Home > Radio Arduino Simple

Radio Arduino Simple

Tags:arduino
Advertisement

Radio Arduino Simple

Hallo,

Ok, alvorens aan dit project te introduceren, ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn Engels, mijn moedertaal is Frans ...

Ten tweede, dit is mijn eerste Instructable, en het is het eerste deel van een grootste project (een MP3 / SD / USB / radio / bluetooth / klok / wekker / temperatuur / vochtigheid op de TFT-touchscreen 3,5 ")

Dus, ik was op zoek naar een tutorial om een ​​simpele radio met Arduino te creëren ... En alles wat ik vond was zeer complex schetsen voor een zeer eenvoudige resultaat, en ik heb geen tutorials te vinden om het te gebruiken met een TFT en UTFT bibliotheek .

Ik besluit om een ​​tutorial voor noobs zoals ik die op zoek zijn naar het te maken.

Ten eerste, de goederen:

- Arduino MEGA2560 compatible (klaar voor de volgende stappen van het project)

- 2.2 "TFT ILI9225 controller

- TEA5767 breakout board

- 1 knop

- 1 weerstand 10k

- 1 opvoeren module (van de accu 3,7 V tot 5V)

- 1 batterij (hier nam ik een batterij van een oude tablet 3.7V, 6000mAh)

- Luidsprekers (i gebruikt oude computer luidsprekers met ingebouwde versterker voor de test)

- Draad en broodplank

- Arduino IDE voor de sketch

Stap 1: Laten we gaan voor de bedrading

Radio Arduino Simple

Wees voorzichtig, en draad de batterij alleen als alles klaar is!

TFT 2.2 "

VCC: + 5v

GND: GND

SDI: D51

CLK: D52

CS: D22

RST: D30

RS: D24

TEA5767

VCC: + 5v

GND: GND

SCL: 21 (SCL)

SDA: 20 (SDA)

Knop

Weerstand 10k op de grond

Vergeet niet om de GND draden van TFT en TEA5767 koppelen aan Arduino GND

Advertisement

Related Articles

 • Arduino - Simple Simon Says Game
  Arduino - Simple Simon Says Game

  In dit instructable, zal ik laten zien hoe je een eenvoudige Simon Says spel met behulp van een Arduino. het is niet alleen eenvoudig, maar we kunnen een psychologisch voordeel te krijgen. Ik heb een slecht geheugen om iets te snel of een nieuwe ding

 • Koffie timer en radio, Arduino, Logitech Harmony en openHAB
  Koffie timer en radio, Arduino, Logitech Harmony en openHAB

  Dit instructable ervan uitgegaan dat u weet wat je doet op de AC! Zorg er ook voor onbeschadigde kabels die niet al te lang, niet te kort te gebruiken. De volgende doos is onderdeel van de home-automation project hier beschreven: [Instructable link z

 • HackerBoxes 0003: Amateur Radio, Arduino Nano, Satellieten, Packet, APRS
  HackerBoxes 0003: Amateur Radio, Arduino Nano, Satellieten, Packet, APRS

  Bent u klaar te krijgen Radio Active? Deze maand, verkennen radiocommunicatie met een krachtige handheld VHF / UHF transceiver, zoeken naar Amateur Satellieten overhead, en prototype uw eigen Morse Code of Digital Packet Radio project op basis van de

 • Controlling Radio Arduino auto via het web Screen
  Controlling Radio Arduino auto via het web Screen

  Dit is mijn eerste Arduino prototyping. Ik wil graag een bewegend object dat via radio kan worden gecontroleerd creëren. De auto bestaat uit Tamiya Kits en XBee. De webpagina voor het besturen van de auto is geschreven met Node.js en Socket.IO. Stap

 • Arduino - Simple Heart Beat Monitor Met LCD1602A Met behulp van de KY-039
  Arduino - Simple Heart Beat Monitor Met LCD1602A Met behulp van de KY-039

  Welkom terug! Vandaag heb ik een voorbeeld voor de KY-039. Ik had een harde tijd om deze sensor aan het werk, toen vond ik dat ik ben niet de enige die met een harde tijd mee. Anyways ik een of andere manier om te werken met iemand de code dus had ik

 • Arduino Simple LED Animation (voor beginners)
  Arduino Simple LED Animation (voor beginners)

  Hallo vrienden. Ik ben weer met een andere Arduino project dat showyou hoe je een eenvoudige knipperen animatie met behulp van 5 leds en een Arduino te hebben. Deze is vrij eenvoudig intented voor beginners om te leren Arduino Basics. Dus hier gaan w

 • Arduino: Simple Sequential LED's
  Arduino: Simple Sequential LED's

  In dit instructable, gaan we naar het circuit te bouwen en schrijf de code om de toestand van de drie LED's na elkaar met behulp van de Arduino Uno de besturingskaart. Onderdelen die nodig zijn: Arduino Uno Arduino Software (kan gratis worden gedownl

