Home > String Butterfly (String - Nail Art)

String Butterfly (String - Nail Art)

Tags:decoreren
Advertisement

String Butterfly (String - Nail Art)

Als je van dit instructable, kunt u stemmen voor deze in STRING CHALLENGE & EERSTE KEER AUTEUR CONTEST 2016

Wilt u een maken van een meesterwerk?

U kunt aangepaste kunst te maken voor uw huis met gereedschappen en materialen die beschikbaar zijn op zowat elke bouwmarkt. Wat we ook doen, zal het resultaat van dit project iets intrigerende en een lust voor het oog.


Stap 1: Voorbereidingen

String Butterfly (String - Nail Art)

Je hebt nodig:

- Multiplex

- Kleding

- Hammer

- Nails

- String & Paint

- Scissor

- Papier en Potlood

Optioneel maar Aanbevolen:

- Pin houder

Opmerking: Als u niet wilt multiplex gebruiken, kunt u kurk boord gebruiken (zorg ervoor dat je genoeg van hen plakken aan elkaar om ze te dik te maken).

Advertisement

Related Articles

 • ~ Butterfly Wings Nail Art Design ~

  Dag iedereen ! Dit is een set die ik op mijn moeder-in-law toen ze hier was. Ze wilde iets anders en dus we hebben een vlinder ontwerp op haar. Alsjeblieft niet denken dat je dit ontwerp niet kan doen. Het ziet er ingewikkelder dan het in werkelijkhe

 • Nail Art Tutorial-Butterfly on Nails
  Nail Art Tutorial-Butterfly on Nails

  Hi guys, hier kom ik met een mooi schepsel op aarde "Vlinders" op nails.Check de tutorial en probeer het. Voor meer nail art designs te bezoeken: http://supriya-nailart.blogspot.in/ Stap 1: Verf al uw nagels met witte nagellak als basiskleur. Ik

 • Halloween geïnspireerde nail art (Frankenstein)
  Halloween geïnspireerde nail art (Frankenstein)

  Vandaag zal ik je laten zien hoe je een leuke nail art design doen. wat is er beter dan een beetje Frankenstein voor Halloween-sferen;) Stap 1: benodigdheden die u nodig hebt 1.Base coat polish 2.black polish 3.White polish 4.green polish 5.top coat

 • DIY Emoji Nail Art

  Emoji nagels zijn leuk, trendy, leuk en modieus. Hoewel de ontwerpen uitdagende mag lijken, ze voornamelijk bestaan ​​uit één slag lijnen en punten die dit ontwerp gemakkelijk om mee te volgen maakt. Je zult geel, zwart, wit, rood, blauw en roze nage

 • Pink Diamond Nail Art voor beginners
  Pink Diamond Nail Art voor beginners

  Nail art is een creatieve manier om nagels te decoreren. Het is een soort kunst die kan worden gedaan op vingernagels en teennagels. Het werd algemeen bekend in schoonheidssalons en het wordt beschouwd als de mode-activiteit. In deze tutorial zal ik

 • Groot Nail Art
  Groot Nail Art

  Yup Ik zag ook "Guardians of the Galaxy 'en ik hou echt Groot. Dus besloot ik sinds mijn nagels eigenlijk hebben gekregen om fatsoenlijk lengte eindelijk zou ik een baby Groot verf op mijn nagels. Door fatsoenlijke lengte bedoel ik net voorbij het ei

 • Nail Art Tutorial-Rode Bloemen op Wit base
  Nail Art Tutorial-Rode Bloemen op Wit base

  Hallo jongens, Komend met mijn nieuwe nail art bloemen op de nagels ..... samen met een tutorial voor je. Ik begin met een bloemdessin, het is super eenvoudig volg de stappen, ik moedigen iedereen aan probeer dit !! Benodigdheden Base en top coat (i

 • TFIOS Nail Art
  TFIOS Nail Art

  Deze eenvoudige nail art werd geïnspireerd door één van mijn favoriete boeken, The Fault in Our Stars van John Green. Het is uiterst eenvoudig te doen en geen speciale gereedschappen of apparatuur. Laten we beginnen! Stap 1: Verzamel Supplies Voor de

