Home > Smakelijk Ontbijt Cups

Smakelijk Ontbijt Cups

Tags:ontbijt
Advertisement

Smakelijk Ontbijt Cups

Ik hou van koken. Ik bedoel, ik hou echt van om te koken. Ik hou van nieuwe recepten te proberen van het internet, maar soms is alles wat je kunt vinden is een beeld zonder recept. Dit is het geval met deze slechte jongens. Ik zag meerdere foto's op het 'net, maar ik kon niet het opsporen van elke vorm van recept, how-to, stap-voor-stap, of iets anders dat op zou een goed uitgangspunt. Maar dat was drie jaar geleden. In die drie jaar heb ik tijd om te experimenteren gehad. En in die drie jaar heb ik daar vond een aantal andere versies van dit recept. Dus, hier is mijn versie van het smakelijk ontbijt Cup. Het neemt meer tijd, maar het is ook de beste versie.

Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Ik ga over de basisversie, maar ik zal ook wijzen op een aantal leuke aanpassingen langs de weg. Maak welke versie je denkt klinkt het beste. Ook is er een vrij goede hoeveelheid prep werk betrokken zijn bij deze. Dus, tenzij je van plan bent opstaan ​​om drie uur in de ochtend, maken deze op voorhand als je wilt dat ze voor het ontbijt!

Tot slot, ik moet vooruit excuses van de tijd voor de slechte kwaliteit van de foto's. Ik denk dat ze werden genomen met behulp van mijn oude Galaxy S2. Een aantal van de foto's zijn goed, maar sommige van hen zijn korrelig.

Oke, laten we dit doen ...

Stap 1: Wat heb je nodig

Gereedschap:

Twee grote schalen (minstens twee liter capaciteit)

Vloeistof meten van Kop

Garde (of een vork, als u niet beschikt over een garde)

Rasp

Scherpe Raad / Sheet

Utility Knife

Muffin Tin (normaal formaat)

Baking Cups

Roosterend Pan (met rack)

ingrediënten:

6 eieren

3/4 kopje melk

16 plakjes spek (moet een pond zijn)

8 ounces van geraspte kaas

Zout en peper

Verscheurde Hash Brown Aardappelen (optioneel)

Licht geroosterd brood (optioneel)

Advertisement

Related Articles

 • ontbijt Cups

  Wie houdt er niet genieten van een snelle, eenvoudige en lekker ontbijt? Niet alleen kan iedereen maken, zijn goedkoop en je kunt genoeg te maken voor een week! Hier is een stap-voor-stap video over hoe Breakfast Cups te maken. Voor meer video's, voe

 • ontbijt Rookwolken
  ontbijt Rookwolken

  Ik had een aantal extra bladerdeeg overgebleven van een weekend van maken palmier en andere kerst lekkernijen, en wilde iets nieuws en plezier vast te stellen voor het ontbijt. Dit is het resultaat. Deze smakelijk ontbijt pufjes zijn gemakkelijk aan

 • ontbijt Sliders
  ontbijt Sliders

  Ik hoop dat je geniet van deze eenvoudig te bereiden en smakelijk ontbijt sliders. De gebruikte techniek kan worden aangepast voor schuiven van bijna elk type. ingrediënten: 1 pak voorgebakken broodjes eten 1/4 stok boter, gesmolten 1 lbs ontbijt wor

 • Vegan Ontbijt Scramble
  Vegan Ontbijt Scramble

  Ooit hunkeren naar een warm, stevig ontbijt dat is ook gezond, snel te maken en planten sterk? Wil je indruk op je vrienden (of je moeder) die u een gezond, smakelijk ontbijt kan koken omdat ze gemakkelijker helemaal zelf bedacht? ( 'Kijk naar mij! I

 • Door Bread Alone
  Door Bread Alone

  Er zijn een heleboel survivalist en prepper types rond vandaag en de TV staat er vol mee. Hoewel, ik heb nog nooit een fanatiek geweest, nam ik mijn Boy Scout motto aan het hart en hebben altijd geprobeerd om 'Be Prepared.' Een ding dat ik heb geleer

 • Morning Crunchwrap
  Morning Crunchwrap

  Dit is een snelle en eenvoudige manier om een ​​smakelijk ontbijt voor het hele gezin te maken. Dit ontbijt is geïnspireerd door "Baco Tell's" AM "SnackCrunch" met uit de drive en zonder alle extra troep die ze zetten daar. Stap 1: Ing

 • Oil-free volkoren haver pruim muffins
  Oil-free volkoren haver pruim muffins

  Vandaag heb ik bedacht deze mooie volkoren haver en haver meel zemelen muffins. Ik moet nog wat overgebleven rode pruimen uit de tuin van een vriend. Ik nodig had om ze te gebruiken op! Laten we eerlijk zijn, hoeveel kun je meteen eten? Deze mooie me

