Home > Rope Bridge Bookshelf

Rope Bridge Bookshelf

Tags:planken
Advertisement

Rope Bridge Bookshelf

De touwbrug boekenplank kunt boeken hebben een ontspannen thuis als ze niet gelezen. Het kan ruw wordt geopend en links in allerlei locaties tijdens het leesproces en de boeken hebben een leuke vakantie verdiend.

Stap 1: Supplies

Rope Bridge Bookshelf

materialen

 1. Statlig raad van Ikea
 2. EKBY Bjärnum plank houder paar van Ikea
 3. paracord
 4. stalen ringen

Gereedschap

 1. Verstekzaag
 2. Kolomboormachine
 3. Lichter
Advertisement

Related Articles

 • Bridge Bookshelf
  Bridge Bookshelf

  materialen 1) Boor, Boor biedingen, Zand Papers, wasmachines 2) Hout - Importeurs van Home Depot 3) Metalen Bookshelf houders (EKBY Bjärnum Bracket - 11) 4) Parachute koord Voor een meer uitgebreide detail van het hele bouwproces lees dan de volgende

 • Rope Bridge Shelf
  Rope Bridge Shelf

  Ik heb dit plank Instructables een paar keer en het heeft me gefascineerd dus besloot ik om één te maken. Het is gemaakt van een gewone ikea plank, maar in plaats van een saaie vlakke plank, het is als een touwbrug. Stap 1: Supplies Dit rek is gemaak

 • Monkey Bridge (The Real Deal)
  Monkey Bridge (The Real Deal)

  De bekende, beproefde, traditionele Monkey Bridge is misschien wel de meest bekende van alle Scout baanbrekende projecten. Het is vaak aanbevolen bij Scout Expos, Camporees, Scout Camps, en is vaak een centrale attractie op openbare bijeenkomsten, wa

 • Tardis Bookshelf met geluid en verlichting
  Tardis Bookshelf met geluid en verlichting

  Dit is een instructable van hoe je een 3/4 schaal 1/2 diepte Tardis Bookshelf maken. Het is gemodelleerd naar de 10 Artsen Tardis van de Britse BBC America en BBC-show "Doctor Who". Het was een afstudeerproject voor mijn zus en nam mijn ouders e

 • Kartonnen Whipple Truss Bridge
  Kartonnen Whipple Truss Bridge

  Hoe maak je een Whipple Brug van de Bundel met behulp van karton en duct tape: In 1841 gepatenteerd Squire Whipple een brug die stabieler dan de bruggen van die tijd zou zijn; moest zijn geheim diagonale staven gebruiken en de brug nabij de uiteinden

 • Een Beam Bridge Project van de Wetenschap
  Een Beam Bridge Project van de Wetenschap

  Beam bruggen zijn overal. Vandaag gaan we een balk brug te bouwen en te leren over de twee verschillende krachten die inwerken op een The Bridge drukkracht is een kracht die comprimeert of verkort het ding hij optreedt op. De trekkracht is een kracht

 • Card en Rope Magic Trick - Hoe om het te doen - DIY - MagicSir

  Card En Kabel Magic Trick Revealed - video powered by Metacafe Leer hoe u deze verbazingwekkende Card en Rope Magic Trick doen

 • Life Under The Bridge
  Life Under The Bridge

  Een foto wandeling door Guadalupe River Park, San Jose Door: Jefferey Alan Wilson Sr. "Ik maakte het op TechShop" http://www.techshop.com 2013/03/22 Inleiding: Ik heb in San Jose Californië woonde mijn hele leven. Het ging van boomgaarden naar S

 • Bridge Building Designs
  Bridge Building Designs

  In onze gemeenschap wilden ze een nieuwe brug te bouwen, dus we wilden testen of het ontwerp dat ze in gedachten had was de sterkste. Eerst ontworpen we 2 verschillende bruggen, een truss brug en een hangbrug (die zij in gedachten had), en getest die

 • Humoristische Rope Barometer
  Humoristische Rope Barometer

  Ik werd geïnspireerd om mijn eigen Rope Barometer te bouwen na het zien van een voor een golfbaan. Stap 1: Aan de slag Ik ging naar de winkel en kocht wat hout, maar geen hout je rond kunt werken. Ik kocht ook wat touw, ik wilde natuurlijke vezel tou

 • pallet Bookshelf

  Bekijk onze video om te laten zien hoe je een Pallet Bookshelf te maken.

 • Garden Bridge - update
  Garden Bridge - update

  Ik gooide deze brug samen in een avond om zich te ontdoen van een aantal afvalhout overgebleven van de bouw van het huis te krijgen. De lichten waren nieuw als waren enkele van de schroeven. Het grootste deel daarvan werd gemaakt van 2x12 geel grenen

 • Survivial Barbed Rope
  Survivial Barbed Rope

  Ik kwam met dit idee terwijl ik bezig met mijn Wilderness Survival Merit badge op hoefijzer bocht in Texas. Er was een eis waar u zijn te veronderstellen "overleven" een nacht buiten met niets anders dan de kleren op je rug en wat water. Om het

 • Rope Swing Van Gras (geen gereedschap)
  Rope Swing Van Gras (geen gereedschap)

  Ooit één van die ouderwetse soort evenementen waar ze laten zien hoe je touwen aan elkaar draaien tot een grotere touw geweest? Dat was altijd erg interessant voor mij, maar ik was altijd benieuwd hoe ze de kleine touwen. Is er een machine die plante

 • SAKO Popsicle Bridge
  SAKO Popsicle Bridge

  Hier is een eenvoudige stap voor stap procedure om Popsicle Bridge maken Stap 1: Stap 2: Stap 3: Stap 4: Stap 5: Stap 6: Stap 7: Stap 8: Stap 9: Stap 10: Stap 11: Stap 12: Stap 13: Stap 14:

 • Golden Gate Bridge - impressionistische kunst stuk
  Golden Gate Bridge - impressionistische kunst stuk

  Ik wilde een stuk dat 3D printen en LED-verlichting geïntegreerd te maken, dus ik gecombineerd 3D geprint Golden Gate Bridge torens met diffuser buizen en RGB LEDs. De RGB LED 1 Watt licht schijnen op de 3D geprint Golden Gate Bridge torens in de off

 • Hoe Ik bouwde London Tower Bridge met behulp van polymeer klei (Keepsake gift)
  Hoe Ik bouwde London Tower Bridge met behulp van polymeer klei (Keepsake gift)

  Nou, dit bericht gaat over mijn huwelijksgeschenk aan mijn bff !!. Toen haar huwelijksdatum werd bevestigd ik was niet zeker of ik haar bruiloft bij te wonen. Maar plotseling op een mooie dag, besloot ik naar India te reizen (van de VS) voor een maan

 • Cut the Rope Cake
  Cut the Rope Cake

  "Lever candy te Om Nom!" Ik hoor deze uitdrukking de hele tijd. Zowel van mijn jongens hou van Cut the Rope, zodat voor de derde verjaardag van mijn zoon dat hij besloot dat hij wilde een taart met Om Nom - zijn favoriete personage, natuurlijk!

 • Arduino Modules - L298N Dual H-Bridge Motor Controller
  Arduino Modules - L298N Dual H-Bridge Motor Controller

  Snelle en eenvoudige start guide voor het gebruik en het verkennen van een L298N Dual H-Bridge Motor Controller-module met een Arduino. Het model in het voorbeeld dat ik gebruik is van Ebay. Benodigde materialen: L298N Dual H-Bridge Motor Controller