Home > Quck and Easy Bicycle Repair Stand

Quck and Easy Bicycle Repair Stand

Tags:fietsen
Advertisement

Quck and Easy Bicycle Repair Stand

Dit instructable wordt beschreven hoe u een eenvoudige, duurzame en functionele fietsenmaker stand samenstellen door herbestemming andere items die u al hebt.

Ik raakte geïnteresseerd in het doen van mijn eigen bycycle onderhoud en reparatie op vintage fietsen nadat ik ontving mijn eerste factuur van de fietsenwinkel. De rekening kwam uit op het dubbele van wat de fiets oorspronkelijk kostte me bij de kringloopwinkel.

Ik heb Instructables voor meer dan een jaar genoten en heb mijn oog op de verschillende fietsstandaard ontwerpen die zijn ingediend gehad. Net toen ik stond op het punt om te beslissen over een plan en maak kennis met de bouw had ik een openbaring. Ik had al alles wat ik nodig is voor een reparatie stand. Geen behoefte aan een ander hulpmiddel dat ik dan zou moeten slaan in de drukke garage.

Slechts drie items nodig:

1. Fietsenrek die past in een ontvanger kink in de kabel
2. Workmate
3. Klem

Het is zo simpel Ik kan niet geloven dat ik niet eerder denken.

Het is verrassend stabiel.

Advertisement

Related Articles

 • Zelf Standing Bicycle Repair Stand Met Optioneel Tool / Parts Tray
  Zelf Standing Bicycle Repair Stand Met Optioneel Tool / Parts Tray

  Ik heb een professionele fietsenmaker al 14 jaar en hoewel een professionele stand is mooi, ik kon gewoon niet rechtvaardigen de kosten, dus ik bouwde er zelf een. Ik gebruikte 3/4 "gasleiding. Niet alleen is dit een zeer stevig staan, maar het breek

 • Yet Another Bicycle Repair Stand
  Yet Another Bicycle Repair Stand

  Daar gaan we met nog een andere fietsenmaker staan. Het merendeel van de ideeën hier zijn al eerder gedaan, en gepost op het web. Bijvoorbeeld, een gewicht bench als voetstuk is gedaan. Zoals je zou verwachten, een halterbank maakt een goede, stabiel

 • Bicycle Repair Stand # 2 (Portable)
  Bicycle Repair Stand # 2 (Portable)

  Dit is een stand ondersteund door een 35 lb gietijzertribune gebruikt voor een 10 'brede paraplu. Het is meer dan voldoende om een ​​fiets te ondersteunen voor reparatie. Stap 1: Dit is de kortere pvc extensie. Stap 2: Dit is de langere pvc extensie.

 • DIY huis Bicycle Repair Stand
  DIY huis Bicycle Repair Stand

  gemakkelijke stevige huis fietsenmaker staan. Wat je nodig hebt: zwart afvoerbuizen: (Voor de top van de stand) 1-2 "piece 2-3 "pieces 2-4 "pieces 3 - 3/4 "ellebogen 1 - 3/4 "T-joint (Centrum van de standaard) 1-36 "pipe (Bot

 • DIY Bicycle Repair Stand
  DIY Bicycle Repair Stand

  Dit instructable beschrijft hoe te maken van een eenvoudige, duurzame en functionele fietsenmaker staan ​​voor weinig geld! Misschien heb je niet de behoefte aan een reparatie staan ​​vaak genoeg om de $ 100 + uitgaven te rechtvaardigen. Misschien he

 • DIY Bike Repair Stand ver 2.0
  DIY Bike Repair Stand ver 2.0

  Ik heb onlangs boekte een "Instructable" naar een goedkope DIY Bicycle Repair Stand die u kunt monteren op uw terras of een stevige werkplek. (Je kunt het hier vinden -> http://www.instructables.com/id/DIY-Bike-Repair-Stand-1/ Maar na staren

 • Zelfgemaakte hout Push Fiets Repair Stand
  Zelfgemaakte hout Push Fiets Repair Stand

  Jaren geleden maakte ik dit. Ik woonde in een huis aandeel op het moment en hadden behoefte aan een Bicycle Repair staan ​​om te helpen met een push fiets restauratie project waar ik aan het doen was op het moment. Als je ooit merkt dat je willen of

 • Bike Repair Stand Restoration
  Bike Repair Stand Restoration

  Hoe maak je een fiets reparatie stand te herstellen. Stap 1: Old Stand Ik pakte deze professionele fietsreparatie statief voor $ 10 op Craigslist. Alles wat het nodig had was een spit glans. Stap 2: Rust Verwijdering Ik wilde experimenteren met fosfo

