Home > Schedel van de Suiker Mask

Schedel van de Suiker Mask

Tags:maskers
Advertisement

Schedel van de Suiker Mask

Ik heb altijd van de esthetiek van suiker schedels en wat ze vertegenwoordigen. Ik wilde iets geïnspireerd op de Dag van de Doden voor Halloween te maken.

We hadden wat overgebleven leren van een aantal stoelen, die ik wilde hergebruiken. Dit is mijn eerste poging om het creëren van iets met leren, dus ik wilde het zo eenvoudig mogelijk te houden en niet veel geld te besteden aan instrumenten. Omdat ik niet heb om het leer te kopen, dit hele project kostte me minder dan $ 25 CAD.

Stap 1: Verzamel Materialen en Template

Schedel van de Suiker Mask

Sjabloon:

Ik heb mijn sjabloon op illustrator. Voel je vrij om de template die ik heb gemaakt te gebruiken. Indien u graag uw eigen te maken, een tip die ik leerde, was om uw ogen omhoog schuin een beetje zodat wanneer u uw lederen vorm je niet eindigen met mismoedige ogen.

materialen:

 • Leer
 • Verf
 • oogjes
 • Lint
 • kunstbloem

Gereedschap:

 • schuimkraag
 • Schaar
 • X-Acto mes
 • oogje Tool
 • band
 • Hamer
 • draadtang
 • Lijmpistool

Stap 2: Uitsnede Template en Mark Leather

Schedel van de Suiker Mask

Ik sneed mijn template en geplakt het op de schuimkraag om te zien waar ik moest om aanpassingen te maken. Zoals later bleek, de lippen waren te ver uit de neus. Ik vouwde gewoon mijn sjabloon om die fout te corrigeren.

Dan heb ik afgeplakte de sjabloon op de leer.

Transfer Template

Er zijn veel eenvoudiger manieren om uw template overbrengen naar de leer, zoals transfer papier. Ik had geen transfer papier en wilde mijn kosten laag te houden, dus ik heb inventief.

In plaats daarvan gebruikte ik een gewone balpen en drukte echt hard, terwijl het opsporen van de template. Omdat ik wist dat ik van plan was op schilderen over de leer, was ik prima met de pen te gaan door het papier. Misschien wilt u een andere aanpak te overwegen als dit niet uw bedoeling.

Zodra ik klaar met het traceren van mijn ontwerp, sneed ik rond de buitenkant van het masker geeft me mijn basisvorm.

Stap 3: Definieer Lines en Score Leather

Schedel van de Suiker Mask

Ik keerde de lijn indrukken met een balpen.

Na al mijn lijnen zijn gemarkeerd, ik scoorde de leer met een X-Acto mes. Ik zou aanraden het oefenen op een stukje stuk leer, zodat je een gevoel voor hoe hard in te drukken kan krijgen.

Stap 4: Opnemen Leer

Schedel van de Suiker Mask

Leder kenners kan je vertellen dat er een wetenschap om dit proces. Mijn methode is veel minder verfijnd, maar leek goed te werken.

Ik plaatste mijn masker in warm water. Wanneer u eerst het leer te plaatsen in het water vind je een heleboel belletjes te zien. Wanneer de bellen te stoppen, neem het masker uit het water.

Wegborstelt stilstaand water, en wacht tot het leer iets lichter. Zodra dit gebeurt, kunt u beginnen met werken.

Stap 5: Reliëf Design & Soften Randen

Schedel van de Suiker Mask

Er zijn veel kwaliteit instrumenten om deze taken uit te voeren, maar ik gebruikte het topje van een houten binnenkort, een boter mes, en de verkeerde kant van een lederen stempel.

We hadden deze leer stempelen instrumenten gekocht in het verleden, maar al mijn pogingen om ze correct te gebruiken vreselijk mislukt. Gelieve, als je weet hoe ze correct te gebruiken, laat het me weten in de reacties hieronder.

Terwijl de leer nat was, gebruikte ik de tip van de houten lepel om de randen rond de ogen, neus en andere randen te verzachten.

Vervolgens gebruikte ik de verkeerde kant van de leer stempel op de lijnen die ik eerder scoorde met de X-Acto Mes benadrukken. Ik gebruikte de boter mes om de bloemen rond de ogen en de lippen reliëf.

Deze stap was waarschijnlijk de meest tijdrovende.

Stap 6: Stel on Foam Head - Laat Dry

Schedel van de Suiker Mask

Yup - Deze stap is net zo eenvoudig als het klinkt. Neem je masker en plaats het op een schuimkraag. Ik MacGyvered mijn schuimkraag met tape en papieren handdoekrollen zo het hoofd boven geconfronteerd. Vorm je masker rond de neus en de ogen. Het enige wat je hoeft te doen is geduldig laat het drogen. Het duurt ongeveer 24 uur volledig drogen. Een eenvoudige manier om te testen is als je het aanraakt en het is koud, het is nog niet droog.

