Home > Tetris vormige bordspel kast

Tetris vormige bordspel kast

Tags:planken
Advertisement

Tetris vormige bordspel kast

Als je net als vele bordspellen liefhebbers, hoe meer bordspellen je krijgt, hoe vervelend het is om degene die je eigenlijk wilt krijgen. U kunt zien wat mijn bordspel kast er vroeger uitzag. Elke keer als ik probeerde om een ​​spel te krijgen, was het een riskante zaak.

Proberen om ze allemaal correct gesorteerd wordt soort te ingewikkeld, want er is eigenlijk een regel in de raad van bestuur game-industrie tegen met één vak is hetzelfde formaat als een zeer vervelend Tetris game ... of is het?

EUREKA :)

Ik kon dit instructable "Nog een Tetris vormige bookshelf" heb met de titel, maar ik echt keek ik rond en kon geen vergelijkbare bordspel opslag alternatief niet vinden, dus hier is het!

Stap 1: Materialen en afmetingen voor de Tetriminos

Tetris vormige bordspel kast

Voor dit project, ik wilde bouwen 6 Tetriminos ( 'I "-" L "-" O "-" S "-" Z "-" T ") en na zorgvuldig ontwerpen van alle stukken in Google Sketchup, voegde ik al de stukken (alle 38 van hen), en gecategoriseerd alle ruwe bezuinigingen in drie maten label: ABC.

Alle Tetriminos zijn gemaakt van 3/8 "multiplex platen. Het kostte me 1,5 4'x8 'blad (met veel overgebleven voor fouten!)

1) Bepaal de diepte van je Tetriminos. Voor dit project, ontwierp ik mijn Tetriminos 11 "diep, werd gedreven door hoeveel kamer die ik had in mijn kast (en de gemiddelde breedte van mijn bordspel dozen). Het hebben van minder dan 12" zal toestaan ​​om te passen 4 stuks per multiplex vel.

2) Ik geaggregeerde mijn bezuinigingen (A-lange, B-medium, C-kort) te versnellen mijn tijd op de tafel zag. Zo werden I 4 Een stuk (22 "x 11") 12 B pieces (16 "x 11") en 24 C pieces (8 "x 11"). Hier zijn mijn 38 vereiste stukken + 2 back-ups en een aantal restjes hout.

3) Met al mijn ruwe bezuinigingen, moet ik nu om daadwerkelijk te beëindigen op de juiste lengte. Je kunt ze zien allemaal aangelegd op mijn werkbank.
A - 4 x 21.75 ''
B - 1 x 14,875 "
B - 6 x 14.5 "
B - 3 x 13.75 "
C - 6 x 7,625 "
C - 2 x 7.25 "
C - 7 x 6,875 "
C - 9 x 6.5 "
TOTAAL: 38 stuks

Stap 2: Montage van de Tetriminos

Tetris vormige bordspel kast

DISCLAIMER: Ik gebruikte een zeer eenvoudige (nog impopulaire) gezamenlijk voor dit project: de kont gewricht. Dit was het eerste project heb ik op mijn tafel zag en ik was niet zeker dat verstek goed zou werken met 3/8 "multiplex. Als je meer ervaring, zou ik stel voor dat je gaan voor een betere verbinding.

1) Montage van de Tetriminos op een exacte hoek van 90 graden was hier kritisch zodat ze mooi in elkaar zouden passen. Omdat we bij elkaar om gezamenlijk alle 38 stukken zal hebben, zal dat ons over 40 gewrichten te doen te geven, kan net zo goed wat tijd te besteden aan het maken van een goede mal die het werk gemakkelijker (en plezierig) zal maken.

2) Start bouw uw Tetriminos door eenvoudige 90 graden gezamenlijke, zoals op de foto. Je kunt zien dat voor mijn "L" vormige Tetriminos, moest ik 6 stuks, of 3-pre geassembleerde stukken.

3) Om de gezamenlijke voltooien, zet een royale hoeveelheid houtlijm op op het einde van het stuk dat u over te lijmen zijn. Zet op een aantal C-klemmen om het te houden op zijn plaats aan beide uiteinden en zet ongeveer 5 spijkers met een schiethamer in het gewricht. Het hebben van de juiste opening aan het einde van je mal zal de plaatsing van uw nagels in het gewricht te vergemakkelijken. Veeg de overtollige houtlijm en naar het volgende gewricht. Vergeet niet, we hebben ongeveer 40 of zo in de volgende te doen! Laat 24 uur drogen.

Stap 3: Maak de Tetriminos

Tetris vormige bordspel kast

Nu dat u al uw Tetriminos gebouwd en gedroogd, is het tijd om de finishing touch te maken aan deze slechte jongens. Nu zou ook een goed moment om de stabiliteit van uw stukken te controleren en zorg ervoor dat ze goed passen in elkaar.

