Home > Skeery Pull-Up Bar

Skeery Pull-Up Bar

Tags:props-en-
Advertisement

Skeery Pull-Up Bar

Laat Fun and Frivolity volgen!

Stap 1: Breng kleverige substantie

Skeery Pull-Up Bar

Pour super-lijm op de pull-up bar.

Stap 2: Slachtoffer

Skeery Pull-Up Bar

Goad een dwaas uw collega op het werk in het proberen een paar pull-ups.

Stap 3: Kom terug in drie dagen

Skeery Pull-Up Bar

Ga naar buiten voor de week-end en kom dan terug. hee hee hee

Stap 4: Skeery Microwave

Skeery Pull-Up Bar

Die wordt skeerier-- de hand van uw collega's super-vastgelijmd aan de magnetron handgreep of de binnenkant van de magnetron?

Stap 5: Skeery Witte Raad

Skeery Pull-Up Bar

De vloek van het kantoor. . .

Stap 6: Skeery Phone

Skeery Pull-Up Bar

Andere walgelijk kantoorbenodigdheden. . .

Advertisement

Related Articles

 • Pull-Up Bar, vanaf Stofzuiger Rod
  Pull-Up Bar, vanaf Stofzuiger Rod

  Na het lezen van dit baar van Frenzy Ik wilde een eenvoudige pull-up bar ergens installeren, en dachten dat de trap naar de kelder een geweldige plek zou zijn, gezien het feit dat het op mijn manier om te sleutelen ... Onder schroot dingen die ik hie

 • Hoe maak je een doe-het-pull up bar maken
  Hoe maak je een doe-het-pull up bar maken

  Noodzaak van een no-brainer DIY pull up bar? Met een paar onderdelen en nog minder tools die u kan worden opknoping in een mum van tijd plat. Deze video laat zien hoe je een doe-pull up bar en een paar dingen die ik doe op de mijne te maken. Het hebb

 • DIY Pull up Bar
  DIY Pull up Bar

  Een pull up bar is een van de meest veelzijdige onderdelen van de training apparatuur beschikbaar. Niet alleen zijn ze eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, maar ze zijn ook goedkoop. Workout apparatuur zoals macht rekken kunnen kosten honderden wan

 • De Swingset Pull-up Bar!
  De Swingset Pull-up Bar!

  Ben je uit vorm en je wilt een goedkope en eenvoudige manier om fit te zijn? Kijk niet verder dan de swingset Pull-up bar! Voor minder dan $ 40 kunt u uw eigen pull-up station goed te maken op de schommel van uw kind! Werk je biceps, triceps, schoude

 • Pocket Pull-up bar
  Pocket Pull-up bar

  Een doe-het-pull-up bar om te oefenen overal te maken voor gratis Stap 1: Scooter stuur

 • Squat rek voor een pull up bar
  Squat rek voor een pull up bar

  Ik heb een CrossFit sportschool in mijn garage. Ik had geen manier van doen terug squats wel, anders dan het schoonmaken van het gewicht en schokken het over mijn hoofd totdat het rustte op mijn schouders. Ik besloot om een ​​kraakpand rack 'hook' di

 • pull up bar

  pull up bar met plank. Let op: Ik heb ook gebruik gemaakt van een koekje meubelmaker, koekjes en houtlijm.

 • Doorway Pull-up Bar
  Doorway Pull-up Bar

  Dit is een goedkope manier om een ​​pull-up bar in een standaard deurpost te installeren. Dit zal gaten zetten in het bos, dus je moet goed met de permanente installatie of een beetje van patchwork te zijn wanneer je wilt om het te verwijderen. Ik ko

 • Plafond gemonteerde pull-up bar
  Plafond gemonteerde pull-up bar

  Deze Instructable laat zien hoe u een relatief eenvoudige pull-up bar die wordt geïnstalleerd in het plafond te maken. Enkele andere ontwerpen vereisen het monteren van een bar om een ​​2x4 die is geschroefd tussen verschillende balken en studs; met

