Home > Stay Puft Marshmallow Man Costume

Stay Puft Marshmallow Man Costume

Tags:tv-en-mov
Advertisement

Stay Puft Marshmallow Man Costume

Dus dit is mijn eerste Instructable, zo kaal met me als ik dit niet juist te maken. Dus ik was een dag kijken naar mijn favoriete en beste film aller tijden Ghostbusters. Ik keek naar Stay Puft lopen door de straten en ik dacht dat lijkt niet te moeilijk te maken. Ik had een beeld van wat ik nodig zou hebben en begon met de wat ik dacht dat het moeilijkste, het hoofd. Als ik kon dat gedaan te krijgen zou de rest makkelijk zeilen ik dacht te zijn.

materialen:
Kippengaas
Papier mache
Schuim
Spuitverf
Voelde
kussens
Goedkope grote shirt en broek
Chemisch reinigen boots
witte handschoenen

Al met al relatief goedkoop, niet meer dan een winkel gekocht kostuum

Stap 1: Het hoofd

Stay Puft Marshmallow Man Costume

Ik vond eerst een goed beeld van Stay Puft het hoofd online om te gebruiken als een referentie. Ik kreeg naast een ding van kippengaas. Ik begon gewoon buigen en het vormen van het kippengaas, terwijl het aansluiten van stukken van de draad aan elkaar te buigen. Zoals ik het bovenste gedeelte op de basis bulk vorm was ik geschokt door hoe het Stay Puft de vorm had gevormd, zodat op vergelijkbare wijze.

Ik volgende gedebatteerd over het maken van Stay Puft's zeeman GLB uit iets anders of maak het gewoon uit kippengaas ook. Ik besloot om de kippengaas eens te proberen en het kwam weer naar buiten eigenlijk op zoek, zoals de zeeman GLB. dan ik hierbij de zeiler slaghoeddraden op het hoofd door ineendraaien het einde van de draden.

Zodra de draad frame compleet was, ik Googled een papier mache recept, omdat ik niet kon herinneren hoe te maken van die middelbare school jaar! Zodra ik recept had opgebouwd (hint voeg wat kaneel aan het mengsel, maakt het papier mache geur goed !!), ben ik begonnen met het rippen van nieuwtjes papier in lange stukken en begon het leggen ze over de frame. Ik denk dat ik 2-3 lagen op het frame.

Zodra de mache alles was gedaan, ik heb een aantal hoogglans witte verf en schilderde de gehele kop. Na het schilderen heb ik het mijn Stay Puft in Photoshop en geschaald de mond en ogen aan een sjabloon te maken. Vervolgens heb ik getraceerd het sjabloon op het hoofd en snijd de mond uit. Vervolgens maakte ik de ogen van kleuren ze in met zwarte sharpie.

Volgende Ik heb wat voelde dat ik heet gelijmd de gedrukte "Stay Puft" op. Vervolgens heb ik heet gelijmd het vilt rond de zeeman GLB en voegde een zwarte knop met een rode stukje vilt naar de top.

Zodra het hoofd volledig was ging ik naar het opbouwen van 19 tot en met een aantal dikke schuimvulling te krijgen en epoxy gelijmd ze in het hoofd om het te maken, zodat het niet af zou vallen. Het maakte een mooi maar ontzettend warm fit, zelfs dansen overleefd.

Stap 2: De rest van het lichaam

Stay Puft Marshmallow Man Costume

Ik ging naar Walmart en kocht een XL met lange mouwen wit overhemd en een XXXL shirt. Ik deed hetzelfde voor de broek als goed, het vinden van een witte trainingsbroek.

Voor het shirt heb ik twee kussens, een aan de voorkant en één aan de achterkant. Ik zet ze tussen de shirts en naaide de boven- en onderkant van het shirt gesloten. Vervolgens heb ik naaide de twee manchetten elkaar en zet dan de vulling naar beneden de armen. Ongeveer halverwege elke arm Ik naaide de shirts samen om een ​​"Fat Roll" te maken. dan heb ik meer vulling aan de schouder en naaide het weer dicht.

Voor de broek heb ik dezelfde methode als het shirt, behalve ik liet de taille top unsewed dus ik kon meer vulling toe te voegen als dat nodig is.

Ik nam vervolgens een aantal vilt en knip een volgend gebied voor de zeiler bib. Vervolgens heb ik bekleed het vilt met wat wit lint versiering en snijd een rode vlinderdas uit vilt.

