Home > Sweetheart Envelop / Pocket

Sweetheart Envelop / Pocket

Tags:papier
Advertisement

Sweetheart Envelop / Pocket

Stuur uw speciale Valentine een lief briefje.

Stap 1: Print en Cut

Sweetheart Envelop / Pocket

Print deze klassieke vintage ontwerp ik gemaakt op basis van kunstwerk vond ik op "The Graphic Fee" Knip en vouw volgens de instructies. Tuck hart in spleten. Glitter het voor wat extra glans.

Advertisement

Related Articles

 • Envelope Pocket Storage
  Envelope Pocket Storage

  verzamel alle ingrediënten Stap 1: Ik gebruik voor deze envelope-satijnen touw, pen, papier lijm, aquarellen, penseel, papier punch, anti cutter, schaal,

 • Envelop met Seal Flap Pocket
  Envelop met Seal Flap Pocket

  Ik maakte dit instructable, zodat ik iets terug te kijken naar toen ik vergeet hoe dit geweldige skill doe mijn collega, Abi zullen hebben me geleerd. Het is geweldig ... Hier is waarom. Bij het maken van deze envelop hoeft u alleen maar een stuk rec

 • Portemonnee gemaakt van Tyvek mailing envelop
  Portemonnee gemaakt van Tyvek mailing envelop

  Ik heb een zeer lichte, maar functioneel portemonnee / art stuks gemaakt, uit een Tyvek postal envelop. Geïnspireerd door de duck tape portemonnee, ik dacht dat ik iets lichter in gewicht wilt. Wat is er beter materiaal dan Tyvek? Het is zeer duurzaa

 • Laptop Sleeve uit een FedEx Envelope
  Laptop Sleeve uit een FedEx Envelope

  Hier zijn algemene instructies voor het maken van een laptop sleeve van FedEx enveloppen. Ik was op zoek naar een sterke en waterdicht materiaal om mijn eigen koker te maken uit en herinnerde dat FedEx en de US Postal Service beide gebruik van Tyvek

 • Homemade Hot Pockets
  Homemade Hot Pockets

  Time-1 uur Bereidingstijd-15 minuten Makes- 5-6 Hot Pockets pizzadeeg ingrediënten: 3 1/2 tot 4 kopjes broodmeel, plus meer voor rollend 1 theelepel suiker 1 envelop direct droge gist 2 theelepels zeezout 1 1/2 kopjes water, 110 graden F 2 eetlepels

 • Pocket-Sized Spray Paint
  Pocket-Sized Spray Paint

  Hey internet, denk aan de Pocket Graffiti Pen ?, in plaats van flauwvallen terwijl het proberen om iets te taggen, probeer het met perslucht! Ik ben uit te breiden op hetzelfde idee als zakformaat dus hij verdient het grootste deel van het krediet. :

 • Pocket draaibank
  Pocket draaibank

  Soms is het bouwen van kleine voorwerpen vereist klein gereedschap. Deze pocket draaibank is 8 inch breed, 3 inch diep en 4,5 inch groot. Ja, het heeft helemaal passen in mijn jaszak en cargo broekzak. Houd er rekening mee dat er een aantal ideeën vo

 • DIY Houten Kruk gemaakt met Pocket Hole schrijnwerk
  DIY Houten Kruk gemaakt met Pocket Hole schrijnwerk

  Ik maakte deze grote krukje van enkele overgebleven houten poten en enkele restanten van multiplex. Ik ben een grote fan van het gebruik van mijn Kreg Pocket Hole jig geworden. De mal zorgt voor een aantal eenvoudige super snel en echt sterk schrijnw

 • Hoe maak je een afneembare Utili-pocket te maken
  Hoe maak je een afneembare Utili-pocket te maken

  Dag Allemaal! Een van onze kijkers om advies gevraagd over het toevoegen van cargo zakken om broeken of jeans te kleden. Nou ... we besloten om de jurk broek idee nix en presenteren ze met de untra-veelzijdige afneembare Utili-pocket. Het is een gewe

 • Mods en Texture packs in Minecraft Pocket Edition
  Mods en Texture packs in Minecraft Pocket Edition

  Dit Instructable zal je leren hoe je mods en texture packs in Minecraft Pocket Edition. Stap 1: 1. Download noodzakelijk Apps / programma's A.) U moet downloaden Minecraft Pocket Edition van Google Play (als je een Kindle gebruiker Amazon Appstore.)

