Home > spyder-achtige reverse trike

spyder-achtige reverse trike

Tags:fietsen
Advertisement

spyder-achtige reverse trike

Dit is mijn eerste instructable dus i`m ga proberen om gewoon te houden het kort en krachtig.
Het begon allemaal toen mijn bro kreeg het idee om een ​​fiets die was als een blikje am spyder en zo begon het project uit te bouwen.
De hele zaak kostte me misschien een maand en half, waarvan ik denk dat isn `slecht gezien alle afleidingen ik heb ..

WAARSCHUWING ....... werken met elektrisch gereedschap en metal is gevaarlijk .... `t zelfs proberen om mij de schuld als je jezelf pijn doen !!!

Stap 1: gereedschap & materiaal

Gereedschap.
hamer
lasser
hack saw
grinder (bank en de hoek) ook een veiligheidsbril, fragmenten van hete metaal in de ogen is helemaal niet leuk !!!!
metaal bestand
boor (hand en druk)
sleutels (zowel metrische en Amerikaanse)
schroevendraaiers
en alles wat ik weggelaten krijgen ..de meer hoe beter !!!

Materiaal.
Fietsen, fietsen, en meer fietsen .. de meeste steden hebben een gekke oude fiets man. (Ik zou die kerel in mijn stad zijn). `s de beste plek om fietsen te vinden om hakken.
gratis schroot waar u ook vinden dat het helpt ... Ik vond een sneeuwblazer op Craigslist gratis !!! met draaiende motor !!! zoet
of als u wilt gaan helemaal mooi groot budget te bouwen ..go om vrijwel elke hardware winkel en krijg buizen er spullen

Advertisement

Related Articles

 • Zonne-energie Reverse Trike
  Zonne-energie Reverse Trike

  Op zonne-energie ACHTERUIT TRIKE Ontworpen en gebouwd in slechts 18 dagen aan de University of Engineering and Technology Lahore in Pakistan, 7 x 3,5 x 4,5 ft (2,13 x 1,06 x 1,37 meter), 132 pond (60 kg) low-rider is voorzien van een custom-built, t-

 • Reverse Go Kart Trike Scooter
  Reverse Go Kart Trike Scooter

  Stap 1: Reverse Trike Ok dus dit geen instructies hebben als het 16 jaar geleden werd gebouwd (voor camera lol), maar werd gebouwd met minimale vaardigheden! Een volledige achtereinde uit een scooter (Yamaha BWS 50cc) en een front-end van een go kart

 • Een elektrische Trike met een scheve houten frame
  Een elektrische Trike met een scheve houten frame

  Het bouwen van een elektrisch voertuig kan gemakkelijk zijn. We wilden uitzoeken hoe één van de grond af op te bouwen, en we wilden ook een die leuk om te rijden werd gebouwd. Het doel van ons project was om de plannen beschikbaar om een ​​low-speed,

 • reverse graffiti experiment
  reverse graffiti experiment

  Dit is een beeld van een stencil maakte ik na het lezen van de reverse-graffiti bleekmiddel instructable, dacht dat ik het een stap verder dan de tagging door afbeelding van een grootschalige maken. Bleach niet volledig ontwikkelen imago, maar het he

 • Reverse engineering: USB gecontroleerde domotica hack
  Reverse engineering: USB gecontroleerde domotica hack

  Hack een draadloos domoticasysteem USB aan te sturen met behulp van twee AVR-microcontrollers! Bekijk de video! Het systeem is echt meer reageert, maar de browser op mijn telefoon is traag. Als u dit wilt, kunt u ook als volgt uit: http://www.instruc

 • Giant Spider voor uw ligfiets Trike
  Giant Spider voor uw ligfiets Trike

  Wilt u uw trike rijden in de Halloween parade? Dress it up met een gigantische spin en maak iedereen jaloers. Het beste van alles wat het kost slechts ongeveer $ 25 en de onderdelen zijn herbruikbaar. Dan is uw enige probleem is te beslissen wat je g

 • Gas Powered Trike Of Electric
  Gas Powered Trike Of Electric

  Hey guys im back! Ik heb een gek project dat im doe dit moment. Ik noemde het de zak trike. Als jullie me een aantal suggesties voor de naam en tips ziek na foto's van de fiets ik denk dat zal geven en hoe moet ik maak een as met twee wielen voor een