Voor de schoenen vond ik sommige chemische reiniging booties die gaan over je schoenen en gewoon vulling in hen.

Stap 3: Eindresultaat

Stay Puft Marshmallow Man Costume

Zodra ik had het hele pak op belandde ik veiligheid pinning de taille van de broek aan de uiteinden op het shirt om ze bij elkaar te houden tijdens het bewegen. Ik droeg een paar witte handschoenen en was compleet.

Iedereen hield van het kostuum en hield willen foto's mee. Ik zal zeggen dat het is ongelooflijk warm met alles wat vulling wel. Ik bracht langs enkele rietjes en was in staat om mijn bier drinken door hen met deze op !!

Al met al heb ik dit in een paar weken werken een uur of twee hier en daar.

Ik hoop dat je genieten en als vragen voel je vrij om te vragen.!

Advertisement

Related Articles

 • Wearable Stay Puft Marshmallow Man Costume
  Wearable Stay Puft Marshmallow Man Costume

  Dit jaar wilde ik iets anders dan mijn gebruikelijke mash-up kostuums te proberen. Ik besloot te gaan groot of naar huis gaan en wat een betere manier om iets te groot dan om het opblazen te maken. Dus dit jaar ga ik een 8'.5 "foot tall 7 'wide Stay

 • Stay Puft Marshmallow baby
  Stay Puft Marshmallow baby

  Leuk geeky babykostuum ??? Wat dacht je van een verblijf marshmallow Puft de baby !!!! Stap 1: Supplies ~ Schaar ~ Blauwe stof ~ Witte stof ~ Rood lint (optioneel) ~ Wit lint (optioneel) ~ Wit baby onesie ~ Tule 3/4 yard ~ Witte gezwollen verf ~ Naal

 • Frozen Marshmallow Snowmonster Costume
  Frozen Marshmallow Snowmonster Costume

  De Marshmallow kostuum is er een die ik ontwierp voor mezelf .. Ik wilde mezelf uit te dagen door te proberen alle nieuwe materialen die ik nooit had gewerkt met vroeger. In eerste instantie, ik rommelde door het huis om dingen die ik stuurde naar de

 • Nacho Libre kostuum
  Nacho Libre kostuum

  De aankoop van een kostuum voor een dikke vent is bijna onmogelijk. Youll ofwel eindigen als een geestelijkheid lid, gevangenis medebewoner of een piraat. Allemaal hetzelfde spul. Saai. Ik ging door een bos van ideeën (Stay Puft, grimas, Snuffelupagu

 • Cheshire Cat Costume
  Cheshire Cat Costume

  Dit kostuum was zeer comfortabel en super leuk! Ik was in staat om te dansen Hallo-week weg met mijn collega Alice in Wonderland tekens (en beste vrienden). Stap 1: Benodigde materialen Voor Costume: Roze pak Paarse fiets shorts 1 yard fuzzy roze sto

 • Kus Costume
  Kus Costume

  Ik en mijn vrienden zijn van plan op het zijn KISS deze halloween, maakte ik mijn eigen Peter Criss (Catman) Costume Stap 1: Schoenen Ten eerste ben ik begonnen met wat ik dacht dat het meeste plezier, en de moeilijkste, de plateauzolen. Na het bekij

 • Fierce Worgen / Werewolf Hunter (Ranger) Costume
  Fierce Worgen / Werewolf Hunter (Ranger) Costume

  Deze inzending zal beschrijven hoe ik mijn 12-jarige zoon een worgen jager / ranger kostuum voor Halloween. Hij houdt van World of Warcraft en zijn hoofdpersoon is een worgen jager. (Worgen zijn een weerwolf-achtige soorten.) Dit project bestaat uit

 • Costume Blood
  Costume Blood

  Halloween Costume Blood Stap 1: Ingrediënten 1. Cherry Pomegranate Sugar Free Drink Mix 0,11 oz pakket van Store Brand Box, 2. Knotted & Gescheurd Fabric, 3. Water

 • How To Voer de Stay Warm Contest
  How To Voer de Stay Warm Contest

  We zijn in het midden van de winter op het noordelijk halfrond, en het wordt koud in onze gezellige huizen. Opwarmen van de ruimte is niet goedkoop, dus het is tijd om uw muren te isoleren, koken wat gekruide cider, het verbeteren van uw radiatoren,

