Home > Simply Sinful Smoked Cheddar

Simply Sinful Smoked Cheddar

Tags:bbq-en-gr
Advertisement

Simply Sinful Smoked Cheddar

Of u onderhoudend, moet iets unieks en gemakkelijk om een ​​partij te brengen of je net zoals kaas, is dit de Instructable voor u! Elke keer als ik dit krijg ik herhaalde verzoeken om meer en je zult ook.

Stap 1: Verzamel de items die je nodig hebt:

Simply Sinful Smoked Cheddar

 1. Een grill of container
  • Gas of houtskool - het maakt niet uit, zolang de kaas van het rook bron kan worden geplaatst en de rook kan ontsnappen uit de grill.
 2. Kaas
  • In dit voorbeeld gebruik ik Vermont Cabot Cheddar .
  • Standard scherpe of extra scherpe kazen hebben de neiging beter te draaien dan de duurdere kazen.
  • Probeer te experimenteren met verse mozzarella en of Gouda
 3. A-Maz-N Pellet Tube Smoker
  • Deze schoonheid is de sleutel tot grootheid. De 12 "tube past op de meeste soorten grills en levert ongeveer 4 uur continu rook wanneer vol.
 4. Wood Cooking Pellets
  • Voor dit voorbeeld gebruik ik de Traeger Gourmet Mix die pakte ik dit voorjaar van een groothandel club magazijn op te slaan. Appel , kers en esdoorn zijn ook uitstekende keuzes die ik heb gebruikt in het verleden voor het roken.
 5. Een propaan fakkel of lichter
  • Elke fakkel of lichter zal doen al ben ik gedeeltelijk aan de Bernzomatic .
 6. Tin folie of Formaticum Cheese Paper
  • Ik heb geen van de speciale kaas papier voor deze demonstratie, dus ik gebruikten gewoon aluminiumfolie hebben. Wax of perkament papier zou waarschijnlijk te werken.
 7. Zip-lock zakken
  • Het even welke grootte zal zolang uw kaas blok past in het te doen.

Stap 2: LET OP - CUIDADO - LET OP

Simply Sinful Smoked Cheddar

Je bent gewaarschuwd.

Stap 3: Vul het Roken buis met Pellets

Simply Sinful Smoked Cheddar

Vul het roken buis met houten pellets aan de in de picture staat.

Stap 4: Bereid de kaas

Simply Sinful Smoked Cheddar

Ik kocht twee - 2lbs pond blokken van Vermont Cabot kaas voor deze Instructable. Vervolgens heb ik in vieren de kaas, zodat de rook de kaas beter kan doordringen. U kunt ook gewoon gebruik maken van een standaard blok kaas uit de supermarkt zonder deze te snijden.

Opmerking: Ik zou wegblijven uit specialiteit gearomatiseerde kazen blijven als ze de neiging om slecht te proeven met de rook smaak. Ik heb ook verse mozzarella en Gouda met positieve resultaten.

Stap 5: Licht 'em Up

Simply Sinful Smoked Cheddar

Belangrijk: Grill temperatuur wordt onder 90 ° C blijft gedurende het hele rookproces om te voorkomen dat de kaas smelten.

(gesmolten kaas == slecht)

 • Begin met het aansteken van de houtpellets met de fakkel zoals aangegeven. (Gelieve te zoeken toezicht van een volwassene voor deze stap)
 • Laat de pellets branden ongeveer 2-4 minuten of zo.
 • Blaas het vuur en de pellets zal nu beginnen te roken.
 • Plaats de buis nabij de achterzijde van het rooster onder de belangrijkste kookroosters. Als u gebruik maakt van een gas grill zou ik het op het ene uiteinde van de grill (links of rechts)

Pro Tips:

 1. Begin deze procedure als de omgevingstemperatuur buiten is dan 60
  ° F

 2. Plaats de grill in de schaduw of beginnen met roken in het donker om de temperatuur in de grill lager te houden
 3. Plaats een kom of schaal van ijs op de onderste rek onder de kaas te helpen houden de temperatuur in de onderstaande grill
  90 ° F bij het roken in de warmere weer.


Stap 6: Smok'n Time

Simply Sinful Smoked Cheddar

Plaats de kaas aan de voorkant van de houtskool grill. Let op de afstand tussen de kaas zodat de rook wervelen rond de kaas. Sluit de grille en zorgen voor de rook goed ventileren.

 • Voor houtskoolgrills ervoor te zorgen dat de onderste vent en de bovenste vent zijn wijd open, zodat de rook vent uit.
 • Voor een gas barbecue plaats de kaas aan de andere kant, waar u de rokende buis geplaatst. Je moet om het faillissement open de grill klep iets op, over een duim of twee, om de rook te ontsnappen als je niet beschikt over een vent op de top hebben.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat de rook goed ventileren. Als de rook niet goed ventileren dan de rook wordt muf en kan je de kaas geven creosoot smaak.

