Home > Solar Hot Tub Heater

Solar Hot Tub Heater

Tags:zonne-
Advertisement

Solar Hot Tub Heater

Hoe ik bouwde een zonneboiler voor onze Hot Tub

Stap 1: Locatie

Solar Hot Tub Heater

Ten eerste moet u bepalen of u een geschikte locatie om de zonnecollector te plaatsen. Als je dat niet doet dan is dit niet een goede optie voor je. Ik keek naar een plek in die tuin de hele dag om ervoor te zorgen dat ik heb tenminste 6 uur zon. Ook deze applicatie kan helpen af ​​te stemmen en de hoek van de collector.

Stap 2: Bouw

Solar Hot Tub Heater

Ik bouwde een houten kist van 2x4s en bekleed de hele doos met rubber. Dit zal de donkere kleur nodig om meer warmte te absorberen creëren. Onder de doos is 2 inch dik schuim isolatie. Binnen is 50 voet op 1/2 inch irrigatie pijp. Ik heb spijkers op belangrijke plekken om te helpen bij het verpakken van de lussen.

Stap 3: Het behandelen van de Collector

Solar Hot Tub Heater

Ik vond een dik plexiglas stuk en gebruikte het om te bepalen hoe groot ik de doos kon maken. Na de doos klaar was ik zorgvuldig geboord piloot gaten en geschroefd het paneel in de doos. De rubberen Ik bekleed de doos met acts aa pakking dus ik heb geen gebruik van siliconen. Ook de leidingen naar en van de pomp is geïsoleerd en bedekt met aluminium dan verpakt in dezelfde rubber. Slechts een klein deel van de lijn wordt begraven onder een wandeling manier.

Stap 4: Pompen en timing

Solar Hot Tub Heater

Totdat ik een thermostaat kan verwerven gebruikte ik deze timer te laten opbouw van warmte tussen de pompen cycli.

Advertisement

Related Articles

 • Solar Thermosiphoning Hot Tub Heater
  Solar Thermosiphoning Hot Tub Heater

  UPDATE: De laatste configuratie werken !! Gisteren toen ik klaar te vullen met water, om 1:30, was het 68 graden. Het was 72 om 2:30, 78 om 4:30, vandaag op de middag 81, 14:00 88, nu in 15:00 91 graden! Plus, ik kan zien het water te duwen uit de he

 • Solar Powered USB Power Supply en oplader
  Solar Powered USB Power Supply en oplader

  Ik heb altijd al om te gaan groen en het gebruik van zonne-energie om mijn macht hongerige apparaten op te laden. Ik heb onlangs gevonden en kocht een nieuwe United Solar US-21 12 Volt 21 Watt zonnepaneel op een garage sale voor $ 20. Wat een deal! D

 • Solar Sneeuw smelter Concept
  Solar Sneeuw smelter Concept

  Hallo Wereld!! Mijn eerste bijdrage na tonnen op de loer ... Dit is een idee dat ik had met toen woonde ik in de sneeuw land komen. Ach, ik belandde bewegen terug naar de tropen voordat je het uit te proberen. Dus, ben ik gooien het idee die er zijn

 • 2 liter 7.57L Solar Cooker Pastuerizer voor $ 10
  2 liter 7.57L Solar Cooker Pastuerizer voor $ 10

  Kopenhagen Grande - 2 Gallon 7.57L Solar Cooker met 12 (30,48) cm pannen "(30,48) vierkante basis Het kan maximaal 12 jaar.". Ik nam een ​​ontwerp dat ik had enkele jaren geleden uitgevonden en opnieuw ontworpen als een grote kamp fornuis. De kl

 • Playstation 3 Stereo buizenversterker
  Playstation 3 Stereo buizenversterker

  Deze versie werd geïnspireerd van Rock Smith 2014 Stap 1: Universal Preamp 6V6 Stereo Power Amp Combo Playstation Vacuum Tube Amp Wat inspireerde deze build was Rocksmith 2014 voor de PlayStation 3 als het beveelt het gebruik van stereo-audio-systeem

 • Zocus - Wireless Zoom & Focus voor uw DSLR-camera
  Zocus - Wireless Zoom & Focus voor uw DSLR-camera

  Zocus kunt u draadloos de controle van de Zo OM en de Fo cus van uw DSLR-camera, via de Bluetooth ZocusApp , op iPad of iPhone (Android binnenkort). Het werd oorspronkelijk ontwikkeld voor James Dunn, die passie voor fotografie, maar die ook een voor

 • GLIMMER MAGIC LIGHT WAND
  GLIMMER MAGIC LIGHT WAND

  GLIMMER is een Wand oorspronkelijk ontwikkeld als een dirigenten baton zichtbaar voor muzikanten in een verduisterde kerststal stage performance te zijn. Je moet weten .. hoe om te solderen elektrische draden .. om dit licht wand te maken. Dit Instru

 • Mobile Solar Space Heater
  Mobile Solar Space Heater

  Deze zonneboiler werkt met behulp van de zonne-energie om warmte in de torens van uitgeholde blikjes te genereren. Het principe van hete lucht opstand maakt de warmtestroom uit de kachel door de pijpen en uiteindelijk in de gewenste verwarmingszone.

