Home > Taco Bell Quesadillas ... Bijna.

Taco Bell Quesadillas ... Bijna.

Tags:main-cours
Advertisement

Taco Bell Quesadillas ... Bijna.

Dit is een recept voor quesadilla saus die is zeer, zeer vergelijkbaar met Taco Bell's. Ik denk niet hun quesadillas meer te kopen, omdat goed, ik het gevoel dat ik iets kan net zo goed thuis te maken! De saus is ook erg goed als een sandwich spread. Ik vind het leuk met kalkoen en kaas. Ik hoop dat u dit genieten! Als je het te proberen, en verander het een beetje, zou ik graag horen over uw resultaten, en wat je anders deed.

Stap 1: Ingrediënten en uitrusting

Taco Bell Quesadillas ... Bijna.

Ingrediënten voor de saus:

1/4 Cup zure room
1/4 Cup Mayonaise (Not Miracle Whip)
4 theelepels Bottled Jalapeno Sap (van de in stukjes gesneden, jarred jalapenos)
1 theelepel suiker
1 theelepel komijn
1 theelepel chilipoeder
1/4 theelepel cayennepeper (meer als je het leuk vindt heet, kunt u altijd later meer toe te voegen)
1/4 theelepel Knoflookpoeder
Dash of Salt

Voor de quesadillas:

tortilla's
Saus (de spullen die je zojuist)
Cheese (wat je wilt)
Vlees (rundvlees, kip, of u kunt het vlees weglaten voor slechts een gewone kaas quesadilla)
Elke groenten je zou willen toevoegen, uien, paprika's, tomaten.

Benodigdheden:

Afmeetlepels
Maatbeker (1/4 kop moet alles wat je nodig hebt)
Kleine tot middelgrote mengkom
vliegenmepper

Quesadilla maker, oven, magnetron, koekenpan of alles wat je graag je quesadillas te maken.
Ik kreeg een quesadilla maker als een kerstcadeau, dus dat is wat ik gebruik.

Stap 2: Meng de saus

Taco Bell Quesadillas ... Bijna.

Meng de mayonaise en de zure room in de mengkom. Gebruik de garde en meng goed.

Voeg de komende zeven (7) ingrediënten, en klop tot het volledig gecombineerd, om ervoor te zorgen dat er geen klontjes.

Stap 3: Maak een Quesadilla

Taco Bell Quesadillas ... Bijna.

Begin met het opwarmen van uw quesadilla maker, koekenpan, oven, of wat u gebruikt om de quesadilla koken.

Voor deze Instructable, gebruikte ik twee tortilla's, maar als je niet wilt dat een groot quesadilla, kunt u zeker gebruik maken van slechts één tortilla in tweeën gevouwen.

Leg de tortilla op een bord, of een servet of wat je hebt, en verspreiden een volle eetlepel (meer of minder, gebruiken wat je wilt) van de saus op één van de tortilla's. Bestrooi met kaas, en de gekookt vlees en groenten als je daarvoor kiest. Leg de tweede (lege) tortilla aan de bovenkant en druk licht om het allemaal bij elkaar te houden.

Vervolgens overdracht van de quesadilla om uw koekepan, oven, magnetron, of in mijn geval, de quesadilla maker. Koken tot bruin en knapperig, of gewoon door en door warm, als dat is wat je wilt.

Dat is alles wat er aan het! Zoals ik al zei in de Intro, deze saus is heel goed als een sandwich spread, en mijn man vindt het in taco salades in plaats van gewone zure room. Geniet, en kunt u commentaar met suggesties / wijzigingen.

Advertisement

Related Articles

 • Taco Bell Quesadillas !!!
  Taco Bell Quesadillas !!!

  Deze zijn zeer eenvoudig te maken en erg lekker eten !!! Deze instructies zullen 4 quesadillas te maken, zodat aan te passen als dat nodig is. Stap 1: De ingrediënten Ten eerste moet je de ingrediënten te verwerven SAUS 1/4 kop mayonaise 2 theelepels

 • Fiesta Aardappelen (Taco Bell Fiesta Aardappelen)
  Fiesta Aardappelen (Taco Bell Fiesta Aardappelen)

  Een eenvoudige opbrengst op een Taco Bell Favorite Stap 1: Vanuit uw favoriete markt- 1 ½ lbs rode aardappelen gekookt hele Schil en kubus aardappelen Stap 2: In een middelgrote kom mix samen- ½ kop volkoren meel 2 tl komijn 1 theelepel chilipoeder ½

 • Hoe maak je een Taco Bell Mild Saus Packet Costume Make
  Hoe maak je een Taco Bell Mild Saus Packet Costume Make

  1. Bepaal hoe groot je wilt dat het totale pakket te zijn (lengte: moet worden van je knieën naar de schouders, width: maatregel schouder aan schouder en voeg een voet). 2. Wat dat meting, knip twee stukken stof die grootte. 3. Snijd 4 strips die maa

 • Leftover Taco Bell Omelet!
  Leftover Taco Bell Omelet!

