Home > Star Wars Thermal Detonator 3d Gedrukt

Star Wars Thermal Detonator 3d Gedrukt

Tags:props-en-
Advertisement

Star Wars Thermal Detonator 3d Gedrukt

De machtige Jabba vraagt ​​waarom hij vijftigduizend moet betalen.

Omdat hij houdt een thermische detonator!

Met Star Wars dag nadert snel voelde ik dat het alleen maar passend dat mijn volgende project was een Star Wars één. Het hebben reeds een lightsaber, ik dacht dat een thermische detonator was de weg te gaan.

Er zijn nogal wat voorbeelden van replica thermische ontstekers die er zijn, evenals de officiële Lucasfilm licentie kapitein replica props, maar ik heb nog niet tegengekomen geen Instructables voor een, dus ik heb gelukkig verplicht.

Ik gebruikte een 3D-model gecreëerd door Oubliette als basis voor mijn detonator, het is een goede kwaliteit model die goed wordt afgedrukt en assembleert mooi, het model is beschikbaar in de Thingiverse , ook zeker om te controleren website Oubliette's .

Dit instructable heeft betrekking op de 3D-printen van de steun, het schilderij (waaronder een handige verwering techniek) en de elektronica om de lichten en geluiden van de prop te genereren.

Moge de 4e met u

Stap 1: De 3d gedrukte delen, schilderen en verwering

Star Wars Thermal Detonator 3d Gedrukt

3d Printed Parts

Het eerste wat we nodig hebben zijn de 3D-gedrukte delen, degene die we gebruiken zijn ontworpen door de Oubliette . De STL-bestand is hier opgenomen en is ook beschikbaar op Thingiverse .

Ik drukte de mijne met de volgende instellingen op een XYZ DaVinci 1,0:

 • Infill: 90%
 • Layer hoogte: 0,1
 • Ondersteunt: Ja medium density
 • Speed: Standard
 • Shells: Normaal

Zodra u de stukken heeft afgedrukt, wilt u controleren of alles past, als je merkt dat dingen zijn een beetje krap wilt u misschien zand de gebieden waar de verschillende onderdelen te voldoen. Vergeet niet dat als de dingen zijn krap nu zullen ze nog strakker als je eenmaal een paar lagen verf op hebben gezet.

Paint Voorbereidingen

Om de Thermal Detonator verf en de verwering effect toe te passen, dan heb je de volgende kleuren nodig:

 • Metallic Messing / goud
 • Brilliant Silver Metallic
 • Mat zwart

Om de verwering effect te creëren, zult u de volgende extra items nodig:

 • Zout
 • Water
 • Kleine kwast voor het aanbrengen van water
 • Schoon en droog tandenborstel

Lichtjes zand de 3D-gedrukte delen met een fijn schuurpapier (P120) vooraf glad te schilderen, de zorg om stof te verwijderen met een tack doek. Vervolgens heb ik gegrond de stukken met behulp van een geheel oppervlak primer en laten drogen voor een paar uur. De bovenste schuifschakelaar grip stuk wordt vervolgens geschilderd in de mat zwart.

Verwering

Om de verwering effect te creëren zullen we eerst verf de belangrijkste ontsteker onderdelen met behulp van wat de roest / corrosie kleur zal zijn. Spuit het bovenste gedeelte, onderste deel en de belangrijkste slider stuk in de goud / messing. Ik deed een vacht van de metalen koper, dan na het toestaan ​​van een paar uur om te drogen Ik volgde dit met een jas van metallic goud, onmiddellijk gevolgd door een nieuwe laag van de koper. U wilt wilt toestaan ​​dat deze 24 uur om te drogen als de verf moet 100% droog te zijn voor de volgende fase.

De verwering effect wordt bereikt door het gebruik van het zout en water. Met behulp van de kwast, gelden water naar de gebieden die u wilt tekenen van corrosie hebben, wil je te concentreren op gebieden waar vocht en vuil zou natuurlijk te verzamelen (zoals in en rond groeven).

Neem het zout en strooi het over de thermische detonator, zult u merken dat het zout zal vasthouden aan de natte plekken en beginnen te kristalliseren. Als je eenmaal de natte gebieden in zout hebben behandeld je wilt laten gedurende minstens een uur te laten het zout goed drogen.

