Home > Selectieve Peacock Quilten

Selectieve Peacock Quilten

Tags:kunst
Advertisement

Selectieve Peacock Quilten

Hoi! Ik ben A. Laura Brody en vandaag ben ik het toevoegen van een selectieve gewatteerde textuur aan mijn pauwenveren.

De faux pauwenveren zal opnieuw stofferen een Jazzy Macht Scooter. Ik laat u het proces stap voor stap. Het maken van de pauwveer "oog", was de eerste stap. Ik vormden de "ruggengraat" en "ribbenkast" van de veer in stap 2, niet overdekte verborgen gouden versiering in stap 3, genaaid door het fluweel met goud in de 4e, bracht in sommige blauw in stap 5 en volledig fronded de veer in stap 6 .

Dit is stap 7, de tijd voor selectieve watteren.

Voor deze stap heb ik gebruik gemaakt:

Een naaimachine met een maat 14 universele naald, draad met zwart.

Een hand naald. Ik hou van naalden hoedenmaker omdat mijn handen zijn groot. Gebruik de naalden u het beste bevalt.

Polyamide pre-gewaxt strengen van de hand naaigaren.

Polyester het slaan van een gestripte kringloopwinkel kussen. Ik gebruikte de gouden trim op de kussen voor gevederde stuwing accenten en ben nu met behulp van de ingewanden voor vulling.

scherpe schaar

Een strijkijzer en strijkplank

De pauwenveer uitvalsbasis van de afgelopen 6 stappen

En nog meer van de pauwenveren. Er zijn 9 van hen in deze veerventilator en nog veel meer te komen!

Als u wilt weten waarom ik opnieuw stofferen een Jazzy Macht Scooter, check out mijn mobiliteit kunst bij Dreams van Machine . Als u wilt uw mobiliteit kunst en uitvindingen in te dienen Weelderig Mobility kijk op de oproep voor inzendingen. De deadline is 30 juni, 17:00 PST.

Stap 1: Voorbereiden van de Feathery Fan

Selectieve Peacock Quilten

Ten eerste, ik gestreken de ruggen van al mijn veren om ze glad en klaar om te monteren.

D'oh! Ik vergat om foto's van patchwork samen de veren waaier nemen. Gelukkig kun je het idee van de foto's van de ingenaaide samen veerventilator krijgen. Ik legde uit de veren op een tafel en besloten welke moeten gaan waar, speldde ze allemaal op zijn plaats en gestikt ze samen. Ik gestikt alles bij elkaar uit de top in plaats van flipping aan de achterkant, want het was een stuk gemakkelijker om de veren op zijn plaats te houden en om te zien wat ik aan het doen was.

Veel van mijn veren werden genaaid op fluweel, die lastig te naaien kan zijn. De kleine plukjes dat fluweel zo rijk en glanzend ogende zal ook over zichzelf te schuiven in de spots, aan elkaar plakken in andere plekken en in het algemeen maakt me chagrijnig te maken. Velvet maakt een mooie achtergrond, hoewel, dus ik was bereid om te gaan met het gedoe van pinning A LOT. Pinning elke duim is ongeveer gelijk. Neem enkel de pinnen terwijl u naait.

Zodra alle stukjes in elkaar werden genaaid, ik afgeslankte mijn naden aan de achterkant van mijn veerventilator tot ongeveer 3/8 ". De naden hoeven niet perfect zelfs, maar het trimmen ze naar beneden zal maken hen lag vlakker. De stof ventilator was niet plat, natuurlijk. ik wilde textuur toe te voegen van achter, dus ik moest extra materiaal in elk gevederde sectie. Dat zal later worden ingevuld met stukjes selectieve quilten.

Ik hield de stof op de achterkant naar prep voor quilten. Toen scheurde ik uit kleine stukjes van het slaan van mijn ingewanden kussen, legde ze uit over elk van de "ogen" van de veren en speldde de batting op zijn plaats. Alles wat het stikken door de interfacing komt pas echt goed van pas bij quilten tijd. Ik kan gemakkelijk zien waar de ogen van de rugzijde van het weefsel. Het is niet veel padding- net genoeg om een beetje poef toe te voegen aan elk oog.

In de laatste foto, kunt u de achterkant te zien met de bijgesneden naden en de kleine bosjes van het slaan bij elke pauwenveer "oog" klaar voor de vangst stiksels.

Advertisement

Related Articles

 • Peacock Head and Neck
  Peacock Head and Neck

  Bekijken! We hebben glamour schoten van de Jazzy Pauw! Bedankt dat je zoveel te Heidi Marie voor haar geweldige werk. (Ja, ik weet dat ik deed het werk op de scooter. Maar goede foto's zijn van cruciaal belang.) Natuurlijk, nadat ik de foto's heb ik

 • Peacock Scales en Rok
  Peacock Scales en Rok

  Zo dichtbij! Dit is de tweede naar de laatste tutorial over het maken van de Jazzy Peacock Scooter. Als u wilt zien wat de pauw leek, terwijl op de tentoonstelling, neem dan een virtuele wandeling-through van Weelderig Mobility . Ik ben bezig met een

 • Quilten in de bladeren
  Quilten in de bladeren

  Hoi! Ik ben A. Laura Brody en vandaag ben ik het quilten pauwenveer fronds.These faux pauwenveren zal een Jazzy Macht Scooter om te zetten in een Jazzy Peacock. Deze foto's tonen de "voor" (met alleen de ogen gewatteerde) en de "na" (m

 • Jazzy Peacock Assembly
  Jazzy Peacock Assembly

  Hey! Dit is de laatste tutorial over de Jazzy Peacock scooter- misschien. Check out Weelderige Mobiliteit om te zien hoe hij eruit zag in zijn "native element". De tentoonstelling website is in de planning. Ik zal een link te delen zodra het is

