Home > Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Tags:steampunk
Advertisement

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Ok, heb ik besloten om de grote kanonnen te trekken met deze (no pun intended).

Ive maakte een kwik boog, die wordt beschreven als

"In tegenstelling tot de low-tech naamgenoten, dit" bow "vuurt een gecomprimeerd splinter van bevroren kwik bij ultrahoge snelheid. Schade komt zowel uit de oorspronkelijke trauma van de impact en de daaropvolgende kwikvergiftiging. Het doodt alles behalve de sterkste vijanden met één schot."
het idee is overgenomen uit het spel "oni"

Ik besloot om het herkenbaar steampunk te maken, terwijl trouw te blijven aan mijn eigen stijl.

Ive gebruikt veel metaal, en veel van de kaart. en een heleboel andere dingen, zo veel eigenlijk, dat het geen zin heeft me het creëren van een lijst met items. De belangrijkste vat is gemaakt van metaal en het handvat en stock is meestal kaart, dichte kaart met een laagje corrigated.

Ok, dit is ongeveer 5 weken van het werk, uit te schakelen, ik zal mijn best doen om uit te leggen, maar het is vrij duur, dus im gonna proberen en houd het kort en krachtig.

Dankzij Bumpus op deze, hij helpen de chatroom het verschil met alle andere chatroom ratten die er is gesteld, mede.

Er zijn meer definitief beelden in de laatste stap.

Als je het leuk vindt, kunt u stemmen voor haar in het boek wedstrijd.

Stap 1: De belangrijkste basis,

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Ok, is de belangrijkste basis opgebouwd uit drie delen,

Het karton voorraad en handvat, dit is gemaakt in mijn gebruikelijke stijl, met twee lagen van dichte kaart daartussen corrigated kaart, en stak samen met PVA.

De Metal vat, dit werd gemaakt van twee metalen staven, die de binnenkant van twee koperen plank beugels waren vastgelopen.

The Brass handgreep, hoewel deze sectie deel wat werd toegevoegd door middel van het project, het is een belangrijk kenmerk van het ontwerp.

Ik ben begonnen met de aanleg van de metal 'barrel' peices en de Stock schouderstuk, en eigenlijk het tekenen van de vorm die ik wilde.

Dan na het uitsnijden van de drie kartonnen lagen, en het monteren van de metal 'shelf' secties, ik gelijmd het allemaal op zijn plaats.

Stap 2: verdere modellering

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Ok volgende,

• Foto's 1-4 tonen de opbouw van het einde vat, werd het gemaakt van opgebouwd karton, en een koppel van 90 graden tussen haakjes, Deze werden superglued, dan PVAed op zijn plaats.

• Foto's 5-9 tonen de opbouw van de voorraad, Dit werd gedaan door het creëren van een reeks neer weerszijden kleine 'bruggetjes'. Vervolgens maakte ik twee 'cover' secties, die inkepingen in hen om hen te buigen gehad. Vervolgens heb ik gewoon gelijmd het allemaal op zijn plaats met PVA en superglued om padding sectie op.

Zodra deze twee afdelingen worden gedaan, is het het beste om het te verlaten 's nachts om te drogen.

Stap 3: Het opbouwen van de vorm.

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Ok, meer modelleren hier

• Pictures 1,2 3-show toe te voegen bulk aan het handvat, en ook aan de kant van het pistool, in feite een extra laag aan waar je zou willen de diepte om een ​​beetje meer zijn.

• Picture 4-8 laten zien waar ik besloten om een ​​deel brass 'plank' te verwijderen, en voeg mijn nieuw gevonden door messing vat. Er was een metalen staaf loopt dwars door dit, dus ik opgebouwd card rond beide uiteinden, en gelijmd het allemaal op zijn plaats met PVA - Vergeet PVA stelt vast zoals plastic, dus het zal houden heel goed.

• Picture 9 toont de toevoeging van de trigger en trekkerbeugel - de trigger was geplakt in een gat maakte ik in het geweer, en de bewaker is gewoon een slip van de kaart die ik gelijmd op zijn plaats met behulp van een stuk papier.

• Afbeelding 10 toont enkele kleine vormen van de algemene vorm, met inbegrip van de vorm van de grip, en de voorraad.

Houd al deze secties op zijn plaats met tape als ze drogen.

Stap 4: Het toevoegen van de Scope.

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Ok, naast voegen we de scope.

Dit werd gemaakt van een aantal lenzen, en een kartonnen koker.

• Foto's 1-4 tonen hoe ik gebogen uit een sectie aan beide kanten, en vul deze in met de kaart, De kleinere einde had ook een extra ring van de kaart toegevoegd zodat het past op de breedte van de buis.

• Afbeelding 5 + 6 tonen de toevoeging van "focus tandwielen om het toepassingsgebied.

• Afbeelding 7 toont het systeem dat ik gebruikt om de omvang vast op het pistool, is het belangrijkste gewicht genomen op de twee scharnieren, zoals secties, en de kleine plaat van de kaart naar de voorkant.