Zo niet, geen big deal, nemen onze de hamer en opnieuw beginnen de gewrichten die niet genoeg solide zijn.

Als je moedig bent, je het schuurpapier te nemen (ik gebruikte 220) en geef ze een mooi gevoel voor hen. Ik moet zeggen dat ik ben niet overtuigd van het nut van die echt was. De verf die ik gebruikte was heel goedkoop en ik kan niet zeggen dat het afgewerkte oppervlak was fantastisch. Maar nogmaals, dit gaat in een kast voor mij, niet in de woonkamer dus zolang je tevreden bent met je werk bent, is het tijd om naar buiten te gaan en verf de Tetriminos naar de juiste kleur.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tetromino

Het zo gebeurde dat toen ik de Tetriminos in de kast heb ik ze aan de verkeerde kant. Dus als je wilt kieskeurig over het te zijn, zou je kunnen zeggen dat ik de kleur verkeerd. Nou je zou ik zeggen dat je ze kijken vanaf de verkeerde kant. Ook, waarom ben je een eikel over nadat we door middel van dit hele project bij elkaar zijn geweest?

Ook, snelle nota, de Tetris-fans zullen merken dat mijn "ik" bar is eigenlijk drie blokken lang en niet vier, waarom? Kind van een esthetische keuze. Ik wilde niet dat de balk om de gehele breedte van de kast te nemen en toen ik speelde rond met post-it Tetriminos, was ik niet tevreden met het ontwerp van een vijf blok brede kast eruit zou zien. Dus weet je, mijn huis, mijn regels. Maar is niet wat de Maker beweging is alles over, het maken van uw eigen spullen precies de manier waarop u wilt :)

Maar je bent waarschijnlijk geweldig, zodat u zult begrijpen en zal me laten van de haak op dit ene.

Dus daar heb je het! Uw eigen Tetris shapped bordspel kast. Ik ben heel blij met het resultaat, en zo is mijn vriendin. Ze was zo onder de indruk dat ze vertelde zij, het niet zou moeten zijn in een kast, waar niemand het zal zien. Geen zorgen, ik zal een andere te maken wanneer we onze speelzaal, het zal veel mooier zijn, en zo zal de jouwe.

GENIETEN !

- B00mrang

Advertisement

Related Articles

 • origami Tetris
  origami Tetris

  Modular origami op zijn best! Ik heb onlangs geleerd hoe modulaire origami gebruiken om fel gekleurde blokjes en iemand om me gezegd dat het zou kunnen worden gebruikt om Tetris-achtige vormen te maken. Dat was alles wat het excuus ik nodig had om ee

 • Tetris Bookshelf
  Tetris Bookshelf

  Ter ere van de al lang bestaande tetris rivaliteit tussen de leden van de Instructables personeel, ontwierp ik een set van tetris boekenkasten voor de instructables kantoor met behulp van Autodesk AutoCAD en nieuwe preview-versie van Autodesk 123D Ma

 • Tetris Board Game
  Tetris Board Game

  Oorspronkelijk was dit hoe ik was van plan om mijn Tetris Quilt patroon te maken, maar op de weg daar heb ik deze mini bordspel. Dit spel duurt slechts een paar minuten te spelen en compleet en kunnen competitief worden gespeeld tegen andere spelers.

 • Hoe maak je een grote kast Organiseer
  Hoe maak je een grote kast Organiseer

  Ben je gekomen om het punt waar je niets in je kast kunt vinden en eigenlijk geen idee wat het zelfs bevat? Als dat zo is, geen paniek. Er is een eenvoudige en gemakkelijke stap voor stap oplossing voor het krijgen van uw kast georganiseerd en dat zo

 • Tetris-kloon met OLED SSD1306 (I2C) voor Arduino Nano / Uno

  Dit Instructable is over het krijgen van Tiny Tetris draait op een 128x64 OLED-scherm met behulp van een Arduino Nano of Uno. Stap 1: Wat heb je nodig. Arduino Nano of Arduino Uno: nano U geen Display: OLED I2C SSD1306 toetsenbord: AD Analog Keyboard

 • Wekker met Tetris te bewijzen dat je bent Awake
  Wekker met Tetris te bewijzen dat je bent Awake

  Dit is een Arduino aangedreven wekker die na het raken van snooze tweemaal het alarm niet annuleren totdat de gebruiker 4 lijnen in het spel Tetris heeft ontruimd. U de klok te zetten fysiek opzij, zodat het scherm is verticaal, om Tetris te spelen.

