Home > Spinning Deathly Hallows Ketting

Spinning Deathly Hallows Ketting

Tags:juwelen
Advertisement

Spinning Deathly Hallows Ketting

Dus ik nooit gerealiseerd dat de Relieken van de Dood ketting gesponnen totdat ik zag de film was in (ik weet niet of het in de boeken werd genoemd) en begonnen met het vormen van ideeën om "het mijn eigen"
De ideeën bleef in mijn hoofd voor ongeveer een maand totdat ik had de vrije tijd om te proberen om het te maken.
En voila!

Stap 1: Wat is er nodig

Spinning Deathly Hallows Ketting

1. dikke draad
2. Thinner draad
3. Kleine kralen (geen specifieke kleur, ze moeten gewoon klein te zijn)
4. Tang (vergat om te laten zien in pic)
5. Cork of cilinder object met een diameter van ongeveer 1 inch
6. Optionele "wederopstanding" bead- eigenlijk een 1/4 inch zwarte parel
7. Verf voor de oudere wand (om de kralen te dekken)

Advertisement

Related Articles

 • Deathly Hallows Ketting
  Deathly Hallows Ketting

  Dit is een leuke en gemakkelijke Deathly Hallows Fandom ketting - zorgen voor een vriend, als een gift, of voor zich! Alles wat je nodig hebt zijn draad, ketting en sieraden tang. Als u wilt om dit te kopen van mij, hier is de link naar mijn ketting:

 • Deathly Hallows Sign (kamer Decor)
  Deathly Hallows Sign (kamer Decor)

  Harry potter Deathly Hallows sign Stap 1: dingen die je zult NODIG Lijmpistool -Over 5 stokken van de lijm Paint spray of normale verf Kwast -Normale schaar

 • The Deathly Hallows: Take II
  The Deathly Hallows: Take II

  Dus dit was iets wat ik deed omdat ik onlangs kreeg in de schilderkunst weer. Ik dacht dat de Relieken van de Dood zou zijn een mooi Harry Potter thema ding op te stellen vanwege de betekenis achter de rug, maar ik overthought, als je dat doet, en be

 • Deathly Hallows Wire Earrings
  Deathly Hallows Wire Earrings

  Dit zijn leuke eenvoudige bungelende oorbellen gemaakt alleen met zilverdraad, geïnspireerd door het boek Harry Potter en de Relieken van de Dood (die naar mijn mening is het beste boek ooit in de geschiedenis van de literatuur geschreven). Ik heb ee

 • Deathly Hallows Markering van het Huisdier
  Deathly Hallows Markering van het Huisdier

  Vorige week zag ik de laatste Harry Potter-film met mijn dochter ... Afgelopen voorjaar ze had al gemerkt onze broodrooster met het teken van de Relieken van de Dood, dus waarom niet al te markeren onze hond? Als een dierenvriend, ik zou eigenlijk ni

 • Deathly Hallows Lamp / Lampe des Reliques de la mort
  Deathly Hallows Lamp / Lampe des Reliques de la mort

  Salut! Je venais de penser à faire cette lampe ayant déjà une similaire triforce et à ce moment dat apparait le wizarding wedstrijd. Pas d'hésitation donc, je devais la faire! Ceci est Mon premier Instructables j'espère qu'il vous plaira. Lors de la

 • Deathly Hallows hanger met koperen inlay
  Deathly Hallows hanger met koperen inlay

  Koper en donker eiken contrast goed op een natuurlijke, mystiek, en enigszins sombere toon te creëren; vergelijkbaar met de toon van het verhaal van de drie broers. Ik maakte deze hanger met behulp van alle restanten van onderdelen, wat schroot eiken

 • Harry Potter Relieken van de Dood Ketting
  Harry Potter Relieken van de Dood Ketting

  Sorry, niet kijken naar dit, het is niets! Gewoon een undeletable Instructable ... Wil je mijn echte Deathly Hallows Ketting Instructable zien, ga hier: http: //www.instructables.com/id/Deathly-Hallows-Ne ... Stap 1: Stap 2: Stap 3: Stap 4: Stap 5: S

