Home > The Bunny. Een Steampunk Garter Pistool.

The Bunny. Een Steampunk Garter Pistool.

Tags:steampunk
Advertisement

The Bunny. Een Steampunk Garter Pistool.

Hier is nog een beetje Steampunk project heb ik samen te complimenteren met mijn eerste Instructable.

Dit is de delicate kleine zusje van de Admiral's Sidearm ik een paar weken geleden. Zeer vergelijkbaar in stijl, en de bouw, dit is een sierlijke kleine prop voor de dame in uw leven.

Zoals u zult zien van de foto's is dit een klein stukje, ontworpen om te worden verborgen op de been in een Garter.

Ik wilde dit een zeer vrouwelijk ontwerp zijn, een beroep doen op de Steampunk Time Travelling Adventuress!

De naam "The Bunny" is afkomstig van de tweeling "hamers" en draagt ​​bij aan de "cutsie" aard van het project.

Ik hoop dat je ervan geniet,

Pete.

Stap 1: Planning

The Bunny. Een Steampunk Garter Pistool.

Het is een lastig ding om te proberen en het plannen van een project dat is gemaakt van, over het algemeen, gevonden voorwerpen. Om te proberen en de continuïteit tussen de elementen en de juiste gevoel van schaal en stijl kan een zeer lange tijd in beslag nemen, soms echter het hele ding past eerste keer samen.

Dit kleine project was gepland vooral rond de koperen vaas ik gebruikt als vaten. Ik vond een klein beeld van een oude "Garter" pistool, en gebruikte deze om te proberen en de schaal van de pistool aan te passen met de kandelaar trekker en vat. De foto toont mijn snelle concept van schets en de belangrijkste stukken voordat ik begonnen met de bouw.

Het bovenste vat als het uit is aangelegd in de foto werd niet gebruikt in het einde. Het is belangrijk om flexibel ideeën te zijn, moet ontwerpen kunnen evolueren.

Stap 2: Eerste aanleg

The Bunny. Een Steampunk Garter Pistool.

Ik ben begonnen met het trimmen van de uitlopende basis van de slanke vaas, ik snijd het in de helft van de twee vaten te maken.

Ik knip dan de basisvorm van het houten lichaam van Walnut. De volgende ding om te doen was om te boren uit de twee gaten waarin de twee tonnen zou passen. Zodra dit is gebeurd, het geval van het afwerken van de vormgeving van het lichaam, dan polijsten.

Stap 3: Het handvat en grip

The Bunny. Een Steampunk Garter Pistool.

Nogmaals, de constructie van het handvat en het handvat is zeer vergelijkbaar met mijn laatste instructable.

Ik vorm de handgreep uit meer Walnut, knip dan kleinere vormen van enkele kurk vel. Deze werden vervolgens bedekt met dun kledingstuk leer. Ik knip / gebeiteld / dremeled een uitsparing in de handgreep die ik dan de greep zonk in.

De kleine koperen knopen die ik heb ingesteld in het midden van de grip hebben een kleine weergave van de Britse koninklijke wapenschild. Ik kwam deze net zoals ik was het ontwerpen van deze kleine pistool en wisten dat ze perfect zou werken.

Ik zal eerlijk zijn, ik kan niet echt denken aan een reden waarom een ​​steampunk kousenband pistool zou hebben elk onze Koninklijk wapenschild op, maar dat is het mooie van het maken van dingen die passen in een geschiedenis die nooit was of een cadeau dat kan nooit!

Zodra het handvat en grip werden voltooid gaf ik het een Poolse en een waslaag vervolgens gekoppeld aan de belangrijkste lichaam met een plug.

Stap 4: "Trigger"

The Bunny. Een Steampunk Garter Pistool.

De trigger is het stuk van een draagtas kandelaar dat uw duim gaat door. Het merendeel van de kandelaars Ik vind als deze massa worden geproduceerd, lelijke stukken, dit was een bijzonder goedkoop en smerig die zag eruit alsof ze door middel van een productielijn geworpen. Als gevolg van de trekker zag er erg triest, een schril contrast met de hoge glans van de vaten. Dus ik heb een beetje tijd polijst zodat het leek meer geschikt om het stuk.

Zodra het klaar was, heb ik bevestigd dat in het lichaam van het pistool. Deze trekker stilstaat, is het niet bewegen als de laatste pistool deed. De belangrijkste reden hiervoor is het huidige gebrek aan een geschikte bron!