Eenmaal droog is kun je zachtjes afblazen de losse stukjes van zout, kunt u vervolgens spuiten verf de rest van de thermische detonator in de uiteindelijke kleur. Ik heb gekozen om een ​​briljante metallic zilver te gebruiken. Laat nog eens 24 uur tot de lak goed droog.

Nu komt het leuke gedeelte, met behulp van de tandenborstel kunt u de gekristalliseerd zout te verwijderen om de corrosie te onthullen, moet dit laat je met een redelijk goede verwering effect. Test passen bij de assemblage nogmaals, u zult willen ervoor zorgen dat de verf is niet gestopt dingen aan elkaar passend mooi.

Stap 2: Elektronica: Verlichting en Sounds

Star Wars Thermal Detonator 3d Gedrukt

Met behulp van licht en geluid op een prop echt voegt eraan toe dat een extra dimensie en brengt dingen tot leven, de thermische detonator is geen uitzondering.

Opnieuw te maken van de lichteffecten zullen we met behulp van de volgende items:

 • PICAXE Microcontroller
 • 3x gele LED's 2.1V voorwaartse spanning
 • 1x rode LED 2.1V voorwaartse spanning
 • 1x 4k7 Weerstand
 • 4x 120Ω weerstanden
 • 1x 100nF condensator

Opnieuw te maken de geluidseffecten zullen we met behulp van de volgende items:

Als alternatief Adafruit hebben ook een gecombineerde klankbord en versterker , hoewel voorraad is beperkt, omdat ik geloof dat het item kan zijn beëindigd.

Het geheel wordt aangedreven met behulp van een 4.5V batterij bron, gebruikte ik 3x AAA batterijen voor testdoeleinden en deze worden vervangen met 3x N batterijen in de eindassemblage om ruimte te besparen.

bijeenkomst

Het circuit is samengesteld volgens het schema ontvangen. De aan / uit schakelen wordt bereikt door een NC (normaal gesloten) rolschakelaar. Wanneer de bovenste schuif wordt geschoven terug naar de rode LED te onthullen, de rol schakelaar wordt geopend. Dit sluit het circuit, het activeren van de lichten en geluiden.

Knipperende lampjes en PICAXE

De gele knipperlichten aan de voorzijde van de detonator zijn ontworpen om de patroon en de timing van de film prop repliceren. Uitsluitend verschijnt op het scherm in rotj enkele seconden zodat de start van het lichtpatroon wordt gerepliceerd van de film scènes, de rest van het patroon uit de Master Replicas prop. Deze combinatie van lampjes wordt bereikt door het gebruik van een PICAXE microcontroller, is de code die ik gebruikt om de chip te programmeren hieronder. Ik was toevallig een reserve 18 pin PIC bij de hand, maar om ruimte te besparen zou ik adviseren u een 8-pins chip in plaats daarvan gebruiken.

 Main: hoge b0 laag b1 laag b2 pauze 2000 hoge b0 hoge b1 laag b2 pauze 2000 hoge b0 laag b1 hoge b2 pauze 2000 laag b0 hoge b1 hoge b2 pauze 2000 laag b0 hoge b1 laag b2 pauze 2000 laag b0 laag b1 hoge b2 pauze 2000 hoge b0 hoge b1 laag b2 pauze 2000 laag b0 hoge b1 hoge b2 pauze 2000 goto belangrijkste 

De Adafruit klankbord is verrassend eenvoudig te programmeren. Triggers worden door simpelweg het audiobestand benoemen, met een bestandsnaam formaat dat overeenkomt met de betreffende drukschakelaar ingesteld. Voor meer informatie volg de tutorial over Adafruit . Ik heb alleen gebruik gemaakt van de belangrijkste ontsteker geluidseffect, maar het is ook mogelijk om extra effecten toe te voegen (dwz detonator explosie wanneer de prop wordt geschud) door de toevoeging van tilt switches etc.

Als alternatief voor de adafruit geluidskaart kun je ook gebruik maken van een PlecterLabs board dat is voorgeladen met een Thermal Detonator geluid lettertype dat verschillende andere effecten en functies omvat.

De meest ingewikkelde deel van de eindassemblage is eigenlijk om alles aan te passen, zijn zo conservatief mogelijk met een lengte kabel wanneer ze samen solderen alles, wilt u onnodig gebruik van de ruimte te minimaliseren aangezien het erg krap in there!

