Home > Retro-stijl Indy Car (Mijn eerste instructable)

Retro-stijl Indy Car (Mijn eerste instructable)

Tags:knex
Advertisement

Retro-stijl Indy Car (Mijn eerste instructable)

Dit is een replica gemaakt van K'NEX van een retro-stijl Indy Car. Dit is mijn eerste instructable, dus gelieve respect tonen. Rally Car binnenkort ....

Advertisement

Related Articles

 • MIJN EERSTE instructable !!!!!!! Geïmproviseerde Kolen / Charcoal Forge
  MIJN EERSTE instructable !!!!!!! Geïmproviseerde Kolen / Charcoal Forge

  MIJN EERSTE instructable !!!!!!! Dit is een smederij gemaakt van sommige oude en moderne, gerecycleerd / gebruikte metalen onderdelen. Dit smederij is niet beperkt tot specifieke design als ik toegevoegd of wegnam onderdelen zoals ik fit zag. Stap 1:

 • Crossbow (mijn eerste instructable!)
  Crossbow (mijn eerste instructable!)

  Hallo iedereen! Welkom op mijn eerste instructable! Vandaag zullen we het bouwen van een goedkoop, eenvoudig en oh zo krachtig in de hand gehouden kruisboog. Ik verontschuldig me bij voorbaat als je de foto's een beetje slecht, maar mijn lil zus is w

 • Knex Ballistic Knife ... Mijn eerste instructable!
  Knex Ballistic Knife ... Mijn eerste instructable!

  yays, mijn eerste instructable. goed wat wacht je nog op, Build It! Voors: ziet er geweldig uit Krachtige 25-30 ft Hoeft niet veel stukken sluizen munitie op zijn plaats nadelen: block trekker Stap 1: Munitie Pic 1: bouwen Pic 2: er zeker van te snij

 • hoe te maken en het oplossen van een kubus siamese Rubik's (mijn eerste instructable)
  hoe te maken en het oplossen van een kubus siamese Rubik's (mijn eerste instructable)

  LEES DIT hoe te maken en het oplossen van een siamese Rubik's Cube (type B), je gaat nodig hebben blokjes 2 rubik's (wilt u waarschijnlijk goedkoop blokjes te gebruiken voor de eerste keer) sterke lijm tijd een klem (optioneel) ik zou aanraden dat je

 • Hexbug spin snorhaar sensoren / mijn eerste Instructable
  Hexbug spin snorhaar sensoren / mijn eerste Instructable

  Mijn jongste zoon heeft een heleboel van deze Hex Bugs (en kreeg een heleboel meer voor Kerstmis) en gaf me een die ik een gebroken been op meerdere malen had gerepareerd. Ik vond http://www.instructables.com/id/Arduino-Spider/, maar er was geen code

 • eenvoudige spits boog preview (kruisboog) ... en mijn eerste instructable
  eenvoudige spits boog preview (kruisboog) ... en mijn eerste instructable

  Dit is een voorbeeld van mijn boog en een aantal shots van de functies plz commentaar Stap 1: de hele boog 1- gelost 2- geladen

 • Steampunk Speaker box - mijn eerste Instructable
  Steampunk Speaker box - mijn eerste Instructable

  Ik weet dat het echt niet genoeg voor sommige steampunk, maar ik hield echt van de doos als het was, zodat ik niet schilderen. Ik hou van de rustieke sfeer heeft. Ik heb vier dollar in dit project, want ik had de doos en stukken hout, de handvatten,

 • Mijn eerste instructable !!!!
  Mijn eerste instructable !!!!

  De Nakamura Lock is eenvoudig maar geweldig hoor ik u laten zien hoe u de Lock te maken. Ik nam de foto's 's nachts. sorry als ze zijn onduidelijk. :( :) Geen negatieve opmerkingen. (JK) Mijn vrienden vertelde me om het te doen ............ maakte ik

 • MIJN EERSTE instructable! : Knex gun munitie
  MIJN EERSTE instructable! : Knex gun munitie

  Het is bijna even groot. Stap 1: Stap een Zoals je kunt zien heb ik een knex pin pistool kogel. Ik zal het maken van een ander soort kogel.