  Gisteravond mijn zus en ik heb te veel eten bij taco bell, en in plaats van het gooien van de rest, besloten om een ​​leuke omelet in de ochtend! Alles wat je echt nodig hebt is eieren en uw restjes, maar we besloten om een ​​paar leuke bevestigingen

 • Taco Bell Lava Sauce
  Taco Bell Lava Sauce

  LAVA SAUS Als je net als ik, dan moet je gaan om dit recept te houden. Ik was mezelf te vinden, een keer per week, naar Taco Bell om iets met Lava saus op te krijgen. Ik wist dat er moest een betere manier, dus ik maakte mijn vertolking van Lava Sauc

 • Taco Bell Crunchwrap Supreme - Copycat Recept
  Taco Bell Crunchwrap Supreme - Copycat Recept

  Als een student, fast food is mijn achilleshiel. Als ik studeren voor een test of de hele nacht opblijven het schrijven van een research paper, is Taco Bell is een van mijn beste vrienden. Willen om te beginnen met geld te besparen en gezonder te ete

 • 1 UP Taco Bell's Mexican Pizza
  1 UP Taco Bell's Mexican Pizza

  * UPDATE: Als je houdt van Mexicaans eten, ik kreeg ook garnalen taco's en fajita kip enchiladas op mijn Instructables. Plus een no tomaten salsa. Taco Bell's Mexican Pizza is gevaarlijk goed. Maar ik wed dat je niet wist dat het vlees afkomstig is p

 • De Epic Pizza Taco
  De Epic Pizza Taco

  Hebt u ooit het dilemma van wel of niet op te halen Taco Bell en Pizza Hut geconfronteerd? Nou, hier zijn we om uw problemen op te lossen! De invoering van de Epic Pizza Taco! Pizza deeg dun gesneden om een ​​quesadilla basis te creëren met een witte

 • Gemakkelijk Shrimp Tacos
  Gemakkelijk Shrimp Tacos

  Update: hou van Mexicaans eten? Probeer mijn Instructables op 1UP Taco Bell's Mexican Pizza en Fajita kip enchiladas. Oké, als je taco's moet eten en je wilt het snel, maar lekker gedaan, probeer dan deze garnalen tacos. Jij hebt nodig: 16-20 grote g

 • Gemakkelijk Vegan "Rundergehakt" Taco Vlees
  Gemakkelijk Vegan "Rundergehakt" Taco Vlees

  Dit is een snel en eenvoudig recept voor het maken van mijn favoriete thuis gekookt veganistisch taco vlees. Zelfs hardcore vleeseters als deze. De truc is om een ​​lekkere taco "vlees" met een rode tomaat vette saus die rundvlees nabootst creër

 • How To Walk Across America
  How To Walk Across America

  How To Walk Across America: Momenteel ben ik lopen over Amerika. UPDATE: Ik heb mijn reis, waar ik eindigde in New Orleans en vloog terug naar huis te keren naar graduate school afgerond. Het volgende werd in de loop van de tweede maand van mijn reis

 • Een gemakkelijke ombre manicure thuis!
  Een gemakkelijke ombre manicure thuis!

  Bent u gek op de ombre trend die is zo hot op dit moment? Vindt u zelf verlangend uitkijkt op hellingen en wensen dat je ze kon krijgen op je nagels? Is uw portemonnee gevoel een beetje flauw bij het idee van het krijgen van ombre nagels in de salon?

 • Homemade, Paleo Chicken Nuggets (Full Recept)
  Homemade, Paleo Chicken Nuggets (Full Recept)

  Ik heb geprobeerd om mijn bijna meisjesachtige figuur te kijken. Het is heel mannelijk op dit moment. Maar ik ga het niet toegeven, soms homegirl hier heeft haar fix van fast food. 'Wat was dat? Deze Taco Bell taco's zijn slechts 35% rundvlees? .....

 • Hoe maak je salsa verde maken
  Hoe maak je salsa verde maken

  Als je ooit naar Mexico bent geweest, heb je zeker struikelde over een soort salsa genaamd "Salsa Verde" (of "Green Salsa" in het Engels). Mexicanen eet het met bijna alles: taco's, quesadillas (tortillas met kaas), tortilla's, snacks,

 • Purpleheart Pen: Wat uw eerste Pen
  Purpleheart Pen: Wat uw eerste Pen

  Voordat we beginnen, ik ben nieuw op houtdraaien. Ik geenszins van plan om een ​​deskundige blik op de pen draaien geven. In plaats daarvan wil ik graag mijn perspectief na schuren het internet voor gidsen en de toepassing van die kennis om mijn eers

 • Hoe maak je Salsa de Molcajete: een authentieke Mexicaanse Salsa
  Hoe maak je Salsa de Molcajete: een authentieke Mexicaanse Salsa

  America's interpretatie van Mexicaans eten is heel divers, variërend van Tex-Mex naar Taco Bell. In alle eerlijkheid, kan het moeilijk zijn om de complexiteit van Mexicaans eten te karakteriseren van slechts één restaurant, vooral omdat het eten vari

 • Marokkaanse Kebabs (Brochettes)
  Marokkaanse Kebabs (Brochettes)

  Ik heb geleerd om deze kebabs te maken uit een Marokkaanse ex van mij. Ik denk dat het was de eerste maal dat ze voor mij voorbereid. Ze gaf toe dat haar bedoeling was om mij te dienen een voorproefje van haar huis, dat niet mijn 'witheid' zou schrik

 • Homemade Chicken Nuggets
  Homemade Chicken Nuggets

  Ik heb geprobeerd om mijn bijna meisjesachtige figuur te kijken. Het is heel mannelijk op dit moment. Maar ik ga het niet toegeven, soms homegirl hier heeft haar fix van fast food. 'Wat was dat? Deze Taco Bell taco's zijn slechts 35% rundvlees? .....

 • Gemakkelijk plat brood.
  Gemakkelijk plat brood.

  Plat brood wordt gegeten over de hele wereld. Iedereen noemt het iets anders. Als je een beetje zelfgemaakte kaas (of uw favoriet) en wat toe te voegen, kunt u wat wordt genoemd een piadina (piadini voor meervoud). Ik wil zelfgemaakte kaas te maken e