Home > The Moon & The Stars For Me ..!

The Moon & The Stars For Me ..!

Tags:kinderen
Advertisement

The Moon & amp; The Stars For Me ..!

Aan u allen heldere mensen die er in de wereld. Het is een mooie korte verhaal over de Moon & Stars dat we allemaal elke avond te zien en mijn verhaal is voor alle kinderen die op zoek zijn naar boven en zie de prachtige maan en de sterren zoals de zon Maar mijn verhaal gaat door en probeert uit te leggen waar alle Moon & Stars vandaan komen en hoe als een kind kunnen we drijven en zie al die mooie dingen en alle dingen die vader en moeder te proberen en leren ons langs de weg.

Stap 1: Aan de slag

The Moon & amp; The Stars For Me ..!

Beginnen met,

Aan de slag op een gloednieuwe kids boek vanaf nul. Ik heb nog nooit een kinderboek geschreven, dus het is allemaal nieuw voor mij. Maar de eerste stap het bedenken van een goede naam voor uw boek. Dus ging ik en heb zoeken naar de beste kinderen boeken en het bracht een lijst als je niet zou geloven, dus ik ging door de lijst en gezien wat de meerderheid van de boeken werden genoemd en ik had een idee voor de naam van mijn boek toch . En ik zag de meerderheid van de beste kinderen boeken waren dier boeken en dan waren er wat ruimte boeken. Dus ik dacht dat The Moon & The

Stars For Me zou een grote naam voor een kids boek. Het enige schriftelijk had ik tot nu toe gedaan was toen ik een tiener was en dat was toen en dit is nu. En ik ben nu wel een beetje ouder dan ik was toen, nu 48, en dan overal van 12 tot 15. Dus krijg je het idee. En het enige wat ik moest werken met was mijn mijn computer monitor, en mijn toetsenbord en mijn computer webcam. Dus deze waren het enige wat ik had om mee te werken aan dit project en ik bijna vergeten mijn hersenen, Laughing Out Loud. Jullie krijgt het idee toch, rechts.

Advertisement

Related Articles

 • Sailor Moon Star Medaillon Ketting
  Sailor Moon Star Medaillon Ketting

  Welke materialen heb je nodig: gele wol mix vilt lichtblauwe wol mix vilt kleine rode plastic gem 2 gouden ketting gelijke grootte van gewenste lengte of een lange keten zeekreeftklauw oogje jumpring fiberfill Welke hulpmiddelen heb je nodig: tacky g

 • Raspberry Pi Zero Moon Light (Controlled met Smart Phone)
  Raspberry Pi Zero Moon Light (Controlled met Smart Phone)

  Welkom! Hier ziet u hoe een smart-phone gecontroleerd licht op te bouwen. Ik vond een zeer mooie "maanvormige" lamp bij Ikea - maar echt elke lamp zal doen, dat heeft een eenvoudige 2-polige stekker. Dit zal werken met elke Raspberry Pi. (Ik heb

 • * Star Wars stoel ...
  * Star Wars stoel ...

  In plaats van gewoon zitten onder de sterren rond je kampvuur, breng ze naar uw stoel en zitten op hen. Nadat de nacht wordt gedaan van de sterren te brengen binnen om uw staren voort te zetten. Dit Instructable zal u leiden op een hemelse reis in he

 • Hare and Moon lampenkap
  Hare and Moon lampenkap

  Na het maken van lampenkappen voor mijn zoons, mijn vrouw besloten dat we "moeten" een nieuwe lampenkap in de slaapkamer, als een start van de herinrichting dat ze zegt dat we "moeten" doen. Het thema is ze gekozen voor de slaapkamer i

 • Hoe maak je een Star Trek Badges maken voor spotgoedkope
  Hoe maak je een Star Trek Badges maken voor spotgoedkope

  Heeft u behoefte aan dat een final touch aan uw Star Trek cosplay? Wat betekenen al Enterprise bemanningsleden hebben met elkaar gemeen? Hun badges. Dit zijn de letterlijke icoon van de geliefde sci-fi serie van film en televisie. Ik zal u laten zien

 • Soda Can Stars - Tutorial

  Vandaag laat ik je hoe je een 3D-soda kan ster. Het is een vrij koel en eenvoudig recycling idee om een ​​vakantie ster met behulp van een lege aluminium blikje frisdrank te creëren .... Alles wat je nodig hebt is een leeg blikje, een schaar, een gla

 • Chuck Taylor All Stars in Clay!
  Chuck Taylor All Stars in Clay!

