Home > Rainbow Beloon adventskalender

Rainbow Beloon adventskalender

Tags:kinderen
Advertisement

Rainbow Beloon adventskalender

Met 3 kinderen en een baby, ik heb een harde tijd houden mijn kinderen goed gedragen. Kom te denken van het ... Ik heb geen enkele dag waar alle 3 waren perfect gedroeg zich zonder broer of zus aguments herinneren ... hmmm is zoiets zelfs mogelijk ?? lol

Hoe dan ook, om me te helpen hebben een veel rustige omgeving, heb ik besloten om een ​​te maken 'Rewards adventskalender!' Wat is een Rewards adventskalender ?? Nou als ze zich goed gedragen, krijgen ze de goody in de doos! U kunt zelfs
Laat noten zeggen '30 min ipad "of" ijs van uw keuze'. Notes bespaart u veel van geld ;-)

Stap 1: Wat u moet

Rainbow Beloon adventskalender

5 mm MDF-plaat op maat gesneden. kunt u dunner gaan, het maakt niet uit.

Matha Stewarts Grote Monarch Butterfly Punch. (Of een ontwerp dat u wilt)

Stof om aan boord te dekken

Gekleurd karton om vormen te snijden

Cake dozen / gunst dozen. - 30 (of maak je eigen zoals ik deed Studio bestand is opgenomen.)

Lijm

Koord

Eylets.

Stap 2: Boor gaten op de top 2 hoeken voor opknoping op MDF

Rainbow Beloon adventskalender

Stap 3: Snijd de stof op maat en lijm.

Rainbow Beloon adventskalender

Stap 4: Maak een geheel in de stof waar je geboord

Rainbow Beloon adventskalender

Plaats nu uw eylet en hamer weg. Zoals mijn board was denk ik alleen gebruikt het bovenste stuk en niet de ring. Ik voegde een schar van lijm voor het geval voordat hameren.

Stap 5: Maak uw Boxes

Rainbow Beloon adventskalender

U kunt boxen online te bevorderen, maar ik was erg kieskeurig dat ik kon niet het type ik wilde te vinden. Mijn moeder kreeg walgen jagen met mij en zei gewoon Ik zal u het bord te kopen! Gewoon je eigen !!! Wat je wilt niet bestaat: - /

Wat was perticular over mijn vak? Nou, het heeft om een ​​kubus te zijn en in ieder geval groot genoeg om mini-auto's op te slaan. Het heeft te flappen, zodat kleine dingen zoals kralen niet af te vallen (ik weet niet waarom ik zat te denken van parels!). Het moet zelf lock, zodat de deksel niet gewoon pop geopend! Waarom was het zo onmogelijk om zo'n box Ik weet het niet ... maar ik kon het niet vinden. Dus maakte ik mijn eigen! (Met dank Instructables .... Ik hou van mijn prijs !!!!!! Ik kus het! Lol)

Ik heb niet zetten proforate snijlijnen want ik voelde het compromized de sterkte van de doos. Voor degenen onder u die willen dat de proforate lijnen die ik heb het in één doos toegevoegd in het bestand Studio.

De afgewerkte doos is aproximately 2 "x 2" x 2 "

Nu snij je dozen en make it!

Stap 6: Lijm Uw Dozen

Rainbow Beloon adventskalender

Zorg ervoor dat het wordt geopend in dezelfde kant als het lijmen. Ik gebruikte 1/2 "pluggen als gidsen. Later schrijf de nummers 1-30 op de dozen. Hoe zit het met 31 ?? goed ... ze kunnen wilde die dag :-D gaan!

Stap 7: Puch Out Your Butterflies

Rainbow Beloon adventskalender

Ik houd van vlinders en ik hou van kleuren van de regenboog !! Dus waarom niet combineren ?? :-)

Punch ze uit en Plak de vlinders. Opnieuw zorg ervoor dat ze zijn gecentreerd.

Stap 8: Nu gebruiken!

Rainbow Beloon adventskalender

Yay! Helemaal klaar. Laten we nu hopen op goed gedrag ;-)

Na het maken van deze een aantal van mijn vrienden wilden een unisex een en een all jongens kalender. Ik zal het maken van een paar en dan zal ik pictues posten :-)

Ik hoop dat je deze tutorial te vinden. Ik hoop dat ik goede ideeën en commets van u horen!

Vergeet dan niet om te stemmen! Je stem is ALTIJD appreaciated !!!

Stap 9: Hier zijn andere versies

Advertisement

Related Articles

 • Basic rainbow loom
  Basic rainbow loom

  Hier is de meest elementaire rainbow loom bracelet. Het is super eenvoudig en zowat iedereen kon doen. U kunt elk merk gebruiken zolang als zij ten minste twee rijen pinnen. Het weefgetouw die ik ga gebruiken is de Wonder weefgetouw. Stap 1: U moet U

 • DIY Simple Rainbow loom Flower Charm (Gemaakt met een pen)
  DIY Simple Rainbow loom Flower Charm (Gemaakt met een pen)

  Vandaag, zullen wij een Regenboog weefgetouw elastiekje Bloem die gemaakt van eenvoudige stappen en Special Zonder Loom kit te maken! Het maken van Creative Things met elastiekjes hebben altijd een Functies die zijn waterbestendig, flexibel. Ik heb o

 • Haak Rainbow Scarf
  Haak Rainbow Scarf

  Rainbow sjaals yay !!!! Wees creatief en doe iets aan het eind van de regenboog u het kan een pot met goud of zelfs nyan kat !! Alles gaat Stap 1: Supplies Schaar en een I / 9-5.50mm haaknaald Garen: Wit Rood Oranje Geel Groen Blauw licht) purper Bla

