Home > Rustic Picture Frame

Rustic Picture Frame

Tags:woodworkin
Advertisement

Rustic Picture Frame

We hadden foto's van een aantal 'Old Tyme' genomen op een recente vakantie. Wij kochten een paar prenten van onze jongens te geven aan grootouders. Ik besloot om een ​​aantal frames te maken voor hen. Om te blijven met de 'Wild West' thema, ik dacht een rustieke kader zou passend zijn.

De schoonheid van rustieke is dat hoe meer verloederd en "versleten" het eruit ziet, hoe meer authentiek is. Dit maakt het ook zo dat je niet hoeft echt kritisch met schuren en afwerking te zijn, want het zal alles te geven het stuk meer karakter. Voor de frames ik heb gemaakt, heb ik een aantal technieken die alleen mogelijk zijn met bepaalde gereedschappen. Er zijn vele manieren om dezelfde taak te bereiken, maar de basisconstructie zal hetzelfde zijn. Ik zal je laten zien hoe ik deze en misschien kan je pick-up op een nieuwe-to-you techniek die u kunt gebruiken in de toekomst.

Als je meer van een video-persoon bent, kunt u het vinden hier , maar zorg ervoor dat je hier terug te komen om te stemmen voor me als je bevalt wat je ziet.

Stap 1: Voorbereiden van het materiaal

Rustic Picture Frame

Ik ben begonnen met een 10 'lang stuk 5/4 dikke rough cut grenen dat een goede vriend bezuinigen op zijn beurt van de eeuw zagerij. Deze machine is geweldig, zij het een beetje gevaarlijk. Het heeft een monsterlijke 52 "diameter blad en via een 60 voet lange platte riem aangedreven door een van zijn trekkers wordt gedreven. Ik nam een video van dit ding in actie. Als je het wilt zien, KLIK HIER.

Maar goed, terug naar dit project. Ik had dit rough cut grenen in mijn schuur. Sommige van de randen waren een beetje zacht, dus ik snijd ze af met de tafel zag. Vervolgens heb ik verhoogde het blad van de zaag zo hoog als het zou gaan gebruiken als een geïmproviseerde frees aan de ruwe montage gezicht van het bord te verwijderen. Ik nam een ​​paar zeer dunne passes, vaak scheren off gewoon een beetje van hout uit de hoge plekken.

Advertisement

Related Articles

 • 2x4 Rustic Camera Frames
  2x4 Rustic Camera Frames

  Ten eerste wil ik krediet aan thelastofthegentlemen voor het geven mij het idee voor dit instructable geven. Dank je. Ga je gang en check hem uit en zie wat hij deed. Mijn vrouw heeft een kleine collectie van oudere / vintage camera's die ze wilde om

 • frame van uw favoriete boek citaat met stijl!
  frame van uw favoriete boek citaat met stijl!

  Leg de nadruk op je boekenplank met dit boek citaat overlay. Zeer eenvoudig en goedkoop! Wat je nodig hebt: 1) omlijsting met matte 2) afbeelding of pagina uit favoriete boek 3) tape 4) schaar of mes 5) vector layout type programma (Adobe Illustrator

 • Eenvoudige doe-Domo Plushie Photo Frame Combo
  Eenvoudige doe-Domo Plushie Photo Frame Combo

  Zet een kleine Domo plushie in een fotolijst in een paar eenvoudige stappen, met behulp van een aantal veel voorkomende ambachtelijke vaardigheden. Geen naaien of elektronica nodig. Van de mensen bij http://www.GomiStyle.com Stap 1: De Materialen Ik

 • Digital Picture Frame: of hoe ik gestopt uitstellen en bouwde iets uit junk
  Digital Picture Frame: of hoe ik gestopt uitstellen en bouwde iets uit junk

  Ik weet dat digitale fotolijsten hebben eerder gedaan. Sommige zijn erg glad met fancy-programma's en aangepaste frames, terwijl anderen zijn oude laptops duct tape in een schaduw doos. Dit is ergens tussen, maar dichter bij de latere. Stap 1: Begin

 • Bouw een Bench van een oude Bed Frame (video inbegrepen)
  Bouw een Bench van een oude Bed Frame (video inbegrepen)

  Gebruik een oude bed frame aan een mooie tijdloze meubelstuk te maken. Alle stukken werden gebruikt bij het maken van deze bank waaronder het hoofd board, voetraad, side rails en matras latten. Cypress planken werden gebruikt voor de zitting en afgew

 • How To Make A Custom Picture Frame (voor een Star Wars Picture)
  How To Make A Custom Picture Frame (voor een Star Wars Picture)

  Het is gemakkelijk om een ​​klant picture frame van het bord met behulp van Passepartout (die dikke picture framing bezel board) en een laser cutter maken. Dit zal een veel toonbaar souvenir voor uw Star Wars (of een ander thema) foto kans te creëren

