Home > SteamTorch (a steampunk zaklamp)

SteamTorch (a steampunk zaklamp)

Tags:steampunk
Advertisement

SteamTorch (a steampunk zaklamp)

"De fluweelachtige duisternis ingedrukt om hen heen en zacht, gedempt, en toch geheimzinnig dreigende geluiden kroop in de richting van hun oren. De kapitein greep in zijn rugzak en greep zijn fakkel, met een licht gezoem en dan een klik, dat brandde in het leven en schepselen geschud off "

Na alweer een tijdje geleden mijn Steampunk USB Flash Drive, groeide mijn vingers rusteloos en pakte de plastic, en nogal vlakte, zaklamp zit op mijn bureau. Een idee gevormd net op tijd voor de Flashlight Contest! Als u dit instructable Geniet dan kunt u beoordelen en wanneer de tijd komt te stemmen!

Hier zijn een paar foto's van het voltooide project. Als u wilt weten hoe te bouwen deze relatief eenvoudig project lees verder!

Stap 1: Verzamel Gereedschap en Supplies

SteamTorch (a steampunk zaklamp)

"Met een zorgvuldig gecontroleerde chaos van de mannen en vrouwen van het luchtschip gehaast over het inpakken en verplaatsen van de kisten op de Albatross. Te midden van de drukte van de stoomopeningen krijste hun koor, terwijl de bestellingen blafte door de officieren op voorwaarde dat het ritme. De voorbereidingen waren bijna voltooid nu en al snel ze op de reis van de eeuw zou beginnen. "

Zoals bij elk project als dit, de werkelijke materialen en gereedschappen die nodig is afhankelijk van uw smaak. Als u wilt maken het precies zoals de foto's, maar je zult de volgende gereedschappen en materialen nodig:

 • Soldeerbout
 • Tang
 • Pijp snijbrander (klein) of zaag een juwelier
 • Torch (de vlam natura)
 • Boor en beetjes
 • Handy Hands (of iets anders om uw werk te houden stabiel)
 • Loodgieter Epoxy Putty
 • Draad
 • Soldeer
 • messing Tubing
 • centerpons
 • Rub 'n buff of ander materiaal vergulden
 • Bonsai Draad (of een ander donker gekleurd zeer zachte draad)
 • Gears of een soort, gebruikte ik lego versnellingen
 • Black Paint (afhankelijk)
 • Precision bestanden
 • Wire cutters / strippers
 • Een cheapo plastic LED-zaklamp

Wederom kun je dit alles niet nodig en kan het nodig zijn meer afhankelijk van hoe je gaan over dit. Ik had dit alles leggen rond en zo, voor mij is dit project was gratis. Je zou verwachten tot ongeveer 15-30 USD aan te besteden als je een cheapo zaklamp (dollar store) gebruiken als je niets hebt. De tools die kost je meer maar gelukkig ze zijn allemaal zeer nuttig en vaak voor. Lees verder om te beginnen Modding je zaklamp!

Stap 2: Demonteer de zaklamp en Mod de Circuitboard

SteamTorch (a steampunk zaklamp)

"Het gerommel van de transportbanden thrummed in hun oren en de arbeiders op de lijn herhaaldelijk voerden hun respectieve taken. De samengestelde stukken ging door het proces en kwam er aan de andere kant als bruikbare onderdelen."

Het eerste deel van dit is gemakkelijk en waarschijnlijk heb je dit al eerder gedaan om zaklampen, pennen, alles wat schroeven uit elkaar. . .Ik Weet dat ik heb. In principe is eenvoudig los te draaien alles, maar zorg ervoor dat je nog hoe het allemaal terug te zetten! In het licht einde van de printplaat met de LED's zullen worden geschroefd met klein (meestal phillips) schroeven. Deze zijn heel gemakkelijk te verliezen, zodat ze in een pot of een kom of iets.

Nu heb je de printplaat de tijd nemen om te bewonderen is het ingewikkeldheid (of niet.. .als Je wilt) en klem het in uw handige handen. Kies een van de LED's die niet zal bemoeien met iets belangrijk als het verwijderd en vervangen door een draad. Ik koos voor een van de rand, zodat ik niet zou zorgen te maken over draden kruising in en rond andere LED's.

