Home > Skelet van Halloween Haard

Skelet van Halloween Haard

Tags:halloween
Advertisement

Skelet van Halloween Haard

Dit lijkt het jaar van het skelet voor mij. Hier is een super snelle en eenvoudige decoratie voor een vaak genegeerd deel van het huis. De openhaard! (Ook is het een geweldige manier om ofwel uw skelet stukken, OF je minder "aantrekkelijk" skeletten, zoals bluckys gebruiken, aka blow-schimmel skeletten.)

* Zoals met alle displays met lichtslingers, aarzel dan niet deze prop licht op wanneer u weg bent van huis te verlaten.

De kosten voor dit project kan zo weinig als $ 0 als je toevallig de items bij de hand hebt, zal het ongeveer 10 minuten duren (tenzij uw haard een hoop schoonmaak nodig). Als je alles te kopen, zou ik schat tussen de $ 35 en $ 75.

Stap 1: Supplies

Skelet van Halloween Haard

Fabric (ik gebruikte een aantal "Creepy bedrukte stof" die ik vorig jaar vond VOORDAT Halloween op goedkeuring voor $ 0,96 een pakket bij Walgreens.)
Skeleton onderdelen
Orange lichtslingers
Open haard (of faux open haard)
Cat - Niet aanbevolen (Ik daag je uit om te proberen hem te stoppen.)

* LET OP - De stof moet doorzichtig genoeg om de lichten te tonen te zijn, maar dik genoeg dat het niet overduidelijk wat de lichtbron. Als je gewoon niet kunt vinden stof en / of u niet beschikt over een firelog houder, kunt u "mold" sommige Great Stuff over een plastic zeil (gebruik lege water en grote frisdrankflessen voor het anker onder het zeil die u gebruikt voor de Goed spul). Wanneer de Great Stuff droog is, verf is zwart en afschilferen van het zeil. Het zal natuurlijke openingen, die zal leiden tot uw opgespaarde kolen kijken.

Advertisement

Related Articles

 • Muscle anatomie met Sugru en een skelet van Halloween
  Muscle anatomie met Sugru en een skelet van Halloween

  Ik heb les mezelf anatomie met het oog op een beter begrip van hoe de menselijke figuur te tekenen krijgen. Hier is een oefening die je kunt doen, met behulp van een goedkope halloween skelet van Dollar Tree, en een aantal verpakkingen van sugru. Ove

 • Leer spier anatomie met een skelet van Halloween
  Leer spier anatomie met een skelet van Halloween

  Ik wilde spier anatomie te leren voor het tekenen. Maar ik was niet zeker over de inrichting van de spieren gewoon van hen opstellen in twee dimensies. Ik merk dat de meeste anatomie boeken die u niet laten zien hoe de hele spier ziet er op zichzelf,

 • DIY Skelet van Halloween
  DIY Skelet van Halloween

  HEY, vandaag ben ik ga laten zien hoe je dit skelet te maken Stap 1: WAT TE NODIG. u zult schaar, nietmachine, en de afdruk van skeleton- nodig http://www.arvindguptatoys.com/arvindgupta/toys/pdf/Hingeskeleton.pdf Stap 2: snijden. snijd alle onderdel

 • Talking Arduino Skelet van Halloween
  Talking Arduino Skelet van Halloween

  Welkom op een andere van mijn instructables! Dus Halloween is op ons weer en ik wilde echt de Arduino ik had te gebruiken. Ik ging naar de Halloween winkel en vond een schedel met een scharnierend schedel en dat was de vonk die dit project begon. Ik

 • Frame van de Kroon van Halloween
  Frame van de Kroon van Halloween

  Ik kroop op Pinterest één dag en vond een schattige kleine kerst frame krans en besloten om iets wat lijkt op het met zoetigheden van Halloween :) Ik echt handige hangen op uw deur of wanden te proberen en het is een beetje iets anders! Dus laten we

 • Kaart van Halloween van Instructables
  Kaart van Halloween van Instructables

  Een bos van foto's van de kaart van Halloween Eric en de bende stuurde .. 'er misschien stuurde Robot hen out..who kent, toch zijn mooie cool..It had zelfs een kleine verrassing, twee stickers..wasnt exprecting dat, maar ik heb geen idee wat te doen

 • DIY Sphero Kostuums van Halloween
  DIY Sphero Kostuums van Halloween

  Met Sphero's mixed-reality game-ervaring, de mogelijkheden om te spelen zijn eindeloos. Maar wie wist hoeveel hij hield van die deelnemen aan festiviteiten van Halloween? Aangezien Sphero is een van onze beste robot knoppen, creëerden we een paar kos