Nogmaals, laat al deze droge 's nachts. Het gebruik van tape om de dingen op zijn plaats.

Stap 5: De cryo kamer

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Aan de achterzijde vindt u de cryo kamer opmerken, dit is waar het kwik boog krijgt het kwik uit.

Dit was een sectie die ik al meer dan van het toepassingsgebied had verlaten, heel eenvoudig, ik getraceerd omheen, snijd een enorme gat in de voorraad, dan gelijmd op zijn plaats.

Zie foto's voor referentie, wezen, zou je je eigen unieke stukje in te voegen in hier. i bijna ingevoegd een 'glazen capsule'.

Stap 6: Het toevoegen Decoratie.

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Ok, nu, mijn gebruikelijke stijl, moeten we het pistool te versieren, om het eens te meer inhoud, voegde ik radertjes, chips, en alle soorten, Kijk door de foto's, en zie wat items die je hebt die op elkaar lijken,

Merk ook op dat het hele i geboorde kleine gaatjes, en voegde overgebleven schroeven om het eens met bouten aan elkaar metal look.

Stap 7: Handle, masker en verf

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Ok, heb ik besloten om het handvat eerst op, omdat het bespaarde proberen te lijmen ontop verf.

• Foto 1 toont een eenvoudige denim deksel op de handgreep. Ik gebruikte zwarte denim, die eigenlijk heel goed gewerkt, een paar stroken van karton onder een geribbeld effect toegevoegd.

• Afbeelding 2 toont het pistool gemaskeerd vervolgens beschilderd - masker off elke sectie die u wilt blootgesteld blijven, voor mij was dit de lenzen, en al het koper. maar niet van het zilver metaal werk.

Ik dan gaf het een laag zwarte verf - met mijn favorate, rechtstreeks naar metal spuitlak.

zoals altijd, veel dunne lagen, niet alleen cake in verf. Neem de tijd, en de resultaten zullen beter zijn.

Stap 8: De laatste stap.

Steampunk Dystopian Sniper Rifle (Mercurius Bow)

Ok eindelijk, nu hebben we dit mooie zwarte jas, willen we 'droge borstel' het met een gouden of koperen verf,

Zorg ervoor dat je echt een droge borstel, schar een beetje verf, dan kleine beetje borstel het op het pistool. Herhaal afhankelijk van de sterkte en de dekking.

Ik heb eindelijk een paar stukjes van zilverfolie tape toegevoegd aan de voorraad, om een ​​beetje meer toe te voegen.

En dat is het, vindt u de laatste shots.

Laat me weten wat je denkt.

Gmjhowe

Advertisement

Related Articles

 • msr-5 (Mini Sniper Rifle - 5)
  msr-5 (Mini Sniper Rifle - 5)

  Hoi dit is mijn eerste knex pistool die ik ga zo snel te posten als ik het heb gesloopt en de wederopbouw van het weer, dus ik foto's over hoe om het te maken kunnen maken. Het is een mini-sniper rifle te gebruiken op plaatsen waren ruimte beperkt is

 • Halo - SRS99D Sniper Rifle - Freedownload :)
  Halo - SRS99D Sniper Rifle - Freedownload :)

  Wat ik heb hier gemaakt is een replica van een SRS99D Sniper Rifle uit het spel Halo. De software die ik heb gebruikt om dit ontwerp was een combinatie van Visi19.0, 3D Builder, Autodesk Netfab Premium & 123D Design. Indien u wilt afdrukken dit aarze

 • CASR3 Sniper Rifle
  CASR3 Sniper Rifle

  De CASR3 (Oud Assault Sniper Rifle) is een aanvalsgeweer dat werd omgebouwd tot een sniper rifle. Voors: Ziet er gaaf uit 14 inch scope Erg comfortabel Ok range 50 ft nadelen: Soms gaat niet af Mag niet altijd op hun plaats blijven

 • Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blaaspijp
  Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blaaspijp

  Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blaaspijp In deze video, zal ik u laten zien hoe u deze geweldige airsoft gun aangedreven door je longen te maken. Het heeft een snelle verandering clips voor snel herladen, En voor zijn eenvoud, het is heel k

 • Moded "Gorkems sniper rifle"
  Moded "Gorkems sniper rifle"

  De foto's zijn gemakkelijker te volgen! Dit is mijn eerste Instructable denk dat ik ben een beginner. Ik heb 3 maanden werken aan dit sniper rifle kon ik niet doen, zodat ik mijn eigen gemaakt, heb ik op basis van het op gorkems wel. Opmerking: Niet

 • Knex CSR50 (Crockett's Sniper Rifle 50 Cal.)
  Knex CSR50 (Crockett's Sniper Rifle 50 Cal.)

