Home > Tabel Saw Blade Klok / Klok De Sierra Circular

Tabel Saw Blade Klok / Klok De Sierra Circular

Tags:metalworki
Advertisement

Tabel Saw Blade Klok / Klok De Sierra Circular

Ook Bekijk de video

Welkom op mijn inzending voor de metalen wedstrijd is een snelle project met behulp van een oude tablesaw mes en plasma snijden van de nummers, als je wilt onthouden om te stemmen

Het duurt ongeveer een uur om het te maken en het enige instrument dat u instemt met de plasma cutter nodig

Tambien Mira el video

Bienvenidos a mi proyecto, es muy sencillo y facil de hacer reusando una vieja sierra que perdio algunos dientes,

Este proyecto esta en el metal contes si te gusta Vota por mi

La Unica herramienta que gebruik fue un corte plasma y el proyecto de principio een fin Tomeo menos de una hora en realizarlo

Stap 1: Reinigen

Tabel Saw Blade Klok / Klok De Sierra Circular

Reinig alle prints met aceton en een Scotchbrite om de roest te verwijderen

Advertisement

Related Articles

 • Eenvoudige cirkelzaag Blade Klok
  Eenvoudige cirkelzaag Blade Klok

  Ik had een oude cirkelzaagblad leggen rond, en ik had niet het hart om het uit te gooien. Ik had een klok voor mijn werkplaats en dacht dat een zaagblad zou een geweldige klok te maken. In dit instructable laat ik zien hoe ik maakte een eenvoudige za

 • Inside-out Clock
  Inside-out Clock

  Deze tabel of desktop klok is een "inside out" klok, waarbij de tandwielen die de handen rijden zijn opzettelijk duidelijk zichtbaar in plaats van verborgen in een kast of huisvesting. Ik denk dat het maakt de klok veel interessanter en heel aan

 • Tune Up Your tafelcirkelzaag met een 2x4
  Tune Up Your tafelcirkelzaag met een 2x4

  Het krijgen van nauwkeurigheid en prestaties uit uw tafel zag is afhankelijk van hoe goed je het hebt afgestemd en gekalibreerd. Gelukkig is er een schat aan informatie bestaat over dit onderwerp. Helaas zijn veel van die gidsen moet je dure mallen,

 • Instant Lounge Seats
  Instant Lounge Seats

  Ik moest tonnen extra zitplaatsen voor een last minute Halloween feest heb ik besloten om te hebben en kwam met een goedkope en snelle oplossing. Hier is wat je nodig hebt: - 8+ emmers (4-5 gallon) - Tabel doek, blad of deken - Couch kussens of grote

 • Mesa de café de un barril de vino de roble
  Mesa de café de un barril de vino de roble

  Esta mesa de cafe fue construido con duelas salvadas de barriles para vino. Fue mi primer proyecto con los Barriles para vino, y fue un placer de hacer. Pase por una fase de reutilización, de dar vida otra vez een materiales Salvados, que Tarde basta

 • Grootvader (tabel) Klok
  Grootvader (tabel) Klok

  Dag Allemaal, Dit is mijn eerste instructable. Ik was ooit nu in een meubelzaak en bewonderde die grote antieke zoek grootvader klokken. Ik woon in een klein appartement. Het houden van zulke grote klokken is van de vraag voor mij. Toen kwam ik met d

 • Hoe maak je een ketting klok te bouwen
  Hoe maak je een ketting klok te bouwen

  Dit Instructable leert u om te bouwen wat ik een ketting klok bellen. Dit is een klok waar alle getallen die de tijd aangeven opgehangen aan kettingen. De kettingen draaien om de tijd te veranderen. Deze klok is iets wat ik heb nagedacht over het bou

 • Nixie Tube Klok Case
  Nixie Tube Klok Case

  Dit is mijn eerste Instructable. Ik ben Braziliaanse en Engels is niet mijn moedertaal, dus ik hoop dat u mijn rare Engels begrijpen. Ik ben elektrotechnisch ingenieur en een dwangmatige maker. Ik hou van oude buis kleppen, en toen ik zag op het web

 • Hoe maak je een Dali Style Smeltende Klok Make
  Hoe maak je een Dali Style Smeltende Klok Make