Zorgvuldig unsolder De gekozen geleid en opslaan voor later. Zorg ervoor dat je nu positieve en negatieve op te markeren, omdat de leads zal zijn geknipt en men zal niet langer zijn dan de andere. Ik gebruikte een Sharpie omdat het veegt gemakkelijk later af. In de LED's plaats solderen uw draden. Clip het andere uiteinde van de kabel waardoor er nog voldoende speling te trimmen later als je eenmaal klaar bent met het runnen van het. Op dit punt is het verstandig om het testen van de printplaat via multimeter of door het leveren van stroom en vervolgens het aanraken van de losse draad aan de leiding om te zien of deze oplicht (dwz de arme / luie man manier). Zodra je hebt het werkend te gaan naar de volgende stap.

Stap 3: Boor LED Hole en Zet de zaklamp

SteamTorch (a steampunk zaklamp)

"De metalen klanken van het klikken en glijden doordrongen de kamer. Het wapen, een keer gestript tot zijn naakte delen snel weer zijn oorspronkelijke vorm.. .maar Dit keer iets was beslist anders. Ja, ze zouden onaangenaam verrast zijn."

Hier is waar de artistieke kant komt. Op dit punt kunt kiezen hoe je wilt om te werken. Voor mij was het cool om een ​​LED afgesplitst en verhelderende een buis met gaten te midden van de snufjes dus ik boorde een gat in het handvat van het licht (en zorg ervoor dat een centrum punch gebruiken om de boor uit zwerven te houden) en liep de draden door een aantal koperen buizen. Ik soldiered de LED om de blootgestelde draden en ingebracht tot een lengte van koperen buizen die ik uit had opgelaaid met een zaklamp en ingediend slots in. Ik bedekte de uiteinden van de buis met de loodgieter epoxy stopverf die is geweldig want het is kneedbaar als klei en keihard na uitharding. Op dit punt getest ik opnieuw alles. Als alles werkt dan verder naar de volgende stap!

Stap 4: Voeg de Steampunk Gadgetry en Vergulden

SteamTorch (a steampunk zaklamp)

"De polijstmachine gekeken naar de nieuwe zending van onderdelen en kreunde. Er was altijd zo veel werk te doen! Hij mijmerde op het idee van het inhuren van een leerling (die jongen zou hem nooit verlaten alleen) maar opnieuw besloten dat de rust en stilte was de moeite waard de extra arbeid. Hij peuterde van de houten kist deksel en zag de vette motoronderdelen kleuren van de binnenkant van de doos en grijnsde... het was niet zo slecht echt. "

Dit is misschien wel de leukste en meest uitdagende deel. Soms heb ik het gevoel dat ik goed heb gedaan en soms het ziet er gewoon slecht voor mij. Ik ben steeds beter in, maar het regelen van de onderdelen op een zodanige wijze dat ze kijken semi-functioneel en esthetisch is nogal een truc om zeker te zijn.
Neem de tandwielen, draden, veren, en andere machine-onderdelen en schik ze op uw stuk zorgvuldig en probeer een paar verschillende regelingen om te zien wat je aanspreekt. Ik probeer een aantal schijn van orde (dwz tandwielen in elkaar grijpende tanden etc.) in plaats van slapping spullen op whilly volens hebben. . . maar wat bij u past en wil je ogen goed is.

Deze keer heb ik gebruikte epoxy van de loodgieter om alles aan te brengen, omdat ik het zou worden hanteren van een veel en iets heel stevig nodig. Dit vereist dat u een beetje verf, maar ik vond het de moeite waard de extra inspanning om de stukken te kennen zou niet zomaar vallen.

Zodra je hebt de bits toegevoegd en geschilderd, het is tijd om de zaklamp te vergulden. Mine had een ruwe textuur die geweldig was zoals je al snel zult zien. Neem een ​​kleine hoeveelheid van het wrijven n buff op je vinger en dep het grootste deel van het weg op een papieren handdoek. Zorgvuldig en bestrijk je vinger op een verhoogde gebieden van het stuk en sommigen zullen achter soort krijgt in het linker zoals een droge borstelen als u een schilder bent. Het idee hier is dat, omdat dit ding is echt oud vuil zal opgebouwd hebben in elk uitsparingen en worden overgeslagen op verhoogde gebieden verlaten van een zilver / metallic glans om door te tonen. Dus zullen we nabootsen dat door toevoeging van het zilver in plaats van het vuil. Minder is meer hier. . .als je teveel gebruikt zul je het effect bederven. Als je vinger loopt eruit te komen dan een beetje meer dan wat je op het papier handdoek en hervatten gedept. Dit spul is geweldig, maar duurt een beetje wennen aan (ik ben nog steeds beter op toe te passen), dus oefenen op iets anders eerste krijgt het idee ga dan naar uw stuk. Als je het verknoeien verschrikkelijk, geen zorgen! Net verf overal u messed up met zwarte en probeer het opnieuw.

