Home > reparatie niet-werkende tv-sleutel met afstandsbediening

reparatie niet-werkende tv-sleutel met afstandsbediening

Tags:reparatie
Advertisement

reparatie niet-werkende tv-sleutel met afstandsbediening

dit is instructable zal u tonen hoe je een niet-werkende tv-sleutel met afstandsbediening repareren.

in dit geval het volume + knop om deze tv-afstandsbediening niet maakt niet uit hoe hard ik druk aan het werk.

er zijn een paar redenen waarom een ​​sleutel niet werkt:

1- de koperen baan een belangrijke verroest een of andere reden. om dit te repareren zou een beetje solderen nodig. ik zal dit deel echter niet dekken.

2- smurrie opgehoopt onder de sleutel / s.

3- als de toets wordt ingedrukt, is er geen goed contact tussen de sleutel en de printplaat.

Stap 1: clean smurrie

Open de afstandsbediening en schone smurrie onder de toetsen en de printplaat. de manier waarop ik het doen is met behulp van water en zeep. Ja! dat is hoe ik altijd dit hebben gedaan met tv-afstandsbedieningen. sommigen zeggen om voorzichtig te zijn en het gebruik van een goede reiniging oplossing, maar ik zette gewoon een schar van afwasmiddel op de printplaat, wrijf het rond met mijn vingers, en zet de raad van bestuur onder een lopende kraan om zeep te verwijderen. Ik geloof dat de raad van bestuur heeft een dunne laag van hoe het eruit acryl zijn niet waardoor het water om de onderdelen te raken ... nog steeds Ik pak de printplaat met mijn hand alsof ik ga een pakje ketchup te openen en schud de water uit. ik ook, smakken de printplaat op een handdoek. ik denk dat je kan blazen op om het water uit alle hoeken en gaten en wype met een handdoek. maar ik gewoon te schudden, pardoes tegen een handdoek en veeg. zet dan weer de afstandsbediening elkaar en het zou moeten werken als het niet laat nemen de volgende stap ...

Advertisement

Related Articles