Nu wachten we. Het duurt ongeveer 4 uur branden door de gehele buis.

Pro Tips:

 1. Bij gebruik van een fruitige of lichter hout zoals kersen, appel of esdoorn 4 uur is een goede hoeveelheid tijd. Als u gebruik maakt van Mesquite of hickory dan kunt u deze tijd te verminderen met de helft door de invoering van half zoveel pellets in de buis.

Stap 7: Individueel Wikkel Kaas en Place in Ziplock Bag

Simply Sinful Smoked Cheddar

Wanneer de rokende buis van de pellets is uitgeput en er geen rook meer komt uit de grill de kaas wordt gedaan. De kaas wordt een lichtgele / diep oranje kleur rond het hele blok kaas hebben.

Volgende afscheuren genoeg aluminiumfolie om uw kaas volledig te wikkelen. Als u Formaticum Cheese Paper dan kunt u dit gebruiken. In mijn geval heb ik ongeveer 14 'van aluminiumfolie per blok.

Eenmaal gewikkeld kunt u verpakt blokken individueel of samen te plaatsen in Ziplock zak (s). De kaas zal een sterke rokerige geur hebben dus dit is een must.

Ten slotte zet de kaas in de koelkast en wacht ten minste een week voor consumptie. De rook blijft de kaas waardoor het een diepere, rijkere en smokier smaak te dringen.


Pro Tips:

 • Ik stel voor dat je de kaas te plaatsen in een aparte koelkast als je die hebt. (Aka - bier koelkast)
Advertisement

Related Articles

 • Paper Void Dragon - Divinity: Original Sin
  Paper Void Dragon - Divinity: Original Sin

  Het is eindelijk gebeurd: The Void Dragon heeft naar de echte wereld komen! Maak je eigen kleine Void Dragon af op papier met deze gids! Dit is nog een van mijn meest gedetailleerde papercraft en het kostte me ongeveer 2 maanden de tijd om dit te vol

 • Double-cheddar Appeltaart
  Double-cheddar Appeltaart

  Er gaat niets boven een appeltaart voor een potluck. Het is de taart die vrijwel elke groep eens kunnen worden over. Appeltaart roept altijd warme herinneringen aan een vakantie met familie en vrienden. Mijn oma maakt fantastische appeltaarten en ver

 • Cheddar Beer Soup
  Cheddar Beer Soup

  Super lekkere bier en kaas soep die geen gezondheidsrisico prijzen zal winnen, maar het is perfect voor het spel 's nachts. Stap 1: sauteren de Veggies 1/2 kop boter 3 selderij ribben 1 middelgrote ui 1/4 kop plus 3 TB meel 8 ounces extra scherpe che

 • Glutenvrije Corn Muffins gemaakt met Afgebrokkelde Bacon, Jalapeno Peppers, Extra Sharp Verscheurde Cheddar kaas en karnemelk
  Glutenvrije Corn Muffins gemaakt met Afgebrokkelde Bacon, Jalapeno Peppers, Extra Sharp Verscheurde Cheddar kaas en karnemelk

  100% glutenvrije en maakte helemaal vanaf nul! Ik ben net klaar met het bakken van een partij, en ik at één terwijl het nog warm. Hoewel ik probeer niet om op te scheppen over het voedsel dat ik te bereiden, dat muffin smaakte zo goed ik moest snel z

 • Spicy tomaat Cheddar Soep
  Spicy tomaat Cheddar Soep

  Verlang je naar de platonische ideaal van tomatensoep? Perfect glad, maar nog steeds volle, romige zonder te proeven alsof iemand letterlijk gedumpt crème, en belangrijker nog, met dat je ne sais quoi tomaat smaak zonder dat een van de wateryness? Di

 • Beetlejuice: Beetlejuice bruiloft smoking en make-up
  Beetlejuice: Beetlejuice bruiloft smoking en make-up

  In dit instructable zal ik u door het samenstellen van Beetlejuice's amazing smoking look voor zijn buitenaardse huwelijk. Een groot deel van dit kostuum werd gekocht, maar ik zal gaan over de stappen voor het maken van de vest, strikje en ruches smo

 • Gebroken Rood Aardappelen met Aged White Cheddar en balsamico
  Gebroken Rood Aardappelen met Aged White Cheddar en balsamico

  Deze makkelijk te maken aardappelen zijn een geweldige aanvulling op elke maaltijd. Ik heb hen gediend om mensen 2-82 en iedereen houdt van hen. Je hebt scherpe rode aardappelen, romige gesmolten witte cheddar kaas, en een verbazingwekkend zoete bals

 • Cheddar & Garlic Mini Popovers
  Cheddar & Garlic Mini Popovers

  Vele jaren geleden had ik het plotselinge besef dat ik de smaak van een warme, boterachtige popover gemist. Wist ik veel dat poging de recepten die ik online vond was de zekerste weg naar een obsessie die mij zou verdoemen als ik niet kon slagen. Voo