Er zijn andere methoden die er zijn, zoals het gebruik van een oven snel drogen masker. Van wat ik heb gelezen, met behulp van een oven zal het leer harder maken die gunstig kan zijn, afhankelijk van uw ontwerp.

Ik heb eigenlijk hou van de manier waarop het masker ziet er in duidelijke leer. In de toekomst, ik denk dat ik iets dat geen gebruik maakt van de verf te ontwerpen.

Stap 7: Voeg Oogjes voor Lace

Schedel van de Suiker Mask

Ik gemerkt waar ik wilde mijn ogen om te gaan, het maakte een kleine "X" met mijn X-Acto mes. Beter om kleine gaan op het eerste en snijd groter later.

Ik duwde mijn oog door de "X" Ik maakte, en geplaatst op mijn oogje tool. Volg de instructies op de doos, het is heel eenvoudig.

Als ik dit opnieuw te doen, zou ik mijn oogjes in voordat ik gegoten het masker te zetten.

Stap 8: Paint Your Mask

Schedel van de Suiker Mask

Ik gebruikte een acryl verf op basis van de witte en roze. Ik ben begonnen met grondlaag van wit. Ik eigenlijk deed twee lagen wit.

Zodra uw witte verf droog is, voeg uw roze (of welke kleur je hebt besloten om te gebruiken voor bloemen en lippen). Ik had oorspronkelijk bedoeld om een ​​rode verf gebruiken, maar koos voor roze, zodat er een optimaal contrast tussen de bloemen en zwarte lijnen zou zijn.

Als alles droog is, een overzicht van alles wat in een zwarte verf. Ik heb eigenlijk gebruikte een op olie gebaseerde verf pen in plaats van een traditionele verf. Bij het kiezen van je lak, bedenk dan dat op basis van olie verf kan gaan op basis van water verf, maar op basis van water verf kan zo niet doorgaan olie gebaseerde verf.

Stap 9: afwerking

Schedel van de Suiker Mask

Voed uw lint door je ogen om je masker te ondersteunen.

Voor de bloem, gebruiken kniptang om de bloem aan de basis van de stengel te verwijderen. Ik besloot om hete lijm te gebruiken om het vast te zetten aan het masker. Ik besproken naaien, maar zo de achterkant van het masker blijft flush. Ook de hete smelt lijm de kunststof aan de achterkant van de roos beter borgen.

Stap 10: In Conclusie ...

Schedel van de Suiker Mask

Deze techniek is vrij eenvoudig voor beginners, en ik kan het weten want ik ben een beginner. Ik zou graag alle tips die je op hoe dit proces te stroomlijnen horen.

Advertisement

Related Articles

 • Schedel van de Suiker Makeup
  Schedel van de Suiker Makeup

  Ik ben helemaal suiker schedels en dit jaar voor Halloween heb ik besloten om mijn gezicht te maken in één. Gemakkelijk tutorial over hoe je suiker schedel make-up te maken! Stap 1: Supplies Gereedschap: * Zwarte liquid eyeliner en potlood * Oogschad

 • Schedel van de Suiker Decoration
  Schedel van de Suiker Decoration

  Zoals velen van jullie weten, Dia de los Muertos is Spaans voor Dag van de Doden. En dit project, ter ere van de vakantie en Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo, wil ik laten zien hoe je een suiker schedel decoratie die u kunt gebruiken om uw tafel te

 • Geen Meringue Schedels van de Suiker
  Geen Meringue Schedels van de Suiker

  Mijn vriend en ik waren verveeld op een dag, dus onze natuurlijke oplossing was het internet. We vonden een aantal leuke recepten voor Dag van de Doden schedels suiker, maar helaas. Ze zijn allemaal opgeroepen tot schuimgebakjepoeder. Dus, hebben we

 • Hoe maak Schedels van de Suiker voor de Dag van de Doden
  Hoe maak Schedels van de Suiker voor de Dag van de Doden

  Dia de los Muertos (Dag van de Doden) wordt gevierd op 1 november en 2 in Mexico en vele delen van de Verenigde Statesl. Suikerschedels behoren tot de traditionele altaar of Ofrenda, en zijn zeer eenvoudig te maken. U hoeft alleen maar suiker (zowel

 • Schedel van de Suiker Makeup Tutorial
  Schedel van de Suiker Makeup Tutorial

  Hallo lieve mensen! Dit is een eenvoudig te tutorial over hoe je een suiker schedel make-up look te doen volgen. Ik gebruikte algemene kinderen facepaint en dagelijks make-up om deze look te creëren. Bedankt voor het kijken! ^ __ ^ Stap 1: MBO Schede

 • Calavera Sandwich (Dag van de Dode Schedel van de Suiker)
  Calavera Sandwich (Dag van de Dode Schedel van de Suiker)

  Mexicaanse "Dia de los Muertos" Sugar Skull (Calavera) Sandwich Jij hebt nodig: Brood Peanut Butter & Jelly mini Marshmallows Diverse Decorations (ik gebruikte pompoenzaden, gedroogde cranberries, chocolade chips, marshmallows en een kleine