 • Gemakkelijk heerlijke gebakken eieren en tomaten
  Gemakkelijk heerlijke gebakken eieren en tomaten

  Dit is mijn eerste instructable koken, dus ik wil het beginnen met een eenvoudig ontbijt recept. Dit is mijn versie van "Gebakken eieren en tomaten." Dit is een smakelijk ontbijt (maar ik zou niet aanraden elke dag het eten!). Stap 1: Ingrediënt

 • Banana Chocolate Bread
  Banana Chocolate Bread

  In dit nooit eindigende Ohio winter de geur van banaan brood bakken in het huis opgewarmd me recht. Het eten van het in een gezellige pyjama was nog meer geruststellend. Hoewel ik laat de bananen te krijgen zeer rijpe, ik wil ze roosteren meer van hu

 • Gebakken Apple Dumplings: Quick & Easy!
  Gebakken Apple Dumplings: Quick & Easy!

  Gebakken Apple Dumplings Stuff hele appels met een bruine suiker mengsel, en wikkel met gekoelde taart korsten, om heerlijke uitziende gebakken appel knoedels die relatief weinig suiker, maar hoog op smaak -en snel en eenvoudig te bereiden. Dit recep

 • Franse uiensoep
  Franse uiensoep

  Dit is een origineel recept voor Franse Uiensoep dat mijn hele familie is net houdt. De top is melty en cheesy, en de soep is erg lekker. Met behulp van sojasaus en selderij laat om de smaak een soep is iets wat ik geleerd van mijn oma. Dit recept ma

 • Tortilla Egg Muffin Cups Recept - Ontbijt Brunch Idea

  Deze tortilla cups zijn zo lekker en makkelijk te maken voor elke gelegenheid: ontbijt, brunch, voorgerechten, enz.

 • Ontbijt: Koken met Paper Coffee Cups
  Ontbijt: Koken met Paper Coffee Cups

  Nu is het voor de hand liggende ding om papier Coffee cups te gebruiken voor in de ochtend zou koffie zijn, maar ik was nooit verworven de smaak, moesten we meer inventief te zijn. Nogmaals, we gebruiken Extra Large Tim Hortons koffie cups, een franc

 • Gezond ontbijt Havermout Cups
  Gezond ontbijt Havermout Cups

  Begin de dag met deze makkelijk te ontbijten havermout kopjes te maken! Als je houdt van mueslirepen, zult u ook genieten van deze kleine kopjes. Lees verder ... Geniet van onze gemakkelijke recepten! Bezoek onze nieuwe website: www.happyfoodstube.co

 • Overwogen Wijn Dessert Cups
  Overwogen Wijn Dessert Cups

  Ik heb het zien van "wijn gummies" pop-up op Pinterest de laatste tijd en wilde een nieuwe draai te proberen op. Dit is een super eenvoudig recept dat je zou kunnen gebruiken als een dessert, of als een leuke aanvulling op een stijlvolle kaaspla

 • Hot & Spicy ALL-IN-ONE ONTBIJT
  Hot & Spicy ALL-IN-ONE ONTBIJT

  Geraspte aardappelen, knapperige spek, jalapeno & habanero jack kaas en verse eieren bestrooid met gemalen peper Chipotle - allemaal gebakken samen in een muffin tin. Slechts 6 ingrediënten (plus S & P naar smaak). Stap 1: Ingrediënten (voor 2 per

 • Hoe maak je Vegan Tofu Scrambled Eggs | Gemakkelijk Ontbijt Recept
  Hoe maak je Vegan Tofu Scrambled Eggs | Gemakkelijk Ontbijt Recept

  Check out de afdrukbare recept hier: http://vegetarianbaker.com/vegan-scrambled-eggs Ontbijt of brunch is debatably mijn favoriete maaltijd van de dag. Het wordt gewoon mijn dag gaan in een positieve richting. Maar sinds ik ging veganistisch, ik heb

 • Awesome Raspberry Ontbijt Smoothie
  Awesome Raspberry Ontbijt Smoothie

  Dit is een geweldige energieke ontbijt voor eventuele gezondheidsrisico moer (en gemiddelde persoon ...). Alles wat je nodig hebt is het even welk type van de staafmixer en een paar ingrediënten die hier genoemd: 2 middelgrote bananen. 1 kop Framboze

 • Maple Syrup Butter Cups
  Maple Syrup Butter Cups

  DIY Butter Cups gevuld met echte Canadese Maple Syrup! Wat is er mooier met wafels te gaan op een koude winter 's ochtends? Stap 1: Maple Syrup Butter Cups Soms speel ik graag met mijn eten. Vooral op een leuke ontbijt met het gezin. Ik was het eten