 • Kwal-achtig Lamp
  Kwal-achtig Lamp

  Ik gefascineerd door kwallen zijn altijd. Ze zijn op aarde al miljoenen jaren, zelfs voordat dinosaurussen en sommige soorten van hen wonen in diepe en donkere zeeën die een buitenaardse wereld lijkt ons. Weet u dat mensen in China nemen sommige soor

 • Reverse Flow Smoker
  Reverse Flow Smoker

  Ik hou van BBQ en projecten, dus toen mijn luchtcompressor besloten pensionering in orde was en mijn vrouw vroeg, nee, ze zei dat ik was van plan om zich te ontdoen van deze tank te krijgen, ging ik naar mijn gelukkige plaats, de garage en keek naar

 • P-Trike
  P-Trike

  De P-Trike is ontworpen voor sport, fitness en plezier, wordt de beweging gedreven door duwen en trekken de handelbares in een staande of zittende houding, of met een stuwkracht kick aan de achterkant van de trike. Eenmaal in beweging, versnelling wi

 • SIN Cycles Drift Trikes - Independance.

  We werken veel. Onze dagen worden doorgebracht op onze reguliere banen, zodat we onze verhuurders tevreden kan houden. Onze nachten brengen we gieten onze resterende energie, geld en geduld in onze persoonlijke doelen en ambacht. We zijn vaak moe, ma

 • PCB reverse-engineering met behulp van GIMP
  PCB reverse-engineering met behulp van GIMP

  Er zijn maar weinig artikelen of gidsen die laat zien hoe u kunt reverse engineering een PCB met behulp van een jpg of png beeld dat je hebt of u mee voor een PCB. Ik probeerde de ene vermeld op deze site, maar ik heb niet het succes dat. Het doel va

 • laser-synthitar van een gitaar-hero-achtige speelgoed gitaar
  laser-synthitar van een gitaar-hero-achtige speelgoed gitaar

  Ik was erg geïnspireerd door alle YouTube-video's van laser harpen, maar ik vond ze allemaal te groot om mee te nemen voor een jamsessie of ze moesten een ingewikkelde installatie en een pc enz. Ik dacht aan een gitaar met lasers in plaats van snaren

 • Fix / Mod een Propel Spyder Drone
  Fix / Mod een Propel Spyder Drone

  De hond van mijn neef at zijn Propel Spyder drone en ik redde het uit de prullenbak in de hoop de elektronica nog steeds gewerkt. Stap 1: Het verwijderen van de schroeven Ik begon door de schroeven van de onderkant van de dar de elektronica onthullen

 • reverse Applique
  reverse Applique

  Reverse applicatie is zeer eenvoudig, afhankelijk van het ontwerp dat u wilt gebruiken. Ik wilde met u delen hoe ik een ontwerp uit de stof die ik ben bezig met te nemen, te vergroten en het creëren van een schattig accent op wat het ook is ik maak.

 • Drone Build: SkyHero Little Spyder 450 & APM 2 6: Quick & Easy Manual

  In dit filmpje bekijken we de bouw van de Sky Hero Spyder 'Little' 450 quadcopter met een APM 2 6 vlucht controller. de video bevat unboxing, een 'Quick & Easy Build Manual' en een snelle aanpassing aan een soort Tarot camera gimbal passen. Deze opvo

 • Gezellig Tandem Cargo Trike
  Gezellig Tandem Cargo Trike

  Als je van onze trike en denk dat het een winnaar, breng je stem uit voor ons project! De link is precies wat er in de rechterbovenhoek. Deze side-by-side, of "gezellig" tandem trike werd ontworpen en gebouwd, zodat twee vrienden naast kon zitte

 • De Tyler Trike / Bakfiets
  De Tyler Trike / Bakfiets

  Mijn oude Rottwieller Tyler is bijna 12 jaar oud, weegt 11 stenen en lijdt slecht aan artritis dus kan alleen maar over een paar yards tegenwoordig, we gebruikt om de liefde uit te gaan voor wandelingen en hoewel zijn hersenen werkt nog steeds zijn l

 • Electric Trike op de goedkope
  Electric Trike op de goedkope

  dag iedereen. Allereerst bedankt voor alle vragen en / of opmerkingen op mijn elektrische fiets gebouwd. Nu gaan we naar het volgende niveau. Een elektrische Trike gedaan op de goedkope met een oude elektrische rolstoel en een standaard trike. Stap 1