 • Harry Potter Muur
  Harry Potter Muur

  Ik zal iedereen sparen de redenen waarom dit project heeft plaatsgevonden, maar de bottom line is gewoon dat het een home-project mijn vrouw kreeg in zowel in onze slaapkamer. We versierde een van de muren in onze slaapkamer in een Harry Potter thema

 • Relieken van de Dood oorbellen
  Relieken van de Dood oorbellen

  "Er waren eens drie broers die waren op reis langs een eenzame, bochtige weg in de schemering. Na verloop van tijd, de broers bereikte een rivier te diep te waden door en te gevaarlijk om te zwemmen in .. Echter, deze broeders werden geleerd in de ma

 • DIY Zegevlier met LED
  DIY Zegevlier met LED

  HARRY POTTER onze "Magical" Hero. Tijdens mijn jeugd heb ik altijd gebruikt om af te vragen over de magische wereld. En dat is de reden waarom ik heb altijd graag Harry Potter-films zo veel. Dus hier zal ik je leren om iets met betrekking tot he

 • Mr & Mrs Jack Skellington
  Mr & Mrs Jack Skellington

  Hoe zijn we komen met deze Mr. & Mrs. Skellington kostuum idee? Een paar jaar geleden was ik winkelen voor pompoenen bij een plaatselijke winkel. Carving pompoen is altijd al een van mijn favoriete activiteiten voor Halloween! Zoals gebruikelijk was

 • DIY Mod Podge Phone Case
  DIY Mod Podge Phone Case

  Hoe maak je een mobiele telefoon geval met papier en mod podge opknappen! (Glitter optioneel) Ik ben een grote Harry Potter fan, en omdat mijn telefoon (een HTC One) heeft zeer beperkte mogelijkheden voor de lol gevallen, maakte ik er zelf een! De bo

 • Simple Sheetmetal Wall Art met een Olive Oil Finish
  Simple Sheetmetal Wall Art met een Olive Oil Finish

  Hier is een eenvoudige instructable over hoe je een beetje van draaien gemengde sheetmetal in een koele kunstwerk. Voor demonstratie kies ik een Sign of the Deathly Hallows wandkleed te maken, maar u kunt dezelfde stappen om een ​​ontwerp dat u wilt

 • Hoe je meedoet de Instructables Harry Potter Challenge!
  Hoe je meedoet de Instructables Harry Potter Challenge!

  De resultaten zijn hier. Het is tijd voor de volgende 1-week snelheid wedstrijd: de Harry Potter Challenge! Nu met een extra willekeurig gekozen winnaar! Heb je aankleden voor middernacht vertoning van Orde van de Feniks ? Plan om het boek vrijlating

 • Harry Potter Wand
  Harry Potter Wand

  In dit instructable zal ik u door mijn reis, terwijl het maken van de Harry Potter toverstaf van The Deathly Hallows. Ik zal mijn best doen om stap-voor-stap instructies te geven aan u als lezer. Ik heb dit instructable in de tovenarij wedstrijd inge

 • Ketting houder met een Spin
  Ketting houder met een Spin

  Dit is een leuke manier om op te hangen ketting's, en zich te ontdoen van oude platen. Mijn vriend houdt echt van 80's muziek, zijn we altijd richting het centrum te halen uit registers. Ze heeft ook veel ketting dat niet een plek om te rusten hebben

 • Harry Potter Death Eater Kostuum, met "Magic" Wand
  Harry Potter Death Eater Kostuum, met "Magic" Wand

  Hier is een project dat is al in de werken voor een tijdje, maar is nu eindelijk compleet. Het is een volledige Death Eater kostuum op basis van de ontwerpen uit de latere films van Harry Potter Als je van de laatste kostuum, moet u ervoor zorgen om

 • Magic ketting en ring
  Magic ketting en ring

  Een tovenaar houdt een ketting met 2 vingers. Hij neemt een ring uit zijn zak, en draden van de keten door de ring. Hij laat het vallen. Het publiek wacht op het gekletter als de ring op de grond valt, maar het gebeurt niet! De ring heeft zich magisc