  Hallo jongens! Dit is knex wapens DOOM hier, en dit is mijn sniper rifle ik heb gemaakt. Nou, het is meer als een zeer aangepaste versie van raiden97's TMR67. Ik eigenlijk nog een shell uitwerpen mech, maakte de voorraad meer realistische en minder b

 • Knex M40A3 Sniper rifle
  Knex M40A3 Sniper rifle

  Hier is een sniper rifle ik maakte en het lijkt alsof de M40A3 uit Call of Duty 4 Modern Warfare behalve deze heeft mijn eigen omvang en langer handvat, waardoor dus de voorraad lager Gelieve Bekijk de update http://www.instructables.com/id/Updated-K

 • Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle
  Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle

  Dit is mijn Knex Sniper Rifle model gebaseerd off van het .308 kaliber sniper rifle van Fallout 3 en Fallout New Vegas. Het maakt niet schieten, maar kan gemakkelijk worden modded te schieten indien gewenst. Dit is mijn eerste Instructables en kritie

 • M17 Sniper Rifle
  M17 Sniper Rifle

  Dit is een cool uitziende sniper rifle I genaamd "The M17". Het maakt gebruik van een katapult design en een geweldige trekker gemaakt door Viccie.B1993. U kunt ook dingen hechten, zoals de bi pod (gemaakt door Darth gecko man), de ijzeren gezic

 • Knex Rifle / Sniper Rifle
  Knex Rifle / Sniper Rifle

  Eerste instructable - opmerkingen welkom speciale dank aan Knexartillerys RPG voor de belangrijkste mechanisme, Ik heb het veranderd in een sniper rifle. Pluspunten: praktische voorraad gemakkelijk klantgericht True trekker Matige hoeveelheid stuks H

 • Quikglide Y10 sniper rifle
  Quikglide Y10 sniper rifle

  Mijn nieuwe sniper rifle, Het is ongeveer 2 ft lang en weegt ongeveer 5 pond, im nog steeds bezig met een paar dingen als een betere reload methode. en nee dit doesnt laten zien hoe je de metalen scope te maken: P ik heb het van een carboot ongeveer

 • Het Beest-draaien van een Paintball pistool in een Airsoft Sniper Rifle
  Het Beest-draaien van een Paintball pistool in een Airsoft Sniper Rifle

  Heeft u Airsoft spelen? Heeft u paintball te spelen? Heb je ooit wilde een van die waanzinnig krachtige Airsoft sniper rifles, maar kon zich niet veroorloven de $ 300 + prijskaartje? Ben je moe van paintball, en willen krijgen in Airsoft, maar wil ni

 • Mijn knex bolt action sniper rifle !!!
  Mijn knex bolt action sniper rifle !!!

  dit is mijn knex sniper rifle, die ook mijn eerste ooit pistool !!! ok, ik weet dat het niet erg goed. met 4 normale elastiekjes, het schiet 10-20 voet (ongeveer, heb ik niet te meten), en breekt gemakkelijk. Posten in de comments als je wilt dat ik

 • Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd
  Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd

  i cant maken forum onderwerpen om wat voor reden dus even u go www.instructables.com/community/knex-sniper-rifle-contest-1

 • knex springfield sniper rifle
  knex springfield sniper rifle

  Dit is veruit mijn best ontworpen pistool dat Ive maakte. het is zeer nauwkeurig en met een goede rubberen band heeft een goed aanbod (40-50 ft.). de voorraad is duurzaam en de handgreep ik ontworpen om te lijken op de Springfields. het is top gelade

 • Lego Sniper Rifle w / Bipod
  Lego Sniper Rifle w / Bipod

  Dit instructable zal u laten zien hoe u een zoete lego sniper rifle met een bipod te maken. Stap 1: Stap 1: Wat je nodig hebt. 1. Jousting Rod 2. (3) 1 van 1 cilinders 3. (1) 1 van 1 kegel 4. (2) Flat klauw stukken 5. (1) Rocket stuk 6. (1) Piece die

 • Sniper Rifle Character Prop - DRS1 AUGER
  Sniper Rifle Character Prop - DRS1 AUGER

  "DRS1 AUGER" Sniper Rifle Weapon Prop Stap 1: Maak een ontwerp Brief Ik moest een DRS1 "Auger" rifle prop voor mijn Project GF korte film "Sniper versus Scout" te creëren. Ik begon met het maken van een één pagina kort met ee

 • Xenon XR-15 Sniper Rifle 1.2
  Xenon XR-15 Sniper Rifle 1.2

  Dit is mijn Xenon XR-15 Sniper Rifle 1.3. Ik beschikt over een lange valse vat, top rail, voor en achter handvat, stock en is waar trekker. versie Geschiedenis 1.0 Original Sniper. Erg zwak 1.1 Extended vat en voegde scope 1,2 Herbouwd handvat en bet

 • Pineapplebob's Sniper Rifle
  Pineapplebob's Sniper Rifle

  Dit is een sniper rifle gemaakt van Knex. Het is meer dan 3 voet lang en schiet verder dan 120 voet. Gelieve commentaar te geven. Gelieve uw mening over. Zorg ervoor dat de gele vierkanten controleren op de foto's, want zij hebben belangrijke informa