 • Hoe maak je een pocket sized mixed media art doos te maken uit een plastic EHBO-kit
  Hoe maak je een pocket sized mixed media art doos te maken uit een plastic EHBO-kit

  Na het zien van de mini-tekening kit op Instructables.com, ik dacht dat ik het eens te proberen en aan te passen één voor mezelf. Ik heb nog nooit gekocht of gebruikt een Altoids kan. (Yeh ik weet, parochie de gedachte) Ik had een pocket sized EHBO-k

 • Gemakkelijk Zip Pocket Fleece Scarf
  Gemakkelijk Zip Pocket Fleece Scarf

  Maak de "Easy Zip Pocket Fleece Scarf" in minder dan een uur! Ontworpen en gemaakt door Michele Decesare, SewMimi.com en ScreamingMimisSewingRoom.blogspot.com. Stap 1:

 • hoe je Arduino via Bluetooth te bedienen vanaf (PC, Pocket PC PDA)
  hoe je Arduino via Bluetooth te bedienen vanaf (PC, Pocket PC PDA)

  Ik wilde het mogelijk maken om een ​​Arduino board bedienen vanaf mijn telefoon. Dus dat zou ik andere apparaten te bedienen. de makkelijkste manier leek te worden met behulp van bluetooth. maar toen ik de onderdelen die nodig zijn kreeg ik vond het

 • Pocket-Size Portable Hot Glue
  Pocket-Size Portable Hot Glue

  Het is gemakkelijk om een ​​tube lijm mee te nemen (in het geval je het nodig hebt), maar het is niet het zelfde met een hete lijm. Wilt u een warme lijm te gebruiken, hebt u een lijmpistool nodig. Tenzij je een aansteker gebruiken om op te warmen de

 • Pocket Hole JIG!

  Dus je wilt wat pocket gaten te maken? maken deze snelle en eenvoudig jig perfecte gaten everytime consequent te krijgen! Ik heb een gratis set van de plannen hier beschikbaar GRATIS PLANNEN http://goo.gl/tCWCzR

 • Souvenirs envelop boek
  Souvenirs envelop boek

  Een envelop boek om alle kleine souvenirs van het jaar te houden. Stap 1: Keuze van het thema (hier beschermengelen) Ontdek ik dat een beschermengel behoort tot elke maand van het jaar, perfect thema voor het nieuwe jaar. 12 enveloppen 9 cm x 14 cm,

 • Bouw een eenvoudige opslag plank systeem met behulp van pocket gaten. Shop armatuur
  Bouw een eenvoudige opslag plank systeem met behulp van pocket gaten. Shop armatuur

  Het bouwen van meer opslagruimte is eenvoudig en lage kosten. Het beste deel is dat je kunt precies de grootte die u nodig hebt op te bouwen. Ik gebruikte de Kreig Pocket hole-systeem en het was gemakkelijk. Hier is hoe ik het deed. Bekijk op YouTube

 • Pocket Sandbox
  Pocket Sandbox

  Ik kwam met deze pocket sandbox idee toen ik had een wens om een ​​zandkasteel te maken en te vormen wat zand, maar wilde niet helemaal trektocht naar het strand te doen. Ik dacht na over hoe je een kleine hoeveelheid zand mee te nemen zonder dat het

 • Omkeerbare Bib met Pocket Gewatteerde
  Omkeerbare Bib met Pocket Gewatteerde

  Dit is de perfecte bib voor de peuter of baby in uw leven. De bib heeft een kruimel vangen zak en is volledig omkeerbaar. Mooie patchwork vermomt vlekken en een snap sluiting voorkomt ongelegen bib verwijderen. Als u een naaimachine hebt, kun je dit