Home > Super Duper Book Box !!

Super Duper Book Box !!

Tags:books-en-
Advertisement

Super Duper Book Box !!

Hey, in deze tutorial zal ik u laten zien hoe u deze geweldige box gemaakt van een oude hard-cover van het boek te maken! Je moet echt niet veel vaardigheid nodig om dit te maken, maar je zal wat tijd nodig, dus gereserveerd een uur of twee.

Stap 1: Materialen

Super Duper Book Box !!

Voor dit ambacht u nodig

 • Old Hard-Cover Book
 • Mod Podge of Verfbaar Glue
 • X-Acto mes
 • Potlood
 • Penseel
Advertisement

Related Articles

 • Super-Duper Voice Box
  Super-Duper Voice Box

  Vaak in het leven, er komt een tijd dat we ons aan "iemand anders" te zijn. Sommige dingen gewoon gebeuren "Someone Else", maar nooit echt belemmeren onze eigen dagelijkse routines. In 1999 werd ik "Someone Else" toen mijn ee

 • Floss Box Earphone Organizer
  Floss Box Earphone Organizer

  Dit instructable zal je leren hoe je de kunst van het draaien van een gewone floss doos in een super duper koel Floss Box Earphone Organizer. OK, het is niet zo cool, maar het is nog steeds de functie-staat. Als u van deze 'baar, dan kunt u stemmen v

 • call of duty mystery box (prop)
  call of duty mystery box (prop)

  dit is mijn mystery box. Het opent met twee schakelaars en kan op afstand worden bestuurd. het mechanisme bestaat uit een servo een ontvanger twee schakelaars en een afstandsbediening. youtube link: http://youtu.be/gt39hQFlfzk (Sorry voor mijn slecht

 • DIY Kartonnen Cat Scratch Pad Upcycled Produce Box
  DIY Kartonnen Cat Scratch Pad Upcycled Produce Box

  Katten en karton gewoon horen bij elkaar ... Het is geen geheim dat katten houden om het even wat karton. Ik weet dat in ons huis, zodra een boodschappen box de grond raakt, zal er een kat binnen in geen tijd ... Dit is een stap voor stap hoe je een

 • Een draai op boxed cake mix - Halloween
  Een draai op boxed cake mix - Halloween

  Ik ben geen bakker, maar ik ben creatief. Ik zal je laten zien hoe ik mijn eigen draai aan boxed cake! Stap 1: eerste stap Klik hier voor de boxed cake, bij voorkeur witte cake. Meng de op de achterkant van de doos ingrediënten samen. Water, olie, ei

 • Semi-Rigid Deadpool Mask - Cereal Box & T-shirt
  Semi-Rigid Deadpool Mask - Cereal Box & T-shirt

  downloaden PDF template uit mijn blog http://dali-lomo.blogspot.com/2015/03/deadpool-sei-rigid-mask-diy-free.html, video hier https://youtu.be/b_eRGBOXI-Y Stap 1: Stap 1: PDF Template Download, Connect & Paste PDF Template op Cereal Box, kunt u kijke

 • Gesneden Cherry Wood Box
  Gesneden Cherry Wood Box

  Mijn vader-in-wet houdt koi, hij heeft een vijver met vele grote mooie vis in het. Eén jaar voor vaderdag heb ik besloten om hem een ​​herinnering box van enkele restanten Cherry ik had over van een eerder project voor mijn moeder-in-law links te mak

 • The Movie Box
  The Movie Box

  Ik heb een Rasbperry Pi loopt Kodi dat ik graag op de familie op vakantie te nemen. Mijn schoonouders noemen het de "Movie Box". Maar ik wilde iets compacter en schoon dan de doos ik alles in uitgevoerd. Ik had een aantal mensen zetten Pi in VHS

 • Proximity Box
  Proximity Box

  Dit project bouwt een kleine scherptediepte sensing doos. Een phidget wordt gebruikt om een ​​diepte sensor rijden en twee LED's zorgen voor een lage resolutie, 'binnen bereik' display. Als een object binnen 20 cm van de doos komt, een LED branden. A