 • Futonbed pull up bar
  Futonbed pull up bar

  Ik heb last van een rotator cuff scheur een tijdje terug eindigt met twee operaties op dezelfde schouder te hebben. Ik vond het doen van eenvoudige dingen, zoals het opstaan ​​uit bed moeilijk, dus ik ontwierp en bouwde een pull-up bar en gemonteerd

 • Outdoor Pull-Up Bar
  Outdoor Pull-Up Bar

  Dit instructable zal u tonen hoe je een gemakkelijke en goedkope pull-up bar kunt u buiten monteren maken. Pull ups zijn een van de beste oefeningen en moeilijkst te doen. Zodra je ze kunt doen, zal je lichaam kracht vrij goed. Stap 1: Materialen Lis

 • Pull-up bar voor de deur
  Pull-up bar voor de deur

  Mijn zes jaar oude zoon wilde een pull-up bar voor zijn deur. Commerciële degenen waren ongeveer $ 20, en dat zou hebben opgegeten zijn spaargeld. Dus maakten we één op de multiplex en een plug. Let op: Mijn zoon weegt 44 pond. Als je het maken van e

 • Geen schroeven of gaten Pull Up Bar / Deur Gym
  Geen schroeven of gaten Pull Up Bar / Deur Gym

  Dit is een tutorial over hoe je een deuropening pull-up bar die geen gaten in elke deurkozijnen of muren om het te monteren vereist maken; waardoor het perfect voor het college slaapzalen of andere tijdelijke woonruimte. Duwt tegen de deur op twee ve

 • Pull-up bar op een boom zonder ledematen
  Pull-up bar op een boom zonder ledematen

  Ik heb onlangs geprobeerd om een ​​manier om dit te doen vinden. Ik ben niet de enige die op zoek dus hopelijk dit helpt iemand anders. Mijn boom gebeurt breed genoeg is dat niet veel extra gedacht had in te gaan te zijn. Ik wilde ook voorkomen dat h

 • Inklapbare Hanging Pull-Up Bar
  Inklapbare Hanging Pull-Up Bar

  Makkelijk te maken, geschikt (deze niet meedraait in de vingers) te gebruiken, verdwijnen na gebruik constructie. Gebruikte materialen: - Adequate stok (ik gebruikte een houten schop handvat 4 centimeter in diameter - genoeg voor mij), - Sterk genoeg

 • Garage Pull Up bar
  Garage Pull Up bar

  Ik heb net een nieuwe multi-ladder en besloot mijn eerste project zou iets voor mij zijn (voordat ik ga en de dingen die moeten de vaststelling van rond het huis op te lossen. Stap 1: Vereiste apparatuur De garage heeft een zeer hoog plafond. Ik koos

 • Arduino Smart Gym Bar
  Arduino Smart Gym Bar

  Elke dag denk ik over mijn conditie, zeggen dat ik om te oefenen en te doen oefening. maar eigenlijk ben ik een erg lui persoon die een motivatie om te beginnen nodig, Dus ik draaide mijn Pull Ups Bar in een zeer motiverend en interessante tool voor

 • DIY Suspension trainingstoestellen
  DIY Suspension trainingstoestellen

  Ik keek op het web voor schorsing training ideeën en zag vele grote DIY ideeën die er zijn. Toch leken ze te weinig wat ik dacht was het juiste materiaal en hardware. Deze "instructable 'leert u hoe u uw eigen schorsing training riemen die duurzaam,

 • Ball Targeting System met Positieve feedback
  Ball Targeting System met Positieve feedback

  Instructies voor het maken van een draagbare variabele invloed bal targeting systeem met licht en geluid feedback Probleemstelling Het creëren doelstelling werd speciaal gemaakt voor een aangepaste leraar lichamelijke opvoeding, de heer David Martine