Stap 5: "Hammers" en een paar extra's ..

The Bunny. Een Steampunk Garter Pistool.

Het volgende wat je moet doen is passen in de 'hamers' Ik vermoedde dat twee vaten vereiste twee hamers. Ik ben niet zeker dat correct is (!), Maar hoe dan ook, de theorie past het ontwerp en ik denk dat de tweeling "bunny ear" hamers zijn een erg belangrijk onderdeel van de look.

De volgende fase is wanneer het pistool krijgt een beetje verder verfraaiing, een decoratieve messing pijl en regelknop en een beetje zicht etc.

Stap 6: Finished.

The Bunny. Een Steampunk Garter Pistool.

Hier zijn de laatste foto's van het afgewerkte stuk.

Advertisement

Related Articles

 • Vaststelling van een steampunk speelgoed pistool met een stuk karton
  Vaststelling van een steampunk speelgoed pistool met een stuk karton

  Enkele jaren geleden een kennis gaf me een steampunk speelgoed pistool. Ik merkte dat er was een trigger die verplaatst en de voorkant loop gedraaid maar dacht niet dat veel van. Het zag eruit alsof het werd verondersteld om iets te doen, maar ik heb

 • Aetherias Secret - Een Steampunk Safe met Nixie Vertoning
  Aetherias Secret - Een Steampunk Safe met Nixie Vertoning

  "Aetherias Secret" - Een Steampunk Veilig, code vergrendeld, met Neonballs en Nixie Display. Het opent als de code juist is en draait zich om. Met handgeklap Sensor aan de Energy beginnen! Mijn gedachten waren: Een krat geopend door het indrukke

 • Maak een Steampunk Keyboard - Win Guy Style!
  Maak een Steampunk Keyboard - Win Guy Style!

  ~ Een vermelding de winnaar in de Steampunk Weekly Challenge! Zie hier: (verwijzing) ~ G reetings, mijn soort kerels, en Welkom op mijn korte (Sarcasme alert!) Tutorial over hoe je een Steampunk Keyboard te bouwen - zonder dat de raad van bestuur vol

 • Maak een Steampunk Pen (NO draaimachine vereist)
  Maak een Steampunk Pen (NO draaimachine vereist)

  Dit instructable zal u tonen hoe je een Steampunk Pen te maken. Deze pen is de zeer populaire bolt-action pen, met een Steampunk thema. Het mechanisme werkt vergelijkbaar met de bout werking van een geweer. De tip lijkt op een geweer kogel. Het goede

 • Het Theatrum Magicus - Een Steampunk Media Player voor muziek, foto's en films
  Het Theatrum Magicus - Een Steampunk Media Player voor muziek, foto's en films

  Lieve Steampunkers, geliefde vrienden Ik paar maanden geleden was ik het opruimen van mijn Steampunk Lab en ontdekte ik een veel oude spullen en blijft van andere projecten. Er was een mooie houten lichaam behuizing van een oude SABA radio, veel mess

 • Een Steampunk Screen: "Carbon Filament Crystal Cinematograph
  Een Steampunk Screen: "Carbon Filament Crystal Cinematograph

  Mijn beste vrienden en volgers Lang geleden dat ik schreef mijn laatste Instructables hier. Sorry daarvoor! In de tussentijd veel gebeurd - ik schreef mijn eerste Steampunk boek, bouwde ik een Steampunk auto en zeker vond ik een aantal echt ziek Mad

 • Het maken van een Steampunk Portable Harddrive Case
  Het maken van een Steampunk Portable Harddrive Case

  Het maken van een Steampunk Portable Harddrive Case Dus je hebt al een steampunked monitor en toetsenbord en haat dat uw draagbare harde schijf niet overeenkomt, nou hier is een manier om dat belangrijk stuk van de wedstrijd apparatuur te maken en te

 • Hoe maak je een makkelijke lego pistool te maken
  Hoe maak je een makkelijke lego pistool te maken

  04/01 / 2012.Hello, welkom terug en vandaag ga ik laten zien hoe je een eenvoudige Lego pistool te maken. Met alle onderdelen klaar om te gaan u kunt dit doen in minder dan 5 minuten! Stap 1: Materialen ... Dit is wat je nodig hebt!