Merk op dat ik niet de thermische detonator geluidseffect audio-bestand als onderdeel van dit instructable hebben opgenomen als ik ben niet zeker van de auteursrechtelijke status. Ik denk dat het werd genomen uit een Master Replicas thermische detonator prop die is gemaakt onder licentie van Lucasfilm, dus ik ben niet in staat om opnieuw te distribueren openlijk :( Als u zich wenden tot Google moet je wat geluidseffecten die u kunt gebruiken.

Advertisement

Related Articles

 • Star Wars Maz Kanata Geïnspireerd Bril
  Star Wars Maz Kanata Geïnspireerd Bril

  In de laatste Star Wars-film, The Force Awakens, is er een vreemd karakter dragen van een vreemde bril waar de lenzen op hun plaats worden gehouden door een structuur die vanuit elke kant en er is geen brug over de neus ... zie foto van mijn laptop s

 • Star Wars Helmen als giften van de vakantie! (Custom Mandolorian Helmen)
  Star Wars Helmen als giften van de vakantie! (Custom Mandolorian Helmen)

  Kerstmis was direct om de hoek voor mij, en ik werd uitgesteld op giften! Ik realiseer me dat het hebben van de "Geest van Kerstmis" is niet om geld te besteden aan geschenken, dus besloot ik - "Nou, ik ben het missen van drie geschenken vo

 • Rey (Star Wars: The Force Awakens) Gratis Comic Book Day 2016
  Rey (Star Wars: The Force Awakens) Gratis Comic Book Day 2016

  Groeten nogmaals Instructable-keteers! Zoals gewoonlijk, ik ben slaap beroofd en weer cafeïnehoudende als ik ga zitten om te typen een ander kostuum avontuur. In het begin was er een komische winkel Ik weet dat ik heb eerder gezegd dat ik een vriend

 • Aanpasbare Gemotoriseerde Boom Topper met Star Wars Flair
  Aanpasbare Gemotoriseerde Boom Topper met Star Wars Flair

  Dit Instructable zal laten zien hoe je een gemotoriseerde boom topper te maken voor uw kerstboom. Ik maakte dit als een vroeg kerstcadeau verrassing voor mijn vrouw, zodat ze kon genieten door de meeste van december. Dit is iets dat kan worden gepers

 • Star Wars - Poe Dameron's Blaster Rifle
  Star Wars - Poe Dameron's Blaster Rifle

  Nadat ze naar een donderdagavond première van "Star Wars: The Force Ontwaakt 'in december 2015, Resistance piloot Poe Dameron werd al snel een van mijn favoriete Star Wars-personages. Aan het begin van de zomer van 2016, een vriend van mij messaged m

 • Star Wars At-St Walker Costume
  Star Wars At-St Walker Costume

  Ik wilde een koel kostuum te maken voor mijn zoon ... Het moest een stormtrooper zijn. Ik zag vervolgens een video van de wandelaar als een kostuum en dacht dat het zou de perfecte kostuum voor mijn zoon. Volgende keer zal ik een voor mezelf te bouwe

 • De schepping van de Star Wars Hailfire Droid; Invoering
  De schepping van de Star Wars Hailfire Droid; Invoering

  Om te beginnen, Wolfgang, Braxton, en Tyler zijn middelbare scholieren die werken aan een 3D-ontwerp project. Daarom hebben we gekozen voor het maken van de Hailfire droid was onze inspiratie van Star Wars, en het was eenvoudig om een ​​deel van de 3

 • Ontsluiting van Jedi Holocron Replica van Star Wars: The Clone Wars Animated
  Ontsluiting van Jedi Holocron Replica van Star Wars: The Clone Wars Animated

  Dit is een tutorial om een ​​licht en het ontsluiten van replica van de Jedi Holocron zoals te zien in Star Wars te maken: The Clone Wars Animated. Dit kan gaan van een "gesloten" configuratie een "unlocking" -configuratie, en vervolge

 • How To Make A Custom Picture Frame (voor een Star Wars Picture)
  How To Make A Custom Picture Frame (voor een Star Wars Picture)

  Het is gemakkelijk om een ​​klant picture frame van het bord met behulp van Passepartout (die dikke picture framing bezel board) en een laser cutter maken. Dit zal een veel toonbaar souvenir voor uw Star Wars (of een ander thema) foto kans te creëren