 • Knex assasins creed Hidden Blade 3 in 1 (dit is mijn eerste instructable!)
  Knex assasins creed Hidden Blade 3 in 1 (dit is mijn eerste instructable!)

  de intrekbare maar je moet duwen. Triples als een pistool en mes. vergeet niet dat dit is een zeer eenvoudig ontwerp Stap 1: The Blade Gewoon een zwarte lange connector.

 • MINI Knex Game Machine (mijn eerste instructable ooit)!
  MINI Knex Game Machine (mijn eerste instructable ooit)!

  Red Rods: 8 Blue Rods: 14 Geel Connectors: 21 Green Connectors: 8 Little Green Rods: 26 Oranje Connectors: 18 Gray 1 hole Connector: 18 Gray 2 hole connector: 2 Blue Connectors: 2 Paars Connectors: 2 Red Connectors: 7 White Connectors: 2 Geel Rods: 6

 • Kamp games (mijn eerste instructable)
  Kamp games (mijn eerste instructable)

  Spelletjes te spelen als je op A campout 1. Smuggler Dit spel duurt 3 of meer spelers. Stap 1. Koos voor een bewaker Stap 2. Hier krijg je een groot genoeg object in het verleden en pak lopen. Het zou een stok duwde in de grond of een fles water, maa

 • Hoe ik mijn eerste mes, Bushcraft stijl.
  Hoe ik mijn eerste mes, Bushcraft stijl.

  Dit is allemaal nieuw voor me, een paar keer. Dit zal mijn eerste Instructable en de eerste mes die ik heb gemaakt. Hoop dat alles blijkt goed. ;-) Allereerst heb ik veel dingen te lezen op het internet, in boeken, en gezien veel meer video's op het

 • Hardcore munt punch (eerste instructable)
  Hardcore munt punch (eerste instructable)

  een heel eenvoudige techniek kan beter zijn dan stofdoek zijn PS. het is mijn eerste instructable dus ... Stok het aan ME GOED !!!!!!!!! Stap 1: wat je nodig hebt. gemakkelijk te vinden: 1 menselijke vuist (bij voorkeur uw eigen) 3 munten

 • Mijn eerste poging om een ​​mes!
  Mijn eerste poging om een ​​mes!

  Dit is mijn eerste mes, maakte ik het uit van een cirkelzaag mes. Ik maakte het alleen vandaag met mijn vaders te helpen, hij meestal gewoon knip de basisvorm. Meteen nadat ik geschuurd de hele zaak dus het zijdezacht was (Het was zoooo, zo glad!) Da

 • mijn eerste (echte!) werkbank
  mijn eerste (echte!) werkbank

  Ik heb gewerkt off van mijn "tijdelijke" workbench (twee zagen paarden en enkele brokstukken van kabinet ply onbenulligheden) nu al een tijdje, en na veel frustratie en schaamte, besloot dat het tijd is om over te stappen in de werkplaats ter we

 • Mijn "D50" - Instructies
  Mijn "D50" - Instructies

  Hallo ! Dit is de instructies van mijn "D50". Het is een klein pistool, bu het is kreeg dubbele kanonnen! Het is ook zeer krachtig ... Maar de scheuten zijn niet in dezelfde tijd en de trigger is niet echt goed, sorry ... In de vuist beeld, kunt

 • Mijn eerste spit bal / mini klap dartgun
  Mijn eerste spit bal / mini klap dartgun

  in dit instructable zal ik laten zien hoe je een ordanry bic med zetten pen in een klap pistool is dit mijn eerste instructable ooit zo plese dont zo hard Stap 1: gereedschappen je zult een schraper van somthing simular neeed en een pen probly dode j

 • mijn eerste niet-instructie pistool :)
  mijn eerste niet-instructie pistool :)

  Dit is mijn eerste pistool ooit gemaakt zonder instructies ... Ik weet niet wat te noemen dus geef me een aantal idee├źn aub;) coment en tarief, maar dont gemiddelde :)