Home > side by side k, nex

side by side k, nex

Tags:knex
Advertisement

side by side k, nex

hey guys dit is mijn side by side zijn niet perfect, maar het zal plaats ik dit aan de verkeerde acount earlyer sosorry daarover

Advertisement

Related Articles

 • K'nex Lock
  K'nex Lock

  Dit zijn de instructies voor mijn eigen K'nex slot, hier voor het eerst getoond. De vergrendeling wordt volledig aangedreven door de spanning en wanneer het gesloten, is het onmogelijk om het te openen met geweld, tenzij je uit elkaar scheuren de slu

 • Hoe maak je een eenvoudige pepsi maken kan hoed van K'NEX
  Hoe maak je een eenvoudige pepsi maken kan hoed van K'NEX

  Dit is een eenvoudig te pepsi kan hoed gemaakt van K'NEX maken. Geweldig voor als het warm is, de laatste tijd heb ik twee meer voor mijn ouders gemaakt als ze naar buiten werken in de hitte. Stap 1: Eerst een build een cirkel van de vier vijf weg co

 • K'nex Ball Counter
  K'nex Ball Counter

  Hallo iedereen, Dit is mijn nieuwste K'nex creatie, een gemotoriseerde mechanische K'nex bal teller, die deel uitmaakt van mijn up and coming bal machine. Ik ben van plan om het te gebruiken om het aantal ballen naar beneden een bepaald pad op de mac

 • Het NK Banshee: A Roman Candle Shooting Gun K'nex
  Het NK Banshee: A Roman Candle Shooting Gun K'nex

  Sinds begin juli heb ik gewerkt aan een super speciale lijn van geweren. Sommige zijn gemaakt van K'nex en sommige niet. In een poging tot geheimhouding Ik heb noemen dit project Operatie Roman Candle, en het project is zeer succesvol geweest. Ik heb

 • K'nex M4A1 Carbine
  K'nex M4A1 Carbine

  De K'nex M4A1 is eenvoudig te bouwen en enkele stukken gebogen een beetje en het zal nooit breken. Gewoon een foto van een M4A1 en probeer het uit te bouwen (dat is wat ik deed) Im uit enkele centimeters lang van de werkelijke M4A1 Carbine. U kunt de

 • K'nex fotolijsten
  K'nex fotolijsten

  Hey! Mijn naam is gargamelknex en ik maak dingen van K'NEX. Ik presenteer u 2 fotolijsten van K'NEX vandaag. U kunt (de grote) de fotolijst te zetten op de muur. U kunt ook (het kleine) de fotolijst op een kleine tafel. . . Stap 1-5 Instructies voor

 • K'nex Hammer Lift
  K'nex Hammer Lift

  Hey! Dit is mijn nieuwe (en eerste) K'NEX liftsysteem. Ik kwam met dit idee, omdat de leraar natuurkunde was ons die het effect als er iets is dat zwaar (een hamer) raakt een licht - gewicht ding. (Een kleine bal) Dus maakte ik dat systeem met K'NEX,

 • K'NEX B-vleugel Starfighter van Star Wars
  K'NEX B-vleugel Starfighter van Star Wars

  "Altijd doorgeven wat je geleerd hebt" - Yoda En in dit instructable ik zal doorgeven hoe ik maakte een K'NEX B-vleugel Starfighter uit de originele Star Wars trioligy! Ik heb dit model gemaakt van waardering voor deze enigszins "underdog&q

 • Paradigm- een K'Nex Machine van de Bal

  Hey guys, dit is een van mijn oude K'Nex bal machines die ik gemaakt heb voordat ik mijn instructables account, dus heb ik geen foto's of instructies hebben, maar nog steeds check de video! Bedankt! Hier is mijn YouTube-kanaal: https://www.youtube.co

 • K'nex - 1975 CZ-75 Instructions
  K'nex - 1975 CZ-75 Instructions

  Hey guys, en vandaag breng ik u de instructies voor de CZ-75 die werd gebruikt door de Cezch en de Turkse politie. Ook is gebruikt in verscheidene politiekorpsen in de USA. Er zijn vele varianten geweest met kleinere versies, verschillende patronen e

 • Vier Halloween met K'nex dit jaar!
  Vier Halloween met K'nex dit jaar!

