Home > Tin Flower Holder

Tin Flower Holder

Tags:organiserend
Advertisement

Tin Flower Holder

Wat inspireerde me?

Als je een paar van mijn andere Instructables hebben gelezen, ik zeg altijd hetzelfde. Ik zeg ik hou van het gebruik van vreemde materialen voor projecten waar hun praktische / fysieke eigenschappen echt zoals Arnt nodig zoals beton en metaal.

Een ander ding dat je zou ik heb gemerkt upcycling is zeker een groot deel van mijn leven. Het zien van een ding dat anderen titel als wrijven en het creëren van het in iets moois en nuttig. Dit gaat om veel levens te redden in de toekomst, niet precies dit project, maar gelijkgestemde projecten.

Wat heeft u nodig?

- Een Tin (gebakken bonen kan)

- Een paar scharen

- Hot lijmpistool of super / sneldrogend lijm

- Draad

- Flowers of iets om in de pot, zoals potloden zetten

Stap 1: Het schoonmaken van het tin

Tin Flower Holder

Stap één - Het schoonmaken van het tin

Wanneer de inhoud is verwijderd, gebruik maken van warm water en zeep om zich te ontdoen van de meeste van de vloeistof links op de zijkanten te krijgen. Als u het vinden van moeilijk kunt u een spons gebruiken om de vlekken te verwijderen.

Verwijder de graphics rond de tin met behulp van warm water en zeep, terwijl de sloop van het uit met behulp van de spons of borstel.

Ik gebruikte een aantal oplosmiddel reinigingsmiddel om de kleverige vlekken te verwijderen op en rond het blik als ik geen Mucky merken die bij het invullen van het project wilde.

Stap 2: Bevestigen van de tekenreeks

Tin Flower Holder

Stap twee - bevestigen de string

Plaats de vorm liggen en dep dan wat hete lijm op het onderste gedeelte van de zijkant (ongeveer 10 mm boven de basis). Leg de snaar op zo snel als je kan voordat de lijm sets. Wanneer dit wordt gedaan zorg ervoor dat je ongeveer een meter en een half touw ontward voordat u naar de volgende stap.

Stap 3: Afwerking van de snaar

Tin Flower Holder

Stap drie - Afwerking de string

Begin met kralen van warme lijm toe te voegen als u begint met het koord rond de blikjes oppervlak jankte. Zorg ervoor dat je de string te houden erg strak alsof het slap wordt, je krijgt gewoon een goede afwerking.

Bij de bovenkant van de vorm bereiken, gebruikt de schaar om de draad af te snijden en vervolgens een punt van hete lijm waar de draad zal vallen en plaats het koord geplaatst. Na een paar seconden zal de lijm te stellen en je hebt een afgewerkt product!

Stap 4: Het toevoegen van de inhoud

Tin Flower Holder

Stap vier - Het toevoegen van de inhoud

GOED GEDAAN! JE BENT KLAAR!!! nu is het tijd om toe te voegen wat je wilt het tin, dat bloemen, planten, potloden of knoppen. Het is aan jou. Voel je vrij om verschillende diktes van de string en andere standaard onderdelen toe te voegen, zoals knoppen.

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn Instructable. Het is niet precies wat ik normaal doe, maar ik heb echt genoten van deze. Volg en favoriet voor meer Instructables als dit!

Advertisement

Related Articles

 • Wijzigen van een Mint Tin To Hold Visitekaartjes
  Wijzigen van een Mint Tin To Hold Visitekaartjes

  Alles wat je nodig hebt voor deze wijziging zijn visitekaartjes, munttin, een boete half ronde vijl en blikschaar. Stap 1: Argh! Just A Little Too Tight. Dit schot toont aan dat de afgeronde hoeken en rolde van de tin maken de pasvorm in en uit te st

 • Tin Candle Holder
  Tin Candle Holder

  Wat inspireerde me? Als je een paar van mijn andere Instructables hebben gelezen, ik zeg altijd hetzelfde. Ik zeg ik hou van het gebruik van vreemde materialen voor projecten waar hun praktische / fysieke eigenschappen echt zoals Arnt nodig zoals bet

 • Flower Holder!
  Flower Holder!

  dit is mijn tweede instructable. Het is over het maken van een mooie bloem houder. Stap 1: Stap 1 Dingen die je nodig hebt :) 1: Sommige bloemen 2: Een rubberen band 3: Een kleine glascontainer 4: Een gekleurd lint 5: water 6; enige tijd

 • Hoe maak je een origami Flower Egg Holder te maken!

  In deze tutorial zal ik laten zien hoe je een origami Flower Egg Holder te maken. Enjoy: D! Origami: Holder Flower Egg Ontworpen door: Kunihiko Kasahara Tips: Zorg voor uw plooien in het begin, en de rest moet redelijk makkelijk als je de tutorial pr

 • Paper Flower Candle Holder
  Paper Flower Candle Holder

  Deze papieren bloem kandelaars zijn zo schattig en prachtig op zoek stuk. Het is zeer eenvoudig te maken. Alles wat je nodig hebt is 5 minuten tijd, een aantal A4-vellen, schaar en kaars Stap 1: Fail! Voordat ik de instructies te delen, ik wil gewoon

 • Sugru Flower Razor Holder
  Sugru Flower Razor Holder

  Gaan voor een leuke en functionele Sugru project met deze bloemvormige scheermeshouder ... Stap 1: Materialen Alles wat je nodig hebt is 3 -4 verpakkingen van Sugru (differnt kleuren), een stukje vetvrij papier en een scheermes dat moet holdin '.

