebruik een maa

 • Hoe Beveilig uw USB-drive
  Hoe Beveilig uw USB-drive

  Iedereen heeft bestanden die ze niet wilt dat anderen zien. Misschien zijn ze financiële documenten, schoolwerk, of andere "twijfelachtige" bestanden. Wat ze ook zijn, je wilt een manier om ze veilig te stellen. Het plaatsen van een wachtwoord o

 • USB Drive Hart
  USB Drive Hart

  The Heart USB Drive is precies wat het klinkt. Mijn oorspronkelijke idee was om een ​​gesprek hart recreëren, maar zoals gewoonlijk mijn executie blijkt iets anders dan ik had gepland. Het ontwerp details zijn niet in steen gebeiteld (in plaats pleis