Stap 5: Finished

SteamTorch (a steampunk zaklamp)

"Het licht brandde uit, en de duisternis trokken zich terug. Het gaf ons rust om te weten dat het licht altijd sterker is dan duisternis zal zijn. We wisten dat als we de kapitein gevolgd en onze verlichting hield ons de grotten zou ons niet overmeesteren en in de ruggen van onze geest we gehoopt dat we gelijk hadden. "

Op dit moment moet je een stap terug en genieten van het werk van uw handen. . .en posten foto's. Veel en veel foto's. Ik ben geïnteresseerd in het werk van anderen! Als je van dit tempo het en stem voor het wanneer de tijd komt. Als je niet geef me opbouwende kritiek. . . Ik probeer altijd te leven door deze woorden: "Zoek verbetering van perfectie".

Bedankt voor het lezen!

Advertisement

Related Articles

 • Steampunked: Waterdichte zaklamp
  Steampunked: Waterdichte zaklamp

  JEETJE! MIJN EERSTE AANBEVOLEN !! 8-30-08 Ik ben in een gids !! 12-23-08 Ik hou van Steampunk design stijl, en Ik heb al geprobeerd het op mijn potlood. Ik deed dit aan mijn zaklamp omdat ik al zou makkelijk met zijn platte kanten. Voor dit project,

 • Noodverlichting met steampunk-technologie
  Noodverlichting met steampunk-technologie

  Hallo iedereen In een van mijn vorige instructables legde ik de manier om te werken met een hoog voltage met behulp van een flash-module van een verwijdering camera. Nu wil ik u een project dat dit gevolgd te presenteren. Alle foto's waren genomen en

 • Steampunk Ring
  Steampunk Ring

  Edit: Ik was jong en nerdy, lachen alles wat je wilt heh. Dit is een steampunk ring die ik gemaakt van een zaklamp gloeilamp, koper tape, een oude sleutelhanger, en een riem van een oude lunchbox. Het licht werkt niet, gewoon laten weten. Ik ben het

 • Steampunk Pocket-Clock
  Steampunk Pocket-Clock

  Hallo iedereen Goede dingen moeten niet altijd ingewikkeld te zijn: Lock in dit kleine steampunk gadget voor uw portemonnee. Het werd doe in twee uur (na het krijgen van het idee ;-)) Stap 1: Hoe dat te doen: Ik nam gewoon een oude ijzeren zaak die w

 • Steampunk Safety Lab Goggles
  Steampunk Safety Lab Goggles

  Ik heb deze alvorens te denken over het documenteren van het proces. Het was een heleboel plezier! De basis is een set van chem lab veiligheidsbril, gehuld in leder van vorig jaar cowboy kostuum. Vrijwel alles is hot-gelijmd. Ik hou van warme lijm. H

 • Steampunk handprothese voor een Wounded Warrior Pt. 1 [nu Meer Pics]
  Steampunk handprothese voor een Wounded Warrior Pt. 1 [nu Meer Pics]

  *** Disclaimer: Het volgende is uitgegeven om de delicate bloem gevoeligheden in het bezit van potentiële lezers te behouden. Waar het verhaal lijkt onsamenhangend gelieve mentaal plaatst u de meest verdorven en walgelijk epitheton. Het is niet helem

 • Steampunk-Plasma-Telegraaf
  Steampunk-Plasma-Telegraaf

  Hallo iedereen Na enkele dagen van de bouw zou ik graag willen dat u mijn nieuwe steampunk object te laten zien. Het heet: "The Steampunk-Plasma-Telegraph" Om u een eerste indruk te geven kijken naar deze film: Alle onderdelen gebruikte ik heb g

 • Oplaadbare zaklamp met Hand-Crank Generator
  Oplaadbare zaklamp met Hand-Crank Generator

  Dag Allemaal!! Het is al lang geleden dat ik voor het laatst postte een instructable. Ik hoop dat ik een instructable post een week of per twee weken vanaf nu, dus ik ben terug! Vandaag ga ik je laten zien hoe je een oplaadbare zaklamp Met Hand-Crank