 • Jaguar Shark Costume van 'The Life Aquatic with Steve Zissou'
  Jaguar Shark Costume van 'The Life Aquatic with Steve Zissou'

  Mijn man en broer-in-law hebben onlangs gekregen in duiken en dus zijn het kijken naar Sea Hunt, Jacques Cousteau documentaires en de Wes Anderson film, The Life Aquatic with Steve Zissou, starring Bill Murray, meerdere keren. Dus voor Halloween dit

 • "Levering Class Clown" Halloween Illusion Costume
  "Levering Class Clown" Halloween Illusion Costume

  Hallo! Als Halloween dit jaar benaderde, wilde ik een "illusie kostuum" voor de studenten te creëren op mijn school. Ik nam mijn inspiratie uit meerdere gepost op YouTube, met name de "box" kostuums. Sinds ik ben bekend als de klasse-c

 • De Defecte Mothball Costume
  De Defecte Mothball Costume

  Het verhaal achter de Costume Elk jaar, het werk van mijn moeder's heeft een Halloween kostuum wedstrijd. Terwijl ze op zoek via onze oude kostuum vrachtwagen, merkte ze dat alle kostuums rook naar mottenballen. Gekscherend, vertelde ze me dat ze dac

 • No-Naai Two-Face Costume (Lego Kids Version)
  No-Naai Two-Face Costume (Lego Kids Version)

  Mijn oudste zoon wilde zijn "Two-Face" van Batman (aka Harvey Dent) voor Halloween dit jaar. Als de acht-jarige dat hij was toen ik dit Instructable schreef, zijn belangrijkste blootstelling aan de Two-Face was de LEGO Batman Video Game. Ik zoch

 • Hot Chocolate & Marshmallows Spiked Met Rum
  Hot Chocolate & Marshmallows Spiked Met Rum

  Wie zou niet graag warme chocolademelk? Een van de beste warme dranken, niet alleen voor de koude winterdagen! Lees verder ... Geniet van onze gemakkelijke recepten! Bezoek onze website: www.happyfoodstube.com Dus laten we het koken! Stap 1: Ingredië

 • goedkoop, betaalbaar en leuk ... MARSHMALLOW GUN !!!!
  goedkoop, betaalbaar en leuk ... MARSHMALLOW GUN !!!!

  Dit is een goedkope en eenvoudige project dat is zeker een klap te zijn in uw huis! Het is PVC-buizen en montage met een beetje flair van spraypaint. Persoonlijk denk ik dat de spraypaint maakt het hele project. Dit is een geweldige vader, zoon of he

 • "Jazz" Costume: Hoe maak je een Transformers maken
  "Jazz" Costume: Hoe maak je een Transformers maken

  Een van de coolste transformatoren van de G1 generatie, geuit door Scatman Crothers ... Jazz was de Bot! Ik maakte dit kostuum voor één van mijn vrienden, om voor hem uit te nodigen in onze Transformers lineup. * Een heel bijzondere shout-out naar in

 • Renaissance Kostuums - Celtic Warrior Costume
  Renaissance Kostuums - Celtic Warrior Costume

  Hallo iedereen, Al deze kostuums werden met de hand. Ik wilde wat kostuums maakte ik vorig jaar voor het Festival van de Renaissance hier in Texas met iedereen te delen. Mijn kostuum (Women's Renaissance Costume) werd volledig gemaakt uit gerecycled

 • 'Sweet Cheeks' - Baby gezicht mini cupcakes met behulp van Marshmallow Fondant.
  'Sweet Cheeks' - Baby gezicht mini cupcakes met behulp van Marshmallow Fondant.

  Ik werd geïnspireerd onlangs door dit jaar de taart decoreren wedstrijd en besloten om de kunst van het versieren van het gebruik van Fondant en gumpaste onderzoeken. Als er iets is dat je zal inspireren, dan kunt u worden aangemoedigd door het feit

 • Bjork Costume (Of "Just A Swan")
  Bjork Costume (Of "Just A Swan")

  Mijn laatste kostuum van het jaar - en het is mijn favoriet ik heb gedaan tot nu toe (. Nou ja, naast Ryuk) Who * niet * willen maken en dragen dit kooky kostuum ?? De constructie is zeer eenvoudig, maar het is vrij tijdrovend! Dus lezen over hoe het