 • The Victorian Sound-Tube ... Een Steampunk Mp3-speler
  The Victorian Sound-Tube ... Een Steampunk Mp3-speler

  The Victorian Sound-Tube is een Steampunk Mp3-speler met gemotoriseerde houden Arms and Sound Light Control. The Tube ligt op een houder en twee takken van Brass houden met de metro vanaf beide kanten. Zet een schakelaar en de wapens scheiden de Tube

 • Pimp je oude Smartphone en maak een Steampunk MP3-speler met touchscreen
  Pimp je oude Smartphone en maak een Steampunk MP3-speler met touchscreen

  Hallo daar, wat kan je doen met uw oude Smartphone? Verkoop het, weg te gooien, zet het in de magnetron ?? * Gg * Nee, we maken een Steampunk MP3-speler met touchscreen;) Stap 1: Laten we beginnen We hebben een heleboel dingen van Brass, wat elektron

 • The Clockwork Nightmare: Een Steampunk'd Jack Skellington
  The Clockwork Nightmare: Een Steampunk'd Jack Skellington

  Ik werk voor een web hosting bedrijf en we gaan voor Halloween in een grote weg. Zoals, echt groot. Dit jaar, in feite, we huurden The Edison in het centrum van Los Angeles voor ons bedrijf feest. Met een dergelijke prachtige omgeving die we nodig ha

 • Bouw van een Steampunk licht buis
  Bouw van een Steampunk licht buis

  Hallo iedereen Een aantal dagen geleden presenteerde ik mijn eerste project aan u. De eerste inkomende reacties vroegen me meer gedetailleerd in mijn volgende projecten. Ik dacht dat een beetje en nu wil ik presenteren u een zeer gedetailleerde besch

 • Hoe maak je een Steampunk Jellyfish Fles Zorg
  Hoe maak je een Steampunk Jellyfish Fles Zorg

  Dit is mijn Steampunk geïnspireerd kwallen in een fles. Stap 1: Kwallen in een fles: The Plan Zo zag ik hoe een kwal te maken in een fles speelgoed voor kinderen. De website is http://bhoomplay.wordpress.com/2011/09/09/diy_jellyfish_eng/. Ik hou van

 • Floralia Insektans - Een Steampunk Terrarium / Plant Observer
  Floralia Insektans - Een Steampunk Terrarium / Plant Observer

  Hallo daar, Vandaag wil ik je laten zien een Steampunk Terrarium / Plant Observer. Binnenin zit een "Vlieg van het Venus" De Glastank is een oude gloeilamp 2000 watt en de kleine Watertank was een Neonbulb. Een pomp giet op een druk op de knop a

 • Hoe maak je een papieren model pistool te maken!
  Hoe maak je een papieren model pistool te maken!

  In dit instructable, ga ik jullie laten zien hoe je een papieren model pistool te maken! Ik zal het maken van de Berreta 92FS, maar de meeste wapens zijn vrij vergelijkbaar in de bouw. Zodat niet een groot probleem. Stap 1: Wat heb je nodig? Ok, hier

 • Luchtschip Kapitein MK-I (nog een steampunk toetsenbord)
  Luchtschip Kapitein MK-I (nog een steampunk toetsenbord)

  Nou, laat ik eerst zeggen dat ik dit ongeveer 4 jaar geleden gemaakt, zo kaal met mij. Ik wilde proberen een steampunk toetsenbord dat niet veel gereedschappen en vakmanschap zoals keyboards Datamancer's die krankzinnig zijn nodig maken. ook als mind

 • Building "The Bloody Hero" Een Steampunk Superhero Puppet
  Building "The Bloody Hero" Een Steampunk Superhero Puppet

  Hallo Instructables !!! Dit is mijn eerste vermelding ooit op deze website. Ik heb een paar goede vrienden en collega's uit de wereld van film en televisie prop maken Post dingen hier gehad. Dus, ik dacht dat ik het eens te proberen! Mijn naam is Mat

 • Hoe maak je een nette kartonnen pistool maken
  Hoe maak je een nette kartonnen pistool maken

  In dit Instructable, ga ik je laten zien wat er boven geschreven. Als je niet kunt zien dat om wat voor reden, "Hoe maak je een nette kartonnen gun" is wat het zegt. Dit zal u laten zien hoe je een goedkope kartonnen pistool, voor spel doeleinde

 • maak een Steampunk pen mes
  maak een Steampunk pen mes

  Hier is hoe je een Steampunk pen mes te maken, is dit niet een wijziging op een bestaande zakmes, in plaats van deze instructies over hoe u een uit slechts basismaterialen te maken. Dit mes is voorzien van een schaar, philips schroevendraaier, keizer