  Toon uw liefde van Chuck Taylor All Star Schoenen met deze Polymer Clay Project en een sleutelhanger, een hanger of een paar oorbellen! U kunt u te maken in uw favoriete kleur door het volgen samen met dit Instructable. Voor dit project vindt u polym

 • How To Make A Custom Picture Frame (voor een Star Wars Picture)
  How To Make A Custom Picture Frame (voor een Star Wars Picture)

  Het is gemakkelijk om een ​​klant picture frame van het bord met behulp van Passepartout (die dikke picture framing bezel board) en een laser cutter maken. Dit zal een veel toonbaar souvenir voor uw Star Wars (of een ander thema) foto kans te creëren

 • Hoe maak je een No-Sew Rey Van Star Wars Kostuum
  Hoe maak je een No-Sew Rey Van Star Wars Kostuum

  "U. Je bent bang. Dat zul je nooit zo sterk als Darth Vader zijn "- Rey, Star Wars:. The Force Ontwaakt We Love Kleuren presenteert de meest populaire kostuums voor Halloween 2016. Een moderne heldin in een klassieke universum zal een van de mee

 • K'NEX B-vleugel Starfighter van Star Wars
  K'NEX B-vleugel Starfighter van Star Wars

  "Altijd doorgeven wat je geleerd hebt" - Yoda En in dit instructable ik zal doorgeven hoe ik maakte een K'NEX B-vleugel Starfighter uit de originele Star Wars trioligy! Ik heb dit model gemaakt van waardering voor deze enigszins "underdog&q

 • How To Make Origami Lucky Stars
  How To Make Origami Lucky Stars

  Dit is een remix van dit geweldige instructable door Vignesh_Rao, Go check it out. PS: en hem te volgen. : D Lucky Stars zijn coole origami sterren die binnen een bericht te kunnen houden, net zoiets als een fortune cookie. Stap 1: Materialen Benodig

 • -Air Powered Star Trek stijl deur
  -Air Powered Star Trek stijl deur

  Ik wilde altijd al een stuk van Star Trek en de Monorail van Disney in mijn huis, en één ding hebben ze gemeen hebben is dat ze beide hebben automatische schuifdeuren. Het zou de perfecte, meest-geek ified entree voor mijn slaapkamer zijn. Edit: Niet

 • Death Star Ornament geïnspireerd door Star Wars
  Death Star Ornament geïnspireerd door Star Wars

  Ik ben een Star Wars liefhebber .. I really like it en ik heb veel vrienden die het leuk vinden "bijna" zo veel als ik. Dus bij het winkelen voor cadeaus dit jaar, wilde ik .. Echter uit te geven enkele Star Wars ornamenten, de coolste degene di

 • Star Wars Lightsaber Borden
  Star Wars Lightsaber Borden

  Ik hou van de Star Wars-films. Met de nieuwe film kwam er een stroom van producten in de markt. Een daarvan was een set van bestek thema zoals lightsabers. Op het moment dat ik ze zag ik dacht: "Ik kan dat doen". En ik heb met mijn eigen twist.

 • Moravische Star (Pepakura)
  Moravische Star (Pepakura)

  Gebaseerd op het idee in deze WikiHow. Make A Christmas Star http://www.wikihow.com/Make-a-Christmas-Card-Star voor de goede orde, het is een icosaëder: https://en.wikipedia.org/wiki/Icosahedron Het heeft 20 gezichten allemaal driehoeken. De meest vo

 • How To A Star Hopper Plane maken
  How To A Star Hopper Plane maken

  HI.I Am Gonna laten zien hoe je tot een van de beste Planes ik Created.The Star Hopper Plane. Stap 1: Materialen U moet ....... Gewoon een stuk papier !!!!! En wat tijd Eigenlijk .....

 • Star Trek Cross Stitch: The Original Series Crew
  Star Trek Cross Stitch: The Original Series Crew

  Dwarssteekpatroon (in excel en beeld vorm) voor een select aantal bemanningsleden uit Star Trek. Stap 1: Aida 14 count doek (patroon geschreven voor een 5x7 "kader) Kleuren (standaard floss kleur gegeven nummer) **Iedereen** Broek / schoenen / kraag

 • Kijk "Star Wars" op opdrachtprompt
  Kijk "Star Wars" op opdrachtprompt

  kijken "Star Wars" in de command prompt is cool !!!!!!!!!! en gemakkelijk te maken Het werkt in alle vensters (BELANGRIJK) IT nodig net werk verbinding Volg de volgende 5 stappen om te genieten <▓ & ■: ▓l♀Ωæεñ╨▬> Stap 1: (eerste open p

 • Star Wars boutonnieres
  Star Wars boutonnieres

  Mijn man houdt van Stormtroopers, dus moest ik een liefde van zijn binden in onze bruiloft. Nou, we kwamen ook naar de receptie met de Imperial March spelen - dus hij kreeg dat ook. ;) Hoe dan ook! Dit is een zeer betaalbare manier om uw eigen bouton