 • Bicycle Work Stand voor $ 10 in 5 minuten - hecht aan vise werkbank
  Bicycle Work Stand voor $ 10 in 5 minuten - hecht aan vise werkbank

  Motivatie: Ik heb onlangs besloten om de cassette en achterderailleur van mijn Trek FX 7.5 fiets te veranderen naar een grotere oma versnelling te krijgen. Het installeren en instellen van de derailleur is veel gemakkelijker met behulp van een fiets

 • DIY $ 35 Bike Repair Stand
  DIY $ 35 Bike Repair Stand

  Ik heb willen om een ​​fiets te repareren stand te kopen voor heel ergens nu, maar ik ben altijd een beetje ongemakkelijk over het betalen van meer dan $ 100 voor een stand geweest. Ik vond een paar doe-pagina's en lees via hen en besloot om alles wa

 • DIY draagbare fiets Repair Stand
  DIY draagbare fiets Repair Stand

  Intro. Ik gebruik mijn plafond gemonteerd fiets lift naar mijn fiets te houden bij het doen van kleine reparaties of aanpassingen. Ik de fiets verlagen gewoon dicht bij de grond, is het een beetje werkt, maar het is niet draagbaar en het is een beetj

 • Carbon Fiber Bicycle Repair
  Carbon Fiber Bicycle Repair

  Hello van Predator Fietsen. Deze Instructables laat zien hoe je een kleine scheur in een koolstofvezel fietsframe te repareren. We hebben ook onze lezers aan te moedigen om te bezoeken onze aanvullende Youtube video op predatorcycling.com/go/carbon-r

 • PVC Bike Repair Stand
  PVC Bike Repair Stand

  Een eenvoudig te bouwen, gemakkelijk te gebruiken, goedkoop, robuust fietsstandaard. Kan worden gemaakt met een aantal tools die u waarschijnlijk al bezit. Onderdelen kunnen worden gekocht bij elk huis levering of ijzerhandel. Mijn onderdelen bij Hom

 • Draagbare fiets Repair Stand van Pony Klem en statief
  Draagbare fiets Repair Stand van Pony Klem en statief

  Deze slideshow dekt mijn build van deze how-to guide voor een fiets reparatie stand. De auteur heeft grote instructies, dus ik zal niet proberen om die hier te recreëren. Ik wou dat ik had tijd om dit project af te maken zo goed als het origineel te

 • Quick & Easy Hose Repair voor een Dollar
  Quick & Easy Hose Repair voor een Dollar

  Vaststelling van een lekkende of beschadigde slang is een snelle en eenvoudige reparatie. Als je met je een probleem, want het is gewoon lekt water in de buurt van de tuit u op, u waarschijnlijk hoeft alleen maar een nieuwe wasmachine te krijgen en z

 • Bicycle Work Stand / opslag
  Bicycle Work Stand / opslag

  Mijn eisen voor een fiets stand: 1. Dubbele doel verheven opslag en voor maintence. Geen werkbank mounts, geen directe stands. 2. Minimaal gereedschap nodig om montage / mount. 3. Gebruik zoveel delen bij de hand mogelijk te maken. Max budget is 30.0

 • Public Bike Tool Repair Stand
  Public Bike Tool Repair Stand

  Dit Instructable zal laten zien hoe je een publiek fiets hulpmiddel reparatie station dat de fiets gereedschappen met behulp van kabels en andere fietsonderdelen beveiligt bouwen. Iedereen die rijdt op een fiets nodig heeft om reparaties van tijd tot

 • PVC Surfboard Shaping Rack / Ding Repair Stand
  PVC Surfboard Shaping Rack / Ding Repair Stand

  Dit is een zeer eenvoudige DIY PVC surfplank vormgeven rack of reparatie stand. Aangezien foto's zijn de moeite waard 1000 woorden zal ik de tekst tot een minimum beperken. De totale kosten van dit project - $ 30 (met inbegrip van de ijzerzaag ik koc

 • PVC Bench-top Bike Repair Stand
  PVC Bench-top Bike Repair Stand

  Een eenvoudige en goedkope fiets reparatie staan ​​voor de bench-top. Het is niet zo stevig als de commerciële vloerstaande modellen, maar het werkt echt goed en je kunt het geld dat u bespaart op die Campy derailleur set je altijd al wilde doorbreng