  Halloween is altijd een leuke tijd van het jaar! Of je nu het verfraaien, het maken van speciale recepten, of gewoon de besteding van de nacht uit Trick-or-behandeling, All Hallows Eve is een geweldig excuus om creatief te zijn! Dit jaar proberen te

 • K'nex Slider Rifle
  K'nex Slider Rifle

  Dit is de nieuwe K'nex geweer die ik maakte. Het heeft een acht ronde torentje op de voorzijde, (met dank aan 'KILLERK') en bosbranden oodamo rondes. Dit pistool kan gemakkelijk 35 voet, en gezien dit is mijn eerste geweer, ik denk dat het pretty dar

 • K'NEX Doll Chair
  K'NEX Doll Chair

  Soms is het leuk om een ​​onderbreking van de wereld van de K'NEX geweren te nemen, en andere dingen op te bouwen, en dat is wat ik besloten te doen met dit project: een K'NEX Doll Chair. Met een beetje hulp van mijn broer, Het Rode Boek van de Westm

 • Semi-automatische Relvolver Riffle van K'Nex
  Semi-automatische Relvolver Riffle van K'Nex

  Ik zal je laten zien hoe je een semi-auto relvolver riffle te maken van K'Nex. U kunt zoveel vaten te maken als je wilt. Dit zijn de bladen. Je kunt ook zoveel elastiekjes als je wilt, maar niet te veel te zetten, zodat u het firering pin niet kan tr

 • K'nex Wii Wheel
  K'nex Wii Wheel

  Dit is mijn K'nex Wii Wheel (voor Mario Kart en andere racegames). Genieten!!! Pic # 1 The Wheel. Pic # 2-6 verschillende opvattingen. PS Zorg ervoor dat je door alle stappen. En tot slot geïnspireerd door Bartboy. Stap 1: Verzamel de materialen. Con

 • K'Nex Fruit Machine (Mark 3)

  INVOERING Het doel was om een ​​machine die kleiner en lichter dan zijn twee voorgangers, K'Nex Fruit Machine (Mark 1) en K'Nex Fruit Machine (Mark 2) was te produceren. Net als de vorige versies, is de machine uitgevoerd als de bouw vorderde. Het is

 • De Guide To K'nex Guns
  De Guide To K'nex Guns

  Dit is de ultieme gids voor K'nex Guns. In de woorden van mikeasaurus's: "Er is heel basic K'NEX geweren, en een aantal zeer geavanceerde degenen, maar ik zie geen documentatie uit te leggen hoe ze werken U pro kanon-bouwers zijn op een ander niveau

 • Nieuwe K 'nex disc launcher! "D-52"
  Nieuwe K 'nex disc launcher! "D-52"

  Hallo ! Dit is mijn "D-52". Andere persoon te maken een hetzelfde wapen, maar het is mijn versie ... Dit is een K'nex disc launcher met een mag voor 8 munitie! Het ontwerp is zeer goed en reload is zeer eenvoudig, maar het gebruiken veel stukken

 • K'Nex Fruit Machine
  K'Nex Fruit Machine

  Dit is een werkende fruitmachine die vrijwel geheel uit K'Nex. Het is zo groot dat het zal in de kamer te blijven (die een betonnen vloer heeft) in eeuwigheid. De machine uitkeert ballen, de omvang van de winst die het laagste getal dat op de drie ro

 • K'nex Not-So-Small Empire Estate
  K'nex Not-So-Small Empire Estate

  Nou, ik ben terug met mijn grootste project ooit - de niet-zo-kleine K'nex Empire Estate Tower! Staande op veel meer dan vier meter, zou het niet passen in mijn huis, dus ik moest om het te bouwen op mijn balkon. Ik heb het in de K'nex wedstrijd inge