 • Laser Cut Coffee Cup / Flower Pot Holder. Ik maakte het op TechShop
  Laser Cut Coffee Cup / Flower Pot Holder. Ik maakte het op TechShop

  Doel: Hexagon Coffee Cup of bloempot houder te creëren. Om het gebruik van Corel Draw te oefenen. Procedure: * In Corel Draw, het creëren van een Polygon. De standaard was een Pentagon. Ga verder met 6 kanten aan een Hexagon creëren. * Gebruik meetin

 • Make A Metal Fish Key Holder
  Make A Metal Fish Key Holder

  Als je merkt dat je geïrriteerd door de uitvoering rond uw sleutels bij het in je eigen huis, maar bang dat als je ze neer dat je ze verliest, dan is een sleutelhouder waarschijnlijk een goede investering voor je. In dit Instructable, zal ik laten zi

 • Altoids Toy Soldier Gift Card Holder
  Altoids Toy Soldier Gift Card Holder

  Deze kerst wilde ik cadeaubonnen geven aan mijn neven; maar ik heb geen zin om een ​​kaartje gewoon overhandigen hen. Ik wilde om ze te laten lachen, of op zijn minst glimlach. In de loop van de zomer had ik een aantal Altoids munttin verzameld en da

 • Make A Steel Garden Flower
  Make A Steel Garden Flower

  We hebben allemaal gezien metalen tuin bloemen in de winkel of op andere werven van mensen, maar heb je ooit wilde uw eigen die niet zo cookie-cutter perfect en zonder persoonlijkheid was? Met een aantal eenvoudige hulpmiddelen (en een paar niet-zo-e

 • Mini Tin zaklamp (Altoids zusje)
  Mini Tin zaklamp (Altoids zusje)

  Mijn eerste instructable !! Ik dacht dat het zou wel cool en een uitdaging om mijn zus een beetje licht dat ze in haar tas kon blijven maken. Deze kleine tin alleen gemeten in 2,3 "1,6 x" X.6 ". Ik wilde iets anders te doen en gebruik maken

 • Altoids Tin Automobile Zekeringsklem
  Altoids Tin Automobile Zekeringsklem

  Altoids Tin Automobile Fuse Holder. Waarschijnlijk een levenslange voorraad. Stap 1: Mooie dichte schuim uit een kajak pad. Cut schuim in rechthoekige vorm van de Altoids Tin. Stap 2: Mijn schuim had een tape back, als de jouwe niet, lijm of epoxy aa

 • TIN CAN ALCOHOL STOVE
  TIN CAN ALCOHOL STOVE

  Hallo mensen. Vandaag maakten een Trangia alcohol fornuis (brander) afslaan. Het duurde ongeveer 2 uur (meer dan 2 dagen) maken. en kost ongeveer een dollar aan jb lassen epoxy. alle andere items waren scrounged / gerecycleerd. voordat we beginnen me

 • Zwaaien Key Flower een Steampunk versie
  Zwaaien Key Flower een Steampunk versie

  Mijn Steampunk versie van een wapperende levendige bloem. Ik bouw dit als een verjaardagscadeau voor mijn vrouw. De wispelturige karakter bloem toont de ongebreidelde en ruwe kracht van onze natuur en de elementen. Deze versie draagt als gevolg van d

 • Altoids Tin Speaker
  Altoids Tin Speaker

  Nog een andere Altoids tin speaker project. De spreker, circuits, een enkele AA-batterij en 3,5 mm man-man audiokabel allemaal in elkaar passen in het blik. Het vermogen wordt geleverd met een Maxim MAX756 chip met circuits direct vanaf de datasheet

 • Altoids tin Micro SD houder
  Altoids tin Micro SD houder

  De radio in mijn auto heeft een USB-poort voor iPod-aansluiting, maar laat me ook gebruik maken van flash drives ook. Ik gebruik verschillende Micro SD-kaarten in combinatie met een USB-adapter, zodat ik mijn muziek collectie up kan splitsen en over

 • Maak een Fiber Optic Flower
  Maak een Fiber Optic Flower

  Hallo daar. Ik ben Kelly Hofer. Een Wearable tech ontwerper en fotograaf. Mijn werk is te vinden op www.kellyhofer.com. Hier is een snelle glasvezel project dat ik ontdekte bij het spelen met leder en vezels. Veel plezier met het maken ervan en delen

 • Twiggy's Flower Eye
  Twiggy's Flower Eye

  Lesly Hornsby, beter bekend als Twiggy is een van de meest iconische jaren '60 modellen. Een van de schmink ontwerpen ze droeg was een bloem oog dat op de cover van een 1967 nummer van het tijdschrift Vogue werd aangetoond. Nu, kunt u kijken hoe ik n

 • DIY Simple Rainbow loom Flower Charm (Gemaakt met een pen)
  DIY Simple Rainbow loom Flower Charm (Gemaakt met een pen)

  Vandaag, zullen wij een Regenboog weefgetouw elastiekje Bloem die gemaakt van eenvoudige stappen en Special Zonder Loom kit te maken! Het maken van Creative Things met elastiekjes hebben altijd een Functies die zijn waterbestendig, flexibel. Ik heb o

 • Honkbal Oordopjes Holder
  Honkbal Oordopjes Holder

  Niets is meer frustrerend dan het trekken van uw favoriete oordopjes uit je rugzak, tas of zak, alleen om ze snauwde in een verwarde puinhoop. Je trekt, een zeer gezellige en ruk naar hen, alleen om ofwel strakker trekken de knopen of beschadiging va