Home > SMS Scare Speaker

SMS Scare Speaker

Tags:microcontr
Advertisement

SMS Scare Speaker

Met Halloween komen, dacht ik dat ik zou een leuke gadget voor een aanstaande Halloween partij op te richten. Ik wilde een spreker die zou spugen wat enge geluiden toen ik wilde maken. Aanvankelijk dacht ik dat ik zou gewoon proberen een PIR bewegingssensor, maar ik realiseerde me toen dat het zou gaan uit te vaak en zou de verrassing factor verliezen. Zodra de LinkIT ONE kwam rond, maar ik ontdekte een nieuwe, eenvoudige, enge manier om mijn schrik triggeren op wacht! Met een SMS-bericht!

Stap 1: Supplies

SMS Scare Speaker

Niet veel is hier vereist. Supplies nodig is, is relatief laag. Voor mijn implementatie, gebruikte ik een spreker verborgen onder een tafel bij mijn bank.

 • LinkIT ONE MediaTek Board
 • Hoofdtelefoon (om te testen) of luidsprekers voor volledige implementatie
 • Een SIM-kaart (Prepaid voor implementatie, van een vriend
Advertisement

Related Articles

 • DIY - SMS Fart Prank Chair! [Met Linkit ONE]
  DIY - SMS Fart Prank Chair! [Met Linkit ONE]

  Dit Fart leerstoel wordt gebruikt voor Pranks met vrienden familie en gasten ook: D Met deze Fart stoel moet je een SMS te sturen naar Linkit ONE om te spelen een scheet klinkt grondige een draagbare speaker aan de onderkant van de stoel. De Linkit O

 • SMS deurbel + antwoordapparaat
  SMS deurbel + antwoordapparaat

  Ontvang een SMS bericht wanneer iemand je aanbelt. Reageren door het afspelen van een opname om hen te laten weten dat u op uw manier. Lift muziek iedereen ?! Of u nu in de achtertuin tuinieren, over het huis van de buren, of het luisteren naar muzie

 • Motion Activated Jack-o-Lantern SMS Notifier
  Motion Activated Jack-o-Lantern SMS Notifier

  Hier is een geweldige manier om zich te kennen via een tekstbericht (SMS), als je Trick-or-Treaters aan je deur, en je bent bezig het hosten van een Halloween feestje thuis. Plaats een gesneden pompoen net onder je brievenbus of je deur stappen met e

 • Combo amp Speaker kabinet Voor minder dan $ 40
  Combo amp Speaker kabinet Voor minder dan $ 40

  Aangezien ik een muzikant op een budget, waarvan bekend is dat mijn vrienden als "Koning van de goedkope Guitar ', wanneer ik met spoed een luidsprekerkast voor sommige van mijn versterkers, heb ik niet kopen, bouwde ik een, goed soort. Dit project n

 • MP3 / iPod / mobiele telefoon Speaker
  MP3 / iPod / mobiele telefoon Speaker

  Dit is mijn eerste Instructable, dus wees aardig! Juist, hier gaat ... Ik probeerde een nacht slapen, maar dat lukte niet. Ik wilde naar muziek te luisteren, maar FND koptelefoon ongemakkelijk 's nachts, dus ik besloot dat ik nodig had een kleine lui

 • True wierless PARTY speaker!
  True wierless PARTY speaker!

  Dit is de ultieme party luidspreker !! Breng uw favoriete alcohol en zet je telefoon op. Geen bluetooth of wifi requiered !! Het versterkt het geluid van uw telefoon door het magnetische veld van je telefoon speaker! Het krijgt echt luid en de mensen

 • Twee manier MQTT-SMS Bridge (Linkit One)
  Twee manier MQTT-SMS Bridge (Linkit One)

  Dit project is voor de Linkit One. Dit prototype bord is geprogrammeerd als een Arduino maar heeft veel meer mogelijkheden. Dit project toont de GSM (SMS) en ingebouwde WiFi-eenheden. De kenmerken van dit project: Verbinding maken met WiFi sms Maakt

 • Mobile Bluetooth Speaker
  Mobile Bluetooth Speaker

  Zelf bouwen Bluetooth speaker met grote bas door middel van passieve radiatoren. Ook zeer luid zonder vervorming. Levensduur van de batterij van 12u + op gemiddeld volume. 3 verborgen knoppen aan de bovenzijde van de luidspreker. Gemaakt uit 11 lagen

