Home > TV Corner Stand

TV Corner Stand

Tags:meubilair
Advertisement

TV Corner Stand

Met de aankoop van een groot scherm TV,
Ik wilde niet een glas TV-standaard die de winkel bleef aandringen op.
Dus heb ik besloten om mijn eigen aangepaste fit hoek stand te maken.
Ik bouwde het om mijn home theater kit passen, aangezien geen van de winkel kocht eenheden zou doen.

Stap 1: The Cut

TV Corner Stand

Ik gebruikte een 8 'x 4' x 3/4 "Blad van MDF.
Ik had de scherpe lijst van maten met me en vroeg de winkel
aan de raad snijden aan mijn metingen.

Advertisement

Related Articles

 • Corn Flakes pakket iphone / multimedia-apparaat stand
  Corn Flakes pakket iphone / multimedia-apparaat stand

  Ooit wilde films, albumhoezen, foto slideshows te bekijken .. de buurt van uw lader, op uw salontafel, bureau. goed, .. Hier beschrijf ik hoe je een hopelijk behoorlijk robuuste stand gemaakt van een Corn Flakes Packet voor uw iPod / iPhone, Squeezeb

 • DIY PVC Bow Stand - goedkoop en makkelijk

  Wat je nodig hebt: 5- T PVC fittingen, 4- Corner PVC fittingen, 2- End Caps, 1- Cross Piece, 1- 1 1/4 "x 1 1/2" Koppeling, 1- 1 1/2 " x 2 "Koppeling, 1- 2" x 3 "Koppeling, 1- 2 '2" PVC pijp, 2- 10' 1 1/4 "PVC pijp,

 • T-vormige Bird Training Stand
  T-vormige Bird Training Stand

  Dit is mijn eerste huisdier Instructable dus gelieve geen onbeschofte opmerkingen over het u kan opbouwende kritiek en uw opmerkingen over het project in het algemeen plaatsen, zullen alle vragen zo snel mogelijk worden beantwoord ik ze (kunnen krijg

 • $ 18 PVC Laptop Stand met toetsenbord / muis Slot
  $ 18 PVC Laptop Stand met toetsenbord / muis Slot

  Soms gebruik ik mijn bureau voor de computer en soms ook voor andere activiteiten die bureau ruimte nodig, dus ik wilde een laptop stand met een handige plek om het toetsenbord en de muis opbergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Ik dacht na over vee

 • Corner Desk PC v3
  Corner Desk PC v3

  Goed zijn al lang aan te komen; de 3e hoofdstuk van de Corner Desk PC, de AMD-processor ik gebruikte in mijn laatste eenheid begon misdragen, oververhitting en over het algemeen zeer arsey. Dus ik stelde een zoeklijst van dingen die ik zou willen, en

 • Corn Cookies
  Corn Cookies

  Ik weet het, ik weet - corn heeft geen plaats binnen van een cookie. Hoewel het vreemd, misschien zelfs grove of ronduit icky klinkt, het oubollig goedheid in de kern van deze kleine lekkernijen voegt echt iets bijzonders die weinig andere ingrediënt

 • Star Wars Maquette Stand
  Star Wars Maquette Stand

  Ik kreeg een 1/6 schaalmodel van de Star Wars-karakter "Commander Gree", die met een eigen stand kwam, zoals getoond. In het geval u zich afvraagt ​​... Commander Gree is de man die de taak van het doden van Yoda wanneer Orde 66 wordt afgegeven

 • Fish Aquarium Stand (40 fokker tank met verborgen sump deur)
  Fish Aquarium Stand (40 fokker tank met verborgen sump deur)

  Dit aquarium stand is ontworpen voor een 40 gallon fokker tank geplaatst met een verborgen zijdeur om een ​​20 liter aquarium tank in een sump geplaatst. Het was extra grote een beetje meer ruimte aan de binnenkant voor een auto top off-eenheid mogel

