Home > Tropische Kerstmis van de engel Ornament

Tropische Kerstmis van de engel Ornament

Tags:Kerstmis
Advertisement

Tropische Kerstmis van de engel Ornament

Als we het hoofd in het moessonseizoen, Kerstmis in Singapore is weelderig en tropisch. Dus mijn engelen zijn uitgedost in kleurrijke bloemen en opgehangen aan de bougainvillea struik.

Stap 1: Het Gezicht van Angel's

Tropische Kerstmis van de engel Ornament

Verf de piepschuim hoofd met vlees-tone acryl (ik heb gebruikt Titanium buff rechtstreeks uit de tube)

Advertisement

Related Articles

 • Het Ornament van de Engel van Kerstmis
  Het Ornament van de Engel van Kerstmis

  Deze engel ornament, ontworpen met behulp van klei en software kunnen worden afgedrukt zonder 3D ondersteunt. Ik woon in Florida en ik ben een Amerikaanse ingezetene. Stap 1: Ik creëerde het lichaam met behulp van polymeer klei. De 'backbone' was een

 • Ideaal Clamp (Paperclip) Ornament van de Engel
  Ideaal Clamp (Paperclip) Ornament van de Engel

  Terwijl ik dit schrijf in september, kunnen sommige mensen denken dat het een beetje vroeg te denken over Kerstmis en de Happy Holidays. Ik ben niet een van die mensen. Ik ben de persoon die in paniek omdat ik niet heb gekocht of gemaakt van mijn kin

 • Tropische Kat van Kerstmis "Boom"
  Tropische Kat van Kerstmis "Boom"

  Kerstmis in de tropen is gewoon hot, hot, HOT !! Wij dromen van sneeuw en rendieren, maar de zon is alles wat we hebben. Waarom niet een schaduwrijke Kerstmis "Boom" die katten houden om te spelen en slapen onder te maken. Zeker slaat de hitte!

 • Een andere vorm van sneeuw engel
  Een andere vorm van sneeuw engel

  Mijn kinderen zijn dol op het maken van sneeuw engelen. Ze zijn leuk en makkelijk te doen. Met dank aan een groot deel van sneeuw en een aantal zeer koude dagen waren we in staat om een ​​ander soort van sneeuw engel maken.

 • Cake Glutenvrij Voedsel van de Engel
  Cake Glutenvrij Voedsel van de Engel

  Deze cake is zo licht, luchtig en lekker het is niet iets nodig hebt om het beter te maken. Hoewel, als je geneigd bent, wat aardbeien en slagroom zou geen kwaad. Het beste gedeelte? Niemand wist deze taart was glutenvrij. Ik was bezorgd de normale e

 • Het maken van een "Engels fit" pistool case uit een sigarenkistje
  Het maken van een "Engels fit" pistool case uit een sigarenkistje

  Ik was onlangs gegeven een lege sigarenkistje, en was op zoek naar iets op te slaan in het toen ik dacht aan de BB pistool die ik gebruik voor schietoefeningen in de garage. Ik had kocht onlangs een laser zicht en rode stip zicht voor, en moest een a

 • trompet van de engel
  trompet van de engel

  Ik weet dat ik een bloem niet te maken, maar ik heb het propageren van een helft van een blad en zijn er babying sinds die tijd. Ik heb gehad om het te transplanteren toen we verhuisden huizen en ik heb het verzorgen van het sinds 2001, toen ik nam e

 • DIY Kerst Ornament van de Engel | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! Dank u voor het bekijken van deze video! Ik hou van het maken van deze voor mijn familie en vrienden voor hun kerstbomen elk jaar. Ik denk dat het een speciaal tikje te zeggen dat je liefde en zorg over hen. Het is een geschenk dat duurt

 • Cake ananas Voedsel van de Engel
  Cake ananas Voedsel van de Engel

  Een van mijn favorieten. Stap 1: Wat heb je nodig Verzamel wat je nodig hebt. 1 doos van engel voedsel taart, 1-20 ounce blikje geplette ananas. Kom, spatel, engel voedsel cake pan, blikopener en mixer.