 • Arduino SDcard Simple Wav Player 2
  Arduino SDcard Simple Wav Player 2

  Eerder introduceerden we 'Arduino Simple Wav Player " , die eigenlijk niet moet worden gezien de naam" wav player ", want het is niet flexibel helemaal voor de beperking van Arduino flash. Deze tutorial en de set van de kits, is complementa

 • LilyPad Arduino Gevulde Fox Toy
  LilyPad Arduino Gevulde Fox Toy

  Voor een klasse op de technologie in bibliotheken, moest ik een project dat de LilyPad Arduino gebruikt te maken, en ik heb gekozen voor een knuffeldier die zingt "Jesus Loves Me" terwijl het knipperen met de notities maken. Ik maakte een vos, m

 • Arduino LilyPad Duck Dynasty Hoodie met geluid en LED-verlichting
  Arduino LilyPad Duck Dynasty Hoodie met geluid en LED-verlichting

  Ik maakte een Duck Dynasty thema hoodie met een LilyPad Arduino dat 3 rits sensor schakelt over op 3 verschillende acties / programma's op de achterkant van de hoodie te activeren heeft. De rits is de sleutel tot het activeren van deze schakelaars du

 • Arduino Firefly-geprogrammeerde LEDs op Handmade Vilten Tas
  Arduino Firefly-geprogrammeerde LEDs op Handmade Vilten Tas

  Dit was mijn eerste project dat vereist codering. Mijn idee was om een ​​vilten tas die een aantal LED's die zouden fade-in en fade-out willekeurig, als vuurvliegjes had te maken. Het was mooi en niet te geeky te zijn, dus ik heb hard gewerkt op de v

 • LilyPad Arduino beschilderd doek met muziek en verlichting
  LilyPad Arduino beschilderd doek met muziek en verlichting

  Dit is een project dat ik heb gemaakt voor mijn kinderen en Technologie klasse die ik neem in mijn Masters of Library Science Program. Dit was een van mijn eerste ervaringen met de codering dus dit was een trial and error proces, maar dit instructabl

 • LilyPad Arduino Night and Day Toy
  LilyPad Arduino Night and Day Toy

  Ik ben een cursus dit semester op de technologie in bibliotheken, en dit jaar is er een making / codering opdracht met behulp van de LilyPad Arduino zal zijn. Dit zal een onderzoek gebaseerde open-ended, leer-as-you-go-opdracht. Ik had nog nooit gebr

 • Lilypad Arduino Spider Costume
  Lilypad Arduino Spider Costume

  Dit semester Ik ben het nemen van een klas voor kinderen en technologie als onderdeel van mijn diploma in Bibliotheek Science. Een van mijn opdracht omvat het bewerken van een draagbare en programmeerbare item met een LilyPad Arduino Development Boar

 • Light Sensor: Teach Fotoreceptoren
  Light Sensor: Teach Fotoreceptoren

  Dit instructable is ontworpen om een ​​wetenschapsleraar bouw een sensor die kan worden gebruikt om fotoreceptoren in de ogen leren. Het omvat stap-voor-stap instructies aan de constructie van de sensor en gegevens over de beginselen kan worden gebru

 • Automation V2 Home van voice control met behulp van Google API spraakherkenning
  Automation V2 Home van voice control met behulp van Google API spraakherkenning

  Figuur No.1 Deze keer heb ik te bieden een project waarin ik heb gewerkt, en die verwachten dat de opmerkingen, ideeën, verbeteringen te ontvangen, met het oog op een van de beste systemen beschikbaar op het netwerk te bereiken. In dit artikel vindt

 • Kinect Controlled Arms
  Kinect Controlled Arms

  Dit instructable werd opgericht in uitvoering van het project eis van de Makecourse aan de Universiteit van Zuid-Florida (www.makecourse.com) Het doel van deze klasse om iets te maken met de programmering, 3D-modellering en 3D-printen vaardigheden di

 • Houding Awareness Sensor
  Houding Awareness Sensor

  Invoering: We waren gemotiveerd om dit project te beginnen vanwege de wijdverspreide probleem van de slechte houding en de negatieve effecten. Verkeerde houding is een schijnbaar onbelangrijke gevaar voor iemands dagelijkse gezondheid, maar als het d

 • Zingen Olaf Bag (Frozen)
  Zingen Olaf Bag (Frozen)

  Voor mijn kinderen en technologie klasse, werden we uitgedaagd om een product met behulp van een merk Lilypad Arduino . Ik ben momenteel geobsedeerd door de film Frozen, dus besloot ik om iets met behulp van een van de meest iconische personages van