Home > Upcycling Ikea Planken

Upcycling Ikea Planken

Tags:organiserend
Advertisement

Upcycling Ikea Planken

Het doel van dit project was om ruimte te maken in een kamer en krijg dingen georganiseerd. Ik heb geprobeerd om zo weinig nieuwe dingen te kopen mogelijk, niet dat ik ben goedkoop. Ik wil graag ideeën die niet te veel geld nodig hebben, en is nog steeds iets dat functioneel (althans voor mij) en mooi uitziende (althans voor mijn vriendin) te maken te vinden ;-)

Stap 1: Waar te beginnen?

Upcycling Ikea Planken

U kunt bereiken hetzelfde met alle maten van Ikea planken, zelfs van verschillende diepten. Het enige belangrijke is om zorgvuldig te meten uw hoogtes en breedtes en zorg ervoor dat het kan echt worden opgestapeld en fit tussen de grond en het plafond ...
Het arrangement ik getekend op papier was de volgende, en de schappen ik had zijn geschoten in de volgende foto

Stap 2: het opbouwen van

Upcycling Ikea Planken

Om mijn standpunt, dat het beter was om alles vast te leggen.
Dan, als je geluk hebt, al je planken hebben dezelfde diepte.
Helaas, het was niet het geval voor mij. Ik moest twee planken samen te klemmen, het handhaven van de eerste naar de tweede te verklaren diepteverschil. Ik moest 1 1/2 schroeven.

Wees niet verlegen met schroeven zijn. Uw assemblage moet sterk zijn.
Belangrijke opmerking hier. Wanneer ik schroef de beide planken op de zijkanten, I liet ca. 1 inch tussen de voorkant van de schappen en de voorkant van de zijplank. Dit is ruimte voor eventuele deur die in de toekomst worden toegevoegd ...

Stap 3: Final Thoughts

Upcycling Ikea Planken

Hier is het nauwelijks afstudeerproject met een transparante zwarte gordijn. Het moet nog een aantal '' help '' aan de bovenzijde (eens een kijkje op noot in de vorige stap).

Dit is om de werkelijke grootte van dit monster ... 253cm bij 171cm tonen. Dus zorg ervoor dat uw arrangement past in uw huis, en niet slechts een keer op zijn plaats. Je moet goed zijn voor het opheffen van het beest uit de grond aan de muur. U wilt verrassingen te voorkomen.

Het originele ontwerp gericht op het inkleuren van de zijkant planken in het zwart. Maar het past erg goed bij de tafel ik ook gemaakt. En er zal een veto was geweest ;-)

Stap 4: Finish Stap

Upcycling Ikea Planken

Tenslotte heb ik de tijd om een ​​frame te maken aan het gordijn te monteren en de top van de planken te verbergen.

Ik gebruikte hout dovels om de drie delen van hout aan elkaar hechten.

Het ding dat ik besefte na afloop was dat het hout ik gebruikt voor het bovenste deel was iets dikker dan de plank aan de zijkant. Men kan eigenlijk leuk, ik denk dat het niet zo slecht.

Wat denk je jongens?

Advertisement

Related Articles

 • Upcycled IKEA CAGE LAMP

  ZIE YOUTUBE VIDEO aangesloten. Stap 1: Upcycled IKEA CAGE LAMP ZIE YOUTUBE VIDEO VOOR instructie.

 • Maakte het bij TechShop (PGH) - Upcycled Ikea Klok
  Maakte het bij TechShop (PGH) - Upcycled Ikea Klok

  Ik vond een $ 0,99 klok bij Ikea de Vakis genoemd. Het is een leuke kleine klok met een eenvoudige gezicht, zeer eenvoudig kijken. Ik dacht dat het zou geweldig zijn om een ​​houten fineer om het er een beetje toe te voegen aan de klas. Ik heb deze o

 • Ikea Hack: STRIPA schoenenrek
  Ikea Hack: STRIPA schoenenrek

  Maak een eenvoudige maar elegante schoenenrek van Ikea planken. Schoenen drijven uit de muur, en hun eigen gewicht houdt ze in de minimale zoek rack. Ik hou echt van de J-Me metalen schoenenrek dat werkt op dezelfde manier als deze, maar ik wil een p

 • Recyclobot
  Recyclobot

  Mijn zoon's robot kostuum gemaakt van: upcycled Ikea dozen, doppen, LED-verlichting, niet-giftige verf zilver, aluminium tape, en misc gevonden voorwerpen. Hoe om te klikken hier .