 • Hoe om te doen Lady Bug Nail Art
  Hoe om te doen Lady Bug Nail Art

  Wat is het leven zonder plezier? Plezier en humor is iets dat een vrolijke en gelukkige stemming beschrijft. Het is onze natuur om kleren die passen bij onze stemming te dragen. Maar waarom beperken tot alleen kleding, waarom niet proberen iets dat m

 • Jack de pompoen Koning Nail Art
  Jack de pompoen Koning Nail Art

  Alleen In Ur Mind: Welkom op Only In Ur Mind. Nagel tijd, ik heb niet echt gedaan mijn nagels in een zeer lange tijd, dus ik hoop dat het niet al te slecht uit. Ik had een verzoek van Krysta om wat Halloween nagels video's te maken. Mijn eerste Hallo

 • Marmeren Nail Art
  Marmeren Nail Art

  Ik hou van dit marmeren nail art. Ik dacht dat het zou gaan echt ingewikkeld om te doen, maar afgezien van een beetje rommelig te zijn, is het helemaal niet. Het is niet de snelste van manicures, wees gewaarschuwd, maar het eindresultaat is verbluffe

 • Jack- O- Lantern Nail Art
  Jack- O- Lantern Nail Art

  Hallo jongens Dit is mijn eerste instructable dus het is erg likelly dat ik iets weg te laten. Ook mijn grammatica is verschrikkelijk dus im sorry. In deze Instructable zal ik onderwijzen u om halloween jack-o-lantern nail art doen Stap 1: u nodig Je

 • Diy inkt bevlekte Nail Art
  Diy inkt bevlekte Nail Art

  Hallo welkom op mijn nail art les dingen die nodig zijn: . gel polish . alcohol inkten . pincet . nep acryl nagels . nail art lijm . toplaag en base coat Stap 1: Overzicht Prep uw natuurlijke nagel voor applicatie. Gebruik een buff / naakt gel polish

 • American Flag Nail Art

  Wat je nodig hebt: Nail art penseel Aceton White Pools (ik gebruikte Sally Hansen Xtreme Wear White On) Blue Pools (ik gebruikte ALDO Sea Je in Ibiza) Rood Pools (ik gebruikte China Glaze Zeeman van Hey!) Clear Topcoat (ik gebruikte Seche Vite) De tr

 • Rainbow Nail Art
  Rainbow Nail Art

  In dit instructable, zal ik laten zien hoe je eenvoudige nail art, dat is super schattig te maken Stap 1: Supplies 1) rode polish 2) blauw polish 3) geel polish 4) de helft van een haarspeld of kleine puntjes gereedschap 5) sparkly duidelijke polish

 • Nail Art Design: Watermeloenen
  Nail Art Design: Watermeloenen

  Geïnspireerd door mijn kleurrijke mode fruit prints Ik heb een eenvoudig te watermeloen nail art design te kopiëren. Dit mani is gemaakt met één laag van een hete roze KOH Cosmetics nagellak en levendige groene. - Zie meer op: http://www.pinkchocolat

 • 1 MIN TUTORIAL: kleurrijke strepen Nail Art Design

  Geïnspireerd door een stof die ik onlangs kocht, heb ik een kleurrijke nail art design. Het mengen van 3 heldere kleuren en een zwarte Rio Beauty nail art pen , deze nail art look is eenvoudig te kopiëren en perfect voor Lente Zomer. Voor meer bezoek

 • Rainbow Lollipop Nail Art

  Deze Rainbow Lollipop nail art is kleurrijk, leuk en modieus. Hier is hoe te opnieuw te maken de blik in vier eenvoudige stappen. Je zult rood, oranje, geel, groen, blauw, wit en glitter nagellakken, een nail art gereedschap en optionele steentjes no

 • Strawberry Nail Art
  Strawberry Nail Art

  Hallo vandaag Ik ga aardbei nail art was het beetje rommelig, maar geen gereedschap nodig Stap 1: Wat hebben we nodig We moeten alle bovenstaande ik niet groen nagellak had dus dat is de reden waarom ik een beetje licht blauw gebruikt