  Ik luister niet naar een van mijn oude platen, maar ik hou echt van om ze te hebben rond. Gelukkig genoeg, dus doe mijn vrienden. Een ander punt dat we gemeen hebben is een appreciatie te weten hoe laat het is. Ik ben al rommelen met verslagen en heb

 • klok, thermometer en een rare communicator: met behulp van een enkele RGB LED (of een led-strip) om informatie te tonen
  klok, thermometer en een rare communicator: met behulp van een enkele RGB LED (of een led-strip) om informatie te tonen

  Een van de eerste projecten die ik deed met een Arduino was een kerstverlichting krans. In feite werd gemaakt van een eenvoudige RGB LED strip in tweeën gedeeld, zoals Arduino slechts 6 hardware PWM uitgangen. Ik wilde niet dat het triviale regenboge

 • LED-verlichte houten klok Wedding
  LED-verlichte houten klok Wedding

  Ik begon dit project tot een uniek, one of a kind Klok van het huwelijk voor mijn zus en broer-in-law. Wilde iets ze konden branden te hebben en tonen enkele aspecten van hun trouwdag voor een lange tijd te komen maken. Ging door vele ontwerpen en ui

 • Puzzel Klok
  Puzzel Klok

  Ik dacht dat het leuk om een ​​klok te maken van een puzzel met een puzzelstukje bewegen op één van de armen van de klok zou zijn, dus als de klok slaat het uur van de puzzelstukje past. Ik wilde mijn puzzel in stukken over een duim in grootte, maar

 • Klok van Steampunk
  Klok van Steampunk

  Tijdens het verkennen van de enorme doolhof van IKEA (Canada's grootste: P), ontdekte ik de 'Rusch' klok, een goedkoop item dat gewoon schreeuwt "WIJZIGEN ME !!". Nou, meneer Klok, zult u uw wens te krijgen. Het leuke van deze klok is hoe gemakk

 • Stap voor stap Klok 2-zijdige CNC houten wegdek met zoekmachine router
  Stap voor stap Klok 2-zijdige CNC houten wegdek met zoekmachine router

  Ik hou echt houten gebeeldhouwde objecten, er is iets subtiel en verfijnd over hout vervaardigde stukken. Ik wilde de zoekmachine om 3d opduiken maken objecten die digitaal werden ontworpen verkennen en vervolgens exporteren naar de machine om het te

 • Wood digitale klok
  Wood digitale klok

  Hallo, Ik laat je een klein project dat ik beschouw als Arduino kan heel interessant zijn. Het berust in principe op een klok gegenereerd Millis () functie Atmega 328p pu, die ook de verlichting van een strook 4 cijfers 7 segment bestuurt deze strook

 • Multi-Mode Tafel Klok Met Graphics LCD-scherm
  Multi-Mode Tafel Klok Met Graphics LCD-scherm

  Enige tijd geleden heb ik een steampunk tafelklok Ik had ook de elektronica geproduceerd voor het naar stoommachine geluidseffecten te genereren, geven sommige steampunk graphics etc. ontworpen Onlangs gepland ik naar een meer moderne 3D-afdrukbare g

 • kanopeddel klok
  kanopeddel klok

  Kanopeddel klok Stap 1: lijm bords samen lijm bords samen in de haast vorm van een paddle zodat het lijkt alsof de foto. Stap 2: knip de peddel traceren het ontwerp van uw peddel op de peddel en knip het uit op een vloek zaag. Stap 3: de rasp Denis v

 • Eetbare Gingerbread Cuckoo Klok met interne versnellingen
  Eetbare Gingerbread Cuckoo Klok met interne versnellingen

  Vorig jaar voor de kerst heb ik een Harry Potter Gingerbread House, wat erg leuk was. In het afgelopen jaar heb ik het brainstormen over wat ik dit jaar en wat ik kwam met een Gingerbread Koekoeksklok met werkende toestellen zouden doen. Ik kon niet

 • GPS Klok met TFT en Arduino
  GPS Klok met TFT en Arduino

  We zijn allemaal zeer vertrouwd met klokken, zoals: digitale klok. En vele hobbyist maakte dit veel tijd met behulp van microcontrollers. Vandaag ga ik een GPS Klok met behulp van Arduino demonstreren. In die zal ik GPS Time bieden op het 2,4 inch TF