 • wand van boekenkast met een rollende ladder 'op de goedkope'
  wand van boekenkast met een rollende ladder 'op de goedkope'

  Ik heb willen een muur van vloer tot plafond boekenkast met een rollende ladder (naar de top planken te bereiken) .. zie de foto van wat ik wou dat ik kon veroorloven .... voor een lange tijd, maar geld is krap (zoals voor tal van ons ...). Ik heb he

 • Houtskool Camping BBQ (lichtgewicht, draagbare, opvouwbare)
  Houtskool Camping BBQ (lichtgewicht, draagbare, opvouwbare)

  Hoe maak je een DIY Camping BBQ gebruik van gerecycleerde materialen gebouwd. Unmounted zeer compact en draagbaar Geen solderen nodig, alleen een snijgereedschap en de tol voor het vouwen van stukken van het ijzeren platen Stap 1: Camping BBQ: Blauwd

 • Airsoft & Pellet Guns Automatic Target
  Airsoft & Pellet Guns Automatic Target

  Het punt van dat project was om te bouwen, alleen met restjes van mijn lades, een gemotoriseerde doel te gebruiken met een airsoft of een pellet geweer. De onderdelen die in mijn garage om het doel te bouwen, zijn: - 1 oud ruitenwissermotor uit een M

 • Kleine onderdelen Cabinet
  Kleine onderdelen Cabinet

  In dit instructable laat ik je zien hoe je een 28 lade kleine onderdelen kast voor uw workshop die u kunt gebruiken om kleine bevestigingsmiddelen, elektronische onderdelen, enz. Houden te maken [1] Het ontwerp is voorzien van laden die kunnen worden

 • 3D Printed Sunglasses Storage
  3D Printed Sunglasses Storage

  Ik heb een probleem - ik koop veel zonnebril. Goedkope, al onmisbaar. Ze werden steeds een grote stapel en een grote ergernis. 3D-printer aan de redding. Ik heb een rek van planken die een kant die is handig om toegang te krijgen heeft en niet veel d

 • Instructables HQ Trip: 4/13/08
  Instructables HQ Trip: 4/13/08

  Edit: De marinebasis is hun oude basis. Ze zijn nu in San Francisco, niet Alameda meer. Het was leuk. Mijn tijd bij de Instructables HQ was gewoon geweldig. Het was zo cool. In het begin kon ik niet de HQ vinden, dus mijn familie ging in een Starbuck

 • Pallet Entertainment Center
  Pallet Entertainment Center

  Dus voor de langste tijd dat ik wilde mijn video games consoles weer te geven met een entertainment center. Ik zocht het internet en vond ideeën die mensen kochten IKEA planken en tikte ze op hun kant. Maar ik heb geen geld om een ​​plank of een fanc

 • Electronics Pallet Plank
  Electronics Pallet Plank

  Ik, net als de meesten van ons deze dagen, hebben veel van de elektronica gehecht aan mijn televisie. Ik had onlangs in een plank te zetten naar een nieuwe receiver systeem te houden. Het systeem was zo zwaar dat het gebogen goedkope planken en de ba

 • IKEA Hack - Planten Planken
  IKEA Hack - Planten Planken

  Al maanden heb ik al op zoek naar een bijpassende plank en kruidenrek combinatie voor mijn keuken. Ik had een zeer nauwkeurige lijst van dingen die ik wilde ... De kruidenrek moest een reeks kleine planken die niet te diep waren zijn. De kruidenrek m

 • IKEA hack - Gruntdal aanrecht planken
  IKEA hack - Gruntdal aanrecht planken

  Dit is mijn eerste IKEA hack. Ik kocht een GRUNDTAL 800 mm plank aan de muur te zetten, maar toen dacht ik zou proberen en gebruik maken van de ruimte over mijn keuken bank door de invoering van twee staanders en montage planken rug aan rug. De volge

 • IKEA hack - Gruntdal aanrecht planken pt.2
  IKEA hack - Gruntdal aanrecht planken pt.2

  Als follow-up aan mijn http://www.instructables.com/id/IKEA-hack-Gruntdal-countertop-shelves heb ik een andere plank met behulp van een soortgelijke methode, met kleine variaties geïnstalleerd. Dit keer ging het tegen het raam, over de dubbele wastaf

 • Opknoping Upcycled wijnfles Planter Planken
  Opknoping Upcycled wijnfles Planter Planken

  Het doel van dit project is om een ​​plantenbak te maken van flessen wijn die aan een plafond of verhoogde structuur kan worden opgeschort. De oorspronkelijke motivatie voor het project was om een ​​bron van verse kruiden in de keuken die niet waarde

 • Queen opslag bedframe upcycled van grenen kast
  Queen opslag bedframe upcycled van grenen kast

  Ik begon mijn project met twee dennen rekken; die ik eerder gebruikt als een boekenplank, de andere als voorraadkast. Na het slapen op mijn matras op de slaapverdieping voor ruim een ​​jaar, begon ik op zoek naar ideeën voor het bouwen van mijn eigen

 • Maak een 'huisbar' uit oude Ikea meubels, behang en verbeelding
  Maak een 'huisbar' uit oude Ikea meubels, behang en verbeelding

  Dus dit was een idee dat ik had voor een aantal oude Ikea meubels. Het belangrijkste wat ik zal zeggen is dat in tegenstelling tot veel van deze bar producten die een hoop tools etc te betrekken, deze wordt gemaakt met behulp van oude Ikea meubels al

 • GORM Ikea salontafel
  GORM Ikea salontafel

  Na het zien van randofo's GORM bank / boekenplank project Ik dacht dat een salontafel zou heel goed mogelijk zijn en ziet er goed uit met een paar kleine wijzigingen. Ik had onlangs stelde een GORM boekenplank dus ik dacht dat een GORM salontafel zou