 • Skin-on-frame Canoe
  Skin-on-frame Canoe

  Ik wil een kano. Ik wil er een echt slecht. Nieuw, het gaat om te draaien me $ 400 of meer. Gebruikt, goed, ik hou niet van Craig's List en vond geen andere aanbiedingen in mijn omgeving. Dus wat is een jongen te doen? Build één !!! Er is geen tekort

 • Cold Frame (Insulated)
  Cold Frame (Insulated)

  Dit Insulated Cold Frame is zeer geschikt voor - De winter voedsel groeiende zonder een externe warmtebron Dit Insulated Cold Frame instructable toepassingen -straw / hooiborgtocht -scavenged stukken hout -used / verworpen oude venster (hopelijk niet

 • Decoratief Earring Frame
  Decoratief Earring Frame

  Organiseer uw bungelende / kroonluchter oorbellen in een decoratieve frame en het tonen van je collectie. Stap 1: Materialen Materialen: (kunnen worden gekocht bij elke ambachtelijke winkel) simple / sierlijst (ik gebruik gemaakt van een lange lijst

 • Eierschaal Mosaic Frame
  Eierschaal Mosaic Frame

  Deze foto frame is allemaal gemaakt met karton en de mozaïek is gemaakt met ... eierschalen! Ik heb altijd wou dat ik kon mozaïeken maken, maar ik had nooit de materialen om ze te doen, dus ik dacht dat ik nog kon doen wat ik wilde het recyclen van w

 • Centraal geregelde Digital Picture Frame
  Centraal geregelde Digital Picture Frame

  Ok, dus ik weet dat er tonnen van digitale fotolijst Instructables al die er zijn. Houd er rekening met mij als ik uitleggen waarom dit is anders. Dat zijn de eigenschappen die mijn lijst vrij uniek ten opzichte van andere doe-het-frames die ik heb g

 • Homemade RepRap Prusa 3D-printer Gravure Plotter Laser Frame DIY Y-as Slide Linear

  Homemade RepRap Prusa 3D-printer Gravure Plotter Laser Frame DIY Y-as Slide Linear 2 stuks SCS12S-UU Slide Lineaire lagers Motion Ball 2 stuks 12 mm 12 x 280 lineaire as 3D-printer Cylinder Liner Rail Lineaire Shaft met toestel 20 mm 2 stuks Stepper

 • Fit Artwork Into Wood Frame - Deel 2

  Houten omlijsting assemblage (zogenaamde montage van een foto). Deze tutorial is zeer geschikt voor iedereen die custom lijst zichzelf kunstwerk. Er wordt uitgelegd hoe u het papier rond van plexiglas, het installeren van de kunst te verwijderen in h

 • 10min Foil Photo Frame
  10min Foil Photo Frame

  Het is de nacht voor een verjaardag / kerst, en u wilt een handgemaakte gave die betekenis heeft voor u en uw giftee geven. Wat doe jij?!? Er is geen tijd! Ahum. Dit is wanneer ik stap met mijn 10 minuten Foil Photo Frame. Het is heel eenvoudig, maar

 • Heart Shaped Valentine Pin / Frame
  Heart Shaped Valentine Pin / Frame

  Maak een Valentijnskaart Wearable Pin of kaderen in een paar minuten. Dit is een groot project voor de kinderen, maar ook volwassenen, zou een goede school project. Dit is geen exacte proces verbeelding is de sleutel. Dit is een snelle en eenvoudige

 • Vintage Gips en Gouden Frame Hersteld
  Vintage Gips en Gouden Frame Hersteld

  Ik was onlangs gewild een huwelijksakte van mijn grootmoeder. Het dateert uit 1888 en is voor mijn Great Great Grootouders. Toen ik het frame was gezien het was nogal versleten, maar het is het certificaat nog steeds in grote vorm, dus ik dacht dat h

 • 2012 FRC Frame
  2012 FRC Frame

  Dit is het frame ik ontworpen in Autodesk Inventor voor mijn FRC team. Het feit dat Autodesk geeft studenten gratis software hielp me besluiten om een ​​drager in machanical techniek nastreven. Om zoiets te maken voor uw team is niet slecht, maar het

 • Frame voor het installeren van Kerstmis lichtslangen op ridgeline van het dak
  Frame voor het installeren van Kerstmis lichtslangen op ridgeline van het dak

  We houden van het gebruik van rope verlichting voor externe kerstversiering - ze kijken slim, betrouwbaar en makkelijk op te bergen. Het nadeel is in de installatie. U kunt kopen multi-purpose plastic clips die werken met alle verlichting (C9, C7, mi

 • Aangepaste Vakantie Photo Frame
  Aangepaste Vakantie Photo Frame

  Dus je moet alleen wel dit geweldige foto briefkaart in de e-mail, en het is een echte herinnering! Misschien wilt u een herinnering te creëren voor jezelf, of als een gift voor de koele mensen die u de briefkaart gestuurd. Met een goedkope houten fr