 • Kaneel-gewervelde Apple Cheddar Bread
  Kaneel-gewervelde Apple Cheddar Bread

  Dit brood zowel de looks en smaakt delisious! Het maakt een groot snack en geweldige toast. Ik maakte twee broden van het en mijn familie en ik hebben een en een halve broden op de eerste dag. ingrediënten: 1 kopje melk 3/4 kop water 1/3 kop boter 6-

 • Hoe maak je Savory Garlic Butter Cheddar Biscuits
  Hoe maak je Savory Garlic Butter Cheddar Biscuits

  Mijn vrouw leerde dit recept van haar tante een paar jaar geleden (Met dank Aunt Jan!) En dit zijn de beste koekjes ik ooit heb gehad. Je kunt niet stoppen bij één, en als je zijn gevuld, wil je meer. Ze hebben een perfecte smaak. Stap 1: Wat u moet

 • Cheddar Chicken Pot Pie
  Cheddar Chicken Pot Pie

  Cheddar Chicken Pot Pie * Pre Verwarm de oven voor op 350 * Serveert 5-6 * Prep Tijd: 60 minuten * Cook Tijd: 30-45 minuten Stap 1: Verzamel voedsel dat je nodig hebt om de pot taarten maken Stap 1-Verzamel voedsel dat je nodig hebt om de pot taarten

 • Jalapeno Cheddar Bacon Carrot Cornbread
  Jalapeno Cheddar Bacon Carrot Cornbread

  Ik mis mijn moeder en haar eenvoudige, maar prachtig en geruststellend maïsbrood. Helaas was ik te jong om het te leren van haar voordat ze weg was. Dus na het proberen recept van deze dame, heb ik besloten om een ​​paar dingen veranderen aan mijn ei

 • A Christmas Gift - The Infamous Benson Family Sinful Almond Roca Recept
  A Christmas Gift - The Infamous Benson Family Sinful Almond Roca Recept

  vrolijk kerstfeest Als een geschenk aan u voor de kerst ben ik het delen van wat ik roep het 'Infamous Benson Family Sinful Almond Roca Recept. Velen van jullie hebben hopelijk genoten van deze zondig genot, zo niet, dan zal ik u te voorzien van stap

 • Het maken van Jalapeno en Cheddar Corn Brood in de Dollar Store Candle Oven
  Het maken van Jalapeno en Cheddar Corn Brood in de Dollar Store Candle Oven

  Ik zag een advertentie voor een HERC oven een korte tijd geleden, het wordt aangeprezen als een noodsituatie of overleving oven die koks met theelichtjes. Ik vond het echt interessant, maar vrij groot, kun je zogenaamd koken een kalkoen in het! Ik da

 • White Cheddar Asperges Eggs Benedict
  White Cheddar Asperges Eggs Benedict

  Na het zien van scoochmaroo's prachtige Cheddar Bay Eggs Benedict, ik wist precies wat ik moest maken voor brunch. Met een paar aanpassingen aan de voeding en smaak voorkeuren (en op basis van wat er in de koelkast), deze prachtige gerecht samen in e

 • Perfect Smoked Buffalo Wings
  Perfect Smoked Buffalo Wings

  Buffalo Wings zijn een fantastische traktatie, gerookte vleeswaren zijn zelfs beter, deze zomer heb ik besloten om ze te combineren voor de 4e en voor onze wekelijkse bijeenkomst: "Meat & Great: A Carnivore Carnaval" waar ik vuur van de roke

 • Gemakkelijk Cheddar Mushroom Empanadillas
  Gemakkelijk Cheddar Mushroom Empanadillas

  Ik organiseerde een tapas-themed potluck in het weekend en maakte deze empanadillas - ze waren een hit! Makkelijk te maken en veelzijdig, kunnen ze worden gemaakt met allerlei vullingen en in allerlei maten. Ik hou van deze paddestoelen en cheddar de

 • Jalapeno Cheddar Cornbread
  Jalapeno Cheddar Cornbread

  Ik ben uit het zuiden van Louisiana, dus ik ben opgegroeid op een nietje in de Cajun gemeenschap: maïsbrood. Hier is een goed recept vond ik voor Jalapeno Cheddar Cornbread. Als ik weer maakte, zou ik waarschijnlijk het dubbele van de hoeveelheid kaa

 • Cheese Made Easy - Marmer Cheddar
  Cheese Made Easy - Marmer Cheddar

  Maak gemarmerde cheddar met een paar ingrediënten. Voor beginners. Stap 1: Prep Je zal nodig hebben: 1 liter rauwe melk 1/32 theelepel MA4002 cultuur of mesophillic met thermofiele cultuur 6 druppels Annato kleuring 8 druppels dierlijk stremsel Chees