 • Steampunk USB Flash Drive
  Steampunk USB Flash Drive

  'En als ze staarde in verwondering naar de gloeiende doos het kleine apparaat uit om hun linker begon te whirr en zie! Een luminescentie begon te groeien en vervagen ritmisch terwijl de beelden van de doos flitste en veranderd. " Ik heb een tijdje we

 • Hoe maak je een steampunk USB flash drive te maken
  Hoe maak je een steampunk USB flash drive te maken

  Heb je ooit een USB flash drive die een beetje meer dan alleen een gewone plastic was wilde? Bent u een fan van het steampunk genre? In dit instructable zal ik laten zien hoe ik mijn soort steampunk flash drive te maken. Dit is niet een project voor

 • Mine Helmet Steampunk
  Mine Helmet Steampunk

  Dit is mijn eerste creatie in Steampunk stijl. Het is een eenvoudige vuile helm die ik een zaklamp en een veiligheidsbril lasser toegepast. Stap 1: Hoe voor te bereiden Neem een ​​eenvoudige hoofdband en bevestig een oude gordel om. Bevestig de zijka

 • Handgemaakte Steampunk Leather Corset met brass inleg en Custom Tooling
  Handgemaakte Steampunk Leather Corset met brass inleg en Custom Tooling

  Check out www.starboardsky.com voor meer van mijn werk! Volg mij op www.facebook.com/starboardskyleatherworks Instagram: @starboardskyleather Winkel mijn items: www.etsy.com/shop/starboardskyLW Stap 1: Prepwork Dus, want dit was mijn eerste corset, h

 • Laad je mobiel met behulp van Wasted Heat (en bouwen van een Steampunk Wall-E)
  Laad je mobiel met behulp van Wasted Heat (en bouwen van een Steampunk Wall-E)

  We bijgewerkt de instructable met een nieuwe implementatie je kunt bouwen zonder de uitgaven al dat geld op die dure Seebeck generatoren. Dit men gebruikt Peltiers achteruit om plaats te genereren dan cool. Ze zijn niet zo efficiënt, maar ze zijn vee

 • Steampunk Mouse
  Steampunk Mouse

  Ik ben gefascineerd door steampunk al een tijdje en bleef kijken naar al die prachtige foto's en creaties. Helaas nergens kon ik in detail instructies hoe je een computermuis op die manier aan te passen. Wat ik zag was altijd het eindproduct. Uiteind

 • Aetherias Secret - Een Steampunk Safe met Nixie Vertoning
  Aetherias Secret - Een Steampunk Safe met Nixie Vertoning

  "Aetherias Secret" - Een Steampunk Veilig, code vergrendeld, met Neonballs en Nixie Display. Het opent als de code juist is en draait zich om. Met handgeklap Sensor aan de Energy beginnen! Mijn gedachten waren: Een krat geopend door het indrukke

 • Maak een Steampunk Keyboard - Win Guy Style!
  Maak een Steampunk Keyboard - Win Guy Style!

  ~ Een vermelding de winnaar in de Steampunk Weekly Challenge! Zie hier: (verwijzing) ~ G reetings, mijn soort kerels, en Welkom op mijn korte (Sarcasme alert!) Tutorial over hoe je een Steampunk Keyboard te bouwen - zonder dat de raad van bestuur vol

 • Hoe te repareren / wijzigen van een 9-LED 3xAAA cel Husky zaklamp
  Hoe te repareren / wijzigen van een 9-LED 3xAAA cel Husky zaklamp

  Dit zijn de stappen die ik gebruikt om te wijzigen / repareren mijn Husky (R) 9-LED 3xAAA cel flitslicht. De eerste probleem begon met het licht uit te gaan terwijl ingeschakeld. Als ik tikte het flitslicht zou het weer aan het werk. Maar dit was een

 • Steampunk iPhone Station
  Steampunk iPhone Station

  Hier is een steampunk iPhone zender die functioneert als een nachtlampje, laadstation en audio-station. Het toestel kan de iPhone opladen met of zonder het afspelen van muziek. De nacht lichtfuncties zelfstandig, en als de telefoon gaat tijdens het a

 • Steampunk Plague Doctor Mask
  Steampunk Plague Doctor Mask

  Historisch gezien werden pestmeester ingehuurd door de overheid om de behandeling van de pest. De griezelige outfits waren bedoeld om te beschermen tegen Miasma of vervuilde lucht, die werd gedacht ziekte te veroorzaken op het moment. Het idee was da