 • Bluetooth Gecontroleerde Rainbow Lamp
  Bluetooth Gecontroleerde Rainbow Lamp

  Deze Bluetooth Gecontroleerde Rainbow Lamp kan worden overgeschakeld naar elke gewenste kleur met behulp van uw smartphone. De lamp ziet er niet alleen als alle zeven kleuren van de regenboog, maar ook gloeit in de zeven kleuren van de regenboog. De

 • Minecraft Rainbow Ore Lamp
  Minecraft Rainbow Ore Lamp

  Wat is het? Goud erts? Ijzererts? Diamond Ore? Redstone Ore? Wat voor soort Ore is het? Het is RAINBOW ORE! Bad introducties terzijde, wat ik deed was hack één van deze redstone nachtverlichting . Ze zijn in principe een nachtlampje dat gloeit op ver

 • Mommy's Little Rainbow
  Mommy's Little Rainbow

  Een regenboog voor mama's Little Rainbow. Wat is een regenboog baby? Een regenboog baby is een baby die is geboren na de moeder een miskraam of het verlies van een baby heeft gehad. Deze luier dekking zal zo schattig uitzien op een kleine regenboog.

 • Rainbow Tie-Dye Silk Wrap
  Rainbow Tie-Dye Silk Wrap

  Rainbow tie-dye zijde wrap project! Een eenvoudige manier om iets vooral leuk te maken. Waar anders kun je krijgt vastgebonden in knopen, geverfd, zet in warm water, dat uit nog mooier dan voorheen !? Hier! Deze eenvoudige techniek kan worden gebruik

 • Rainbow Loom Starburst bracelt
  Rainbow Loom Starburst bracelt

  Om de Rainbow Loom Starburst armband te maken heb je nodig: -1 Rainbow Loom -1 C clip -Meerdere Rubber banden van verschillende kleuren Stap 1: Het plaatsen van de banden Begin met de Rainbow Loom geconfronteerd in de richting waar de rode pijl wordt

 • Hoe kunt u uw baard Rainbow Dye

  Check deze tutorial waar ik laten zien hoe je je baard regenboog verven! Ook vind me op Youtube of op mijn website voor de wekelijkse video's over: Spray Paint Art - Rainbow Hair - 3D printing pennen - Bord Cars - How To begeleidt - DIY kunst en nog

 • Hoe maak je een Rainbow Pencil Case Make - Stap-voor-stap handleiding
  Hoe maak je een Rainbow Pencil Case Make - Stap-voor-stap handleiding

  https://youtu.be/PyLjmzFyM40 Stap 1: maak je een Rainbow Pencil Case je nodig hebt! Om dit te doen een rits Pen Bag heb je nodig: 1) Ritsen; 2) Vilt; 3) Scissor; 4) Naald & Draad (U kunt Naaimachine gebruiken als je wilt); 5) lijmpistool. Stap 2: In

 • DIY Geweven draagdoek Rainbow Grad Dye
  DIY Geweven draagdoek Rainbow Grad Dye

  Ik ben zo enthousiast over deze Rainbow Grad Dye! Dit is een Ellevill Zara Natural geweven draagdoek, geverfd met behulp van 3 kleuren voor deze grad / ombre te maken. Ik heb geleerd een ton, hou van hoe het bleek, en ik ben opgewonden om te delen! S

 • DIY rainbow loom

  Stap voor stap over hoe je een vis verhaal rainbow loom armband maken

 • Rainbow Loom Enkelband
  Rainbow Loom Enkelband

  Als je een fan van Fun Loom en liefde sieraden bent, dan zul je genieten van deze leuke te nemen aan het project genaamd de Rainbow Loom Enkelband. De meeste enkelbanden zijn gemaakt met leer, garen, kettingen of string. Nu, kunt u een enkelbandje te

 • Rainbow Lips
  Rainbow Lips

  Rainbow lipstick Laten we maken Stap 1: Na We hebben 4 verf en lippenstift 1-paars 2-roze 3-blue 4-red

 • Het organiseren van uw Rainbow Loom
  Het organiseren van uw Rainbow Loom

  Een snelle en gemakkelijke manier om uw rainbow loom opslag schoon te maken als je niet beschikt over een aftakputje Stap 1: Start Neem alles erop dat je gaat organiseren

 • Rainbow Loom Heart Armband
  Rainbow Loom Heart Armband

  Dit the Heart armband. Stap 1: Wat heb je nodig Je zal nodig hebben: -Rainbow Loom -Haak -22 Basiskleuren (paars) -24 Kant kleuren (oranje) -7 Uitbreiding kleuren (groen) -S Of C clip

 • Fishtail Rainbow Loom armband zelfstudie
  Fishtail Rainbow Loom armband zelfstudie

  In deze tutorial zal ik u laten zien hoe je een eenvoudig Fishtail Rainbow Loom armband te maken. Hier is de armband zullen we het maken Stap 1: Materialen Materiaal: Een metalen haak Een mini weefgetouw 2 x elastiekjes kleuren (roze en groen). U kun

 • Lint en Rainbow Loom Lanyards
  Lint en Rainbow Loom Lanyards

  Hi guys, in vandaag, video zal ik u laten zien hoe u deze zeer eenvoudig lint en rainbow loom lanyards maken. Ze zijn perfect om je sleutels en smartphone te dragen. Het is mijn eerste rainbow loom project. Genieten!!!!!

 • Rainbow Orange Jelly
  Rainbow Orange Jelly

  Zoveel mooie dingen die we kunnen maken van de regenboog, in ieder geval de kleuren van de regenboog. Dus, vandaag zal ik u een idee te geven. Hij riep Rainbow Orange Jelly. Check this out! Stap 1: Je moet Jelly Powder (Plain kleur) sinaasappels Eten