 • Een back-up van de Peacock Fan
  Een back-up van de Peacock Fan

  Hoi! Ik ben A. Laura Brody en vandaag ben ik quilten een backing op mijn faux pauwenveer fan.This project zal uiteindelijk helpen om een Jazzy Macht Scooter in een Jazzy Peacock Scooter. Ik laat je het proces in delen. Het maken van de pauwenveer het

 • Peacock Struts en Scooter Hoezen
  Peacock Struts en Scooter Hoezen

  In deze tutorial Ik ben het versterken van een pauwenveer ventilator en slipcovering de zetel van een scootmobiel om een zeer chique mobiliteit apparaat te maken: The Jazzy Peacock Scooter. De glamour foto's van de afgewerkte scooter zijn in hun laat

 • quilten
  quilten

  Dit instructable Gegevens verschillende quilten technieken. Met het oog op de verschillende bouwmethoden dekken, gebruikte ik foto's van een paar projecten van uiteenlopende stijlen. Er zijn veel manieren om te gaan over patchwork samen elk begrip en

 • Peacock Queen
  Peacock Queen

  De foto is niet helemaal doen dit kostuum rechtvaardigheid. Mijn dochter wilde een Peacock Queen, dus ik nam aan de naaimachine om dit kostuum te fabriceren. Met behulp van hete lijm op de veren rechts om de stof hechten werkte prima, had geen proble

 • Ode aan Quilten Afghan
  Ode aan Quilten Afghan

  Dit afghaanse is geboren uit mijn liefde voor quilten en breien. Elk van de blokken door breien meerdere individuele stukken en deze naden samen om een ​​12-inch vierkant vormen. De pleinen worden vervolgens aan elkaar genaaid tot een 36-inch Afghaan

 • How to Get Perfect Tension op je Longarm Quilten Machine
  How to Get Perfect Tension op je Longarm Quilten Machine

  Quilten is leuk en gemakkelijk! Echt, het krijgen van uw spanning juist dat is moeilijk .... echt, echt hard! Ik gebruik de HandiQuilter Avante bij TechShop en dit is mijn methode om de spanning perfect voor elke quilt maakt niet uit wat draad, stof

 • Goedkoop Naaien en quilten tafel of bureau # 2

  Deze video is hoe ik mijn goedkope naaien en quilten tafel te zetten, zodat ik de machine quilten kunt doen op een zeer grote quilt. In mijn eerste video maakte ik de beste naai- en quilten tafel die ik ooit heb gebruikt met sommige vrij goedkope mat

 • Arduino Quilten Machine
  Arduino Quilten Machine

  De Arduino Quilten Machine combineert de mechanica van een naaimachine, CNC-technologie en Arduino als besturingssysteem. Het project is ontworpen om een vector-bestand van een computer te vertalen naar G-code en vervolgens in Arduino taal die vervol

 • Laser Cut Quilten Stencil
  Laser Cut Quilten Stencil

  Dit Instructable zal illustreren hoe ik maakte een Quilten Stencil op de TechShop, San Jose, CA, www.techshop.ws . Quilten Stencils worden gebruikt om een ​​herhaald patroon op een quilt als leidraad voor de quilter markeren om te volgen als ze stikk

 • Hoe maak je Peacock Styled Overweldigende Indische Mehndi ontwerp

  We zijn meestal vrij gewend aan het zien van overdadige en ingewikkelde ontwerpen met behulp van mehandi tijdens bruiloften, maar er zijn ook een aantal zeer eenvoudige Indiase mehndi ontwerpen die kan worden gedaan op elke gelegenheid en die kijken

 • Toile de Jouy: Stoffering Fabric en Quilten Cotton Re-Imagined
  Toile de Jouy: Stoffering Fabric en Quilten Cotton Re-Imagined

  Meest succesvolle naaien projecten hangt af van de keuze van een geschikte stof. Een aanhankelijk vooroordeel rok patroon, bijvoorbeeld, zal er helemaal anders uitzien in een quilten katoen, dan zal het in een zijden charmeuse. Veel mensen vermijden

 • Werken met machine quilten
  Werken met machine quilten

  Davina Thomas vertelt alles over Machine Quilten . Voordat u begint, krijgt alles klaar: Reinig de machine en zorg ervoor dat het op kamertemperatuur wordt bewaard. Als het is in een koele ruimte is opgeslagen, kunnen de olie dik krijgen dus laat in

 • Hoe maak je een Peacock Draw

  Let altijd op de bovenstaande video VOOR EENVOUDIGE STAPPEN Hier is zeer eenvoudig Pauw tekening tutorial. Dit Pauw is zo gemakkelijk te trekken dat zelfs uw 6-7 jaar oud kind kan tekenen. Wij hopen dat u wilt deze tekening en delen met je vrienden e

 • Quilten Basics: Chain naaien en persen
  Quilten Basics: Chain naaien en persen

  Hoe te quiltblokken naaien elkaar heel snel en gemakkelijk met behulp van de keten patchwork methode --and-- hoe u uw quilt blokken op, zodat ze niet vervormd. Stap 1: Start naaien je blok stukken Begin naaien uw stukken aan elkaar, met behulp van ee

 • Quilten technieken-Engels Paper Piecing
  Quilten technieken-Engels Paper Piecing

  Rob ontmoet quilten en kunstschilder extraordinaire, Caroline Hwang, voor een tutorial over Engels paper piecing. Gemakkelijk te doen en mooi- zien hoe Caroline interpreteert het in haar artisitc en moderne quilts. Stap 1: Instellen it Up Knip een ze