 • Gift van de Pinguïn Ornament
  Gift van de Pinguïn Ornament

  Ik heb mijn ornament met behulp Tinkercad . Ik heb geen toegang tot een 3D-printer, dus ik heb geen idee hoe dit eruit ziet in het echte leven te hebben. Als je besluit om dit uit te printen, zou ik graag zien hoe het eruit ziet! Als ik denk aan de v

 • Witte lijm van de pompoen Ornament
  Witte lijm van de pompoen Ornament

  Mijn kinderen genieten van de bouw van alle coole dingen die ze ontdekken op Instructables - en wilde een voor hun eigen te maken. Mijn jongste zoon (Wesley) is 8, en dit is een project dat hij wilde om iedereen te laten zien hoe om te bouwen. Wat is

 • Maak een Children's Nightlight Van een Tuin Ornament
  Maak een Children's Nightlight Van een Tuin Ornament

  Ik moest een goede nachtlampje voor het kleuter van mijn zoon te vinden. Maar in plaats van alleen het kopen van een traditionele nachtlampje, heb ik besloten om een ​​dat was een beetje meer decoratieve maken. Ik vond een mooie tuin ornament in de v

 • De Lichten van Kerstmis van de Kerstman
  De Lichten van Kerstmis van de Kerstman

  Deze zijn meestal eenvoudig de tijd van Kerstmis rond te vinden. Dollar winkels en supermarkten gewoonlijk voorraad hebben ze voor ongeveer $ 3 per stuk. Ik stel niet met behulp van de oudere types gloeilampen omdat ze alleen worden uitgevoerd ongeve

 • Sneeuwvlokken van de winter: Ornament van de Vakantie
  Sneeuwvlokken van de winter: Ornament van de Vakantie

  1 van 5 winnende inzendingen geselecteerd uit de Instructables.com Ornament Design Challenge. De gedrukte ornament is momenteel te zien in het Witte Huis, zal worden in het Smithsonian's state-of-the-art 3D-data-platform, en zal toetreden tot de klei

 • Duivelse Cake Voedsel van de Engel
  Duivelse Cake Voedsel van de Engel

  Wat doe je als je een dozijn eieren die bijna verlopen zijn? Je maakt een engel voedsel taart met vla vullen natuurlijk! Toen ik werd gepresenteerd met het feit dat Instructables HQ zat op meer dan een dozijn eieren gepland om elk moment vervallen, a

 • Maak een Awkward Card Kerstmis van de Familie
  Maak een Awkward Card Kerstmis van de Familie

  Geloof het of niet, deze foto was niet uit de jaren 1980. Mijn mooie vriendin, Jess, maakte deze truien als items in haar bedrijf "lelijke sweater" wedstrijd. Om een ​​of andere reden, mensen dachten dat mijne was lelijk, maar ik denk dat het ec

 • Ar van de kerstman Ornament
  Ar van de kerstman Ornament

  Ik maakte de slee en lopers met behulp van Autodesk 123d software. Ik knip de gaten in de slee met behulp TinkerCad. Kerstman werd gemodelleerd in klei en gescand. Hij werd vervolgens samengevoegd in de slee met behulp TinkerCad.

 • Sound Reactive Kerstmis van de vakantie LED verlichting
  Sound Reactive Kerstmis van de vakantie LED verlichting

  Hey guys, Michael met Elemental LED hier! Voor de vakantie, wilde ik een aantal van onze Celebright lichten te nemen hebben ze te maken een dansende effect. De stroken hebben zo'n coole look en ik wilde echt om uit te breiden op het wat meer. Deze zi

 • Melting (Florida) Kerstmis van de sneeuwman / Holiday Decoratie
  Melting (Florida) Kerstmis van de sneeuwman / Holiday Decoratie

  Ik heb sneeuw in totaal .. één keer (s) gezien. Dit is omdat ik in Florida woonde mijn hele leven, en iedereen die is hier al weet dat we hebben een tekort aan het. Net als in geen sneeuw op alle. Dat betekent dat ik heb nog nooit zeker kid activitei