 • Stout Gestoofde Corn Beef Recept
  Stout Gestoofde Corn Beef Recept

  Porties: 6 Prep Tijd: 10 - 15 minuten Cook Tijd: 4 uur Skill niveau: Beginner Beschrijving: De maïs rundvlees gerecht normaal wordt geassocieerd met de Ierse en gegeten tijdens St. Patrick's Day. Gezien hoe bier (Guinness en stouts) ook worden geasso

 • No-Minute Laptop Stand
  No-Minute Laptop Stand

  Deze laptop stand is eigenlijk niet "gemaakt" van alles ... het is gewoon een re-honk Fellows model 21100 booklift. Bij gebruik als booklift, de smalle rand bijna horizontaal, indien gebruikt als laptop stand, de smalle rand verticaal. Ik deed d

 • Guitar MIC Stand
  Guitar MIC Stand

  Hallo daar, dit is een Guitar MIC sta ik gebouwd voor een non-profit organisatie te verloten. Ik maakte het uit alle gerecycleerde materialen. Enkele van de onderdelen van de Seattle Space Needle; Waar die gewonnen twee 6 voet hoge Space Needle repli

 • Credit Card iPhone Stand
  Credit Card iPhone Stand

  Is uw iPhone moe van alleen maar tot rond op uw bureau? Wil het op te staan ​​en verder gaan met zijn leven? Maak dan snel een stand uit een oude creditcard of andere plastic lidkaart. Alles wat je nodig hebt is een paar minuten en een schaar. Ik maa

 • K'nex iPod Nano (5gen) Stand
  K'nex iPod Nano (5gen) Stand

  Dit is een geweldige iPod stand. gebruikt zeer weinig stukken alle gladde dus ipod niet krassen draaien bar, dus de iPod niet uit te vallen Stap 1: Stukken Jij hebt nodig: conectors: 4 cirkel 2 groen 7 rood 14 geel 1 sinaasappel 6 blauwe caps (option

 • Volledig 3D Printable Super Stand!
  Volledig 3D Printable Super Stand!

  Dit is een zeer nuttig standaard voor naast de bank! Dit omvat een bekerhouder, een lade voor items, een roterende plaat, en zelfs een telefoon poort! Deze stand is zeer stabiel vanwege de steunen zijn ook met elkaar en kunnen niet worden afgebroken.

 • wii / video game stand
  wii / video game stand

  dit is mijn wii stand met video game-opslag .voor Instructables reactie

 • Kroonkurk Stand For Round Objects
  Kroonkurk Stand For Round Objects

  Heb je ooit wilde iets dat door te pronken, maar het zal niet opstaan? Nou ja, een paar dagen geleden kreeg ik een Harry Potter verklikker speelgoed. Ik kan niet echt veel mee, dus heb ik besloten om het te zetten waar mensen het kon zien, maar het b

 • mobiele stand
  mobiele stand

  السلام عليكم. Hallo vrienden :-) Vandaag zal ik laten zien hoe je "mobile stand" door een oude "cassette case" te maken had ik dit idee van /th3professional.com/ website Stap 1: stappen U kunt de foto's te zien en te leren hoe u uw mob

 • HET MAKEN VAN UW EIGEN CAKE of voorgerecht STAND
  HET MAKEN VAN UW EIGEN CAKE of voorgerecht STAND

  Ik zal laten zien hoe Ik heb deze cake / voorgerecht stand. Het begint met het schilderij van het stuk, dan bakken, en ten slotte het monteren het. Stap 1: Maak de PLAAT EN KOM Begin met ofwel het wassen van de plaat en kom en / of het schoonmaken va

 • DIY Microphone Stand
  DIY Microphone Stand

  Als je hier bent, betekent dit dat je probeert om je eigen mic stand te bouwen. De collectieve wijsheid van het internet zal je gewoon vertellen dat Duct Tape je microfoon om een ​​bezem en leunen tegen een stoel. NIET naar hen luisteren. Er is een m