 • Speel Tetris Game met Arduino
  Speel Tetris Game met Arduino

  Develope Tetris-spel via Arduino en leren hoe je een gesimuleerde spel snel te ontwikkelen aan de klassieke reproduceren. Tetris spellen helpen maker om het gebruik van de Arduino programma LCD-scherm en te bestuderen. Demo Van: Arduino geavanceerde

 • Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Tetris Game
  Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Tetris Game

  Een van de elektronica bouwpakket jolliFactory kwam met de Bi-color LED Matrix Driver Module Kit . Deze module is ontworpen om chain-staat, zodat je kunt doorlussen de modules samen om het aantal modules die u nodig hebt om uw project aan te passen.

 • Tetris Ice Cube (Engels / Frans)
  Tetris Ice Cube (Engels / Frans)

  MAAK JE EIGEN TETRIS ICE CUBE! FABRIQUEZ VOS PROPRES GLACONS TETRIS! MATERIAAL: twee ton heeft ijsblokjes - 1 cutter - eventueel een pen Materieel: deux bac a glaçons - 1 cutter - éventuellement un stylo Stap 1: Maak de vorm 1 Een plan gemaakt van de

 • IPAD onder kast houder
  IPAD onder kast houder

  Deze houder is gemaakt van een lokale appelboom, in een poging om ruimte op te slaan aanrechtblad. Stap 1: Snijd log Cut loggen op het formaat dat u gelukkig maakt Stap 2: Pools Poolse deel rondom Stap 3: Montage hardware Montagemateriaal komt in de

 • KAST R3
  KAST R3

  Hier is de nieuwe assault rifle ik heb gemaakt. Het heeft verwijderbare mags, schiet grijze connectors, en schiet echt ver. PLEASE commentaar en RATE! Vertellen wat ik kan doen om het pistool te verbeteren. KAST R4: http://www.instructables.com/id/KA

 • Decoratieve kast of kastdeuren
  Decoratieve kast of kastdeuren

  In staat zijn om een ​​router te gebruiken om decoratieve keuken kastdeuren te maken kunt u oude kastdeuren te vervangen door doe-het-zelf deuren in elke grootte of design. Een gloednieuwe Bosch router is een waardevolle investering die u zal kosten

 • Tetris Sandwiches
  Tetris Sandwiches

  Voor jonge geeklings, dan kunt u een leuke Tetris puzzel te maken van een broodje in een paar eenvoudige stappen. Stap 1: Stap 1: Maak een sandwich Ik zou een broodje gemaakt van massief bits (Ham, Turkije, kaas) in plaats van PB & J aanraden.

 • Minecraft in de kast
  Minecraft in de kast

  Welkom, in de wereld van mijn Minecraft in de kast Paper poppenhuis instructable. Tools die u nodig heeft: 1: Lijmpistool 2: Schaar 3: Printer 4: Zaag (indien nodig) 5: Paint (indien nodig) Stap 1: Zoek een object om poppenhuis te houden Ik kocht een

 • Een ander idee voor onder kast verlichting
  Een ander idee voor onder kast verlichting

  Dit is mijn kijk op het maken van je eigen onder kast verlichting, ook wel bekend als de keuken taak lichten. Ik maakte de taak lichten van C6 mini LED-kerstverlichting, gekocht op "na vakantie" special. Ik zal met behulp van acryl stroken gesne

 • speel tetris games met behulp van handbewegingen via RGB camera
  speel tetris games met behulp van handbewegingen via RGB camera

  Hallo. Mijn naam is Erdenebayar. Ik woon in Mongolië. Ik maakte een hand bewegingsdetectie via RGB camera, en elementen controle tetris's. Ik gebruikte om OpenCV programmering. Dit is heel simpel ... Geniet Stap 1: Tweedehands artikelen ... - laptop

 • DIY Mirrored Jewelry Kast: kijk voor minder
  DIY Mirrored Jewelry Kast: kijk voor minder

  Mirrored Meubilair is een tijdloze uitstraling vol met slechts een hint, of liever glinsteren, van glamour! Als u het onderzoek het kopen van die felbegeerde meubelstukken je zult snel merken dat de prijzen blijven stijgen, normaal beginnen bij $ 300

 • Zeester-vormige zak
  Zeester-vormige zak

  Hallo daar! U leert hoe u een zeester-vormige zak om alles wat je wilt in te slaan te maken. Stap 1: Stap 1: Materialen Je zal nodig hebben: - Fabric. Ik gebruikte geplastificeerd PVC, in twee kleuren. - Een zeester patroon. - Een marker of krijt, of

 • Tetris Block Costume
  Tetris Block Costume

  Wilt u een direct herkenbare nog omslachtig en het beperken kostuum? Natuurlijk kunt u doen, zou je me hebt gek niet te doen. Dit Tetris blok kostuum zal een hit op elk feest en werkt goed als een enkele, familie of koppels kostuum. Ik gebruikte het