 • De Purple Heart Shaped Box
  De Purple Heart Shaped Box

  Vandaag ga ik je laten zien hoe ik mijn vrouw een Purple Heart Shaped Box voor Valentijnsdag. Stap 1: Kies uw hout. Mijn eerste stap was naar mijn lokale houthandel en pick-up een grote brok van 28 "x 9 1/2" x 7/4 paars hart voor iets minder dan

 • Laser gesneden en gegraveerd Sieraden / Music Box
  Laser gesneden en gegraveerd Sieraden / Music Box

  Invoering: In de herfst van 2015, heb ik besloten dat ik zou een lasersnijmachine klasse te nemen op Portland Community College. Na het leren hoe de school twee verschillende lasersnijmachines (een 60W en 30W) te gebruiken, nam ik aan Google voor een

 • Light-up Music Box voor mijn Valentine (U bent mijn zonneschijn)
  Light-up Music Box voor mijn Valentine (U bent mijn zonneschijn)

  Een Music Box For My Valentine, compleet met een licht-up, tie-dye glas in lood zon. Stap 1: Onderdelen lijst: Houten Doos (houdt de onderdelen en presenteert als het uiteindelijke project) Micro-schakelaar (laat alles op wanneer het deksel wordt geo

 • Unlock harde schijf van een oude BT Vision box
  Unlock harde schijf van een oude BT Vision box

  Een paar jaar geleden heb ik geannuleerd mijn abonnement op BT Vision. Sindsdien is de doos is het verzamelen van stof in mijn schuur. Ik begon het samenstellen van een server voor mijn Xboxes hardlopen XBMC en is op jacht naar een geschikte harde sc

 • Decorative Origami Gift Box: Part 1, the Box
  Decorative Origami Gift Box: Part 1, the Box

  Ik heb een evenement waarvoor ik zal koelkastmagneten maken als een give-away en wilde een handige doos om ze in te zetten. Ik keek in de winkels en de prijs, zelfs voor kleine dozen is gek en de goedkoopste zijn echt vlakte. Dat is niet mijn stijl.

 • Doctor Who - Eenvoudige Fridge Box Tardis
  Doctor Who - Eenvoudige Fridge Box Tardis

  Een grote blauwe Tardis Police Box is een fantastisch product aan een Doctor Who partij te versieren, maar een Tardis kan duur om te maken en dan lastig om op te slaan zodra het feest voorbij is. We hebben deze eenvoudige Tardis uit een kartonnen doo

 • Treasure Chest Shaped "Bandsaw Box" Doos van de Verlovingsring
  Treasure Chest Shaped "Bandsaw Box" Doos van de Verlovingsring

  "Treasure Chest" vormige bandsaw doos stijl verlovingsring doos gemaakt van gelamineerd Tsjetsjeense en purperhart hout. De "kussen" is gemaakt van een stuk schuim verpakt in een oude zonnebril zak. De kist werd afgewerkt met lijnolie

 • Jewelry Box door Dominic
  Jewelry Box door Dominic

  Intro: Zoals ik had behoefte aan een juwelendoos kreeg ik de kans van mijn school om voor een bepaalde klasse te maken. De sieraden zal worden gebruikt om alle sieraden's kreeg ik te slaan. Het is gemaakt van hout en zal een grootte van 10x7.5x5 cm h

 • LED-projector Box
  LED-projector Box

  Met behulp van de items afgebeeld een project box werd gemaakt voor het projecteren van afbeeldingen, design, tekst of iets dat men kon bedenken op een ander oppervlak; in dit voorbeeld een naam werd gebruikt - kan uw zoon of dochter te zijn! Afbeeld

 • LightBlueBean + Music Box
  LightBlueBean + Music Box

  Dit is een bluetooth verbonden muziekdoos met time tracking op wanneer het wordt geopend en gesloten. Het werd gemaakt voor de Foundations of Wearable & ubiquitous computing klasse Ik neem aan Rochester Institute of Technology. Het registreert het mo