 • Schedel van de Suiker String Art
  Schedel van de Suiker String Art

  Dit is een versie van de zeer beroemde "String-Art" stijl, en mijn Attent om een ​​suiker schedel te maken met het. Perfect voor Halloween !!! Het project is zeer eenvoudig te maken, regering kun de template die ik heb gemaakt voor de schedel ka

 • Classic Costume Idee: Schedel van de suiker Dame
  Classic Costume Idee: Schedel van de suiker Dame

  Dia De Los Muertos is Spaans voor Dag van de Doden, en tijdens die vakantie, één van de meest populaire iconen is de suiker schedel! Als je van plan bent kleden als een suiker schedel dame voor Halloween of voor de Dag van de Doden, verwijzen naar de

 • Schedel van de suiker T-shirt
  Schedel van de suiker T-shirt

  Maak een mooie suiker schedel t-shirt (of tote) met stof en Allure Dimensional Ontwerp Adhesive Verf van E-6000! Stap 1: Bekijk de korte video tutorial hier!

 • Schedel van de Suiker Cake
  Schedel van de Suiker Cake

  Hoe maak je een suiker schedel cake te maken Stap 1: Kneed rose, rood en zwarte kleuren in kauwgom plakken Houd uw handen gesmeerd met behulp van niet-klevende spray of kokosolie Stap 2: Gebruik de gekleurde kauwgom plakken om rozen te vormen Vlak de

 • Schedel van de Suiker Flameless Votives
  Schedel van de Suiker Flameless Votives

  Dit is een snelle, leuke en gemakkelijke project dat is groot voor Halloween en het hele jaar door. Dit is de remix van Sugar Skull String Lights! Stap 1: Materialen Schedel vormige snoep bowls - Target dollar sectie en ook bij Dollar boom. Permanent

 • Schedel van de Suiker Plates
  Schedel van de Suiker Plates

  Maak voedselveilig suiker schedel borden en voeg wat kleur aan uw tafel! Stap 1: Bekijk de korte video tutorial hier!

 • Schedel van de Suiker Wall Opknoping voor Halloween
  Schedel van de Suiker Wall Opknoping voor Halloween

  Vind me op YouTube HIER! 100's van mijn lessen kan worden gevonden HIER! Heb ik besloten om een ​​deel van het hout overgebleven pallet te gebruiken van het hondenhok en maak een Halloween decoratie. Het is een Schedel muur Opknoping. Je zal nodig he

 • Schedel van de Suiker Make-up
  Schedel van de Suiker Make-up

  Dag Allemaal.... Hier is een snelle voorbeeld van hoe je je gezicht goed te maken met een Schedel style design. Het duurt ongeveer een uur te doen na enige oefening en als je eenmaal je zelfvertrouwen een beetje hebben gebouwd. Hoop dat het helpt en

 • Schedel van de Suiker Halloween make-up

  WAT JE NODIG HEBT: White gezichtsverf zwarte eyeliner borstels roze oogschaduw (kan elke kleur te gebruiken) 1. Eerst gaat u wilt uw gezicht hydrateren. Ik gebruikte baby-olie, omdat dit echt helpt droge huid. dan prime je gezicht, zodat de make-up b

 • Schedel van de Suiker hoofdband en make-up
  Schedel van de Suiker hoofdband en make-up

  De oogbollen in het midden van de roos geven deze hoofdband een uniek, griezelig, Halloween gevoel teheh. Tijd: 2 uur voor de hoofdband, 1 uur voor de make-up Stap 1: Materialen De glitter maakt echt de bloemblaadjes opvallen. Ik geïnkt de randen op

 • Schedel van de Suiker Panda Chair
  Schedel van de Suiker Panda Chair

  Ik struikelde over een oude houten keukenstoel en hoewel ik kon gebruiken voor tenminste iets als ik gaf het een beetje werk. Het zat er al een paar weken in mijn kelder, totdat ik besloot dat ik was van plan om opnieuw doel het als een cadeau voor e

 • Schedel van de Suiker Kralen Brick Stitch Ketting | The Corner van Craft
  Schedel van de Suiker Kralen Brick Stitch Ketting | The Corner van Craft

  Deze kleine jongens zijn zo schattig! Ze zijn eigenlijk niet al te moeilijk te maken, ze zijn gewoon enorm, zodat ze behoorlijk tijdrovend kan zijn ... Dit was een twee uur durende video voordat ik begon te bewerken! Gekte ... Hoe dan ook! Dit is de

 • Schedel van de Suiker String Lights
  Schedel van de Suiker String Lights

  Dit is een leuke en gemakkelijke project. Het kan worden gebruikt voor Halloween of het hele jaar door. Stap 1: Materialen Schedel vormige snoep bowls - Target dollar sectie en ook bij Dollar tree String Lights - bolvorm voorkeur, maar kan gedaan wor