 • Nieuw: Lovely Goedkope Genius Portable Solar Zwembad Heater 2.017 k Watt of 2017 Watt, Do It Yourself Verwarming Module (101 euro voor de 1,04 k Watt versie)
  Nieuw: Lovely Goedkope Genius Portable Solar Zwembad Heater 2.017 k Watt of 2017 Watt, Do It Yourself Verwarming Module (101 euro voor de 1,04 k Watt versie)

  Ubbink Solarmax 600: Zonnepaneel en de pomp - www.ubbinkgarden.com catalogus p 83. Pomp 610 l / h max, hoofd 1,7 m max. Zonnepaneel 10 Watt. 2 blauwe buizen 32 mm x 200 cm PVC 4 X elleboog wit 32 mm 87 ° 2 X gezamenlijke sleeve voor PVC pijp 32 mm, 2

 • Afgeschermde Solar Air Heater
  Afgeschermde Solar Air Heater

  Ik ben geïnteresseerd in zonne-projecten voor een tijdje en een aantal jaren geleden liep ik op een "Aluminum Can Solar Air Heater". Ik vond het een geweldige gebouwd met enkele restanten van materialen en zwoer dat ik op een dag zou bouw mijn e

 • Solar Pool Heater
  Solar Pool Heater

  We kregen een klein bovengronds zwembad voor de kid's en zo natuurlijk papa besloten om een ​​manier om het te verwarmen te vinden. Solar is de eerste stap en een houtgestookte kachel, de tweede stap. Hier volgt hoe ik de bouw van de Solar Pool Heate

 • Solar Spa Heater
  Solar Spa Heater

  Nou, het is die tijd van het jaar hier weer in Zuid-Californië de tijd te vullen de spa en breken de barbecues. Dit is een jaarlijks ritueel evenals een vernietigende herinnering dat elektriciteit is niet gratis geworden. Elke hoe mijn vrouw heeft al

 • Hybride Solar Power-Heater DIY
  Hybride Solar Power-Heater DIY

  Het benutten van de twee potentiële energie van de zon. Het licht en de warmte-energie. Stap 1: Bereid de materialen. * Photovoltaic panel. (5volt, 1 watt voor dit voorbeeld project) * 2 voet lengte koperen buis (3/8 "diameter voor dit project. Maat

 • Solar Heater voor My Shop
  Solar Heater voor My Shop

  Na het veranderen van tv-aanbieders, vond ik mezelf met deze extra brede schotelantenne. Ik dacht: "Jongen, dat een grote reflector zou zorgen voor een zonne-oven." Dus ik gespoten wat lijm op en pakte een Mylar "Space Deken" out van m

 • DIY Solar Pool Heater
  DIY Solar Pool Heater

  Vorig jaar mijn vrouw en ik kocht een bovengronds zwembad voor oefening en recreatie. We ontdekten dat mijn huis schaduwen het zwembad in de middag, en dat drijft de temperatuur van het water naar beneden enkele graden in de lente en herfst. Aangezie

 • Tijdelijke Solar Zwembad Heater
  Tijdelijke Solar Zwembad Heater

  Zou het niet mooi zijn als het zwembad waren gewoon een beetje warmer? Moe of het horen van de kinderen klagen over hoe koud het zwembad is? Wilt u niet veel tijd of geld te besteden aan een aantal doe-het-zonne-energie zwembad verwarming? Nou, hier

 • Rubens Tube partij patio heater
  Rubens Tube partij patio heater

  Achtergrond op een Rubens buis Ik zal niet ingaan op de grote wetenschap van het, maar in feite Een Rubens buis vertraagt ​​u een golf vorm met behulp van vlammen te zien. Dit gebeurt door een luidspreker aandrijven van een membraan om de lucht dring

 • Beer Can Solar Space Heater
  Beer Can Solar Space Heater

  Ik zag een kleinere versie van dit instructable een tijdje terug: hier. Op het moment dat ik vrijwilligerswerk bij een lokale dierlijke opvangcentrum. We hadden net een nieuwe 20 "x 40" houten schuur als een indoor recreatiegebied voor de dieren

 • DIY 1 uur Solar Pool Heater
  DIY 1 uur Solar Pool Heater

  Ik wilde een experiment te proberen met enkele zwarte 3/4 "PVC-buis die ik had. Ik heb 1 uur en een totaal van $ 5, zoals ik al het PVC, de tie-wraps en het multiplex gehad. Dus hier is een snelle en eenvoudige manier om verhogen uw zwembad een paar

 • Solar Home Heater DIY

  Dit is een duidelijke en beknopte gemakkelijk te doen-het-zelf-project van Jack Saville. Hoe maak je een eenvoudige, goedkope zonneboiler bouwen met behulp van gratis energie van de zon. Niet meer stookkosten. Aan of uit de aanvraag grid voor energie