 • Teken van Halloween
  Teken van Halloween

  Snel en eenvoudig teken van Halloween. Alles wat je nodig hebt is 1 vel schuim aan boord, meetlint, duct tape, nut of hobbymes en een koord van oranje lampjes. Kosten: ongeveer $ 7,00 Stap 1: Verzamel uw Stuff Meet de helft van je vel breedte wijs. E

 • Crack Me Partij van Halloween nodigt
  Crack Me Partij van Halloween nodigt

  Ik hou van Halloween, en ik hou van Halloween partijen. Ik probeer elk jaar op de proppen komen met een unieke partij uit te nodigen. Dit jaar is het spel van tronen uitnodigen http: //www.instructables.com/id/Game-of-Thrones-Ha ... Twee jaar geleden

 • Stijgende en Spinning Schedel van Halloween
  Stijgende en Spinning Schedel van Halloween

  Mijn derde instructable: Hoe maak je een programmeerbare creëren stijgt en het draaien van de Schedel van Halloween met behulp van fischertechnik elementen! Mijn visie was om een ​​scène te maken met een schedel oprijst uit een kist, draai in de luch

 • Host een Hauntingly Pret van de Partij van Halloween - Jamie O '& Co
  Host een Hauntingly Pret van de Partij van Halloween - Jamie O '& Co

  Celebrity Event Planner en Lifestyle Expert, Jamie O'Donnell, is het delen van een aantal eenvoudige tips over het hosten van een Hauntingly Partij van de Pret van Halloween met een aantal vreselijk Fresh Ideas uw gasten zullen genieten van dit jaar!

 • Maak een Skelet voor Halloween Decoratie
  Maak een Skelet voor Halloween Decoratie

  In dit instructable, zal ik proberen en je laten zien hoe ik voor de decoratie van Halloween maakte deze Skeleton's. Ik die vorig jaar te gaan met mijn Pallet Coffin. Ik maakte de eerste een op de pallet boards, maakte vervolgens 3, met behulp van en

 • De pret van Halloween
  De pret van Halloween

  Ik hou van het maken van materiaal voor Halloween, het is gewoon leuk, ik ben een christen en een heleboel mensen houden niet van Halloween, want het is niet een Goddelijke Holiday. Maar voor mij is het gewoon voor de lol. Als ik verkleed als dit elk

 • De heks van Halloween make-up zelfstudie
  De heks van Halloween make-up zelfstudie

  De heks van Halloween make-up zelfstudie Stap 1: Huid. 1. Ik gebruik groene gezicht verf en toe te passen op mijn gezicht en hals. 2. Ik gebruik zwarte schmink en ik doe schaduwen aan mijn neus en wangen.

 • Hoe maak je een Pop Up Kaart van Halloween Make
  Hoe maak je een Pop Up Kaart van Halloween Make

  Maak je eigen Pop Up Kaart van Halloween! Ik kwam met dit ontwerp toen ik nog op de middelbare school naar mijn favoriete atleten te geven. Het kan gebruikt worden voor bijna elke vakantie of evenement dat u maar kunt bedenken! Stap 1: Video Bekijk d

 • Skelet van de piraat Trick Marionette Puppet
  Skelet van de piraat Trick Marionette Puppet

  Truc poppen die uit elkaar kunnen vliegen of om te zetten in andere wezens zijn altijd een favoriet van het publiek. De break-apart skelet, de Grand Turk, en circusartiesten zijn traditioneel truc marionetten. Ik bouwde deze break-apart skelet met ee

 • Zak van de Partij van Halloween
  Zak van de Partij van Halloween

  Snel, eenvoudig en kleurrijk - kan deze partij buit zakken worden geslagen in een kwestie van minuten. Ik was in staat om 12 te maken van 1 yard stof en 4 yards van de lint. Eén zak kan in 4 minuten - indien de stof op maat gesneden vooraf uw machine

 • Mijn Kostuum van Halloween!
  Mijn Kostuum van Halloween!

  Dag Allemaal! Ik weet dat het bijna Kerstmis, maar ik wil mijn laatste kostuum van Halloween te delen. Het pak is mijn vierde kostuum tot nu toe, de eerste twee kostuums die ik deed in eerste jaar werden gemaakt karton, tijdens tweede jaar maakte ik

 • Gezonde Dag van Halloween | decoratieve Ideeën

  Dag van Halloween heeft net voorbij door, zo ontdekken manieren om een ​​gezonde Day Halloween elk jaar te vieren met je oog-conische groen groenten U wordt verslaafd aan mijn zenders na het bekijken van deze video als ik het brengen van de unieke ma