 • Hoe maak je een No-Sew Rey Van Star Wars Kostuum
  Hoe maak je een No-Sew Rey Van Star Wars Kostuum

  "U. Je bent bang. Dat zul je nooit zo sterk als Darth Vader zijn "- Rey, Star Wars:. The Force Ontwaakt We Love Kleuren presenteert de meest populaire kostuums voor Halloween 2016. Een moderne heldin in een klassieke universum zal een van de mee

 • K'NEX B-vleugel Starfighter van Star Wars
  K'NEX B-vleugel Starfighter van Star Wars

  "Altijd doorgeven wat je geleerd hebt" - Yoda En in dit instructable ik zal doorgeven hoe ik maakte een K'NEX B-vleugel Starfighter uit de originele Star Wars trioligy! Ik heb dit model gemaakt van waardering voor deze enigszins "underdog&q

 • Death Star Ornament geïnspireerd door Star Wars
  Death Star Ornament geïnspireerd door Star Wars

  Ik ben een Star Wars liefhebber .. I really like it en ik heb veel vrienden die het leuk vinden "bijna" zo veel als ik. Dus bij het winkelen voor cadeaus dit jaar, wilde ik .. Echter uit te geven enkele Star Wars ornamenten, de coolste degene di

 • Star Wars Lightsaber Borden
  Star Wars Lightsaber Borden

  Ik hou van de Star Wars-films. Met de nieuwe film kwam er een stroom van producten in de markt. Een daarvan was een set van bestek thema zoals lightsabers. Op het moment dat ik ze zag ik dacht: "Ik kan dat doen". En ik heb met mijn eigen twist.

 • Kijk "Star Wars" op opdrachtprompt
  Kijk "Star Wars" op opdrachtprompt

  kijken "Star Wars" in de command prompt is cool !!!!!!!!!! en gemakkelijk te maken Het werkt in alle vensters (BELANGRIJK) IT nodig net werk verbinding Volg de volgende 5 stappen om te genieten <▓ & ■: ▓l♀Ωæεñ╨▬> Stap 1: (eerste open p

 • Star Wars boutonnieres
  Star Wars boutonnieres

  Mijn man houdt van Stormtroopers, dus moest ik een liefde van zijn binden in onze bruiloft. Nou, we kwamen ook naar de receptie met de Imperial March spelen - dus hij kreeg dat ook. ;) Hoe dan ook! Dit is een zeer betaalbare manier om uw eigen bouton

 • Star Wars en Star Trek in Minecraft met frambozenjam Mod
  Star Wars en Star Trek in Minecraft met frambozenjam Mod

  Ik zal uitleggen hoe je (a) gemakkelijk maken Star Wars en Star Trek (en andere) 3D-modellen in Minecraft en (b) in Minecraft vliegt een ruimteschip (of zelfs een andere entiteit, zoals een vleermuis of een zombie, vliegen het! ), met behulp van de s

 • Maak geanimeerde Star Wars opening titels!
  Maak geanimeerde Star Wars opening titels!

  Dag Allemaal, In een paar dagen, zal de nieuwe Star Wars film worden vrijgegeven. Ik wilde iets voor doen. Ik kreeg het idee om mijn favoriete 3D-rendering software te gebruiken om iets dat ik hier zou kunnen delen. In dit Instructable, laat ik je zi

 • STAR WARS LED Edge Lit SIGN
  STAR WARS LED Edge Lit SIGN

  In dit instructable, ik ga om te beschrijven hoe je een edge-lit led teken kan maken. Het teken is gegraveerd op een heldere acrylplaat. Ik heb een A4 formaat 3mm dikke plaat, die gebruikelijk is in Europa wordt gebruikt. In de VS, waar A4-bladen zij

 • Ser Artoo van Pennytree: A Star Wars / Game of Thrones Costume Mash-up
  Ser Artoo van Pennytree: A Star Wars / Game of Thrones Costume Mash-up

  Dit was mijn poging om een ​​Star Wars / Game of Thrones Costume mash-up te creëren voor mijn kleintje. Waarom? Omdat ik hou van beide franchises en omdat mijn zoon iets nodig om de Boba Baratheon kostuum ik maakte voor mezelf te passen. Het grote di