 • Goedkoop en makkelijk Speaker Isolation Box
  Goedkoop en makkelijk Speaker Isolation Box

  Als je een gitaar of bas speler, zal u behoefte aan een demo van een nieuw lied te maken, overdubben een solo op een opname, of gewoon bijhouden van nieuwe ideeën. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen; eerste, kon je gewoon gebruik

 • Automatische voedsel en water dispenser voor huisdieren gecontroleerd door SMS
  Automatische voedsel en water dispenser voor huisdieren gecontroleerd door SMS

  Sorry voor mijn Engels. Heb ik besloten om dit project om twee redenen te maken: Neem deel aan het dier innovatie Deelnemer voor mijn kat. Als je echt wilt dit project kunt u stemmen. Het is een voedsel en water dispenser die wordt geactiveerd door S

 • The Little Gum-Box Speaker die kunnen
  The Little Gum-Box Speaker die kunnen

  Wilt u uw muziek zonder koptelefoon te luisteren, maar niet veel ruimte niet hebben? Heb je een aantal reserveonderdelen en vuilnis rond zitten? Heeft u een klein project om vrienden te laten zien willen? Dan is dit voor u! Dit kleine Gum Container-b

 • Maak je eigen Speaker Stands
  Maak je eigen Speaker Stands

  Ik kreeg een zoete deal op een aantal sprekers en een versterker voor de beneden loopband / fiets kamer. Maar ik kon niet blazen dat de deal door het uitgeven van $ 50 op sommige speaker stands. Stap 1: Parts Je zal nodig hebben: -16x 1-1 / 4 "schroe

 • DIY Speaker - Maak je eigen zoutvaatje!
  DIY Speaker - Maak je eigen zoutvaatje!

  Je hebt adventured de Instructables website, wat betekent dat je moet wilt uw eigen zoutvaatje te creëren! Goede keuze! Ik hoop dat je veel plezier creëren en experimenteren deze instructies te volgen ... Wat je nodig zult hebben: Start Arduino Kit D

 • DIY Bluetooth Speaker Onder 5 $
  DIY Bluetooth Speaker Onder 5 $

  Vandaag zal ik je laten zien hoe ik dit geweldige bluetooth speaker voor de totale kosten uit hoofde van $ 5. Het is gemakkelijk project dat je kunt maken met minimale kennis van elektronica en houtbewerking. Net voor u om te weten: dit is niet van z

 • 1955 Sears Silvertone Radio Omgerekend naar Speaker Cabinet
  1955 Sears Silvertone Radio Omgerekend naar Speaker Cabinet

  Ik weet dat het is al eerder gedaan en beter gedaan (http://www.instructables.com/id/Vintage-radio-into-a-speaker-for-an-MP3-player/#intro), maar ik wilde delen mijn versie van het concept. Ik vond dit 1955 Sears Silvertone radio op een werf verkoop

 • Home Security System met behulp van SMS naar Control Huis en Inrichting
  Home Security System met behulp van SMS naar Control Huis en Inrichting

  Deze video gaat over Home Automation systeem dat een beveiligingsfunctie heeft. Deze beveiligingsfunctie is uing je mobiele telefoon om sms te sturen naar het systeem om ofwel zetten in of uit uw huis apparaat of get update van de temperatuur in de k

 • speaker Art
  speaker Art

  Dit is een zeer eenvoudige en leuke manier om een ​​regelmatige canvas schilderij een beetje meer interactief te maken. Ik heb onlangs verhuisd naar een kleine stad in Schotland met mijn vrouw voor educatieve redenen, en was een beetje vervelen in de

 • Studer Speaker DIY
  Studer Speaker DIY

  Dus ik ben een opnametechnicus en ik wil mijn mixen strakker te maken, en op het moment dat ik niet de ruimte om een ​​set van Auratones te maken, dus ik ga naar een Studer A810 Monitor Speaker te bouwen in een behuizing voor Verwijzen toen ik meng s

 • Portable Speaker box - Skyflakes editie
  Portable Speaker box - Skyflakes editie

  Maak een passieve maar krachtige draagbare speaker! Je hebt nodig: een oude gitaar / basversterker een 3.5mm- 3.5mm man op man kabel een mp3-speler (Zen aanbevolen- het is luid!) een Skyflakes doos, of een soort van behuizing die uw luidspreker zal h